bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra

2025-ös draftsorrend:

1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)

Szerkesztette: Rajna
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ugyesen forgatok a statokat.. de szedd le az elso ket meccset, sot! Nezd az utolso negy meccset.. azota Flacco a kiegyensulyozottabb 😉

Igazabol egyedul a PO schedule-ja miatt akartam megvenni, Zona es Houston pass D nyami (igaz az Oakland elleni meccset tuti elbenazz, es lesz vagy 4 pickje..) - ha lett volna eszed ezzel reklamozod mar jo ideje 😛
Viszont Flacconak meg week 14 a Houston szoval valoban bombasztikus duo lenne.

Meg filozok egy sort egy 3 vs. 3-n, de Tuck eleg nagy ar..Igor
Nos olyan markáns a különbség, hogy igazából az a kiforgatás, amit Te csinálsz. 😉 Sztem a számok önmagukért beszélnek, de Te a teljes mintavételt több mint felére csökkented, ami nyilvánvalóan nem lehet olyan pontos, mint a 9 meccses minta. 😉 Minál nagyobb a minta annál pontosabb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Ugyesen forgatok a statokat.. de szedd le az elso ket meccset, sot! Nezd az utolso negy meccset.. azota Flacco a kiegyensulyozottabb 😉

Igazabol egyedul a PO schedule-ja miatt akartam megvenni, Zona es Houston pass D nyami (igaz az Oakland elleni meccset tuti elbenazz, es lesz vagy 4 pickje..) - ha lett volna eszed ezzel reklamozod mar jo ideje 😛
Viszont Flacconak meg week 14 a Houston szoval valoban bombasztikus duo lenne.

Meg filozok egy sort egy 3 vs. 3-n, de Tuck eleg nagy ar..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ennyit nem er meg.. Tuck es Johnson kozt sztem nagyobb a kulonbseg (meg ugye nekem ott van Flacco az isten 😉)
Atgondolom meg.. lehet dobok egy 3 vs. 3 tradet.. de ez kicsit keves meg.Igor
Jó, de ezek szerint közeledünk. 😊 Nekem Tuck kell, ő jelent igazi upgrade-t. Ráadásul neked így is maradna 2 solid DE-d, plusz egy csere.

No mindegy, várom az új ajánlatod. 😊Soldados
Filoztam egy sort, de sztem nem eri meg.. nem bizok meg Ortonban 😛Igor
😂

Tehát az nem elég tőle, hogy 9 meccs alapján 2. 😀 😀

Orton: 16, 27, 30, 27, 31, 18, 16, 19, 37 - nincs homály meccs (-15)/3 kiugró (+30)
Flacco: 6, 4, 28, 13, 15, 25, 25, 22, 25 - négy 15 (kettő 10 alatti), vagy annál kevesebb pontú meccs/0 kiugró meccs

😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Ha Tuckot adod, mehet. Babinnak 10 az átlaga, Jarret Johnsonnak, aki így cserébe kerülne nálam, 7. Ez csak 3 pont.

Mit szólnál egy ilyenhez: Tuck+Troy <-> Orton+JohnsonSoldados
Ennyit nem er meg.. Tuck es Johnson kozt sztem nagyobb a kulonbseg (meg ugye nekem ott van Flacco az isten 😉)
Jó, de ezek szerint közeledünk. 😊 Nekem Tuck kell, ő jelent igazi upgrade-t. Ráadásul neked így is maradna 2 solid DE-d, plusz egy csere.

No mindegy, várom az új ajánlatod. 😊Soldados
Filoztam egy sort, de sztem nem eri meg.. nem bizok meg Ortonban 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
Akik az alsóbb osztályokból jöttek arcoskodni a szerzett pontokkal, azoknak üzenem, hogy a div. 1 18 csapatos, a div. 2 16, a div.3 pedig 14, ergo egy csapatra több jó játékos és több megszerezhető pont jut! 😛somoskovig
Ez jogos, bár én sem arcoskodásból írtam (max picit 😊 ), hanem h a Soldi féle önsajnálat jogosságát vitassam 😛
több mint 15 éve
Ezt majd megsasolom holnap.Soldados
Ha Tuckot adod, mehet. Babinnak 10 az átlaga, Jarret Johnsonnak, aki így cserébe kerülne nálam, 7. Ez csak 3 pont.

No mindegy, várom az új ajánlatod. 😊

több mint 15 éve
Hmmm... akkor esetleg Super Mario (neki is jók a hátralevő matchupja)/Babin + Troy Smith?Igor

Atgondolom meg.. lehet dobok egy 3 vs. 3 tradet.. de ez kicsit keves meg.

több mint 15 éve
Hmmm... akkor esetleg Super Mario (neki is jók a hátralevő matchupja)/Babin + Troy Smith?Igor

Mit szólnál egy ilyenhez: Tuck+Troy <-> Orton+Johnson

több mint 15 éve
En csak azert "szeretnem" szabat feljutni latni, hogy utana mindenki jol elkalapalhassa es 0-16-tal menjen vissza 😉

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Téged kizárnak és a te helyeden indul Bria 😀 😛visi_b
Kussolj. Ne adj ötleteket 😀szaba
Szaba, Te olyan vagy, mint a Gyirmót a magyar fociban, hiába nyered az NB2-t, sose fogsz NB1-es licenszet kapni... 😛somoskovig
vannak örök érvényű szabályok.
Én nem eshetek ki, szaba nem juthat fel. Csak azért nincs beleírva szabályzatba mert gondoltam ezek evidensek
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
én bevallom: sztem szar a csapatom, és elég nagy mákkal vagyok 6-4-es
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 808
Szaba, Te olyan vagy, mint a Gyirmót a magyar fociban, hiába nyered az NB2-t, sose fogsz NB1-es licenszet kapni... 😛somoskovig
Rátapintottál a lényegre, ettől félek én is 😕 😛
több mint 15 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
Le merem fogadni, h jövőre 20 fős lesz a div1, nehogy bria véletlenül is vmiben a másodosztályba kerüljön.szaba
Szaba, Te olyan vagy, mint a Gyirmót a magyar fociban, hiába nyered az NB2-t, sose fogsz NB1-es licenszet kapni... 😛

több mint 15 éve
Akik az alsóbb osztályokból jöttek arcoskodni a szerzett pontokkal, azoknak üzenem, hogy a div. 1 18 csapatos, a div. 2 16, a div.3 pedig 14, ergo egy csapatra több jó játékos és több megszerezhető pont jut! 😛somoskovig
Le merem fogadni, h jövőre 20 fős lesz a div1, nehogy bria véletlenül is vmiben a másodosztályba kerüljön.szaba
Kussolj. Ne adj ötleteket 😀
több mint 15 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Téged kizárnak és a te helyeden indul Bria 😀 😛

több mint 15 éve
Le merem fogadni, h jövőre 20 fős lesz a div1, nehogy bria véletlenül is vmiben a másodosztályba kerüljön.
több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Félreértés ne essék, én nem arcoskodni jöttem (nincs is mire), csak azért írtam be hogy alátámasszam, nem csak itt nincs összhangban a szerzett pontok aránya a helyezéssel 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
Akik az alsóbb osztályokból jöttek arcoskodni a szerzett pontokkal, azoknak üzenem, hogy a div. 1 18 csapatos, a div. 2 16, a div.3 pedig 14, ergo egy csapatra több jó játékos és több megszerezhető pont jut! 😛

több mint 15 éve
Ezt majd megsasolom holnap.

több mint 15 éve
Hmmm... akkor esetleg Super Mario (neki is jók a hátralevő matchupja)/Babin + Troy Smith?

több mint 15 éve
És elit safetyért + Troyért? 😊Igor
Na ez az. Van 2 solid safetym. 4 pontos átlagjavulásért nem adom oda a 2. legjobb QB-t, mert aztán majd ő végez ki a PO-ban... Ezzel Te sokkal többet nyernél, mint én. Ha POZ lenne az ajánlatod, aki olyan 12-15. LB, na arra bólintanék.Soldados
Naa, egyrészt nincs jó backup safetym szóval már ez is elég necces ajánlat lett volna... 😛

De az, hogy Post elvigyed (aki min. TOP 8 LB, mert két meccset kihagyott...) az teljesen esélytelen - nézd meg az LB sorom többi tagját 😀 Ráadásul nézd meg a hátralévő meccseiket... Minny, Pitts, Cleveland, és AFC East - itt lesz tacklehalmozás, minden meccsen 50 pontot várok tőleg + Whitnertől.
De pl. egy Kyle Williams is lehetne 40-50 pont előny, egy átlagos DE emberhez képest.. csak te ilyeneket nem nézel sztem.

Na mindegy, velem úgyse lesz üzlet.Igor
Apropó, elit DE-ért is odaadnám Ortont. Tehát 3 poszton tudok upgrade-t elképzelni, DE, RB, LB Előbbiből elitet szeretnék, utóbbi 2-ből megfelel a 10-15. helyezett is a 2. legjobb QB-ért.

De olyanba is belemennék, hogy 10-15. DE, plusz mondjuk 20-25. LB, vagy 10-15. DE és 10-15. RB. Szal elég nyitott vagyok.

De S-re nem sok szükségem van, 4 pontos upgrade-ért nem adom el a 2. QB-t.

több mint 15 éve
Na ez az. Van 2 solid safetym. 4 pontos átlagjavulásért nem adom oda a 2. legjobb QB-t, mert aztán majd ő végez ki a PO-ban... Ezzel Te sokkal többet nyernél, mint én. Ha POZ lenne az ajánlatod, aki olyan 12-15. LB, na arra bólintanék.Soldados
Naa, egyrészt nincs jó backup safetym szóval már ez is elég necces ajánlat lett volna... 😛

De az, hogy Post elvigyed (aki min. TOP 8 LB, mert két meccset kihagyott...) az teljesen esélytelen - nézd meg az LB sorom többi tagját 😀 Ráadásul nézd meg a hátralévő meccseiket... Minny, Pitts, Cleveland, és AFC East - itt lesz tacklehalmozás, minden meccsen 50 pontot várok tőleg + Whitnertől.
De pl. egy Kyle Williams is lehetne 40-50 pont előny, egy átlagos DE emberhez képest.. csak te ilyeneket nem nézel sztem.

Na mindegy, velem úgyse lesz üzlet.

több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Először kicsit rossz érzésem volt, h azért nyerek, mert Bria nem állítja a csapatát, de mikor megláttam h a 2. legtöbb pontot szereztem (sztem az évek alatt is ez a legtöbb), akkor azért megnyugodtam. Még 2 ilyen hét és remélem meglesz a PO, nem esek ki. 😊
több mint 15 éve
Na ez az. Van 2 solid safetym. 4 pontos átlagjavulásért nem adom oda a 2. legjobb QB-t, mert aztán majd ő végez ki a PO-ban... Ezzel Te sokkal többet nyernél, mint én. Ha POZ lenne az ajánlatod, aki olyan 12-15. LB, na arra bólintanék.

több mint 15 éve
És elit safetyért + Troyért? 😊