NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 347
41
18:00 CELEBRATION BOWL - NET4+
Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
több mint 13 éve
néhol kicsit már erőltetett, de alapvetően a legjobb tán az eddigiek közül:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Miért jó, hogy nem vízbe fojtották Jézust?Hogy nézne ki egy akvárium a templomtorony tetején!
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
pedig azt hittem, hogy az e heti Shame reportba bekerülnek a magyarországi steelers fanok 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Eheti Shame Report - A Chiefses rész különesen remek:www.nfl.com/videos/the-shame-report/0ap2000000091381/The-Shame-Report-Week-9
több mint 13 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagyon várom, hogy mekkora büntetést kap majd az RTL 😀Amadeus91ezen az egy részen 16-os karika volt, sztem semekkorát 😊
több mint 13 éve
és erre van igény ezért megtud belőle élni...steroCsak egyszer látnék valaki olyat akinek erre van igénye...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
és erre van igény ezért megtud belőle élni...ez még viccnek is rossz...Divat
Ehhez nincs mit hozzáfűzni...Matthew99

"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 13 éve
ez még viccnek is rossz...
Ehhez nincs mit hozzáfűzni...Matthew99
|
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=p4214vMjJTQ&feature=youtu.beÉn meg a mémeket. 😀
nagyon várom, hogy mekkora büntetést kap majd az RTL 😀Amadeus91
Pákótól meg Vader nagyúr is jobban énekel: