bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
1 hónapja
Draft: 2026.09.06 20:00 Vasárnap Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac
Szerkesztette: Nomac
11 órája
Bár vannak masszív alulteljesítések nálam, pár ember szuper pontjaival hozta a hetet, megint 230+ pont lett.Eddig 236, 186, 237 volt a szerzett pontok száma.
Úgy látom, hogy ha nem indulnak be a fiúk (már amelyiktől elvárható), ez ilyen lesz, amikor jönnek ezek az extrák, akkor nyerek, egyébként még a 200 pont is távolinak fog tűnni.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
12 órája
Én nem tudom, milyen átkot szór a csapat, de eddig az ellenünk pályára lépő kezdő QB-k sorozatban lesérülnek meccs közben. Ennek ellenére ki fogunk kapni, de az átok valós 😛visszanyalt a fagyi - 2 het alatt 2 kezdo qb-m hullott el, de legalabb ennyivel megusztuk...ja nem (tovabbi 7 kozkatona is eltávra ment) 😊
Pari
14 órája
megmondom őszíntén nem hittem benne. Meg túl kell élni a stat correction-t is.Szép jynxgratulálok a győzelemhez. Ma minden játékosod nagyon szépen szerez pontokatBijanbol elö jött az állat 😊Hála az égnek.
Yakuza
Hanni
Yakuza
Hanni
Jó csapatod van, szerintem simán PO-ban leszel.
14 órája
Szép jynxgratulálok a győzelemhez. Ma minden játékosod nagyon szépen szerez pontokatBijanbol elö jött az állat 😊Hála az égnek.
Yakuza
Hanni
Yakuza
1 napja
Ezt behúztam, de nagyon nem érdemeltem meg. Szerencsére letudtam hogy Maye ellen kellett szurkolni. Elég sok pontot hagytam a padon..
1 napja
Hát ez bukta lesz😢😢😢
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
gratulálok a győzelemhez. Ma minden játékosod nagyon szépen szerez pontokatBijanbol elö jött az állat 😊Hála az égnek.
Yakuza
Hanni
4 napja
Bijanbol elö jött az állat 😊
4 napja
Na padra termelés kezdődik😢
Draft

6 napja
WR érdeklene, ha valakinek valami jó ötlete támad.Ha valaki TE-ben szenved Ferguson mozdítható
7 napja
Sziasztok! Megkezdem az idei “kuncsorgást”. Ha lenne valakinél vihető, értelmes, de nem világsztár futó, akkor az alábbi kollégákat tudom felkínálni érte: Nick Bosa, Bradley Chubb (DE), Jake Hansen (LB), de minden alku tárgya.
7 napja
Gratula Walter Mitties! Csúnyán letolták a nacit páran nálam, a végén igazságosan nem játszott egyikünk játékosa sem a MNF-n, így maradt az eredmény.Remélem, ilyen betli nem sok lesz a szezonban,,,,
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 napja
ugy tunik sikerül behúzni a meccset. ahogy láttam a Giants-be még a szertáros is megsérült a meccsen... nagyon durva voltakármi is lesz a vége empty vagy én nagyon szomorúak leszünk... Lloyd embertelen pontszámot termelt nálad.Skatteboon a világ szeme....
Yakuza
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 napja
170 ponttal meccset nyerni....inkább nem mondok semmit.... Az Offense egy rakás kaka volt a D hozta a meccset nagy nehezen.....
Draft

8 napja
Ha csak nem történik valami csoda ezt a hetet is behúzom. Két hét után kezdem megérteni miért szokták Josh Allent kihúzni az elején, 50 pontokat hoz..Sérülések továbbra is jönnek 4 S ből három nem fejezte be a héten. Remélem két hadrafogható lesz a következő hétre.
8 napja
Ha Kyren Williams nem tart karrier napot akkor ilyen fos pontszámmal is nyerhetek....Ez már a zsebedben van😊 sajnos az idei év nagyon hosszú lesz nekem úgy néz ki :/ 😀
8 napja
Ha Kyren Williams nem tart karrier napot akkor ilyen fos pontszámmal is nyerhetek....
Draft

8 napja
Én nem tudom, milyen átkot szór a csapat, de eddig az ellenünk pályára lépő kezdő QB-k sorozatban lesérülnek meccs közben. Ennek ellenére ki fogunk kapni, de az átok valós 😛
8 napja
akármi is lesz a vége empty vagy én nagyon szomorúak leszünk... Lloyd embertelen pontszámot termelt nálad.Skatteboon a világ szeme....
Yakuza
Draft

8 napja
akármi is lesz a vége empty vagy én nagyon szomorúak leszünk... Lloyd embertelen pontszámot termelt nálad.
12 napja
Nem ez volt a valoszinu kimenetel, az teny. Kellett az embereim betlije is, nem csak Walker kiemelkedoje. Gratualalok mindenesetre, izgalmas volt.Igen, de egy petákot nem adtam volna, a MNF előtt húsz pontos előnyt jósolt az ellenfelemnek az ESPN, szerencsére az én egy szem Walkerem hússzal többet hozott, mint az ő 3 embere. Ilyen is ritkán van, de örülök.Tessék vége sima lett az SB MVP lehoztaigen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....Smith-Njigba.Simán behozható 😊
Kezdődik......
csi77
csi77
Az viszont feltűnt, hogy mivel csak 16 csapat van, megnőtt a szerzett pontok száma.
A 236 pontommal kb 6. vagyok......
csi77
14 napja
Igen, de egy petákot nem adtam volna, a MNF előtt húsz pontos előnyt jósolt az ellenfelemnek az ESPN, szerencsére az én egy szem Walkerem hússzal többet hozott, mint az ő 3 embere. Ilyen is ritkán van, de örülök.Tessék vége sima lett az SB MVP lehoztaigen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....Smith-Njigba.Simán behozható 😊
Kezdődik......
csi77
csi77
Az viszont feltűnt, hogy mivel csak 16 csapat van, megnőtt a szerzett pontok száma.
A 236 pontommal kb 6. vagyok......
Hajrá Bad Bones!
14 napja
Tessék vége sima lett az SB MVP lehoztaigen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....Smith-Njigba.Simán behozható 😊
Kezdődik......
csi77
csi77
Draft

15 napja
Eddig okés, sérülések elkerültek, hozta mindenki az átlagot, de ellenfelemet valami szörnyű átok, karma v balszerencse gyötri, h közel 60 pontja maradt a padon.