bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
7 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
Hát, nem ilyen reakciót vártam...wmittygondoltam 😊
na akkor kis gyógyírként: sztem előrébb fogsz végezni, mint ahol jelenleg állsz, bár az LB sorod kicsit gyenge így, még Anderssonnal együtt is sztem.
több mint 14 éve
Még sose csináltam ilyesfajta aláírás-képet, de bevallom, most nem tudtam ellenállni az alkalomnak 😊Azért mert a többiek szarok 😊
(Legeredményesebb két játékos?! Akkor a gazdájukra nézve ez hízelgő, vagy ellenkezőleg: akkor meg mé' áll a középmezőnyben?)wmitty
több mint 14 éve
Még sose csináltam ilyesfajta aláírás-képet, de bevallom, most nem tudtam ellenállni az alkalomnak 😊(Legeredményesebb két játékos?! Akkor a gazdájukra nézve ez hízelgő, vagy ellenkezőleg: akkor meg mé' áll a középmezőnyben?)
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
nálunk mindenki kőarc 😊tudható volt, hogy a ti commishotok nagyobb kőarcnak tartja magát annál, hogy önmaga titkárnője legyenHörimert nem csinálszHörigondoltam, h ez lesz a válasz, csak azt hittem Döme fogja írni 😊Szesze
több mint 14 éve
tudható volt, hogy a ti commishotok nagyobb kőarcnak tartja magát annál, hogy önmaga titkárnője legyengondoltam, h ez lesz a válasz, csak azt hittem Döme fogja írni 😊Szeszenálunk mér nincs sose tabella? 😊Szeszemert nem csinálszHöri

több mint 14 éve
gondoltam, h ez lesz a válasz, csak azt hittem Döme fogja írni 😊nálunk mér nincs sose tabella? 😊Szeszemert nem csinálszHöri
több mint 14 éve
Elnézve Fucu bye week beosztását, meg az enyémet, szégyen lenne, ha kikapnék 😛 De fantasyben bármi lehetség 😊szabameglássuk 😉
több mint 14 éve
Nekem is elég jók a kilátásaim Marco ellen, mondjuk eddig minden héten jó volt a csapatom, nekem van a legtöbb szerzett pontom :cool:SzeszeDefense wins ch'ship 😛
több mint 14 éve
Nekem is elég jók a kilátásaim Marco ellen, mondjuk eddig minden héten jó volt a csapatom, nekem van a legtöbb szerzett pontom :cool:
több mint 14 éve
Elnézve Fucu bye week beosztását, meg az enyémet, szégyen lenne, ha kikapnék 😛 De fantasyben bármi lehetség 😊
több mint 14 éve
Az azért durva, hogy előző fordulóban nekem volt a legtöbb pontom, most meg a legkevesebbet gyűjtöttem. 😊

több mint 14 éve
Delonso kipipálva, nincs az az isten hogy Brady és Hartline ledolgozzon 68 pont előnyt és Ronnie Brown-t.FucuEleg baj ez😊
több mint 14 éve
nálunk mér nincs sose tabella? 😊
több mint 14 éve
Delonso kipipálva, nincs az az isten hogy Brady és Hartline ledolgozzon 68 pont előnyt és Ronnie Brown-t.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze, sztem Dansby fogja egyedül hozni h megleyen 😊 mindegy megint csak magamat okolhatoma padon akik nem bye weekesek 1 kivételével mindenki jobb pontot hozott mint a kezdőben lévő társa... 22 ponttal vezetek nálam senki ott Welker meg Dansby szal ők életük meccsét hozzák és megint a bencheléssel kapok ki 😊kristofhát ehhez nem nagyon kell életük meccsét hozniuk, h bebukd.. azért némi esélyed még van, de nem sokSzesze
több mint 14 éve
Chung meg csinál egy ass. tackle-t és 1-el nyerek 😀Úgy fest egyedül maradok undefeated. Jövő héten fucu ellen mondjuk sztem oda is lesz.szabaGostkowski berak 8 50+-osat és már meg is vagyok, ne örülj előre. 😛Döme
több mint 14 éve
a padon akik nem bye weekesek 1 kivételével mindenki jobb pontot hozott mint a kezdőben lévő társa... 22 ponttal vezetek nálam senki ott Welker meg Dansby szal ők életük meccsét hozzák és megint a bencheléssel kapok ki 😊kristofhát ehhez nem nagyon kell életük meccsét hozniuk, h bebukd.. azért némi esélyed még van, de nem sok
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a padon akik nem bye weekesek 1 kivételével mindenki jobb pontot hozott mint a kezdőben lévő társa... 22 ponttal vezetek nálam senki ott Welker meg Dansby szal ők életük meccsét hozzák és megint a bencheléssel kapok ki 😊
több mint 14 éve
Úgy fest egyedül maradok undefeated. Jövő héten fucu ellen mondjuk sztem oda is lesz.szabaGostkowski berak 8 50+-osat és már meg is vagyok, ne örülj előre. 😛
több mint 14 éve
6 bye week-essel, 2 sérülttel + Vick korai kiválásával együtt is 244 pontom lett amivel simán megvan a 3-1. Hawk behúzása FA-ről azért nem volt rossz ötlet a részemről 😉 Ngata meg egy állat 😊
több mint 14 éve
Úgy fest egyedül maradok undefeated. Jövő héten fucu ellen mondjuk sztem oda is lesz.
több mint 14 éve
Szoros lehet még, bár most jónak tűnök 😛 Chargers-szekció hozza magát.Jól van Döme, TO a padon 😀 39 pont. 😛 Bár a Jets futók amúgy is csalás.szabaJa, ilyet szopni. Megláttam a Ravens meccsen alul a hírsávban aszittem szívrohamot kapok. Pláne hogy ez a féreg Crabtree akkora szar eddig idén hogy az nem igaz.Döme
több mint 14 éve
Jól van Döme, TO a padon 😀 39 pont. 😛 Bár a Jets futók amúgy is csalás.szabaJa, ilyet szopni. Megláttam a Ravens meccsen alul a hírsávban aszittem szívrohamot kapok. Pláne hogy ez a féreg Crabtree akkora szar eddig idén hogy az nem igaz.