Viccek

51 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:
- Na, Zsófia, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Úristen! - ugrik fel Zsófika.
- Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába.
- Jézus! - ugrik fel ismét a lány.
- Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.
*************************************************************************************
Levelet ír szüleinek a Magyarországon tanuló közel-keleti arab ország szülötte:
- Drága szüleim! Tudatom veletek, hogy jól érzem magam és tanulmányaim rendben haladnak. Egyetlen dolog zavar mégpedig az, hogy amig én Audi A3-assal járok az egyetemre, addig évfolyamtársaim és tanáraim busszal közlekednek. Csókol fiatok...
A szülők válasza:
- Drága fiunk! Tudod, hogy számunkra semmi sem fontosabb, mint a Te boldogságod, ezért küldjük a buszt.
*************************************************************************************
- Hogyan keletkezett az ír néptánc?
- ???
- Túl sok volt a Guinness és kevés az illemhely.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
- Asszonyom, mondták már magának, hogy Ön a világ legszebb nője?
- Még nem.
- Gondoltam...Sinisa
:LOL:
az alábbi verziókat ismerem :
-Mondták már rád hogy szép vagy?
-Nem.
-Nem csodálom...
illetve:
-Mondták már rád hogy malackám?
-Nem.
-Ekkora egy disznóra én se mondanám.. 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
- Asszonyom, mondták már magának, hogy Ön a világ legszebb nője?
- Még nem.
- Gondoltam...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Két szőke nő beszélget Szent István király szobra előtt:
- Milyen jó pasi! És még a telefonszáma is ki van írva: 975-1038.
- Ja. Csak azt nem írták ki, hogy Telenor, Vodafone vagy T-mobil...kobalu91
😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Két szőke nő beszélget Szent István király szobra előtt:
- Milyen jó pasi! És még a telefonszáma is ki van írva: 975-1038.
- Ja. Csak azt nem írták ki, hogy Pannon, Vodafone vagy T-mobil...
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
szerintem zsniális:
újpesten már ég a világ, befonták a rajczi haját, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. Balajcza már későn futott, neki csak a lófasz jutott, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. A vermesnek nagy a füle, beleszart a füle-müle, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. 😂Laki
...város szélén van egy WC, oda való az FTC, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice bum-bum-bum
a Lipcsei odakapott, kockacukrot ropogtatott, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice bum-bum-bum 😂
(ezt így spontán 😛)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
csak a cikk illusztrációja miatt: http://nol.hu/velemeny/20101112-parlamenti_szuverenitas_vagy_jogallamisag 😀DiamondsHead44
A jó öreg Marabu, nagy kedvenc 😊

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
szerintem zsniális:
újpesten már ég a világ, befonták a rajczi haját, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. Balajcza már későn futott, neki csak a lófasz jutott, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. A vermesnek nagy a füle, beleszart a füle-müle, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. 😂Laki
Nem akarlak megbántani, de ez szerintem förtelmesen sz.r!catattack
Ez átírása egy régi dalnak, amit még édesapámék is énekeltek anno a lelátón, bosszantva a lilákat. Csak abban a szövegben olyan "jelentéktelen" focisták szerepeltek, mint Dunai, Fazekas, Bene...
Mondjuk lófasz se sok volt benne, ami azt illeti 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
szerintem zsniális:
nekem tetszik 😊Joci
sztem is jó, bár hiányzik belőle tisza, kovács zoli, simek esetleg még kabát úgy lenne az igazi 😊

|
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szerintem zsniális:
nekem tetszik 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
csak a cikk illusztrációja miatt: http://nol.hu/velemeny/20101112-parlamenti_szuverenitas_vagy_jogallamisag 😀

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
catattack 3 520
szerintem zsniális:
Nem akarlak megbántani, de ez szerintem förtelmesen sz.r!
több mint 14 éve
szerintem zsniális:
újpesten már ég a világ, befonták a rajczi haját, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. Balajcza már későn futott, neki csak a lófasz jutott, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. A vermesnek nagy a füle, beleszart a füle-müle, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Stromfeld Aurél fan
Horváth őrmester és Diószegi őrnagy praktikus tanácsokkal kezdi, például hogy miről ismerszik meg a rendőr.
– Ki látott már rendőrigazolványt? – kérdezi az őrmester a gyerekeket.
– Apám, sokszor – feleli az egyik gyerek.

True story! And more! 😀

http://index.hu/tech/2010/11/11/judit_ornagy_esete_a_biciklis_szatirokkal/

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Az etióp gyerekekhez ellátogat a Mikulás. Körbeállják a gyerekek, és a mikulás kérdi:
- Gyerekek miért vagytok ilyen soványak?
- Mert nem eszünk rendesen!
- Jaaa, aki nem eszik rendesen, annak nincs ajándék! 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A bika áll a mezőn, egyszer csak megjelenik a kissé agresszív nyulacska és ráordít a bikára:
- Hé, te nagy otromba bika! Húzd arrébb a segged, mert kikészítelek!
A bika hang nélkül áll ott mozdulatlanul.
- Hé Te! Nem hallod? Állj el előlem, mert kettérúgom a segged!
A bika nagy nyugodtan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít, és ráüríti a nyúlra a végbéltartalmát. A nyúl nagy nehezen kiássa magát, köp egy nagyot, és ráüvölt a bikára:
- Na mi van, beszartál?
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 246 — Saturday Night Lights
Lehet jókat beírni, nekem a drink meg a put és a dance a kedvencek.

http://www.youtube.com/user/tippexperienceSobri Jóska
első szó, amit beírtam: f*ck... hát az a videó..hosszú percekig görcsöltem 😀 zenei aláfestés...juj 😀 😀 😀

bazzeg nem bírom 😀 beírtam, hogy shot 😀 ááááááááááááááááá 😀 nagyon nagy!!!!!! 😀JC6
A focizós és a verekedős is üt 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
ez meg mi a szar? 😀JC6
aztarohadt 😂 a felesége viszont jóféle 😛gerle
A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt
A(z) kiralyiudvar.lapunk.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.

szerk.:
már jóLittle Jarry
és miért lett ez a vicc rovatba belinkelve??? 😛 ez vérkomoly, tessék fejet hajtani :cool: 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

első szó, amit beírtam: f*ck... hát az a videó..hosszú percekig görcsöltem 😀 zenei aláfestés...juj 😀 😀 😀

bazzeg nem bírom 😀 beírtam, hogy shot 😀 ááááááááááááááááá 😀 nagyon nagy!!!!!! 😀
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan

Jaja, egy fasza példa arra, hogy milyen jó dolgokra lehet használi a youtubeot 😀
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress

http://www.youtube.com/user/tippexperience

több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Miért örülnek az egyetemisták a mikulásnak?
Mert utánna már csak kettőt kell aludni karácsonyig.
több mint 14 éve
Csávó jön ki a női WC-ből. Odamegy a nő és megkérdi:
-Elnézést Uram, koedukált?
-Nem. Szartam.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem tudom volt-e már, ha volt, bocsi.

http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/lama-38741

Egy lájkot megér 😀 😀 😀JC6
Megér ez kettőt is 😀 😀 😀apeszos
Ohh 😊 Elkényeztetsz 😀 😀 😀JC6
De csak egyet lehet 😕 Ádámnak is megjárna 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom volt-e már, ha volt, bocsi.

http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/lama-38741