bowl.hu div. 2./A

17 feliratkozó

1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 735 — balazs.t85@gmail.com
Draft: 2026.09.06 20:00 Vasárnap

Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac

Szerkesztette: Nomac
8 órája
Peci1991 Green Bay Packers 192
Sziasztok Urak! Továbbra is futót keresnék, a gagyi kakánál kicsit jobbat. Ellenérték megegyezés szerint.
Peci1991
Van egy Derrick Henryd, az bőven kitesz két kezdőt😀😀
Dzseno
Jogos! Ne legyek telhetetlen!
9 órája
Dzseno Pittsburgh Steelers 221 — Pittsburgh Bonegrinders
Sziasztok Urak! Továbbra is futót keresnék, a gagyi kakánál kicsit jobbat. Ellenérték megegyezés szerint.
Peci1991
Van egy Derrick Henryd, az bőven kitesz két kezdőt😀😀
10 órája
1 napja
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 758 — Tyrone Creek
Döntetlen!
Beszarás
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szerintem, ismerve a szerencsémet, lesz még egy váratlan stat correction, ami eldönti a másik irányba 😀
1 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 640 — Bears & Illinois fan
yup, 3 QB-m esett ki az elso felidoben az elmult 3 meccsen 😊
Pari
jobbulást a srácoknak. Elvileg Daniels hétvégén lesz már. Nem így akartam nyerni. 😕
Yakuza
Mondjuk nem gondoltam volna, hogy a 253,5 pontommal nem én leszek a legtöbb pontot szerző csapat. Azért a 1019 szerzett pontod, meg a csapatod megsüvegelendő!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 241 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Döntetlen!
Beszarás

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 669 — Rise My Nation!
Pari
jobbulást a srácoknak. Elvileg Daniels hétvégén lesz már. Nem így akartam nyerni. 😕
Yakuza
hat az a max husz pont nem osztott szorzott volna ekkora zakonal 😀
2 napja
Yakuza Houston Texans 45
Pari
2 napja
Grat csi77! Elégg el lettem gyepálva.

Kezd már sok lenni, hogy hány játékosom esik ki meccs közben, eddig 1-2 volt, most lett 4...

Lecseréltem a 19-es sáv előtt Derwin James-t mert érzetem hogy nem játszik, erre Andrew Wingard a Cardsból az első negyedben kiesik, majd DJ Moore szokásoan nem fejezi be a meccset..Már nincs helyem az IR sloton.
Nomac
jaa, same :/
Dzseno
2 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 241 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem hittem volna, hogy ezt behúzom Hanni ellen...ahogy követtem oda-vissza ugrált, hogy ki van előnyben....
Ahogy nézem a védelem alapozta meg a W-t az offense pedig egyik héten fasza a másik héten meg totál zöldség néhány kivétellel....

Draft

2 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 221 — Pittsburgh Bonegrinders

Kezd már sok lenni, hogy hány játékosom esik ki meccs közben, eddig 1-2 volt, most lett 4...

Lecseréltem a 19-es sáv előtt Derwin James-t mert érzetem hogy nem játszik, erre Andrew Wingard a Cardsból az első negyedben kiesik, majd DJ Moore szokásoan nem fejezi be a meccset..Már nincs helyem az IR sloton.
Nomac
jaa, same :/
2 napja

Nomac
Köszi, sajnos már a 7 órási meccseken látszott, hogy ez nem a te napod. Bosszút akartam állni a tavalyi fájó vereségért, de nem így. Valószínűleg ez a sérülések nélkül is összejött volna.

És én még bosszús voltam, hogy elbencseltem magam, meg kidobtam egy produktív CB-t...😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja

8 napja
Bár vannak masszív alulteljesítések nálam, pár ember szuper pontjaival hozta a hetet, megint 230+ pont lett.

Eddig 236, 186, 237 volt a szerzett pontok száma.
Úgy látom, hogy ha nem indulnak be a fiúk (már amelyiktől elvárható), ez ilyen lesz, amikor jönnek ezek az extrák, akkor nyerek, egyébként még a 200 pont is távolinak fog tűnni.....

Hajrá Bad Bones!
8 napja
Én nem tudom, milyen átkot szór a csapat, de eddig az ellenünk pályára lépő kezdő QB-k sorozatban lesérülnek meccs közben. Ennek ellenére ki fogunk kapni, de az átok valós 😛
Pari
visszanyalt a fagyi - 2 het alatt 2 kezdo qb-m hullott el, de legalabb ennyivel megusztuk...ja nem (tovabbi 7 kozkatona is eltávra ment) 😊
8 napja
Yakuza Houston Texans 45
Bijanbol elö jött az állat 😊
Yakuza
Hála az égnek.
Hanni
gratulálok a győzelemhez. Ma minden játékosod nagyon szépen szerez pontokat
Yakuza
Szép jynx
Hanni
megmondom őszíntén nem hittem benne. Meg túl kell élni a stat correction-t is.

Jó csapatod van, szerintem simán PO-ban leszel.
8 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 811 — Poloska confirmed
Yakuza
Hála az égnek.
Hanni
Yakuza
Szép jynx
9 napja
Ezt behúztam, de nagyon nem érdemeltem meg. Szerencsére letudtam hogy Maye ellen kellett szurkolni.

Elég sok pontot hagytam a padon..
9 napja
Hát ez bukta lesz😢😢😢

Draft

10 napja
Yakuza Houston Texans 45
Yakuza
Hála az égnek.
Hanni
11 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 811 — Poloska confirmed
Yakuza
Hála az égnek.
12 napja
Yakuza Houston Texans 45
12 napja
Na padra termelés kezdődik😢

Draft

14 napja
Yakuza Houston Texans 45
WR érdeklene, ha valakinek valami jó ötlete támad.

Ha valaki TE-ben szenved Ferguson mozdítható
15 napja
Sziasztok! Megkezdem az idei “kuncsorgást”. Ha lenne valakinél vihető, értelmes, de nem világsztár futó, akkor az alábbi kollégákat tudom felkínálni érte: Nick Bosa, Bradley Chubb (DE), Jake Hansen (LB), de minden alku tárgya.