bowl.hu auction liga
3 feliratkozó
3 perce
beléptem Susogos Mackok néven. Ez lenne az első Auction Ligám. Draftnál, ha elfogy a pénzem mi történik? Random kapok játékosokat, vagy a waiver-ről kell majd kukázni 0 dollárért? Waiver-re külön budget van, vagy a draft tőkéből kell arra hagyni majd? Bocs a kérdésekért és a válaszokat előre is köszönöm. 😊
14 perce
Hat nem tudom, pár sérülés, és egy több csapatos bye weeken a liga 40. TE-je is kezdeni fog, két elkapas 17 yardert, miközben egy csomó jó futó fog parlagon heverni. Értem, hogy így nehezebb, de itt már a vakok és santak közül kell válogatni.Néhány apróságot, de van két releváns változás: WR/TE flex helyett 2 TE a rosteren, illetve a return pontokat visszavágtam 40 yard/pontra.Én az itteni visszajelzesekre gondoltam. 😊Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
A tavalyiak közül ki jön újra?
Jakehomer
Miket varialtal a pontozáson?
somoskovig
Nincsenek ezek se kőbe vésve, vissza tudom állítani a flexet, de szerintem nagyobb fun így 😊
Jakehomer
A return meg boo 😊
36 perce
Akkor a régi, gyanús is volt, faszért kell újra joinoljak 😁Csináljuk, ebben az egy ligában indulnék, a többire nincs időm, de vmi fantasy élmény mindenképp kell.Nálam bent voltál keac-ként is 😊 melyik maradjon?
gabokocka
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
47 perce
Néhány apróságot, de van két releváns változás: WR/TE flex helyett 2 TE a rosteren, illetve a return pontokat visszavágtam 40 yard/pontra.Én az itteni visszajelzesekre gondoltam. 😊Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Nincsenek ezek se kőbe vésve, vissza tudom állítani a flexet, de szerintem nagyobb fun így 😊
Tepper takarodj!
51 perce
Én az itteni visszajelzesekre gondoltam. 😊Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
Jakehomer
54 perce
Csináljuk, ebben az egy ligában indulnék, a többire nincs időm, de vmi fantasy élmény mindenképp kell.Nálam bent voltál keac-ként is 😊 melyik maradjon?
gabokocka
Tepper takarodj!
1 órája
Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
Tepper takarodj!
1 órája
Új játékosok ezen a linken tudtok jelentkezni 😊football.fantasysports.yahoo.com/f1/375620/invitation?key=3c0409ccc59089ba&soc_trk=lnk&ikey=0346ea36923b668d
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
5 napja
Lesz liga, ráadásul upgrade-elt pontozással 😀
Tepper takarodj!
12 napja
Csináljuk, ebben az egy ligában indulnék, a többire nincs időm, de vmi fantasy élmény mindenképp kell.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
12 napja
Sziasztok, ha indultok, akkor idén kipróbálnám magam egy aukciós ligában. 😊 Persze ha van felvétel.
7 hónapja
Remek hajrával ezüstérem 😀 A szezon közben túl sokat hibáztam, de nem volt ez rossz pilot season.Köszi, majd írok részletes értékelőt hamarosan. 😊
Jövőre lesz egy-két apró változtatás a pontozásban, és remélem, fel tudjuk duzzasztani a létszámot 12-re.
Grat somos!
Jakehomer
Jövőre csak 17 hét legyen, ennek az utolsónak nem sok értelme volt (a commish második helyének összehozásán kívül 😊 ).
Ja, es a returnt ne nyírd ki!
7 hónapja
Remek hajrával ezüstérem 😀 A szezon közben túl sokat hibáztam, de nem volt ez rossz pilot season.Jövőre lesz egy-két apró változtatás a pontozásban, és remélem, fel tudjuk duzzasztani a létszámot 12-re.
Grat somos!
Tepper takarodj!
7 hónapja
A Lions D úgy latom sokáig flörtölt az 50 ponttal is, csak ez a 65 yardos Addison dolog megölte, de így se rossz a többi.... remélem a dobogóról nem csúszunk azért le.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
7 hónapja
Jaja, látom hogy ül a padon.. 😛Csak a padra hoztam, hogy Te ne tudd visszaszedni 😊Most biztos betlizik majd 😛Olave népszerű volt lolIgor tett egy szívességet, hogy kidobta 😊
Jakehomer
somoskovig
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
7 hónapja
Csak a padra hoztam, hogy Te ne tudd visszaszedni 😊Most biztos betlizik majd 😛Olave népszerű volt lolIgor tett egy szívességet, hogy kidobta 😊
Jakehomer
somoskovig
Igor
7 hónapja
Most biztos betlizik majd 😛Olave népszerű volt lolIgor tett egy szívességet, hogy kidobta 😊
Jakehomer
somoskovig
7 hónapja
Olave népszerű volt lolIgor tett egy szívességet, hogy kidobta 😊
Jakehomer
7 hónapja
Ej, Trevorban nem bíztam, pedig amúgy jó hetünk volt nekünk isSzépen visszamásztál az elmúlt két hétben, ha Taylor hoz még Kinizsinek egy jó meccset éjjel, akkor szép 3-as csörte lehet az utolsó két fordulóban a két dobogós helyért.
Jakehomer
7 hónapja
Ej, Trevorban nem bíztam, pedig amúgy jó hetünk volt nekünk is
Tepper takarodj!
7 hónapja
Ja, most kiszakadt, Herberttől Dike-ig, Chase Brown-től Puka-ig mindenki állat volt, ha még a Colby Parkinson - Juwan Johnson cserét nem gondolkodom túl... Na mindegy, nem kell telhetetlennek lenni, ezzel a héttel már tényleg szinte tuti, hogy nem ér utol senki.A kukázók királyán még ez se fog sajnos... úgy látszik, grat az újabb 200ashoz és a bajnoki címhez.Tavozz innen, jinx-Grincs! 😊Végre Eaglas d emberi pontszám 😊 Ráadásul eddig a többiek sem remekeltek Igornal, jó lenne ezen a héten bevinni a döntő csapást 😊Grat, kb eldőlt a dolog, azzal h tegnap Loveland és Watson is betlizett... nyilván erre a hétre esett ki Davante, aki nekem jól jött volna az elődöntőben a másik ligában, itt meg megnyerted Pukával. Ha szerencsém van a hátralevő meccseken akkor leszek kb 100 pont hátrányban, szóval inkább a dobogó megőrzésére kell figyelnem...
Nálam a Parkinson pickup nem jött, azt hittem, hogy a kieső Adams TD-kből 1-2 nála landolt, de mivel végül Nacua hozta őket, így nincs nagy gáz, végülis mindegy, hogy kettejük 40 pontja 38-2 vagy 30-10 arányban jött. Persze jöhetett volna Nacua 38 és egy másik TE 😊
somoskovig
Igor
somoskovig
Egy jó Monty-meccs kéne nekem, úgyhogy tuti mindhárom rushing TD Gibbs-é lesz megint...
Igor