NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 349
41
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Két óvodás beszélget:-Mit eszel?
-Pijanatjagasztót.
-Mit?
-....mmm...mm...mmm
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
ez a bears drukker csaj nagyon ott van még mindig 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kimmy bácsi újra riadóztatta a szülőketmondjuk a kedvencem a bears fan kiscsaj 2:00-nál
több mint 13 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kohn meghal, Grün barátja megy a postára gyásztáviratot feladni. Egyforma szöveget akar mindenkinek elküldeni, ezért diktálja a postáskisasszonynak:- Drága barátom! Fájdalommal tudatjuk, hogy Grün barátunk meghalt. Temetése szombaton 15 órakor lesz a Kozma utcai
temetőben.
A postáskisasszony számolja:
- Ez tizenhét szó, a tarifába húsz férhet bele. Kívánja esetleg kiegészíteni?
-Akkor írja oda: Ugyanott zongora eladó!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
A tehenész fiú elmegy az öreg székelyhez, hogy nem ad elég tejet a csorda.- Hát, hol legelnek a teheneid? - kérdi az öreg székely.
- A keleti legelőn.
- Ez a baj fiam, vidd őket az északi legelőre!
- Nem lesz ott hideg nekik?
- Dehogy lesz.
1 hónap múlva visszajön a tehenész fiú, hogy megdöglött a fél csorda.
- Hát, úgy látszik ezek mégis megfáztak. - állapítja meg az öreg székely.
Vidd őket a déli legelőre, ott jó sűrű a növényzet
- De bírja azt a gyomruk? - érdeklődik a tehenész fiú.
- Bírja.
1 hónap múlva visszajön a tehenész fiú, hogy megdöglött a csorda másik fele is, nem bírta a gyomruk.
- Hát az nagy baj. -mondja a székely- Lett volna még pár ötletem...

több mint 13 éve
nincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91esetleg másnak is van facebookja
több mint 13 éve
catattack
3 520
Buliban nyomta az egyik cimbi a csajnak:-Szia! Nem akarsz velem szexuális kapcsolatot létesíteni?
-Nem!
-Miért, leszbikus vagy?
😂
több mint 13 éve
Napi bünti, bocs ha volt már:legrosszabb, hogy kapásból Pekmennek olvastam... 😀
Bálesz
több mint 13 éve
Ha már morbid:Két jó barát beszélget:
- Te én annyira rühellem az anyósomat!
- Én nem, én úgy szeretem mint a sörömet!
- Mint a sörödet?
- Pontosan: Asztalon, hidegen, felbontva!
több mint 13 éve
Egy rendőrt és két disznót fellőnek az űrbe.- Disznó1 jelentkezz!
- Igen parancsnok?
- Ismertesse a feladatát!
- 1-től 15-ig gombokat nyomkodni.
- Disznó2 jelentkezz!
- Igen parancsnok?
- 15-től 30-ig gombokat nyomkodni.
- Rendőr jelentkezz!
- Igen?
- Disznóknak 3-szor naponta enni adni, gombokhoz nem nyúlni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
10 magyarból 8 stresszben él. A többi külföldön.empty taxi
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
- SZIA, SZIA, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK?- Nyomd meg a CapsLock-ot!!
- HUUUUU, KÖSZI, KÖSZI MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
több mint 13 éve
Sur le pons D' Avignon - nem vótá, nem tudod 😉Vett. És most dudás?Én így - Aki dudás akar lenni, szilikont kell annak venni...sutianapÉn így ismerem: Aki tudàs akar lenni, pokolra kell annak menni... 😊Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...sutianapValójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
Sobri Jóska
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Vett. És most dudás?Én így - Aki dudás akar lenni, szilikont kell annak venni...sutianapÉn így ismerem: Aki tudàs akar lenni, pokolra kell annak menni... 😊Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...sutianapValójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Édes isteneeem 😀Ajánlom mindenkinek, hogy nézze végig! (esetleg tekerjen bele és olvassa gyorsabban egy kicsit)
több mint 13 éve
Én így - Aki dudás akar lenni, szilikont kell annak venni...Én így ismerem: Aki tudàs akar lenni, pokolra kell annak menni... 😊Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...sutianapValójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak