NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu div. 2./B

16 feliratkozó

több mint 11 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 244 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Azért az xar érzés amikor ellen offense majdnem annyi pontot pakol a táblára mint az egész csapatod...
3 ligában is a Devonte Freeman, AJ. Green, duó ellen azért kurva xar játszani.... szinte mindegyikben az esélytelenek nyugalmával indultam harcba...

És Grat a Szexárdi GangStarnak 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 604
Köszi!

több mint 11 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 697 — playoffs???
Jóváhagytam, nem tiltakozott senki.

több mint 11 éve
Antman Chicago Bears 419
Ja ja

több mint 11 éve
Van két elfogadott trade is a ligában, nem lehetne ezeket átnyomni még a meccsek kezdete előtt?

Nyilván azért kérdem mert én is érdekelt vagyok. 😊

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 643 — Bears & Illinois fan
Én is ismét gratulálni kényszerülök, de nem tudom kinek.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
ujabb kuka hét 😀
0-2 irány a harmadosztály.....

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Azt hiszem nagyon hamar eljön az a pont ahol felmondok a fantasynek... Átszámolás után elvesznek 3 pontot, és így kikapok fél ponttal
több mint 11 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Ez a hét kicsit katasztrófa volt számomra. Romo, Alonso és Aaron Williams is nálam volt. Ha valaki szeretné, hogy egy játékos megsérüljön, nyugodtan tradelje hozzám. Emellé van egy rettenetesen alulteljesítő offensem. Csoda lenne a bennmaradás

több mint 11 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 244 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gratula Kinizsinek!

Szépen elbaszpadoztam magam illetve a múlthéten jól teljesítő LB sor összefosta magát....

Draft

több mint 11 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 024
Na első héten L. Persze majd lesz ez jobb is, ha nem lesz már IA alapjátékosom meg nem vágja magát senki IR-re. : D
Grat a Kinizsinek !
Greengo
Köszönöm. Neked pedig sok sikert a további párharcokban!

több mint 11 éve
Gratulálok a 240-240-es eredményhez 😀

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 792 — Believelander
Gratulálok Joey! szép győzelem 😀
160 pont megszerzése után alapos takarítás van, zemanla ellen talán van valami esély 😀
Kájzerszóze
koszi, de azert en sem teszem ki az ablakba a 190 pontomat 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Tényleg, grat Bobek!

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Maradandót alkottál somos 😊

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 794 — Chiefs GM
B*ssza meg annak megvan a diszkrét bája, hogy a legtöbb ponttal szerzünk a kollégával fél-fél pontot miközben van olyan párosítás ahol a két csapat együtt(!) éppen 0,5 ponttal szerez többet mint a mi párosunk külön-külön.
Blaise
Erről somos tudna mesélni, úgy emlékszem két éve 3000+ ponttal nem jutott rájátszásba....
csi77
De örülök, hogy eszembe juttattad, már pont kezdtem elfelejteni... 😀
több mint 11 éve
Gratulálok Joey! szép győzelem 😀
160 pont megszerzése után alapos takarítás van, zemanla ellen talán van valami esély 😀

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 421 — Eagles fan
Na első héten L. Persze majd lesz ez jobb is, ha nem lesz már IA alapjátékosom meg nem vágja magát senki IR-re. : D
Grat a Kinizsinek !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
B*ssza meg annak megvan a diszkrét bája, hogy a legtöbb ponttal szerzünk a kollégával fél-fél pontot miközben van olyan párosítás ahol a két csapat együtt(!) éppen 0,5 ponttal szerez többet mint a mi párosunk külön-külön.
Blaise
Erről somos tudna mesélni, úgy emlékszem két éve 3000+ ponttal nem jutott rájátszásba....

Nekem pedig egyértelmű, hogy 5 nullázóval nem lehet meccset nyerni.

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Blaise

Ne is mond, ez csak egy hangyányit jobb mint a 2. legtöbb ponttal kikapni egy 20 csapatos ligában. 😊

Egyébként nem tuti ez még, hátravan a stat correction ami csodákra képes... Én speciel első félidőben félálomban mintha láttam volna egy Hageman tackle-t. Mondjuk azért bízom benne, hogy csak hallucináltam. 😊

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
több mint 11 éve
Elkezdtem a padra termelést hurrááááááá de nincs gáz maradék 3 LB csak szerez átlag 20 pontot... vagy nem...

Draft

több mint 11 éve
QB: Palmer, Tyrod Taylor - Palmer Top10 közeli ha egészséges, Tyrod Boom or Bust
RB: Lacy, Matt Jones, Cameron Artis-Payne, Christine Michael (waiver), Ridley(IR stash) - Lacika egy állat, Jones nagyobb, jobb a keze és minimum ugyanolyan gyors mint Morris, kezdetnek ő a 3rd down back (Morris még az előző rezsim embere), Stewart-ra csúnyán néznek és már le is sérült, bumm van egy RB2-őm, nameg milyen cool neve van már, Bring the Payne!,Michael: Dallas OL, ha bejön akkor nagyon bejön 😊, Ridley: Ivory sem egy acélember... Összeségében jó lesz ez, RB2 indulásnak picit lyukas, de szezon közepére már nem lesz az. 😊
WR: Hopkins, Matthews, D. Adams, Dorsett, M. Wilson - kezdő triót nem kell magyarázni valószínűleg a liga legerősebbje, Dorsett: Indy WR3 egy sérülésnyire van attól, hogy nagyon értékes legyen, M. Wilson: valakinek fel kell nőnie Jeffrey mellé (a középszer és kiszámíthatatlan Royal felejtős)
TE: Olsen - simán top3, nincs más aki felé Cam nyugodtan hajigálhat...
DT: McCoy, Jernigan - McCoy top3 a poszton, Jernigan pedig a Ngata utód, simán top15
DE: Ansah, Hughes - Ansah már rookieként robantott, idén még jobb lesz, Hughes az elmúlt két évben stabil top15 volt, idén meg még a blitz-happy Sexy Rexy is megérkezett coach-nak. Erős páros.
LB: Jenkins, Weatherspoon, Ch Jones, MVP Smith, Hitchens - úgy általában value-re utazom, ezen a poszton meg pláne ahol rengeteg késői pick képes LB1-2 számokra, Jenkins óriási steal 28.-ra húztam, board-omon 12. volt.. Weatherspoon: stud ha egészséges marad, Ch. Jones kezdő every down Chicago-ban, tavalyi utolsó 3 meccsén meg lehet nézni mire képes ebben a szerepben 😊, MVP Smith: hihetetlen mennyire under the radar idén, pedig kiütötte Sio Moore-t a csapatból!, Hitchens: McLain eltiltva, Lee pedig le is sérül addigra mire ő visszajön az eltiltásból, kb. egész évben every down lesz 😊
CB: Fuller, T. Williams - eredetileg az egyik S->CB-re utaztam, de így is jó lett. Fuller tavaly slotban is top20 számokat hozott, idén megy szélre (hagyományosan pontgyáros pozi a Windy City-ben), T. Williams az utóbbi évek legkonzisztensebbje a poszton ami nagyon nagy erény, esetek 85%-ban hozza a 10+ pontot, Cleveland-ben sem lesz másként ez Haden mellett, top10 mindkettő, idén ideiglenesen szakítok a CB2-őt illető stream-elős taktikámmal. 😊
S: Searcy, Moore, Goldson - a boardomon 8-12 közé rangsoroltak közül akartam egyet egy ennél későbbi pick-kel, Searcy lett az, erről csak annyit, hogy Pollard posztja volt ez korábban 😊, Moore top20 ha egészséges, Worrilow-n kívül gyakorlatilag nincs playa aki szipkázni tudná előle a tackle-okat (lásd tavaly Ishmael), Goldson öregszik ugyan de idén még villanthat egyet, Washingtonban nagy pontgyáros tud lenni az S pozi
K: Catanzaro - idén sokkal jobb lesz az ARI O mint ahogy azt gondolják, minőségi QB, minőségi célpontok, jó RB
P: Lechler - egyik legjobb, de ez a poszt kb mind1
HC: Packers - az a heti pár plusz pont jól jöhet 😊

Összességében elégedett vagyok, RB2 és K kivételével mindenhol elit vagy átlagon felüli playak vannak a kezdőmben. Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy az összes fantasy releváns Pats playa-ról lecsúsztam, még a Coach-ról is... (némelyikről okkal, de Chandler Jones kifejezetten fájt, 1 körrel későbbre taksáltam)
PO minimális elvárás.

több mint 11 éve
Castleai01 New England Patriots 1 648 — Patriots fan
Előrelátó... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 041 — Dr Kongó fan
Milyen liga az, ahol JJ Watt a 36. pickkel elerheto :p

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)