NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
QB: Roethlisberger, HenneRB: Lynch, SJax, Khiry Robinson, Archer
WR: Bryant, Cobb, Andre Johnson, Moore
TE: Gronkowski
DT: McCoy, Babineaux
DE: Mario Williams, Tuck, Arthur Jones
LB: AJ Hawk, Mingo, Worilds, Wheeler
CB: Haden, Joyner
S: Byrd, Major Wright, Pryor
K: Tucker
P: Fields
HC: Broncos
offense ütős, a d kevésbé, de majd csak összekukázunk valakit. DT érdekelne!
több mint 10 éve
QB - Newton, Tannehill, Manziel - elit (ja, ha kell valakinek Manziel egy jó csere TE, vagy DE arcért adom)RB - Charles, Mathews, Starks - elit
WR - Amendola, S. Smith, Hopkins, Hawkins - boom or bust
TE - Gates - magában kevés
DE - Houston, Clayborn - átlag nagy potenciállal
DT - Zgonina, Thomas (Alualu, McDonald) - Az autopick átkai, de ha bejönnek a cserék, akkor pár pontot hoznak.
LB - Kendricks, Tulloch, Roach, Bowman, Mathis - A szezon második felétől ez bivaly, addig csak szimplán nagyon jó
CB - Carr, Peterson, Rogers - egy jó átlag
S - Weddle, Thomas, Quin - bivaly
K - Nugent
P - Kern (Nem nagyon érdekel, de egynek jók)
HC - Eagles - A csoportot elnézve minimum 12-4, úgyhogy elégedett vagyok.
több mint 10 éve
Kannibál draft értékelőQB: Romo - Rivers - Palmer : a 3-4. körös össznépi LB húzásból totál kimaradtam, szóval k*baszásból behúztam 3 4K-s QB-t. Romo szerintem az 5-öt is elérheti, mert amellett a D mellett nem lesz idő futni. Tradere nyitott vagyok, bár mazochistaként kiváncsi vagyok mikor (nem) találnám el, hogy kit kell kezdetni
RB: Lacy - Hill - Tolbert : Lacyn nincs mit magyarázni, Hill workhorse ugyenez Bernardról nem mondható el. Tolbert kabala, tavaly a legjobb futóm volt 😀
WR: Antonio Brown - Vincent Jackson - Malcolm Floyd - Marvin Jones : elégedett vagyok ezzel az osztaggal, bár remélem Brown sok hasznot nem fog termelni.
TE: Pitta - Meglepődnék, ha top 10 TE-ből kicsúszna, de a top 5 is összejöhet.
DT: Odrick - McDaniel - Korrekt semmi extra, nem kell DT keresgéléssel nyitni az évet
DE: Ware - Avril - Mint a DT-k, talán rosszabb is egy fokozattal 😕, cserét még kukázni kell.
LB: Jones- Woodyard- Moore- Durant- Wilhoite - Boom or bust, ezt okozta a LB runból való kimaradás. Mennyiség megvan, a minőség is meglehet (Durant kezdő MLB, Wilhoite veszi át Bowman helyét), de most csak Jones és talán Woodyard akit számba vennének. Legrosszabb eshetőség: meccseket foguk rajtuk bukni
CB: Mathieu- Gibson- Gilchrist Három kezdő safety. Öröm bódogság 😊
S: Berry- Polamalu- Jones Jones 4 meccse kicsit necces, de egyébként top fantasy S. Korrekt brigád.
K: Matt Bryant
P: Spencer Lanning
HC: Ravens 😊 nincs csapatszimpátiának helye első adandó alakalommal valami hasznosabb pozícióra cserélem.
A Lb soron nagyon sok fog múlni, de nem reménytelen ott sem a helyzet. Egyébként elégedett vagyok 😊 2/B resszkess mert kihegyezték a kannibálok a fogaikat 😀xD
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ezzel végre elégedett vagyok (nyilván a fele megsérül a harmadik héten legkésőbb)QB: Luck - 10. pickre tetszik, előre az AFC Southért!
RB: Gore, Thomas, McCluster, Polk, Quizz - jól televásároltam magam, de legalább több ember van flex-be.
WR: Torrey Smith, Watkins, Royal - ez tetszik, remélem Sammy rendbe is jön
TE: Bennett - oké
DT: Suh, Vellano, Chris Jones - Suh oké, ha el nem tiltják (nyilván fogják)
DE: Quinn, Gilberry, Horton, Tuitt - biztonsági megoldás
LB: Ogletree, Mack, Matthews - ez gyönyörű
CB: Carr, Sweeting, McDougle - ezt hagyjuk
S: WillyMo, Delmas - előbbit muszáj volt
K: Janikowski
P: Quigley
HC: Cardinals
trade block beírva.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tenkju veri a macsesztMennyi idő is van 1 pickre?ThundersNFL1 perclol
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Mennyi idő is van 1 pickre?ThundersNFL1 perc
több mint 10 éve
Mennyi idő is van 1 pickre?
Draft
több mint 10 éve
vállalom én is.
több mint 10 éve
Antman
401
csi77 és Antman"MERT ILYEN A MACKÓ NÉP"
ha van még valaki szoljon.Kájzerszóze
több mint 10 éve
Antman
401
Kérnék még 2 felhasználót, aki mindig elérhető, hogy csináljunk egy háromtagú trade-engedélyező brigádot.Mint Állandó harcos társad és hű fegyverhordozód jelentkezem, persze csak ha kellek.
Olyan jelentkezőt kérnék, aki minden nap, akár többször is rá tud szánni pár percet. Lehet akár 5 tagú is a bizottság.Kájzerszóze
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a gép valószínűleg így is jobbat fog adni mint amit én húznék, hátha idén nem végzek végre kieső helyen 😀lebetegedett a váltótársam, így a holnapi drafton kb negyedóra-félórát autón leszk, előre is elnézést. majd beállítgatom hogy kiket vigyen a gép.berger90És azok tuti nem lesznek bent akkora :-PThundersNFL
Mindig jövőre
több mint 10 éve
lebetegedett a váltótársam, így a holnapi drafton kb negyedóra-félórát autón leszk, előre is elnézést. majd beállítgatom hogy kiket vigyen a gép.berger90És azok tuti nem lesznek bent akkora :-P
Draft
több mint 10 éve
Draft mennyi idő szokott lenni?3-4 óra?
Csak mert éppen nyaralok...
Draft
több mint 10 éve
Nem azért mondtam, mert változtatni kellene, ezt dobta a gép, semmi gond.Viszont én sajnos nem tudom vállalni a trade-permitting commission-t.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
lebetegedett a váltótársam, így a holnapi drafton kb negyedóra-félórát autón leszk, előre is elnézést. majd beállítgatom hogy kiket vigyen a gép.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kabbe :-P1/12... Ki a tökömet vigyek...ThundersNFLJustin Tuckernek extra évet jósolnak, megbízható kicker és jobb lesz az offenz mint tavaly 😛Blaise
Draft
több mint 10 éve
Sziasztok!Jelen honvéd!
.........
Olyan jelentkezőt kérnék, aki minden nap, akár többször is rá tud szánni pár percet. Lehet akár 5 tagú is a bizottság.Kájzerszóze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Sziasztok!Nekem mindegy. Ha gondoljátok átállítom kézire és akkor bármilyen sorrend lehet.
Voltak ide kiesők. Voltak ide feljutók. Voltak akik csak úgy jöttek és voltak akik kiestek és maradhattak.
Túl sok variáció volt.
Vagy én vagyok tuskó 😀 😀 😀
Random sorrendet sorsoltam, 51-szer nyomtam meg a gombot (Vilma mezszáma 😀)
Tényleg, ha mást akartok, okés, nekem mindegy.
Köszönöm a jókívánságokat. Egy kézzel ma már vezettem is.........
Szerdán varratszedés 😀
Kérnék még 2 felhasználót, aki mindig elérhető, hogy csináljunk egy háromtagú trade-engedélyező brigádot.
Olyan jelentkezőt kérnék, aki minden nap, akár többször is rá tud szánni pár percet. Lehet akár 5 tagú is a bizottság.
több mint 10 éve
1/12... Ki a tökömet vigyek...ThundersNFLJustin Tuckernek extra évet jósolnak, megbízható kicker és jobb lesz az offenz mint tavaly 😛
több mint 10 éve
TEAM OWNER(S) POSKaposvar Cannonballs Gergely Somosk�vi 1
Bobek Bandits Balazs Banyai 2
Szolnok Saints Gergely Dr. Kiss 3
Wampas HOTH R�cz Csaba 4
Mountainvillage Mustangs Molnar Mate 5
Alsorakos Vaqueros Attila Hrenyu 6
Southside Guerillaz Zoltan Ancsin 7
Biszembaszom Farkaskutyák Kornel Herczeg 8
KaposWar Cannibals Balazs Varga 9
Szekszard Gangsters Csotke papa 10
Downtown Army Daniel Reichenberger 11
Szolnok City Patriots Roland Sipos 12
Go Vikings! Leslie Toth 13
Breez Nuts Adam Mada 14
Nagypapi Klonserege Daniel Bogos 15
Red Right 88 Laszlo Nagy 16
Újpest Deadly Ogres Miki Geist 17
McMatt Patriots Matusz Tamas 18
BK's Suckers krisz b 19
Budapest Blues Laszlo Zeman 20
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Antman
401
Lehet, sőt biztos, én vagyok a láma, de légyszi írja már ide be valaki a draft sorrendet.
több mint 10 éve
mcmathiu
29
Tudtommal úgy, volt meghirdetve, hogy a feljutók az elején... Én pedig feljutóként a 18. vagyok hát ez igazán érdekes így...Mondjuk, az lenne a minimum...A Draft sorrend mikorra várható?mcmathiuha belepsz espn-en mar lathatod.
egybk. en alapbol azokat tennem a lista vegere, akik arra sem vettek a faradsagot, h. szavazzanak...Joey Tribbiani
De ha az előző évet is figyelembe vennénk (persze a feljutók az elején)....
De hát, mit Kajzer írta: "nagy kavarodás volt"...
(és úgy érzem, még lesz is az év folyamán....:-/ )
lehet, igaza volt hajdunak, hogy kiszállt a "bajnokságból". Ez így elég esetleges!zemanla
több mint 10 éve
Mondjuk, az lenne a minimum...A Draft sorrend mikorra várható?mcmathiuha belepsz espn-en mar lathatod.
egybk. en alapbol azokat tennem a lista vegere, akik arra sem vettek a faradsagot, h. szavazzanak...Joey Tribbiani
De ha az előző évet is figyelembe vennénk (persze a feljutók az elején)....
De hát, mit Kajzer írta: "nagy kavarodás volt"...
(és úgy érzem, még lesz is az év folyamán....:-/ )
lehet, igaza volt hajdunak, hogy kiszállt a "bajnokságból". Ez így elég esetleges!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞