bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Sokáig egész jól tartotta magát a csapat, de aztán elfogyott a power, meg persze Austin Davis nem igazán megoldás sajnos... Mondjuk Willis még kiülhetne pár meccset, mert Borland teljesen elmebeteg. 😊Nagyon durva lesz az utolsó 3 forduló, ahogy elnéztem a meccsek alakulását.
több mint 10 éve
Bocs, csak most láttam, hogy volt egy trade ajánlatom, amit el is fogadtam.elvileg át kellene mennie vasárnap meccsidőig, de úgy lenne korrekt, ha ez tutti lenne és vasárnapra játszhatna a Kaposvárnál a QB - aki és ami miatt az egészet kezdeményezte.
Szóval légyszi ha egy mód van akkor gyors elfogadást eszközölni.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
több mint 10 éve
1,5 ponttal kikapni mindig jó érzés, most is. Bár megérdemlem, mert Flaccon és Maclinen kívül ergya volt majdnem mindenki. De a legrosszabb, hogy Amukamara IR lett.......Na, befoghatom a pofámat, mára újraszámolták és én nyertem 0,5 ponttal.........
Grat a Farkaskutyáknak!csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
pffff, az szar.......Elromlott menetközben. Bye weekre szuper volt, csak azóta a kezdőm megpusztult, Fitzmagic meg a padra varázsolta magát... 😊somoskovigQB-t vennék, jó pénzért, nézzen körül nálam, akinek van eladó. Sürgős jeligére! 😊somoskovigAdtam már egyet, az nem jó? 😊csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Elromlott menetközben. Bye weekre szuper volt, csak azóta a kezdőm megpusztult, Fitzmagic meg a padra varázsolta magát... 😊QB-t vennék, jó pénzért, nézzen körül nálam, akinek van eladó. Sürgős jeligére! 😊somoskovigAdtam már egyet, az nem jó? 😊csi77
több mint 10 éve
QB-t vennék, jó pénzért, nézzen körül nálam, akinek van eladó. Sürgős jeligére! 😊somoskovigAdtam már egyet, az nem jó? 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
QB-t vennék, jó pénzért, nézzen körül nálam, akinek van eladó. Sürgős jeligére! 😊
több mint 10 éve
1,5 ponttal kikapni mindig jó érzés, most is. Bár megérdemlem, mert Flaccon és Maclinen kívül ergya volt majdnem mindenki. De a legrosszabb, hogy Amukamara IR lett.......Grat a Farkaskutyáknak!
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
A Pittsburgh az utolsó két meccsen csinált 94 pontot amiből Suisham összeszedett 12 pontot. 0 azaz nulla FG kísérlet két meccsen. Természetesen a szezonban csak és kizárólag ezen a két meccsen nem volt kísérlete.Azért fostam rendesen Colts meccstől...ThundersNFLHuha 9 pont Redding ellen... utolsó 2 meccsen 11 és 12 pontot szerzett... de átlagosan 6-ot...kurv@ szoros lett, grat
Nagyon szoros lesz...ThundersNFL
az utolsó pár meccsen nincs szerencsém.zinedine5
több mint 10 éve
Azért fostam rendesen Colts meccstől...Huha 9 pont Redding ellen... utolsó 2 meccsen 11 és 12 pontot szerzett... de átlagosan 6-ot...kurv@ szoros lett, grat
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ahogy látom megvan az első x is. kíváncsi vagyok lesz-e stat correction 😀
több mint 10 éve
én vagyok még így ezzel, ma is hatalmas verést kaptam 😀 szintén gratula!Huha 9 pont Redding ellen... utolsó 2 meccsen 11 és 12 pontot szerzett... de átlagosan 6-ot...kurv@ szoros lett, grat
több mint 10 éve
Huha 9 pont Redding ellen... utolsó 2 meccsen 11 és 12 pontot szerzett... de átlagosan 6-ot...kurv@ szoros lett, grat
az utolsó pár meccsen nincs szerencsém.
több mint 10 éve
Huha 9 pont Redding ellen... utolsó 2 meccsen 11 és 12 pontot szerzett... de átlagosan 6-ot...Nagyon szoros lesz...
Draft
több mint 10 éve
caminoi
223
No mi lesz a Manning Bowl vége? Manning+Randle+Allen+18pont vagy Hilton+Pierre-Paul+McClain
több mint 10 éve
a 6. körös BB újra és újra meglep 😊 azt hittem túl sokat vártam a qb választással.
több mint 10 éve
Ez egy egészen hihetetlen szezon eddig... A mostani fordulóban csak az alábbi LB-im nem léptek pályára:Willis, Wagner, Malcolm Smith (aki Wagner helyett hozta a 20 pontos meccseket), plusz a két bye weekes, Avery Williamson és Whitehead. Ehhez képest Borland Willis helyén odatett egy közel 40 pontos meccset, és a nyugdíjasotthonból visszatért Harrison is hozott egy közel 20-ast.
Az eddig kipusztult AP, Moreno és Eifert mellé most jött Foles sérülése, nem baj, megyünk tovább Fitzmagic-kel...
Ehhez képest ha az ellenfél 2 visszalévő játékosa nem hozza a szezonja legjobbját, miközben Bradshaw a szezon legszarabbját, akkor 7-2-vel állok, és akár még az is benne van, hogy a most 7-1-gyel vezető Mustangs vereséget szenved, vagyis holtversenyben az élen fogunk állni a Nuts gárdájával egyetemben.
Az persze jó kérdés, hogy meddig tartható ez a működés... 😀
több mint 10 éve
Inkább tetted volna be Teddyt jobban jártam volna... BB+Gronk majdnem 100 pontot raktak fel ketten...Big Ben 60 pontja megkockáztatom az év legjobb teljesítménye.caminoiés még gondolkoztam, hogy inkább Teddy-t rakom be a gyenge Bucs ellen 😀 jól termeltek a srácok a héten.lol
Semmi esélyem sem volt...
Grat!
Draft
több mint 10 éve
Flaccot látva még reménykedtem, de az idő múlásával a reményem is elmúlt. Marad a gratuláció. Remélem PO-ban visszavágok. 😉A 21 játékosomból, 16-an az átlagaik alatt teljesítettek, egy (Tre Mason) pont az átlagát hozta, egy (Jonas Gray NE) most lett kezdő, ezért túlszárnyalta a 0,1-es átlagát.Most esik le, veled játszottam. Ezt én simán zakónak vettem, de Maclin 43 pontja, meg az általad említett gyengélkedések velem voltak, pedig nálam sem szakították szét az istrángot a fiúk (Flacco 4, Shonn Greene 0, Cotchery 3, Fletcher Cox 3). Szerencsére így belefért... 😊csi77
Jordy Nelson, Dareus, a két safetym a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtotta. Blanton (Min) eddig minimum 6 tackle-t csinált egy meccsen (min. 10 pont), tegnap kettőt (3 pont).
Szerencsére (valószínűleg) jobb teljesítménnyel is gondjaim lennének, ezért jó, hogy ez a terített betli most jött.zinedine5
több mint 10 éve
A 21 játékosomból, 16-an az átlagaik alatt teljesítettek, egy (Tre Mason) pont az átlagát hozta, egy (Jonas Gray NE) most lett kezdő, ezért túlszárnyalta a 0,1-es átlagát.Most esik le, veled játszottam. Ezt én simán zakónak vettem, de Maclin 43 pontja, meg az általad említett gyengélkedések velem voltak, pedig nálam sem szakították szét az istrángot a fiúk (Flacco 4, Shonn Greene 0, Cotchery 3, Fletcher Cox 3). Szerencsére így belefért... 😊
Jordy Nelson, Dareus, a két safetym a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtotta. Blanton (Min) eddig minimum 6 tackle-t csinált egy meccsen (min. 10 pont), tegnap kettőt (3 pont).
Szerencsére (valószínűleg) jobb teljesítménnyel is gondjaim lennének, ezért jó, hogy ez a terített betli most jött.zinedine5
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Az miért van, hogy szegény Perry Riley úgy bolyongott tanácstalanul a piacon mint ahogy a pályán szokott? Nem hittem a szememnek, nálam pl. azonnal ment is a kezdőbe. Ennyire jól áll mindenki LB-ben?caminoiNálam volt, többet vártam tőle, aztán két fordulót kihagyott, közben trédeltem egy másik LB-t, meg egyet kukáztam...... Ám igazság szerint a bye week-es kickerem miatt dobtam ki (helyette húztam egyet waiverről), mondván úgysem fog játszani, ha még bent lesz a héten, legfeljebb visszaveszem. 😊
Most, hogy behúztad, csináljon sok pontot (kivéve, ha velem játszol)! 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Big Ben 60 pontja megkockáztatom az év legjobb teljesítménye.caminoiés még gondolkoztam, hogy inkább Teddy-t rakom be a gyenge Bucs ellen 😀 jól termeltek a srácok a héten.
több mint 10 éve
A 21 játékosomból, 16-an az átlagaik alatt teljesítettek, egy (Tre Mason) pont az átlagát hozta, egy (Jonas Gray NE) most lett kezdő, ezért túlszárnyalta a 0,1-es átlagát. Jordy Nelson, Dareus, a két safetym a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtotta. Blanton (Min) eddig minimum 6 tackle-t csinált egy meccsen (min. 10 pont), tegnap kettőt (3 pont).
Szerencsére (valószínűleg) jobb teljesítménnyel is gondjaim lennének, ezért jó, hogy ez a terített betli most jött.
több mint 10 éve
caminoi
223
Big Ben 60 pontja megkockáztatom az év legjobb teljesítménye.De én sem panaszkodom, elkaptam a 7-0-ás csapatot. 😊