Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy rendőrt és két disznót fellőnek az űrbe.- Disznó1 jelentkezz!
- Igen parancsnok?
- Ismertesse a feladatát!
- 1-től 15-ig gombokat nyomkodni.
- Disznó2 jelentkezz!
- Igen parancsnok?
- 15-től 30-ig gombokat nyomkodni.
- Rendőr jelentkezz!
- Igen?
- Disznóknak 3-szor naponta enni adni, gombokhoz nem nyúlni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
10 magyarból 8 stresszben él. A többi külföldön.empty taxi
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
- SZIA, SZIA, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK?- Nyomd meg a CapsLock-ot!!
- HUUUUU, KÖSZI, KÖSZI MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
több mint 13 éve
Sur le pons D' Avignon - nem vótá, nem tudod 😉Vett. És most dudás?Én így - Aki dudás akar lenni, szilikont kell annak venni...sutianapÉn így ismerem: Aki tudàs akar lenni, pokolra kell annak menni... 😊Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...sutianapValójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
Sobri Jóska
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Vett. És most dudás?Én így - Aki dudás akar lenni, szilikont kell annak venni...sutianapÉn így ismerem: Aki tudàs akar lenni, pokolra kell annak menni... 😊Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...sutianapValójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Édes isteneeem 😀Ajánlom mindenkinek, hogy nézze végig! (esetleg tekerjen bele és olvassa gyorsabban egy kicsit)
több mint 13 éve
Én így - Aki dudás akar lenni, szilikont kell annak venni...Én így ismerem: Aki tudàs akar lenni, pokolra kell annak menni... 😊Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...sutianapValójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Én így ismerem: Aki tudàs akar lenni, pokolra kell annak menni... 😊Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...sutianapValójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
több mint 13 éve
Aki dudàs akar lenni, pokolra kell annak menni...Valójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.Sobri Jóskanincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
több mint 13 éve
Valójában én sem értem, de ezt betudom generációs problémának.nincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
Rataxes
több mint 13 éve
nincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Amadeus91Ha elárulod mi a csattanó lehet tetszeni fog 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Apa belép a lánya szobájába és az ágyon meglát egy vibrátort:- Mi ez, lányom?
- Apa, 41 éves vagyok, nincs barátom. Kell valami öröm az életemben!
Másnap a lány a konyhában találja az apját, egyik kezében egy pohár bor,
Másik kezében a vibrátor.
- Te mit csinálsz, apa?
- Borozgatok a vejemmel...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
nincsenek benne halott csecsemők, így a többség kifinomult humorérzéke nem is érzékeli ezt.Jézus, émmeg aszittem valami leprás poénsutianapEnnek van valami aktualitása, vagy mitől vicces? ( nem vagyok képben BK ügyben 😊 )RataxesAmadeus91
több mint 13 éve
Jézus, émmeg aszittem valami leprás poénEnnek van valami aktualitása, vagy mitől vicces? ( nem vagyok képben BK ügyben 😊 )RataxesAmadeus91
több mint 13 éve
Ennek van valami aktualitása, vagy mitől vicces? ( nem vagyok képben BK ügyben 😊 )Amadeus91
.png)
több mint 13 éve
A mondandóm még mindig ugyanaz: vicc =/= valóságpc_xJa hogy ez vicc volt? Akkor vissza is veszem a lájkot 😛
.png)
több mint 13 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)

Amadeus91