bowl.hu div. 2./A

17 feliratkozó

1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 713 — balazs.t85@gmail.com
Draft: 2026.09.06 20:00 Vasárnap

Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac

Szerkesztette: Nomac
11 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 613 — Bears & Illinois fan
Bár vannak masszív alulteljesítések nálam, pár ember szuper pontjaival hozta a hetet, megint 230+ pont lett.

Eddig 236, 186, 237 volt a szerzett pontok száma.
Úgy látom, hogy ha nem indulnak be a fiúk (már amelyiktől elvárható), ez ilyen lesz, amikor jönnek ezek az extrák, akkor nyerek, egyébként még a 200 pont is távolinak fog tűnni.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
12 órája
Pari Las Vegas Raiders 3 667 — Rise My Nation!
Én nem tudom, milyen átkot szór a csapat, de eddig az ellenünk pályára lépő kezdő QB-k sorozatban lesérülnek meccs közben. Ennek ellenére ki fogunk kapni, de az átok valós 😛
Pari
visszanyalt a fagyi - 2 het alatt 2 kezdo qb-m hullott el, de legalabb ennyivel megusztuk...ja nem (tovabbi 7 kozkatona is eltávra ment) 😊
14 órája
Yakuza Houston Texans 44
Bijanbol elö jött az állat 😊
Yakuza
Hála az égnek.
Hanni
gratulálok a győzelemhez. Ma minden játékosod nagyon szépen szerez pontokat
Yakuza
Szép jynx
Hanni
megmondom őszíntén nem hittem benne. Meg túl kell élni a stat correction-t is.

Jó csapatod van, szerintem simán PO-ban leszel.
14 órája
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 810 — Poloska confirmed
Yakuza
Hála az égnek.
Hanni
Yakuza
Szép jynx
1 napja
Ezt behúztam, de nagyon nem érdemeltem meg. Szerencsére letudtam hogy Maye ellen kellett szurkolni.

Elég sok pontot hagytam a padon..
1 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 184 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hát ez bukta lesz😢😢😢

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Yakuza Houston Texans 44
Yakuza
Hála az égnek.
Hanni
3 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 810 — Poloska confirmed
Yakuza
Hála az égnek.
4 napja
Yakuza Houston Texans 44
4 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 184 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na padra termelés kezdődik😢

Draft

6 napja
Yakuza Houston Texans 44
WR érdeklene, ha valakinek valami jó ötlete támad.

Ha valaki TE-ben szenved Ferguson mozdítható
7 napja
Peci1991 Green Bay Packers 190
Sziasztok! Megkezdem az idei “kuncsorgást”. Ha lenne valakinél vihető, értelmes, de nem világsztár futó, akkor az alábbi kollégákat tudom felkínálni érte: Nick Bosa, Bradley Chubb (DE), Jake Hansen (LB), de minden alku tárgya.
7 napja
Gratula Walter Mitties! Csúnyán letolták a nacit páran nálam, a végén igazságosan nem játszott egyikünk játékosa sem a MNF-n, így maradt az eredmény.

Remélem, ilyen betli nem sok lesz a szezonban,,,,

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 napja
Yakuza Houston Texans 44
akármi is lesz a vége empty vagy én nagyon szomorúak leszünk... Lloyd embertelen pontszámot termelt nálad.
Yakuza
Skatteboon a világ szeme....
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ugy tunik sikerül behúzni a meccset. ahogy láttam a Giants-be még a szertáros is megsérült a meccsen... nagyon durva volt
7 napja
170 ponttal meccset nyerni....inkább nem mondok semmit.... Az Offense egy rakás kaka volt a D hozta a meccset nagy nehezen.....

Draft

8 napja
Ha csak nem történik valami csoda ezt a hetet is behúzom. Két hét után kezdem megérteni miért szokták Josh Allent kihúzni az elején, 50 pontokat hoz..
Sérülések továbbra is jönnek 4 S ből három nem fejezte be a héten. Remélem két hadrafogható lesz a következő hétre.
8 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 219 — Pittsburgh Bonegrinders
Ha Kyren Williams nem tart karrier napot akkor ilyen fos pontszámmal is nyerhetek....
Ez már a zsebedben van😊 sajnos az idei év nagyon hosszú lesz nekem úgy néz ki :/ 😀
8 napja
Ha Kyren Williams nem tart karrier napot akkor ilyen fos pontszámmal is nyerhetek....

Draft

8 napja
Én nem tudom, milyen átkot szór a csapat, de eddig az ellenünk pályára lépő kezdő QB-k sorozatban lesérülnek meccs közben. Ennek ellenére ki fogunk kapni, de az átok valós 😛
8 napja
akármi is lesz a vége empty vagy én nagyon szomorúak leszünk... Lloyd embertelen pontszámot termelt nálad.
Yakuza
Skatteboon a világ szeme....

Draft

8 napja
Yakuza Houston Texans 44
12 napja
Winters New York Giants 274 — Giants fan
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊
igen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....
csi77
Tessék vége sima lett az SB MVP lehozta
Igen, de egy petákot nem adtam volna, a MNF előtt húsz pontos előnyt jósolt az ellenfelemnek az ESPN, szerencsére az én egy szem Walkerem hússzal többet hozott, mint az ő 3 embere. Ilyen is ritkán van, de örülök.

Az viszont feltűnt, hogy mivel csak 16 csapat van, megnőtt a szerzett pontok száma.
A 236 pontommal kb 6. vagyok......
csi77
Nem ez volt a valoszinu kimenetel, az teny. Kellett az embereim betlije is, nem csak Walker kiemelkedoje. Gratualalok mindenesetre, izgalmas volt.
14 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊
igen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....
csi77
Igen, de egy petákot nem adtam volna, a MNF előtt húsz pontos előnyt jósolt az ellenfelemnek az ESPN, szerencsére az én egy szem Walkerem hússzal többet hozott, mint az ő 3 embere. Ilyen is ritkán van, de örülök.

Az viszont feltűnt, hogy mivel csak 16 csapat van, megnőtt a szerzett pontok száma.
A 236 pontommal kb 6. vagyok......

Hajrá Bad Bones!
14 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊
csi77

Draft

15 napja
Eddig okés, sérülések elkerültek, hozta mindenki az átlagot, de ellenfelemet valami szörnyű átok, karma v balszerencse gyötri, h közel 60 pontja maradt a padon.