bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
több mint 15 éve
nálunk mér nincs sose tabella? 😊
több mint 15 éve
Delonso kipipálva, nincs az az isten hogy Brady és Hartline ledolgozzon 68 pont előnyt és Ronnie Brown-t.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
persze, sztem Dansby fogja egyedül hozni h megleyen 😊 mindegy megint csak magamat okolhatoma padon akik nem bye weekesek 1 kivételével mindenki jobb pontot hozott mint a kezdőben lévő társa... 22 ponttal vezetek nálam senki ott Welker meg Dansby szal ők életük meccsét hozzák és megint a bencheléssel kapok ki 😊kristofhát ehhez nem nagyon kell életük meccsét hozniuk, h bebukd.. azért némi esélyed még van, de nem sokSzesze
több mint 15 éve
Chung meg csinál egy ass. tackle-t és 1-el nyerek 😀Úgy fest egyedül maradok undefeated. Jövő héten fucu ellen mondjuk sztem oda is lesz.szabaGostkowski berak 8 50+-osat és már meg is vagyok, ne örülj előre. 😛Döme
több mint 15 éve
a padon akik nem bye weekesek 1 kivételével mindenki jobb pontot hozott mint a kezdőben lévő társa... 22 ponttal vezetek nálam senki ott Welker meg Dansby szal ők életük meccsét hozzák és megint a bencheléssel kapok ki 😊kristofhát ehhez nem nagyon kell életük meccsét hozniuk, h bebukd.. azért némi esélyed még van, de nem sok
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a padon akik nem bye weekesek 1 kivételével mindenki jobb pontot hozott mint a kezdőben lévő társa... 22 ponttal vezetek nálam senki ott Welker meg Dansby szal ők életük meccsét hozzák és megint a bencheléssel kapok ki 😊
több mint 15 éve
Úgy fest egyedül maradok undefeated. Jövő héten fucu ellen mondjuk sztem oda is lesz.szabaGostkowski berak 8 50+-osat és már meg is vagyok, ne örülj előre. 😛
több mint 15 éve
6 bye week-essel, 2 sérülttel + Vick korai kiválásával együtt is 244 pontom lett amivel simán megvan a 3-1. Hawk behúzása FA-ről azért nem volt rossz ötlet a részemről 😉 Ngata meg egy állat 😊
több mint 15 éve
Úgy fest egyedül maradok undefeated. Jövő héten fucu ellen mondjuk sztem oda is lesz.
több mint 15 éve
Szoros lehet még, bár most jónak tűnök 😛 Chargers-szekció hozza magát.Jól van Döme, TO a padon 😀 39 pont. 😛 Bár a Jets futók amúgy is csalás.szabaJa, ilyet szopni. Megláttam a Ravens meccsen alul a hírsávban aszittem szívrohamot kapok. Pláne hogy ez a féreg Crabtree akkora szar eddig idén hogy az nem igaz.Döme
több mint 15 éve
Jól van Döme, TO a padon 😀 39 pont. 😛 Bár a Jets futók amúgy is csalás.szabaJa, ilyet szopni. Megláttam a Ravens meccsen alul a hírsávban aszittem szívrohamot kapok. Pláne hogy ez a féreg Crabtree akkora szar eddig idén hogy az nem igaz.
több mint 15 éve
Jól van Döme, TO a padon 😀 39 pont. 😛 Bár a Jets futók amúgy is csalás.
több mint 15 éve
Markónak nyazsgem, így kénytelen vagyok Batch-el a csapatban kiállni ezen a héten. mondjuk Shaun Hill sem egy életbiztosítás, de mégis jobb matchup 😊Fucu2-1-nél ne panaszkodj!!! :o
pláne, hogy 198 ponttal nyerni tudtál... nekem 231-el és 215-el sem jött össze 😛
a minimum, hogy waiver-n megszerzem aki kell 😛 (3 húzóként nem is nehéz 😀)
egyébként ha érdekelne Trade, dobj egy PM-t 😊
több mint 15 éve
Markónak nyazsgem, így kénytelen vagyok Batch-el a csapatban kiállni ezen a héten. mondjuk Shaun Hill sem egy életbiztosítás, de mégis jobb matchup 😊
több mint 15 éve
grat Fucu, elb*sztam :Skristofköszi, még így is csücskös volt, egy Sancho - Favre cserével nyertem...
több mint 15 éve
hehe, úgy néz ki nem elég szarul bencheltem, egyenlőre 4 pont előnyöm maradt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
grat Fucu, elb*sztam :S
több mint 15 éve
Sajnos bejött az előzetes várakozásom, 242-234 oda 😕 Gratu tenorx!Kösz, nekem csak 24 pont maradt a padomon 😊
Ez a Levy-Brooking csere nagy marhaság volt, végül ez lett a vesztem, de amúgy is netto 40 pontom maradt a padon.Szesze
több mint 15 éve
Sajnos bejött az előzetes várakozásom, 242-234 oda 😕 Gratu tenorx!Ez a Levy-Brooking csere nagy marhaság volt, végül ez lett a vesztem, de amúgy is netto 40 pontom maradt a padon.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
34 pont hátrányban vagyok nálam még: Woodson, Collins, Kuhn. Fucunál senki. szoros lesz de sztem kikapok bár részben magamnak köszönhetem a bencheléssel.vicces am h 2-2 nullázót sikerült benthagynunk 😊 grat magunknak 😛
több mint 15 éve
224 pont és egy játékosom van, de ki fogok kapni...Nyilván a hét legjobban teljesítő csapata ellen játszom 😛
ja és 56 pontot hagytam tisztán a padon 😕
több mint 15 éve
222-208 ide, nálam D.Manning+Crosby, tenorxnál Rodgers+Driver+Pickett... nem magamra fogadnék, de azért még meglehet. Vszínű a mi párharcunk vesztese lesz a legtöbb ponttal vereséget szenvedő a héten.. pedig eleinte alacsonyabb szintű meccsnek tűnt nekem
több mint 15 éve
A kocsog meg a dromedar majdnem megnyerte neked a meccset sik ideg voltam....Remelem ma Peppers tud csinalni vagy harom ponot😊
több mint 15 éve
fuck the bench díjat egész évre megkaphatom.
több mint 15 éve
Keller 21 pontjával újra feléd billent a mérleg.. tényleg jó kis párharc lett ebből 😊Nah innen már nem hiszem, hogy fordítok 😊tenorxSzerintem meg te nyersz, nincsenek futóim ebben a körben kb 😀 Előző körben meg a két legtöbbet szerző futó. Pff 😛tenorxKözben javult a helyzet Vick miatt, de még így is neked áll sztem picit. Ha Brookingot játszatom akkor az a +18 pont vszínű elég lenne 😕Szesze