NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Na, remélem, ezzel sikerült a pöcegödör legalját feltenni a "pályára", és idén nem lesz még egy ilyen borzalom...arra azért nem számítottam, hogy pont téged sikerül majd elkalapálni. Jövőbeli ellenfeleimnek jó hír, hogy idénre ez volt az utolsó W.
Nem is érdemes sorolni, de azért a Foles 3 pont, Willis 6 pont, Ninko 4 pont, áhh, befejeztem, túl hosszú lenne a névsor... 😊somoskovig
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na, remélem, ezzel sikerült a pöcegödör legalját feltenni a "pályára", és idén nem lesz még egy ilyen borzalom... Nem is érdemes sorolni, de azért a Foles 3 pont, Willis 6 pont, Ninko 4 pont, áhh, befejeztem, túl hosszú lenne a névsor... 😊
több mint 10 éve
Kedves csi77 sportás...nyazsgem 😛 nem elég, hogy a fél csapatom el van anyátlanodva, vagy szabadságon van és alig bírok kiállni teljes csapattal, de szerzek 200 pontot ami a körülményeket és egynéhány párosítás pontzuhatagát figyelembe véve bővel rohadt jó teljesítmény, akkor még kapok 266 pontot 😕. Hol van itt a sportszerűség kérdem én? Mi lesz így a fantasyfoci társadalommal, ha minden rokkant és magatehetetlen csapatot így elvernek? Dívni fog a pétriocc módi? Ez nagyon nem frankó smh 😕Köszönöm, még a szezon előtt kilestem, mikor lesz a csapatod fele bye-on, akkor szóltam a fiúknak, most nyomjátok meg! 😀
Komolyra fordítva a szót 😀 : gratulálok, sanszosan teljes csapattal sem nyertem volna 😊Blaise
Viccen kívül, tartottam ettől a párosítástól, lévén, hogy múlt héten a fiúk 172 pontot írtak a táblára (a tieid meg erősek voltak), erre most majd 100-zal többet, ez döbbenet........
Ja, ahogy néztem, jövő héten a földiddel, a tavalyi szerzett pont kategória királyával fogok játszani, könnyen lehet, hogy a 266 pont is kevés lesz.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ajaj megvan a 3 W most meglesz az első L de ha a defensem ennyire ratyi lesz akkor ebből akkora kiesés lesz mint ide Kiskunlacháza 😕
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kedves csi77 sportás...nyazsgem 😛 nem elég, hogy a fél csapatom el van anyátlanodva, vagy szabadságon van és alig bírok kiállni teljes csapattal, de szerzek 200 pontot ami a körülményeket és egynéhány párosítás pontzuhatagát figyelembe véve bővel rohadt jó teljesítmény, akkor még kapok 266 pontot 😕. Hol van itt a sportszerűség kérdem én? Mi lesz így a fantasyfoci társadalommal, ha minden rokkant és magatehetetlen csapatot így elvernek? Dívni fog a pétriocc módi? Ez nagyon nem frankó smh 😕 Komolyra fordítva a szót 😀 : gratulálok, sanszosan teljes csapattal sem nyertem volna 😊
több mint 10 éve
De legalább én töröm meg a veretlenségi sorozatod, nem egy "idegen" 😀 😀 😀 😀Házirangadó: Szolnok Saints - Szolnok City Patriots 😀 😀 😀 😀A házi rangadó eddig házi picsázásnak tűnik...ThundersNFL
Kérem tegyék meg tétjeiket, a projection alapján 71-73 😀
Két elég gyenge formában lévő brigád, nálam pl bye-on minden húzóember.
Trading blockot beállítottam.Kájzerszóze
több mint 10 éve
Házirangadó: Szolnok Saints - Szolnok City Patriots 😀 😀 😀 😀A házi rangadó eddig házi picsázásnak tűnik...
Kérem tegyék meg tétjeiket, a projection alapján 71-73 😀
Trading blockot beállítottam.Kájzerszóze
Draft
több mint 10 éve
Nem volt egyszerű, de végül csak sikerül(t) teljes csapattal kiállni... Már ez is egy kisebb győzelem ennyi bájossal, meg lerobbanttal.
több mint 10 éve
Házirangadó: Szolnok Saints - Szolnok City Patriots 😀 😀 😀 😀Kérem tegyék meg tétjeiket, a projection alapján 71-73 😀
Trading blockot beállítottam.
több mint 10 éve
Biztos bratyó súgott neki :-PSafety-m van eladó, jöhet érte WR, LB, CB is akár. (Klónsereg)caminoiBaszki, Eli eddig fel sem ismerte a csapattársait.zinedine5
Draft
több mint 10 éve
Ha megint legkevesebb ponttal nyerek(nem fogok) jövök 1 sörrel mindenkinek
Draft
több mint 10 éve
Safety-m van eladó, jöhet érte WR, LB, CB is akár. (Klónsereg)caminoiBaszki, Eli eddig fel sem ismerte a csapattársait.
több mint 10 éve
Nem pihenő QB-t keresek 1 fordulóra visszacserére
Draft
több mint 10 éve
heti best of the rest:QB Stanton (Ari) 22
RB McKnight (KC) 22
RB Juszczyk (Bal) 11
RB/WR Johnson (Hou) 17
WR Brown (Ari) 17
WR Johnson (SF) 12
TE Hill (NO) 14
DT Peters (Atl) 12
DT Williams (SF) 12
DE Wilber (Atl) 17
DE Gearhers (Cin) 10 (+3)
LB Hitchens (Dal) 28
LB Bostic (Chi) 25
LB Williams (Chi) 20 (+1)
CB Fletcher (Phi) 23
CB Jackson (Bal) 17
S Allen (NYJ) 24
S Ismael (Atl) 21
K Catanzaro (Ari) 13
P Ryan (Sea) 14
C Chiefs 5 (+1)
Aaaaaz összeseeeeen.... hagyjuk.
érdekes lesz, hogy a bye week-ekkel bármi is változik-e ebben.
mert hogy az én csapatom meg fogja érezni a bye week-et az tutti.
több mint 10 éve
Ezt a mákot.... 180.5 ponttal meccset nyerni nem hinném, hogy sűrűn előfordulThundersNFLGrat! Én tavaly nyertem 177 ponttal is.....😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
caminoi
223
Safety-m van eladó, jöhet érte WR, LB, CB is akár. (Klónsereg)
több mint 10 éve
Ezt a mákot.... 180.5 ponttal meccset nyerni nem hinném, hogy sűrűn előfordul
Draft
több mint 10 éve
Jönnek a bye miatti szünetek. Javaslom állítsa be mindenki a TB-ot. Lassan aktuális lesz a cserélgetés.KájzerszózeMajd mindenki cserélhető, csak az ár a kérdés.
több mint 10 éve
Jönnek a bye miatti szünetek. Javaslom állítsa be mindenki a TB-ot. Lassan aktuális lesz a cserélgetés.
több mint 10 éve
Asszem nem lesz nehéz dolga innentől fogva az ellenfelemnek. Mindössze csak a 6 draftolt LB-m, illetve 3 draftolt futóm van sérültlistán. Több mint biztató. 😊
több mint 10 éve
15,5 pont előny nem sok... Ha Sheldon elkapja a fonalat akkor nekem kampeca mondá Jar - Jar - BinksSzéééép már 44 pontom van a padon... indulok a kihagy több pontot a padon... tuti SB-t nyernék...ThundersNFLNyugi, behúzod..... 😊 Mondtam, hogy kipukkad a lufi.csi77
Draft
több mint 10 éve
7 out és egy eltiltott mellé most csatlakozik Pitta is... De legalább ezen a héten még meglehet a W. Jövő hét viszont csúnya lesz: beüt a bye week és 6 egészséges játékosom esik ki...BlaiseAkkor veled játszom valszeg, néztem, hogy cseréid nem nagyon lesznek, de az eheti teljesítményem után így sem reménykedem.... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
7 out és egy eltiltott mellé most csatlakozik Pitta is... De legalább ezen a héten még meglehet a W. Jövő hét viszont csúnya lesz: beüt a bye week és 6 egészséges játékosom esik ki...
több mint 10 éve
Széééép már 44 pontom van a padon... indulok a kihagy több pontot a padon... tuti SB-t nyernék...ThundersNFLNyugi, behúzod..... 😊 Mondtam, hogy kipukkad a lufi.
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
eddig 0-2, most meg összehozza a csapat a 3 hét alatti legmagasabb pontszámot és még van egy playa.ki érti ezt... mindenesetre Jelani Jenkins jó pickup volt a maga 38,5 pontjával a harmatos LB-soromba 😀