bowl.hu div. 2./B
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha minden igaz ide hullottam vissza, természetesen állok idén is a kihívás elébe... 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Sziasztok!Az első osztályba úgy történt Zinedine kiválasztása, hogy az elsőből kiesők és a másodikból nem feljutók közül lett kiválasztva a legtöbb szerzett ponttal rendelkező csapat. Itt is ez lenne a tervem, csak kicsit más a szitu mert itt ugye már nem egyezik a csapatlétszám (1. és 2. osztályban 20-20 csapat van, míg a 3.-ban csak 18), de szerintem valamiféle kompenzálásos cuccal fogom megoldani. Augusztus 10 a jelentkezési határidő, azt követően lesz meg a végleges beosztás, addig szíves türelmedet kérném 😀
Csak egy kérdés, ha zinedine feljutott, akkor én itt maradok, vagy a 3. osztályból töltitek fel a helyet?institucio
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Sziasztok!Csak egy kérdés, ha zinedine feljutott, akkor én itt maradok, vagy a 3. osztályból töltitek fel a helyet?
több mint 11 éve
perszeÉn is jövök.zinedine5Úgy néz ki van egy üresedésünk az első osztályban, és a div 1-eligible userek közül Te vagy az első a power rankingban (már ha Tiéd a Guerillaz csapata).
A ranking a tavaly szerzett pontok alapján készült:
docs.google.com/spreadsheets/d/1CxZgdW1y0s6J_oLDo2yAgHIFkmT6cBHuwXSryUe36uc/edit#gid=1846975192
Vállalod a feljebb lépést? 😊Rataxes
több mint 11 éve
Én is jövök.zinedine5Úgy néz ki van egy üresedésünk az első osztályban, és a div 1-eligible userek közül Te vagy az első a power rankingban (már ha Tiéd a Guerillaz csapata).
A ranking a tavaly szerzett pontok alapján készült:
docs.google.com/spreadsheets/d/1CxZgdW1y0s6J_oLDo2yAgHIFkmT6cBHuwXSryUe36uc/edit#gid=1846975192
Vállalod a feljebb lépést? 😊
.png)
több mint 11 éve
Nem tudtam, hogy külön írni kell, de viszem tovább a csapatom.
több mint 11 éve
Én is jövök.Igen. Én mindenképp szeretnék jönni. A mail címem: visibalage@gmail.comvisi_bCastleai01MattMillerOrkvisi_bzinedine5Jöttök?Rataxes
több mint 11 éve
Igen. Én mindenképp szeretnék jönni. A mail címem: visibalage@gmail.comCastleai01MattMillerOrkvisi_bzinedine5Jöttök?Rataxes
több mint 11 éve
Castleai01
MattMiller
Ork
visi_b
zinedine5Jöttök?
.png)
több mint 11 éve
Én a helyetekben várnék ezzel a draftidőponttal (úgy aug. 10-ig), hogy az esetleges kilépők (akik nem reagálnak) helyére beosztottak is tudjanak szavazni, de Ti tudjátok 😀RataxesKöszi, akkor már csak a lentebb idézett 5 delikvens reakciójára várunk.
Küldtem PM-et Kájszernek az adataimmal.
Amúgy megint írom jelen!ThundersNFL
.png)
több mint 11 éve
Ha valaki jobban tud inglisül mint sajnos én a www.Doodle.com oldalon igazán csinálhatna 1 ilyen nekem jó nekem nem időpontos naptárat.
több mint 11 éve
okés! nekilátok.Szokásos táblát vki?
draftidőpont?Kájzerszóze

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
RataxesKüldtem PM-et Kájszernek az adataimmal.
Amúgy megint írom jelen!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Castleai01
MattMiller
Ork
visi_b
zinedine5Jól látom hogy az Urak még nem jeleztek vissza? Ha igen aug. 10-ig várjuk!
.png)
több mint 11 éve
bobek
38
Bobek Bandits jelen
több mint 11 éve
Szolnoki Patrióták is jelentkeznek hu de messze még van a draft 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Csifu
223
Sziasztok! Íme a 2015-ős bajnoki résztvevők listája, a sorrend a draftsorrend is egyben.Freaks and Geeks.
Kérem a hiányzók email címeket és csapatneveket.
Kájzerszóze
több mint 11 éve
Üdv mindenkinek ! Idén már veletek játszok egy csoportban. 😊 Gringók a fedélzeten!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kannibálok jelen. PM ment.
több mint 11 éve
Sziasztok! Íme a 2015-ős bajnoki résztvevők listája, a sorrend a draftsorrend is egyben.végülis tavaly 19-nek draftolhattam, idén 18. szóval minden esélyem meg van azelőrelépésre...😀
Kérem a hiányzók email címeket és csapatneveket.
18. BK's Suckers – TitansKájzerszóze
(de azért a cél változatlanul a stabil bentmaradás...)
kellemes nyarat mindenkinek!
több mint 11 éve
Sziasztok! Friss feljutóként ide osztottak be. Természetesen jövök idén is játszani. (Kezdődhetne már a szezon...)