bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
Delonso: ment egy ajánlat, gondold meg
több mint 14 éve
Nem túl meglepő módon (15. voltam a waiveren) lecsúsztam a Brandon Jackson/Austin Collie/Bryan Thomas hármasról.. Florence legalább meglett, bár az első 3 sokkal fontosabb lett volna persze
több mint 14 éve
szaba
10 543
Tőlem nem szégyen kikapni, fantasyben főleg nem 😛Kristóf valamivel keményebb diónak ígérkezikszabasztem nyerni fogsz az am se túl acélos csapatomból Grant is kiesett. :/ persze azért igyekszem 😛kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kristóf valamivel keményebb diónak ígérkezikszabasztem nyerni fogsz az am se túl acélos csapatomból Grant is kiesett. :/ persze azért igyekszem 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
Megkezdte a menetelést a bajnokesélyes, majd 50 ponttal hozva az első meccset. Kristóf valamivel keményebb diónak ígérkezik, de ha nem hagyok 70 pontot a benchen, akkor annak is csúnya vége lehet. Főleg ha Cribbs megint agyonveri a Chiefst 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na elég nagy mákom volt az egyik legkevesebb szerzett ponttal is hoztam magam Delonso ellen, csak így tovább fiúk, mert fő a győzelem 😊
több mint 14 éve
És ne üssön meg a guta?! Kikapok az MNF miatti fordítással 210,5-201,5-re ponttal, miközben akár Nickset, akár Shaun Ellist játszatom, nyerek... Ja, és Koch (BAL) puntjai révén épp az a 9 pont a különbség... 😉
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Hát meg ez amúgy is hülyeség, mert Harris-t senki nem hagyná ki a csapatából, főleg nem a Ravens ellen. De ha gondod van Harris-szel én szívesen elcserélem veled 😉Grat!Hát nekem most egyszerű a képlet. Az kell, hogy David Harris, Dustin Keller, Tamba Hali + Jets HC>Boldin + 29 pont.Szoros lesz ez még, jó lenne egy nagy arányú Ravens siker egy-két Boldin TD-vel 😊gyalu
Szerintem sajnos ki fogok kapni, bár David Harristől 20 körülit várok.tenorx
Megnyugtat, hogy nem a benchelést kúrtam el, mert ha Rocky McIntosh van fent David Harris helyett akkor is nyersz 😊tenorx
szerk: csak nálam van ez a connection error-os faszság az espn-en?
több mint 14 éve
Grat!Hát nekem most egyszerű a képlet. Az kell, hogy David Harris, Dustin Keller, Tamba Hali + Jets HC>Boldin + 29 pont.Szoros lesz ez még, jó lenne egy nagy arányú Ravens siker egy-két Boldin TD-vel 😊gyalu
Megnyugtat, hogy nem a benchelést kúrtam el, mert ha Rocky McIntosh van fent David Harris helyett akkor is nyersz 😊
több mint 14 éve
jelenleg 6 ponttal vezetek, nálam még Weddle ellennél Ravens HC hát nem lennék boldog ha innen basznám el. Death Knights am ki? 😊kristofÉn.
Gratula.
Jópár embert megszívtam sajnos a cb k egyéltalán nem hoztak pontot. Orakpo???
Odrick meg Sanders meg rögtön kiszállt, hihetetlen pech.
több mint 14 éve
Nah Charles és Ngata jó teljesítményével sikerült legyűrnöm Smith-t 😊 A 237 ponttal elégedett vagyok (csak Fucu szerzett többet), de a WR soromból ez a két nullázás azért durva...
több mint 14 éve
jelenleg 6 ponttal vezetek, nálam még Weddle ellennél Ravens HC hát nem lennék boldog ha innen basznám el. Death Knights am ki? 😊kristofDelonso
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jelenleg 6 ponttal vezetek, nálam még Weddle ellennél Ravens HC hát nem lennék boldog ha innen basznám el. Death Knights am ki? 😊
több mint 14 éve
Megírná valaki ismeretterjesztő jelleggel, hogy a waiver időbelileg pontosan hogyan fog működni? Rég volt már a tavalyi is.
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
bmeg Kolb...Garrard-t teszem be máris vezetek, igaz akkor sem tartana ki előnyöm...
buktam... grat Döme!
több mint 14 éve
Akkor hadd adjak helyzetjelentést én is.Nekem már kifújt erre a hétre, a Gravediggersnek három embere van: Suggs LB, Revis CB, valamint Koch baltimore-i punter.
Na most az állás jelenleg 201,5-185 ide.
A kérdés tehát: említettek hoznak-e neki 17+ pontot... és hát elég életszerű, hogy igen.
Két kiegészítő sztori:
Egy másik ligában is birtokomban van Nicks, a 3 TD-s NY-i elkapó. Ott játszattam, simán nyertem, itt kispadon hagytam... pedig ha pl. Garcon (6) helyett őt (25) rakom be, ez is sima volna már. Egy vasárnap olvasott Fantasy-focis cikk alapján választottam a fiatal indianapolisit inkább...
Tavaly volt egy olyan meccsem, amin az ellenfelemnek egy játékosa maradt hétfő éjjelre, nekem egy se, és azt hiszem 221-220-ra álltunk, vagy valami ilyesmi. Az inkriminált playerre már nem emlékszem biztosra, de talán a Miamiból egy sztár LB volt. Szóval borítékolható a fordítás.
Másnap reggel megnézem: maradt az eredmény... Hát az meg hogy lehet?! Az illető megsérült, és nem is játszott? Utánanéztem, de igen, játszott, és 0 pontot szerzett. Na, ilyen szerencsém lesz még egyszer az életben. Sose fogok lottózni.
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
[quote='Sm[!]th']Miért lennék én? Legjobb esetben is egál, de inkább kicsit feléd billen sztem, főleg h a +2-ből -2 lett.. De remélem Te látod jól 😉[/quote]Igazad van, ha a tavalyi átlagokat nézem, akkor kb 28-26 az állás neked, magyarán kb ugyanazok az esélyek. 😊Nálunk szoros lett, köszönhetően Hall 31 pontjának, de sajna így is inkább bukóra állok.Szoros, most úgytűnik te vagy az esélyesebb. Mcfaddent kár volt a padon hagyni 😕Szesze
Nálam: Charles RB, Edwards WR, Ngata DT, ott Flowers CB, Landry SS és 202-200 ide (mondjuk hozzá tartozik, h Smith a padon hagyta McFadden-t 31 ponttal.. igaz a másik McFadden meg 20at hozott neki, ez még mindig bosszant 😊 )
Nah közben az újraszámolás után már 208-206 oda :/Szesze
több mint 14 éve
[quote='Sm[!]th']Nálunk szoros lett, köszönhetően Hall 31 pontjának, de sajna így is inkább bukóra állok.Szoros, most úgytűnik te vagy az esélyesebb. Mcfaddent kár volt a padon hagyni 😕[/quote]Miért lennék én? Legjobb esetben is egál, de inkább kicsit feléd billen sztem, főleg h a +2-ből -2 lett.. De remélem Te látod jól 😉
Nálam: Charles RB, Edwards WR, Ngata DT, ott Flowers CB, Landry SS és 202-200 ide (mondjuk hozzá tartozik, h Smith a padon hagyta McFadden-t 31 ponttal.. igaz a másik McFadden meg 20at hozott neki, ez még mindig bosszant 😊 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálunk szoros lett, köszönhetően Hall 31 pontjának, de sajna így is inkább bukóra állok.Szoros, most úgytűnik te vagy az esélyesebb. Mcfaddent kár volt a padon hagyni 😕
több mint 14 éve
gyalu
314
Hát nekem most egyszerű a képlet. Az kell, hogy David Harris, Dustin Keller, Tamba Hali + Jets HC>Boldin + 29 pont.Szoros lesz ez még, jó lenne egy nagy arányú Ravens siker egy-két Boldin TD-vel 😊
több mint 14 éve
Nálunk szoros lett, köszönhetően Hall 31 pontjának, de sajna így is inkább bukóra állok. Nálam: Charles RB, Edwards WR, Ngata DT, ott Flowers CB, Landry SS és 202-200 ide (mondjuk hozzá tartozik, h Smith a padon hagyta McFadden-t 31 ponttal.. igaz a másik McFadden meg 20at hozott neki, ez még mindig bosszant 😊 )
Nah közben az újraszámolás után már 208-206 oda :/
több mint 14 éve
Hát nekem most egyszerű a képlet. Az kell, hogy David Harris, Dustin Keller, Tamba Hali + Jets HC>Boldin + 29 pont.Szerintem sajnos ki fogok kapni, bár David Harristől 20 körülit várok.
több mint 14 éve
Úgy van eddig 243 pontom, hogy Stafford és Spiller 0 pont. Örültem a szerencsének Arain Foster.Majdnem meg lett volna a 300 pont is mert a padon Toler 33, Josh Freeman 20, Kevin Walter 8
csak tartsák meg a srácok a jó formájukat 😊
több mint 14 éve
Sajna én is szívok Smith-el szemben elég rendesen.. mondjuk benne volt a lapok között sajna..McFAdden 20 pontot hozott neki, bezzeg tavaly mikor nálam volt 4 meccsen szerzett ennyit.Az autopick Mike-Sims Walker pedig természetesen nullázott nálam...
több mint 14 éve
szaba
10 543
Fucu, ha nem te lennél, már anyáznék. Wilsont meg Fostert is elloptad előlem.