bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Az miért van, hogy szegény Perry Riley úgy bolyongott tanácstalanul a piacon mint ahogy a pályán szokott? Nem hittem a szememnek, nálam pl. azonnal ment is a kezdőbe. Ennyire jól áll mindenki LB-ben?caminoiha épp egészséges volt, akkor sem hozott elit pontokat. de megért egy felvételt.
több mint 10 éve
caminoi
223
Az miért van, hogy szegény Perry Riley úgy bolyongott tanácstalanul a piacon mint ahogy a pályán szokott? Nem hittem a szememnek, nálam pl. azonnal ment is a kezdőbe. Ennyire jól áll mindenki LB-ben?
több mint 10 éve
Nem én fogok mogyorót törni hanem az én mogyoróimat fogja Breez Nuts feltörni... AUUUU 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Russell Wilson állatkodásának örültem is meg nem is itt WIN lett más ligákban szopó volt mert ellenem volt...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Bejött, sima win lett, nem is fél ponttal, hanem egy egész ponttal nyertem. Nem tudtam Lamurt, kapkodtam is rendesen keeperben, mert ott is nálam van.Ha nem akartam volna kib*szott okos lenni és megpróbálni kitalálni, mi járhat Belichick agyában (értsd, beraktam Boldent és Skinnert a kezdőbe), hanem maradok a biztosnál (Cunningham és Malcolm Smith lett volna helyettük), akkor most 30 ponttal vezetnék és meglenne az 5-2.Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........csi77
Ehelyett 7 pont a hátrány, nálam még Fitzmagic és Bullock, odaát Antonio Brown és Polamalu, tényleg kellene a magic Fitz-től, különben zacsi lesz.somoskovig
több mint 10 éve
😊Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........csi77én is bent hagytam Tuck barátot az esélyegyenlőség miatt 😀 elég pontszegény forduló lett ez amúgy...lol
Amúgy grat!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........csi77én is bent hagytam Tuck barátot az esélyegyenlőség miatt 😀 elég pontszegény forduló lett ez amúgy...
több mint 10 éve
Ha nem akartam volna kib*szott okos lenni és megpróbálni kitalálni, mi járhat Belichick agyában (értsd, beraktam Boldent és Skinnert a kezdőbe), hanem maradok a biztosnál (Cunningham és Malcolm Smith lett volna helyettük), akkor most 30 ponttal vezetnék és meglenne az 5-2.Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........
Ehelyett 7 pont a hátrány, nálam még Fitzmagic és Bullock, odaát Antonio Brown és Polamalu, tényleg kellene a magic Fitz-től, különben zacsi lesz.somoskovig
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ha nem akartam volna kib*szott okos lenni és megpróbálni kitalálni, mi járhat Belichick agyában (értsd, beraktam Boldent és Skinnert a kezdőbe), hanem maradok a biztosnál (Cunningham és Malcolm Smith lett volna helyettük), akkor most 30 ponttal vezetnék és meglenne az 5-2.Ehelyett 7 pont a hátrány, nálam még Fitzmagic és Bullock, odaát Antonio Brown és Polamalu, tényleg kellene a magic Fitz-től, különben zacsi lesz.
több mint 10 éve
caminoi
223
Névvel vállalva küldtem egy offert Millerért 😀 😀 😀 😀 szerintem tetszeni fog.KájzerszózeA posztok majdnem jók voltak, de Allen helyett Flecher kellett volna inkább. 😊
A legnagyobb baj viszont, hogy Miller nem eladó. Befér a keretbe, és ha Tate megint táppénzre megy idő előtt, akkor nem állok a kakiba. És amúgy tök elégedett vagyok a csapattal. 😕
Ránéztem, nincs trade block-on Miller, a hiányposztjaim meg pont olyanok, hogy a piacozás megoldja őket (pl. DT2).
több mint 10 éve
Urak: Trade bizottsági munka akadt.Antman
Ellene:
Mellette: Kájzerszóze, Antman, lolKájzerszóze
több mint 10 éve
Én egy ideje már félek megnézni az ajánlatokat. Név nélkül: valaki felvesz egy CB-t a piacról, de megunja a padon, és ahelyett, hogy kidobná, bejelentkezik vele Lamar Millerért. És nem egy ilyet kapok. Azon már meg sem lepődöm, hogy nem nézik a hiányposztjaim, csak találomra kapnék egy 7. LB-t, oldjam meg.Névvel vállalva küldtem egy offert Millerért 😀 😀 😀 😀 szerintem tetszeni fog.
(Tényleg név nélkül, a tied azt hiszem a jobbik fajtából volt)caminoi
több mint 10 éve
Antman
401
Urak: Trade bizottsági munka akadt.
Ellene:
Mellette: Kájzerszóze, AntmanKájzerszóze
több mint 10 éve
Urak: Trade bizottsági munka akadt.Ellene:
Mellette: Kájzerszóze
több mint 10 éve
Asszem most halt ki végleg a szezonom, AP és Moreno után kiesett Wagner és Willis is, a top 6 pickemből 4 ment a lecsóba, nagyon fasza...
több mint 10 éve
Kiküldtem pár trade ajánlatot, nézzék az érintettek! 😊somoskovigOdaadnám Fitzpatrickot, a 11. hétig nem lesz rá szükségem, így viszont ki kell dobjak egy linebackert. Nekem nem rossz csere, kíváncsi vagyok, mit szól a trade bizottság.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
caminoi
223
Én egy ideje már félek megnézni az ajánlatokat. Név nélkül: valaki felvesz egy CB-t a piacról, de megunja a padon, és ahelyett, hogy kidobná, bejelentkezik vele Lamar Millerért. És nem egy ilyet kapok. Azon már meg sem lepődöm, hogy nem nézik a hiányposztjaim, csak találomra kapnék egy 7. LB-t, oldjam meg. (Tényleg név nélkül, a tied azt hiszem a jobbik fajtából volt)
több mint 10 éve
Kiküldtem pár trade ajánlatot, nézzék az érintettek! 😊
több mint 10 éve
A jövő két hétre 2 zakót jósolok, aztán majd meglátjuk.csi77HC a HC ellen 😊
több mint 10 éve
Azt a kutya meg a macska! 5-1, 2. hely, legtöbb szerzett pont? Mi a bánat van itt? 😊Flacco egyik héten 10 pont körül hoz, másikon 30-40.et, így közepesen átlagol. Eddigi szerencsémre mindig van egy-két ember, aki felhúzza a többiek teljesítményét, Murray és Kuechly pedig a legbestebbek...
A jövő két hétre 2 zakót jósolok, aztán majd meglátjuk.
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Komisz úr neked máris ment 1 ajánlat.AntmanCsáó Antman! Mellbevágó ajánlat volt. Gondolkozom rajta kicsit. Sajna Tillman sérülése sok galibát okoz a CB egységben.