NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 349
41
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem vagyunk egyformák. Van akinek a gyerekekkel történő erőszakoskodás nem vicc kategória. Pláne ha a kislányomra nézek. Tehát a mondandóm még mindíg ugyanaz: nem vicces. És ha ezért kétszínű lennék, akkor vállalom.A mondandóm még mindig ugyanaz: vicc =/= valóságpc_xNekem viszont nem a kacagás jut eszembe ilyenkor, hanem egy körfűrész. Kívánom neked hogy sose kerüljön felszínre az elfojtott pedofil, mert azokkal csúnya dolgok szoktak történni... apeszosnem mert mi el tudjuk vonatkoztatni a valóságtól és viccként kezelni, míg mások akik (kétszínűen) szörnyülködnek rajta, azokkal valós lelki problémák lehetnek 😉pc_xHahaha, aki nem tudja viccként kezelni ezeket és nevetni, azzal van baj 😛pc_xnem lehet h azzal van a baj, aki ilyeneken nevetni tud? 😛Divat
több mint 13 éve
A mondandóm még mindig ugyanaz: vicc =/= valóságNekem viszont nem a kacagás jut eszembe ilyenkor, hanem egy körfűrész. Kívánom neked hogy sose kerüljön felszínre az elfojtott pedofil, mert azokkal csúnya dolgok szoktak történni... apeszosnem mert mi el tudjuk vonatkoztatni a valóságtól és viccként kezelni, míg mások akik (kétszínűen) szörnyülködnek rajta, azokkal valós lelki problémák lehetnek 😉pc_xHahaha, aki nem tudja viccként kezelni ezeket és nevetni, azzal van baj 😛pc_xnem lehet h azzal van a baj, aki ilyeneken nevetni tud? 😛Divat

több mint 13 éve
Nekem viszont nem a kacagás jut eszembe ilyenkor, hanem egy körfűrész. Kívánom neked hogy sose kerüljön felszínre az elfojtott pedofil, mert azokkal csúnya dolgok szoktak történni...nem mert mi el tudjuk vonatkoztatni a valóságtól és viccként kezelni, míg mások akik (kétszínűen) szörnyülködnek rajta, azokkal valós lelki problémák lehetnek 😉pc_xHahaha, aki nem tudja viccként kezelni ezeket és nevetni, azzal van baj 😛pc_xnem lehet h azzal van a baj, aki ilyeneken nevetni tud? 😛Divat
több mint 13 éve
hahaha, hát pedig nem, én nagyon sok gyerekkel foglalkozom, nem érzem magam lelki szegénynek ilyen témában, egyszerűen csak nem vagyok ilyen "szűklátókörű", hogy ne tudjam felfogni a különbséget a valóság és a képzelet között. (természetesen egy viccnek nem kell mindenki számára tetszenie, de hogy elszörnyűlködjek egy szimpla morbid viccen, ami még csak nem is személyeskedő, azért az nevetséges...) De nyugodtan írd le, hogy téged mi birzaszt el ebben, hogy ez egy vicc 😊nem mert mi el tudjuk vonatkoztatni a valóságtól és viccként kezelni, míg mások akik (kétszínűen) szörnyülködnek rajta, azokkal valós lelki problémák lehetnek 😉pc_xhát én az ilyen vicceken nem kétszínűen szörnyülködök. szerintem ehhez egyfajta lelki szegénység kell, hogy tudj rajta nevetni...JC6

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem mert mi el tudjuk vonatkoztatni a valóságtól és viccként kezelni, míg mások akik (kétszínűen) szörnyülködnek rajta, azokkal valós lelki problémák lehetnek 😉pc_xhát én az ilyen vicceken nem kétszínűen szörnyülködök. szerintem ehhez egyfajta lelki szegénység kell, hogy tudj rajta nevetni...
több mint 13 éve
nem mert mi el tudjuk vonatkoztatni a valóságtól és viccként kezelni, míg mások akik (kétszínűen) szörnyülködnek rajta, azokkal valós lelki problémák lehetnek 😉pc_xHahaha, aki nem tudja viccként kezelni ezeket és nevetni, azzal van baj 😛pc_xnem lehet h azzal van a baj, aki ilyeneken nevetni tud? 😛Divat
több mint 13 éve
nem mert mi el tudjuk vonatkoztatni a valóságtól és viccként kezelni, míg mások akik (kétszínűen) szörnyülködnek rajta, azokkal valós lelki problémák lehetnek 😉Hahaha, aki nem tudja viccként kezelni ezeket és nevetni, azzal van baj 😛pc_xnem lehet h azzal van a baj, aki ilyeneken nevetni tud? 😛Divat

több mint 13 éve
Ne keverjunk a szezont a fazonnal 😀 Ami igaz az igaz 😛Úristen...JC6azt vágod tesó, hogy ezek mutogatnak ránk, hogy retardok vagyunk?!
... Amadeus91
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Hahaha, aki nem tudja viccként kezelni ezeket és nevetni, azzal van baj 😛pc_xnem lehet h azzal van a baj, aki ilyeneken nevetni tud? 😛
|
több mint 13 éve
Úristen...JC6azt vágod tesó, hogy ezek mutogatnak ránk, hogy retardok vagyunk?!
...
több mint 13 éve
Hahaha, aki nem tudja viccként kezelni ezeket és nevetni, azzal van baj 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úristen...
több mint 13 éve
Morbid kell?-Hogyan mentesz meg egy kisbabát a fulladástól?
- Mi a különbség az alma és a halott kisbaba között?
- Az almára nem verem rá mielőtt megeszem.
Sajnálom 😀pc_x
| -Kiveszed a farkad a szájából. |
sorry... 😀
több mint 13 éve
Ez már volt. (Tehát a kezelés hatástalan volt.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Ezt már kezelni kell 😀
több mint 13 éve
Morbid kell?- Mi a különbség az alma és a halott kisbaba között?
- Az almára nem verem rá mielőtt megeszem.
Sajnálom 😀

több mint 13 éve
Bocsánat főnök, legközelebb igyekszek olyan jó humorlabbancsokat elejteni mint amiket te szoktál 😉Most szólok morbid lesz.hallottam már ezt a poént úgy 67ben Vietnamban.Amadeus91
- Mi a különbség a cserkész és a zsidó között?
- A cserkész hazajön a táborból.nDRo
több mint 13 éve
Most szólok morbid lesz.hallottam már ezt a poént úgy 67ben Vietnamban.
- Mi a különbség a cserkész és a zsidó között?
- A cserkész hazajön a táborból.nDRo
több mint 13 éve
Most szólok morbid lesz.- Mi a különbség a cserkész és a zsidó között?
- A cserkész hazajön a táborból.
több mint 13 éve
😀ilovesor.hu/wp-content/uploads/2012/10/420534_473665399333382_275776491_n.jpgnDRowomeninthekitchen.tumblr.com/süti