Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...SebiiIlyen nincs 😀 Ezt a 3 viccet olvastam el egymás után tegnap a faviccek.hu-n. Mondom nem másolom ide be... 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Lány: Milyenek az új képeim?Fiú: Szarok...
Lány: Jó, de ha végeztél, mondd el!
több mint 13 éve
- Hogy mondanád másképp: "a rendkívül végzetes erdei növény tövétől lombkoronáig terjedő része"?- A halálfa szára
Bemegy a skót a vendéglőbe, sorra eszi a legjobb ételeket, majd szól a
pincérnek:
- Főúr, kérem! Kinek kell fizetni?
A pincér magától értetődő könnyedséggel:
- Hát nekem!
- Huh! - sóhajt fel a skót megkönnyebbülve - már azt hittem, nekem!
Pasas bemegy a kocsmába, a pultos kérdezi:
- Mit adhatok?
- Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést.
- Nem úgy értem. Mit kíván?
- Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat.
- Félreértett, mit szeretne inni?
- Miért nem ezzel kezdte? Mi van?
- Semmi különös, csak itt állok a pult mögött…
több mint 13 éve
hummering, it's official from now
több mint 13 éve
Nyilván látta a neten a mieinket, de neki nem volt hámörje ezért csórt egyet, és megcsinálta ő is 😀 Divat lesz ebből is úgy látom.De legalább büszkék lehetünk, hogy ezt is magyarok találták fel.
több mint 13 éve
http://index.hu/kulfold/2012/02/22/lopott_hummer_alatt_szakadt_be_a_to_jege/A Washington állambeli Moses Lake (Mózes tó) jegébe szakadva találtak rá egy Hummer H2 típusú terepjáróra a helyi halászati és vadászati felügyelők - ez így nem igaz, ez már az új H2ÓÓÓÓ-s változat 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ez nagyon fájt...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
two fishes are in a tank, one says to the other:-can you drive this thing?
több mint 13 éve
ismerősöm FB-n: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és ez a kva ValóVilág"
több mint 13 éve
Lö bigmekk
több mint 13 éve
Én se hallottam ilyet. Szerintem csak szokás szerint bezárták. Volt olyan hogy a bokája és a csuklója volt összebilincselve úgy ment az utcán. Meg felmászott az Apehnél a csatornára és jó nagyot esett.nah ne basz ki 😐 Emlékszem pár éve már keltették a halálhírét de az akkor szerencsére fals info volt. 😀Józsi adjaHa információim helyesek, sajnos már eltávozott közülünk Szekszárd büszkesége, de 1 100asért minden hülyeséget megcsinált 😀KGB
http://www.youtube.com/watch?v=FGE032hJaVoStez
20forintért lenyeli a 20 forintost, meg 50 forintért végigbukfencezi a Tescoparkolót 😀 hatalmas 😀Bébé

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nah ne basz ki 😐 Emlékszem pár éve már keltették a halálhírét de az akkor szerencsére fals info volt. 😀Józsi adjaHa információim helyesek, sajnos már eltávozott közülünk Szekszárd büszkesége, de 1 100asért minden hülyeséget megcsinált 😀KGB
20forintért lenyeli a 20 forintost, meg 50 forintért végigbukfencezi a Tescoparkolót 😀 hatalmas 😀
több mint 13 éve
KGB
79
Józsi adjaHa információim helyesek, sajnos már eltávozott közülünk Szekszárd büszkesége, de 1 100asért minden hülyeséget megcsinált 😀
több mint 13 éve
- hány fekvőt tud megcsinálni CsákkkNórisz?- Az ÖSSZESET!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Józsi adjabazzz 😂
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Egy férfi eltéved a hőlégballonjával.Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy embert, és odakiált neki:
- Elnézést, tudna nekem segíteni?
Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok. Az ember a földön így
felel:
- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett, az északi szélesség 40. és 41. , illetve a nyugati hosszúság 59.és 60. foka között.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok.- feleli a másik - Honnan tudta?
A hőlégballonos férfi így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntöl kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Öszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban. A másik erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem menedzser.
- Igen, - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta? A mérnök azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart.
Jelenlegi poziciójába a kedvező széljárás sodorta.
Olyan igéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektöl várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk volna, de most már engem okol érte!
több mint 13 éve
A push up-os melltartó olyan,mint a chips-es zacskó...kibontod, és látod, hogy hiányzik a fele.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne...ez már sok ide. Ez a vicc topik...
több mint 13 éve
b@sszameg lebuktam 😂Farky...FarkyEzzel a nick névvel ez különösen bizarr 😀JayB
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
catattack