Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu div. 2./A

18 feliratkozó

18 napja
Nomac New England Patriots 4 679 — balazs.t85@gmail.com
Draft: 2026.09.06 20:00 Vasárnap

Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac

Szerkesztette: Nomac
1 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 218 — Pittsburgh Bonegrinders
Na, hát én nem kaptam meg az összefoglalót azóta sem az ESPN-től, de mivel 7. helyre projektált az első meccsek előtt, így gyanítom olyan B körül lehet. Hót fogalmatlan nyilván a rendszer 😀

Idén még a tavalyinál is kevesebb időm volt felkészülni, úgyhogy teljes vakrepülés volt a pickjeim egy része, de összességében mégis jónak érzem, aztán persze majd a harmadik forduló urán itt fogok nyígni, hogy mindenki hagyjon örökre.

QB: Mahomes (8/122)
Egyáltalán nem gondolkodtam early QB pickben, valahogy ide a 8. körre gondoltam, bent volt kivettem. Csak nem lesz ez a KC megint szar.

RB: Q. Judkins (2/26), J. Brooks (12/186), K. Monangai (14/218), K. Mitchell (22/346)
Tavaly a legnagyobb húzásom volt, hogy kikukáztam Judkinst, mert tudtam, hogy nem lesz sokáig eltiltva. Egész jó számokat is hozott. Hátha meg tudja ezt tartani, ez a Browns ugyanolyan hitvány lesz úgyis. Amúgy az RB draftot full elengedtem az idén, ez látszik is abból, hogy mekkora tőkét raktma ide 😀 Brooks nagyon boom or bust. Ha lesz ACL-je, akkor TOP30 easy, ha nem, akkor kuka örökre. Monengai ha csak ismételni tudja a rookie szezonját, bomba pick volt azon a helyen, Mitchellről semmit nem tudok.

WR: A Főisten (1/7), D. Adams (5/71), G. Wilson (10/154), C. Tate (13/199), J. McMillan (26/410)
NA EZ AZ EGYSÉGEM. Ha ezek a srácok nem hoznak fordulóként 30 pontot, akkor be kell szántani mindent...
Amon-Ra alapból óriási kedvencem, és nem hagyod ott 1/7-en, Adamset sem kell magyarázni (ez mondjuk szarul öregedett piszkozatban a ma hajnali meccs után lol), főleg ha Suarezt - I mean Pukát nők közelébe engedik megint -. Wilsont eredetileg nem akartam, hanem Pierce-t, de meg lettem győzve, hogy New Yorkban is el kell kapnia a labdát valakinek. Inshallah brother. Rookie elkapót minden évben igyekszem pickelni, és nem fényezve magam, de szokott is működni elég jól, remélem idén Tate lesz a WR2 aspiránsom (amúgy fun fact, missclickel draftoltam, mert a Queue-ban odébb akartam csak húzni de véletlenül draft lett), McMillan pedig, ha nem törik ketté, nagyon jó Wr3/FLEX material. Big like ez a corps.

TE: I. Likely (21/327), AJ Barner (27/423)
Valakinek a másik New Yorkban is el kell kapni a labdát. Barner pedig full homer pick, imádom a gyereket és állítólag idén több TE játékunk lesz.

DT: Q. Williams (11/167), J. Carter (16/250)
Mindenképp két baszógépet akartam, sikerült. Ha Carter egészséges marad, mindketten TOP20.

DE: A: Van Ginkel (6/90), Y. Diaby (17/263)
Könyörgöm Andy tesómsz maradj egészséges és legyen szar a Vikes, különben ordas reach lesz ez a pick. Diaby full impulzus pick volt, semmit nem tudok róla.

LB: C. Gray (3/39), S. Styles (4/58), P. Queen (7/103), D. Barnes (20/314), B. Wagner (24/378)
Szokás szerint mint minden évben, éppen előttem indul az LB rush, hogy minden klasszikus megbízható tackle gépet kivigyenek, nekem meg maradnak az ilyen bohócok, mint Gray, aki összebassza magát quadozás közben, hogy a fasz üsse ki a szemed, ajánlom, hogy ne legyen semmi bajod. Styles DROY aspiráns lesz most megmondom, szóval NEM VOLT REACH, A Steelers idén gatya lesz,úgyhogy fixen alul lett projektálva Queen, Barnes pedig előre fog lépni a szokásos Lions kórház flash után. Wagnert tartani fogom a 6.-8. hétig, ha nem lesz csapata, az az NFL szégyene.

CB: Spoon (9/135), DJ Reed (19/295)
A mestertervem az volt, hogy full homerség + taxból kihúzom ide a Kanál + Emma ultimate csalás kombót. Azt hittem, hogy Emma még biztonságban lesz egy kört, hát tévedtem... Unlucky. Szóval Kanál bomba, ezt láttuk is, Reedet meg majd meglátjuk. AMúgy is ez a legkönnyebben kukázható pozi.

S: J. Love (15/231), D. Trader Jr. (18/282)
Imádom, hogy ennyit csúszott és a tavalyi sérülése miatt totálisan alul volt projektálva Love. TOP5 safety számot fog hozni, ez fix. Trader random pick volt, arra alapoztam, hogy a Miami full gatya.

K: H. Mevis (23/359)
Azért remélem, hogy a rettegett LA kicsit több pontot fog csinálni LOL.

P: M. DICKson (25/391)
VILÁGKLASSZIS

Idén is nagyon csalódott leszek, ha nem lesz meg a PO és kiesés ellen kell grindolni. Tavaly remélem, hogy évekre ellőttem a sérülésmanót, úgyhogy várom a szezont.
Hanni
Látod megmentettelek Emmanworitól aztán jól ki is hagyta az első hetet😀
1 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 805 — Poloska confirmed
Na, hát én nem kaptam meg az összefoglalót azóta sem az ESPN-től, de mivel 7. helyre projektált az első meccsek előtt, így gyanítom olyan B körül lehet. Hót fogalmatlan nyilván a rendszer 😀

Idén még a tavalyinál is kevesebb időm volt felkészülni, úgyhogy teljes vakrepülés volt a pickjeim egy része, de összességében mégis jónak érzem, aztán persze majd a harmadik forduló urán itt fogok nyígni, hogy mindenki hagyjon örökre.

QB: Mahomes (8/122)
Egyáltalán nem gondolkodtam early QB pickben, valahogy ide a 8. körre gondoltam, bent volt kivettem. Csak nem lesz ez a KC megint szar.

RB: Q. Judkins (2/26), J. Brooks (12/186), K. Monangai (14/218), K. Mitchell (22/346)
Tavaly a legnagyobb húzásom volt, hogy kikukáztam Judkinst, mert tudtam, hogy nem lesz sokáig eltiltva. Egész jó számokat is hozott. Hátha meg tudja ezt tartani, ez a Browns ugyanolyan hitvány lesz úgyis. Amúgy az RB draftot full elengedtem az idén, ez látszik is abból, hogy mekkora tőkét raktma ide 😀 Brooks nagyon boom or bust. Ha lesz ACL-je, akkor TOP30 easy, ha nem, akkor kuka örökre. Monengai ha csak ismételni tudja a rookie szezonját, bomba pick volt azon a helyen, Mitchellről semmit nem tudok.

WR: A Főisten (1/7), D. Adams (5/71), G. Wilson (10/154), C. Tate (13/199), J. McMillan (26/410)
NA EZ AZ EGYSÉGEM. Ha ezek a srácok nem hoznak fordulóként 30 pontot, akkor be kell szántani mindent...
Amon-Ra alapból óriási kedvencem, és nem hagyod ott 1/7-en, Adamset sem kell magyarázni (ez mondjuk szarul öregedett piszkozatban a ma hajnali meccs után lol), főleg ha Suarezt - I mean Pukát nők közelébe engedik megint -. Wilsont eredetileg nem akartam, hanem Pierce-t, de meg lettem győzve, hogy New Yorkban is el kell kapnia a labdát valakinek. Inshallah brother. Rookie elkapót minden évben igyekszem pickelni, és nem fényezve magam, de szokott is működni elég jól, remélem idén Tate lesz a WR2 aspiránsom (amúgy fun fact, missclickel draftoltam, mert a Queue-ban odébb akartam csak húzni de véletlenül draft lett), McMillan pedig, ha nem törik ketté, nagyon jó Wr3/FLEX material. Big like ez a corps.

TE: I. Likely (21/327), AJ Barner (27/423)
Valakinek a másik New Yorkban is el kell kapni a labdát. Barner pedig full homer pick, imádom a gyereket és állítólag idén több TE játékunk lesz.

DT: Q. Williams (11/167), J. Carter (16/250)
Mindenképp két baszógépet akartam, sikerült. Ha Carter egészséges marad, mindketten TOP20.

DE: A: Van Ginkel (6/90), Y. Diaby (17/263)
Könyörgöm Andy tesómsz maradj egészséges és legyen szar a Vikes, különben ordas reach lesz ez a pick. Diaby full impulzus pick volt, semmit nem tudok róla.

LB: C. Gray (3/39), S. Styles (4/58), P. Queen (7/103), D. Barnes (20/314), B. Wagner (24/378)
Szokás szerint mint minden évben, éppen előttem indul az LB rush, hogy minden klasszikus megbízható tackle gépet kivigyenek, nekem meg maradnak az ilyen bohócok, mint Gray, aki összebassza magát quadozás közben, hogy a fasz üsse ki a szemed, ajánlom, hogy ne legyen semmi bajod. Styles DROY aspiráns lesz most megmondom, szóval NEM VOLT REACH, A Steelers idén gatya lesz,úgyhogy fixen alul lett projektálva Queen, Barnes pedig előre fog lépni a szokásos Lions kórház flash után. Wagnert tartani fogom a 6.-8. hétig, ha nem lesz csapata, az az NFL szégyene.

CB: Spoon (9/135), DJ Reed (19/295)
A mestertervem az volt, hogy full homerség + taxból kihúzom ide a Kanál + Emma ultimate csalás kombót. Azt hittem, hogy Emma még biztonságban lesz egy kört, hát tévedtem... Unlucky. Szóval Kanál bomba, ezt láttuk is, Reedet meg majd meglátjuk. AMúgy is ez a legkönnyebben kukázható pozi.

S: J. Love (15/231), D. Trader Jr. (18/282)
Imádom, hogy ennyit csúszott és a tavalyi sérülése miatt totálisan alul volt projektálva Love. TOP5 safety számot fog hozni, ez fix. Trader random pick volt, arra alapoztam, hogy a Miami full gatya.

K: H. Mevis (23/359)
Azért remélem, hogy a rettegett LA kicsit több pontot fog csinálni LOL.

P: M. DICKson (25/391)
VILÁGKLASSZIS

Idén is nagyon csalódott leszek, ha nem lesz meg a PO és kiesés ellen kell grindolni. Tavaly remélem, hogy évekre ellőttem a sérülésmanót, úgyhogy várom a szezont.
2 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 560 — Bears & Illinois fan
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
igen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 067 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 napja
"C" grade az alábbi szöveggel:
Not too bad! You'll want to propose some trades to address some weak spots in your lineup.

QB: Szöszi 7/15 , Malik Willis 20/2
Itt Josh Allent akartam volna, de mivel nagyon hamar kiment így húztam halasztottam, de 7-dik körben Trevor rendben van, cserém Malik... nem tudom mire megy abban a nem túl acélos Dolphinsban,

RB: Ashton Jeanty 1/15, Breece Hall 2/2, TreyeVon Henderson 8/2, Najee Harris 25/15
Hát az vagy boom lesz vagy akkora BUST mint ide Baktalórántháza

Voltak pánik húzások(inkább azok voltak) meg tudatosak, de bennmaradás a cél.
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha Ashton Jeanty bentvan még 1/16-on akkor én sem vittem volna el Josh Allent 😀 Amikor látom hogy kiviszed, akkor jött az ötlet hogy nézzük meg ezt a verziót.
3 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 067 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
"C" grade az alábbi szöveggel:
Not too bad! You'll want to propose some trades to address some weak spots in your lineup.

QB: Szöszi 7/15 , Malik Willis 20/2
Itt Josh Allent akartam volna, de mivel nagyon hamar kiment így húztam halasztottam, de 7-dik körben Trevor rendben van, cserém Malik... nem tudom mire megy abban a nem túl acélos Dolphinsban,

RB: Ashton Jeanty 1/15, Breece Hall 2/2, TreyeVon Henderson 8/2, Najee Harris 25/15
Hát az vagy boom lesz vagy akkora BUST mint ide Baktalórántháza

WR: Terry McLaurin 6/2, Marvin Harrison Jr 10/2, Jordan Addison 16/2
Hát ez szerintem totál vak vagy nemtudom. Addisonnak örültem a 16-dik körben.

TE: Sam Laporta 12/2, Tucker Kraft 15/15
Jó egység...itt egy másik draft miatt jött Kraft....meglássul

DT: Milton Williams 21/15, Grady Jarret 24/2
Nem tartom sokra a posztot, de nevek alapján remélem hoznak pontocskákat

DE: Tuli Tuipulotu 9/15, Trey Hendricksen 11/15
Remélem passzentosak lesznek, de csere kell mert az nincs.

LB: Foyesade Oluokun 3/15, Ernest Jones a negyedik 4/2, Robert Spillane 5/15, Dorian Williams 26/2, Jack Gibbens 27/15
A kezdő 3-as rendben van, a 2 csere meg olyan amilyen. Mondjuk ahhoz képest, hogy Bobby Wagnert egyszer 1/3-ra vittem ahhoz képest őket jó későn draftoltam 😊

CB: Keisean Nixon 18/2, Kool-Aid McKinstry 19/15, Rasul Douglas 22/2
Totál pánik volt....valaki kisegítene?

S: Jalen Thompson 14/2, Amani Hooker 17/15
Szódával elmegy , de cserét kukázni kell

K: Cam Little 23/15
Ha olyan lesz mint tavaly akkor klafa különben repül....

P:Corey Bojorquez
Csak hoz a konyhára valamit.

HC-t nem használok.

Voltak pánik húzások(inkább azok voltak) meg tudatosak, de bennmaradás a cél.

Draft

4 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 218 — Pittsburgh Bonegrinders
Szokásos D grade az ESPN-től. Nem értenek hozzá, mind1 😀

QB: Justin Herbert LAC, QB, Jacoby Brissett ARI, QB
Herbert volt az eredeti tervem már a draft előtt is, bízom benne, hogy McDaniel kihozza belőle az állatot, Brissett stabil bridge QB, azért remélem, hogy csak a bye-on kell becserélnem.

RB: Saquon Barkley PHI, RB, Kyren Williams LAR, RB, RJ Harvey DEN, RB
Biztos ami biztos első két körben feltöltöttem az RB szobát. Remélem Barkley visszatér a tavalyelőtti formájához és akkor rendben leszünk. Harveyt hoztam mélységnek, ha egészséges az elit denveri O line mögött van esély elszabadulni.

WR: Ladd McConkey LAC, WR, Michael Pittman Jr. PIT, WR, Wan'Dale Robinson TEN, WR, Khalil Shakir BUF, WR, Kayshon Boutte HOU, WR
Annyira nem vagyok elájulva tőle, viszont van kit flexbe tenni bőven. McConkey Herberttel bika lesz a pályán mindenhol, Pittmannel homerkedtem és a 13.ban szerintem már érték volt, Robinson csapatot váltott, bizom benne hogy tovább fejlődik, Shakirnak meg bizonyitani kéne végre. Boutte meg vigan nr2 elkapó lesz houstonban szal még az is lehet, hogy breakoutol.

TE: Kenyon Sadiq NYJ, TE
Sadiq volt a tervem, tavaly Warrennel bejött a rookiet a TE-be…

DE: Myles Garrett LAR, DE, Laiatu Latu IND, DE, Jadeveon Clowney HOU, DE
Garrett nem kérdés, hogy az egyetlen, no trade playám lesz idén, sajnos Parsonst előttem húzták ki, pedig mekkora páros lehetett volna 😉 LL kicsit későn jött, viszont tavaly játszott minden meccsen és idén bízok a kétszámjegyű sackben nála. Clowney-t meg csak elhoztam bohockodni 😊

DT: Nnamdi Madubuike BAL, DT, Javon Hargrave GB, DT
Szokás szerint nem volt prio a pozi.Madubuike elég vad nyaksérülésből jön vissza, remélem egészséges tud maradni a szezonban, Hargrave meg meglátjuk

LB: Azeez Al-Shaair HOU, LB, Quincy Williams CLE, LB, Jihaad Campbell PHI, LB, Devin White DET, LB
Frankie Luvu WSH, LB
Szokás szerint elengedtem a rusht, gyenge közepes, nem tetszik. Bízom benne, hogy szezon közben tudok tradelni. ui.: Devin White tavalyi űrszámok után hogy csúszott ennyit a boardon? Hátha kellően sokszor be lesz rotálva Campbellék mellé.

CB: Nick Emmanwori SEA, CB, Cooper DeJean PHI, CB
Emmanwori ELIT, DeJean pedig nálam volt a rookie szezonjában és nem bántam meg. Posztján az egyik legjobb lesz az amúgy is bika Eagles védelemben. pippa

S: Xavier McKinney GB, S, Tre'von Moehrig CAR, S, Malik Mustapha SF, S
McKinney elit coverageben és remélem idén is lesz egy-két bravúr INT, a másik kettő valszeg cserés lesz…

K: Chris Boswell PIT, K
Boswell meg legjobb kicker ever, sajnos az ergya steelers offenz miatt a sok lehetősége is meglesz a hosszú fieldgoalokra…..
5 napja
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 736 — Tyrone Creek
B-t kaptam az ESPN-től, sosem fogok bekerülni az A klubba. Pedig kellemes helyen draftoltam, úgy éreztem, hogy mindig jókor vagyok jó helyen, sikerült jól meglovagolni a hullámokat is. DE NEM HAGYOM, HOGY AZ ALGORITMUS KEDVEMET SZEGJE!

QB - Caleb Williams (7), CJ Stroud (17) - onnantól kezdve, hogy nem kaptam meg a második körben a lehetőséget, hogy elvigyem Joshuát, mentünk a B-tervre, ami annyi volt hogy a 7-8. körben a Trevor, Caleb, Herbert hármasból valakit akartam. Herbert kiment az ötödikben, a Bears fegyvereit jobban kedvelem.

RB - CMC (1), J. Love (2), Rachaad White (16), Chris Rodriguez (26) - Nem tudtam 8-on otthagyni McCaffreyt. Remélem ez megint az a szezon lesz, amikor pályán marad, mert akkor jó, ha nem marad a pályán, akkor nem jó. Love upsideját nem kell magyarázni, reméljük a bokája rendben lesz. A másik kettő insurance, lesznek pályán bőven.

WR - Drake London (3), Malik Nabers (6), Tee Higgins (8), KC Concepcion (19), Jalen Coker (22) - na ez odabasz. Londont azért kedvelem, mert valakinek muszáj Atlantában is elkapnia a labdákat, ebben pedig egész jó a face Drake. Naberst szeretném elhinni a sérülése után is, Higgins ajándék volt a 8. körben, a két flyer a végén meg lehet igazán top tier - Concepcionból bármi is lehet Clevelandben, Cokertől pedig 1000 yardos szezon fog jönni (source: trust me bro)

TE - Tyler Warren (9), Brenton Strange (27) - A top5 TE-ből mindenképp akartam egyet, ezért jött ott (ráadásul) BPA-ként Warren, Strange meg az egyik kedvenc TE-m a ligában, teljes a Penn State reprezentáció.

DT - Chris Jones (20), Mason Graham (23) - hagyományosan nem foglalkoztat a DT pozíció, kellemesen érzem magamat, ha rájuk nézek

DE - Josh Hines-Allen (12), Greg Rousseau (15), Chop Robinson (24) - itt egy kicsit bealudtam, de végül egész jól jöttem ki belőle

LB - Nate Landman (4), Zack Baun (5), Alex Anzalone (10), SirVocea Dennis (21) - a terv a szokásos volt, a 3-6. körig húzni két top LB-t, majd utána értéken megnézzük, hogy mizu később a harmadik posztra. Dennis a shaky pick ebben, de éppen belevilágítottak a szemembe hátulról az autópályán, a biztonságos vezetés a legfontosabb!

CB - Jalen Pitre (11), Byron Murphy (25) - mindenképpen szerettem volna az egyik cornernek álcázott safetyt, Pitre szerencsére lepottyant a 11. körben. Murphy meg már szokásos pick, tavaly kivételével általában nálam szokott lenni. Így érződik normális helynek a világ.

S - Jessie Bates (14), Dillon Thienemann (18) - ez is jól kijött, mert a safetyvel idén várni akartam a kinézett neveim miatt és mindig meg tudtam indokolni magamnak, hogy miért NE húzzak még erre a posztra. Bates és Thienemann szerintem fél órát pihentek a queue-ban, mire végül úgy éreztem, hogy ott már helyen vagyunk, ahol jöttek.

K - Brandon Aubrey (13) - a liga legjobb rúgójáért hajlandó vagyok magasabb picket adni, ez is csak a szoki.
5 napja
ESPN től kapott D grade nem lepett meg, de nem az ő kottájukból játszom! 😀

Utálom az ilyen draftokat amikor egymás után húzok, semmire nincs idő reagálni, elébe kell menni a dolgoknak, és ezt tükrözi is a draftom.

QB - Josh Allen(1), Fernando Mendoza (22): Soha nem draftoltam még QB-t ilyen korán, de mivel minden futó kiment akire azt mondanám megéri, és a WR-ek nagy része is, ezért most megnézzük ezt. Mendoza pedig talán jó csere alap lesz.

WR - A.J. Brown (2), DeVonta Smith (5), DJ Moore (10), Quentin Johnston (17), Stefon Diggs (18): Boom or bust egység lesz, de nekem tetszik, nagyon sok potenciált érzek ebben az egységen. Moore lepett meg hogy még a 10. körben is bent volt.

RB: - Blake Corum (12), Aaron Jones Sr. (13), MarShawn Lloyd (14): Sokat elmond az egység fontosságáról hogy a 12 körben húztam először RB-t 😀 Az elmúlt évek alapján, ide úgy is találok valakit majd év közben.

TE - Trey McBride (4): Túl gyorsan kiment Bowers ezért lépnem kellett, és elégedett is vagyok vele a 4. körben.

LB - Nakobe Dean (3). Tremaine Edmunds (6). Christian Elliss (9), Demetrius Knight Jr (11), Cody Barton(19): Több LB-k kimentek előttem, ezért nem lett két LB húzva egymás után, és McBridera esett a választás, de így is jó egységnek tűnik. Elégedett vagyok vele. Olyan csapatok LB-t sikerült behúzni ahol sokat lesznek fent.

S - Derwin James Jr. (7), Talanoa Hufanga (8), Craig Woodson (20): Ilyen korán még nem húztam S-t, de mivel féltem hogy mire újra sorra kerülök ezért kivittem két TOP játékost, ezt így utólag bánom, lehet itt tudtam volna mást húzni, de meglátjuk mit fognak hozni, pontgyáros egység lesz remélem.

DE - Abdul Carter (15), Micah Parsons(16): Ide nem hoztam 3.at pedig akartam, de DT lett belőle, itt már nem tudtam annyira figyelni. Parsons-al kockáztatok, de a pontok majd a rájátszásra kellenek. (S-ek helyett ide akartam húzni, de már a 4. körben kiment Crosby és Garrett

Értem miért kaptam D-t, és a 15. helyre tesz a rangsor, de ez előző évben is így volt. 😉
5 napja
Yakuza Houston Texans 37
ESPN szerint Draft Grade B és 9. helyre tesz. Talán nem esek ki.

Draftolt csapatom:

QB - Jalen Hurts ( 5/66) és Cam Ward ( 16/255) - Hurts remélem az új OC-vel jó lesz, Ward pedig kapott célpontokat.

RB - B.Robinson ( 1/2), D. Swift ( 2/31), J.Mason ( 11/162), B.Robinson ( 23/354) - ha Bijan hozza amit tud akkor jó lehet az egység. Swift maradjon Top 20 RB, Mason meg szerintem átveszi Jones helyét, mint kezdö RB. Amennyiben az elsö körös választásom lesérülne a cseréjét is behúztam.

WR - Z. Flowers ( 6/95), L. Burden ( 10/159), D. Stribling ( 15/226), J. Meyers ( 21/322) - Flowers képes elit számokra. Burdentöl erös évet várnak ( ha egészséges marad), Stribling jó helyzetben van. Meyers meg tavaly kivirágzott Jacksonville-ben. Nem elit, de talán nem is lógok ki lefele

TE - J. Ferguson ( 19/290) - red zone-ban kereshetik, lehet itt majd lesz csere szezon közben

DT - J. Redmond ( 13/194), K. Benton ( 28/447) - Redmond után elöbb akartam hozni második embert, de mindig kiment akit akartam, így maradt Benton, akit idén megfizettek. Szerintem kapni fog böven snap-et és a Steelers DL mindig jól muzsikál

DE - W. Anderson ( 7/98), J.Greenard ( 17/258) - akartam egy elit DE-t és boldog vagyok Anderson-al, aki szerintem DPOY aspiráns is lehet. Greenard elvileg egy hetet hagy ki, utána pusztíthat az Eagles DLine-al. Tetszik, de rövid az egység

LB - F. Warner (3/34), R. Smith ( 4/63), J. Rodriguez ( 9/130), D. Thomas( 14/223) - ESPN ezt az egységet a csapatom erösségének tartja. Nekem is tetszik, remélem mindenki egészséges marad, akkor Warner és Smith TOP 10-es számokra is képes lehet. Rodriguez meg elvileg kezdö ILB a Dolphinsban. Thomas remélem korrekt csere lesz

CB - M. Jackson ( 22/ 351), T. Johnson ( 26/415) - nem tudtam ide elit embereket hozni, nem tudtam a run-okra reagálni, utána meg már nem tetszett senki. Jackson felé sokat fognak dobálni, Johnson meg NB elvileg, de itt év közben tuti kukázni kell majd

S- K. Curl ( 8/127), C. Bishop ( 12/191), C. Downs ( 18/287), AJ Haulcy ( 20/319) - szerintem ez egy erös egység lett. Downs-ból akár egy RDPOY szezont is kinézek, Colts SS mindig jól termel.

K- K. Fairbairn ( 24/383) - Texans jól halad az End Zone-ig de bevinni nehezen tudják, így Fairbairn sok szerepet kaphat

P- S.Martin ( 27/418) -Panthers punter

HC - Patriots ( 29/450) - lehet megtartom, mert a Dolphins és Jets ellen jó pontokat hozhat

Elsö szezonom a második vonalban, azt mondtátok kell a sok RB meg LB, remélem sikerül a bennmaradás.

Jó szezont mindenkinek!

Szerkesztette: Yakuza
5 napja
wmitty Indianapolis Colts 733 — Colts fan
Nekem ezt dobta a gép:
"Your team could finish 1st. Keep an eye out on injuries because that could affect your finish throughout the season." 😉

Otthonom MisColts
5 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 660 — Rise My Nation!
Bár A gradet kaptam és 1/1-ként nem vagyok elégedetlen, de nagyon rossz a snake miatt az első 3-ban lenni. Igyekeztem nem nagy kockázatot vállalni és egy szolid közép csapatot összerakni, kerülve a sérülés veszélyes játékosokat.

Több poszton sikerült elhozni talán a poszt legjobbját (RB, DT, DE, LB), beáldozva az S, WR és RB2 pozikat. Sajnos ott már csak ilyen 50/50 tipusok maradtak, igy probaltam boom or bust sleeperekkel/rookie-kal kompenzálni.

Elmúlt 8 évben most először fektettem korai picket DT és DE pozikba, eddig ők voltak a mostohák, de most előre vettem őket hátha. Van benne kockázat, de ha a sérülések elkerülnek, akkor a PO meglehet.

Amúgy meglepően gyors volt a draft (csupán 2 óra) ami aggodlaomra ad okot, hogy mindenki elég felkészültnek tűnik 😊
5 napja
Nézzük az idei bajnokaspiráns (😀) csapatomat. Sajnos háromszor is fájón előttem eggyel vagy kettővel húzták ki a kiszemeltemet, de ezt leszámítva nem volt atrocitás a draftomon. Voltak érdekességek, pl, véletlenül két TE-t húztam, DE/DT cserém viszont nincs....

Nos:

QB: Joe Burrow, Brock Purdy - Lamart az orrom elől kettővel húzták ki, de sebaj, ha igaza van Joenak és ez AZ AZ ÉV, akkor nem lesz gond, egy 5k-s 48TD-s szezonnal hálálhatná meg a bizalamt...😊, Ha mégsem vagy beüt a nála sajnos nem olyan ritka sérülés, Purdy jó csere.

RB: Kenneth Walker III, Tony Pollard, Jacory Croskey-Merrit, Dylan Sampson - Ezen a poszt csalódás, miután Tibi barátom kihúzta előlem az utolsó olyan rb-t, akit szerintem érdemes volt (Achane) első körben húzni, majdnem nem is futót húztam, aztán rábeszéltem magam Walkerre. Nem olyan erős egység, sőt, igazság szerint gyengének érzem. Tavaly ez a poszt segített PO.hoz, idén necces....

WR: Justin Jefferson, Rome Odunze, Chimere Dike, Jayden Reed - Nevek alapján nem rossz az első két ember, de rengeteg függ az irányítóiktól, Odunzevel egy kicsit hazahúztam, remélem, jó lesz, még ha össze is szedett egy sérülést. Reedben, mint sleeper játékosban reménykedem, ha nem sérül meg, tud szép számokat hozni.
Ha Jefferson és Odunze hozza magát, nem lesz gond, de Itt sem vagyok maradéktalanul elégedett.

TE: Juwan Johnson, T.J. Hockenson - erre a pozícióra nem szoktam áldozni, nem is értem, miért húztam kettőt, ráadásul két ergyát....

DT: Adam Butler, Zach Sieler - Ahhoz képest, hogy hátul húztam, nem tűnnek rossznak, de nincs cserém

DE: Travon Walker, Carl Granderson - nem rosszak, de nincs cserém itt sem

LB: Carson Schwesinger, Demario Davis, Terrel Bernard, Henry To'oTo'o, Jahlani Tavai - Egy elit, egy jó és egy közepes kezdő, egy jó és egy egyelőre ergya csere - Úgy vélem, nem lesz gond ezzel az alakulattal, hozzák a pontokat rendesen.

CB: Paulson Adebo, A.J.Terrell Jr. - Szokásommal ellentétben ide korábban húztam, Adebo, ha egészséges elit számokat tud hozni, Terrel pedig jó kezdő, csere nincs, de talán ide a legkönnyebb találni.

S: Tykee Smith, Jeremy Chinn, Bryan Cook - ide hagyományosan magasan húzok, két jó kezdő, egy korrekt csere, rendben lesz.

K: Tyler Loop - remélem Baltimoreban visszatalálnak a rendes útra, tegyék ezt sok hosszú mezőnygóllal 😊

P: Brandley Pinion - Miamiban sokat fognak idén puntolni...

HC: SF - a legtöbb meccsen pontot fog hozni, az első nem merem majd betenni.

Tegnap este jobbnak éreztem, sok a kérdőjel, remélem a futók nem leszenek szarok, a WR, LB, S posztok pedig kiemelkednek és hozzák a győzelmeket.

Hajrá Bad Bones!
5 napja
Miért lehet az, h már tavaly sem és idén sem kaptam summary e-mailt a draftomról?
Hanni
én kaptam

Draft

5 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 805 — Poloska confirmed
Miért lehet az, h már tavaly sem és idén sem kaptam summary e-mailt a draftomról?
5 napja
Három dolgot csináltam draft közben, érdekes stratégiát alkalmaztam. Meg is lett az eredménye, kaptam egy szép D gradet 😀 Hosszabb elemzés a héten.
Nomac
Nekem a netem szállt el.... plusz máshol is draftoltam....Így C osztályzat tök jó 😊 Kiesés ellen fel 😊

Draft

5 napja
Három dolgot csináltam draft közben, érdekes stratégiát alkalmaztam. Meg is lett az eredménye, kaptam egy szép D gradet 😀 Hosszabb elemzés a héten.
7 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 108 — Apu ökölbeszorított keze
Nekem most jelzett valami rendszer de látom nagyon előre haladt a rendszer…
Hogy lesz most?

12 napja
16 napja
Még 4 szavazatot várunk a draftra, de nagyon úgy néz ki hogy következő vasárnap lesz a draft. Draft sorrendet beállítottam.

Mivel most csak 16-an leszünk a 18 helyett, jóval pörgősebb lesz.
17 napja
Yakuza Houston Texans 37
Köszi, benn vagyok a ligában és szavaztam is.
17 napja
Vasárnapig lehet szavazni az egész jövő hétre.

whenavailable.com/invite/ZDMGbUpVJFa35rhOGZI4

18 napja

Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac

19 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 660 — Rise My Nation!
üdv