NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu div. 3./B

16 feliratkozó

2 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 232
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok.
1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders

A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Úgy hiszem, hogy ez az idény nekem már most megy a levesbe. Gyakorlatilag Defense részben nekem van a leggyengébb keretem a ligában és mindezt a saját hülyeségemnek köszönhetem. Nagyon meglepődnék, ha akár egy WIN-em is lenne ebben a szezonban. 😕

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 287 — Whoops, looks like something went wrong.
Nálam eddig nagy meglepetés a WR sor és kellemes a D-Line is. Breaston és Nicks (az előre jelzett 11 pont helyett) hoztak 47 pontot, míg az újoncok (Best és Gerald McCoy) is kitettek magukért.
Willis, Mayo és Adrian Wilson pedig hozták az elvártat.

Amiért kár az Hightower 2 fumble-je, Edwards 2 és Hall 4 pontja (tőlük vártam egy kicsit többet, pláne hogy Hall helyén a 12 pontos McCourty is játszhatott volna....)

Holnapra maradt Suggs és Rex Ryan ellen 16 pont előnyöm + Rivers, Gates, Scifres és Cooper.LTChargers
Ezt már megnyerted, úgyhogy gratula! Sajnos a támadósorom betlizett rendesen, ott úszott el a párharc.Zolika
Az én támadósoromban egyedül Austin és PM hozta a pontokat, a többi WR és az RB-k, TE egyébként összesen nem hozott 30 pontot.. Sőt, az LB-k is 12-15 pontot hoztak fejenként, ami azért még kevés, ellenben a Bethea-Powers-Hall trió hozott 80 pontot.. Meg a DL-em is azért hozta az 1 sackeket fejenként, így azért ez a sok 5-8 pont csak elegendő volt/lesz, viktornál még játszik Scott, nálam Succop, viszont vezetek 65 ponttal kb, szóval ez már zsebben van

több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 909
Nálam eddig nagy meglepetés a WR sor és kellemes a D-Line is. Breaston és Nicks (az előre jelzett 11 pont helyett) hoztak 47 pontot, míg az újoncok (Best és Gerald McCoy) is kitettek magukért.

Amiért kár az Hightower 2 fumble-je, Edwards 2 és Hall 4 pontja (tőlük vártam egy kicsit többet, pláne hogy Hall helyén a 12 pontos McCourty is játszhatott volna....)

Holnapra maradt Suggs és Rex Ryan ellen 16 pont előnyöm + Rivers, Gates, Scifres és Cooper.LTChargers
Ezt már megnyerted, úgyhogy gratula! Sajnos a támadósorom betlizett rendesen, ott úszott el a párharc.

több mint 14 éve
LTChargers Los Angeles Chargers San Diego State Aztecs 88 — Chargers fan

Holnapra maradt Suggs és Rex Ryan ellen 16 pont előnyöm + Rivers, Gates, Scifres és Cooper.

"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 14 éve
engem továbbra is kezdő RB érdekel, PM-en, Austinon, Powersen és Betheán kívül akárki mozdítható!
legyetek már aktívabbak és adjatok nekem RB-t 😛

több mint 14 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
30 pont hátrányban vagyok, de nekem még van Rice, Harris, Weddle, Dorsey és az ellennek meg már csak Ngata. Ennek meg kell lennie, de így is csalódás eddig a csapatom. 😕
több mint 14 éve
Eddig nem állok annyira rosszul, mint vártam.Farky
én viszont igen 😀
Az a durva, hogy Forté-Mojo duó ellen kezdtem, Addai-Fred Jackson duóval 😂
10 pontot nem hozott a két futóm összesem, viszont Powers-Bethea duóm parádés, 40 pontot hoztak ketten, PM 41-et így még meccsben is vagyok.. Bár Fitz van ellenem, tőle tartok még, Austin van viszont nálam, remélem ma Romo jól megtömi lasztival. 😊
140 pontom van 😂

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 328 — ℧
Eddig nem állok annyira rosszul, mint vártam.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Forte bekaphatja, szaros 15 yard 1. félidőben és egy elkapása után jár 21 pontnál, ezért fogok kiszopni 😀

több mint 14 éve
A megszerzett pontokra csak a forduló végén derül fény ?adyno12
A felső menüben (League, My Team,..., Scoreboard) találod az aktuális állást!
Ha ezen belül a meccsed alatt a "full box score"-ra kattintassz, részletes, egyénenkénti statisztikát is láthatsz 😊Rataccess

Köszönöm! :cool:

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
A megszerzett pontokra csak a forduló végén derül fény ?adyno12
A felső menüben (League, My Team,..., Scoreboard) találod az aktuális állást!
Ha ezen belül a meccsed alatt a "full box score"-ra kattintassz, részletes, egyénenkénti statisztikát is láthatsz 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
A megszerzett pontokra csak a forduló végén derül fény ?

több mint 14 éve
Meddig lehet tradelni?
Nálam továbbra is eladó Dan Connor kezdő szintű LB, cserébe legfőképp S-t keresek.Rataccess
tradelni még lehet egy ideig, de én 1. meccsre már véglegesíteni akarom a csapatot, márpedig egy kezdő jobb RB-re szükségem van

több mint 14 éve
Meddig lehet tradelni?
Nálam továbbra is eladó Dan Connor kezdő szintű LB, cserébe legfőképp S-t keresek.

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
adyno, küldtem neked PM-et, olvass pls, mert már nincs sok időnk hátra, ha tradelni akarunk 😉

több mint 14 éve
Összeszedegettem közben a csapattulajokat, hogy tudjuk, itt a fórumon ki-kicsoda...:

...
Adyno12 - Bükk Falcons - BÜK FALCONS ! 😊 Bük Vas megyében van, a Bükk meg egy kicsit keletebbre. 😛
...
Rataccess
adyno12
Öhh, sorry, rutinból írtam 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Összeszedegettem közben a csapattulajokat, hogy tudjuk, itt a fórumon ki-kicsoda...:

...
Adyno12 - Bükk Falcons - BÜK FALCONS ! 😊 Bük Vas megyében van, a Bükk meg egy kicsit keletebbre. 😛
...
Rataccess

több mint 14 éve

Zuglow Sea Dogs - adam3577
Bük Falcons - adyno12
BMG's Mobs - BMG
Castleai Rebels - Castleai
Budapest Cowgirls - Farky
Csepel Patriots - FViktor93
Midwest Bolts - LTChargers
NGT Mustangs - nagytomy
Ratas Rhinos - Rataccess
Szikszó Ravens - s.gergo
Necessarily Roughs - stevezeg
Győzike Fan Club - Stez
Tuja's Patriots - Tuja
Zolika - Kanizsai Kinizsi

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
stevezeg 26 — stevezeg@yahoo.com
szerintem el tudod bírálni a tradeket egyedül is steve, nem egy vészes feladat bár ha gondolod, szívesen besegítek bár nekem is lesz 1-2 tradem biztosStez
Tőlem OK csak gondoltam hátha megint lesz aki afféle vétózós szellemiségű és igényli a döntéshozói státuszt 😊
több mint 14 éve
szerintem el tudod bírálni a tradeket egyedül is steve, nem egy vészes feladat bár ha gondolod, szívesen besegítek bár nekem is lesz 1-2 tradem biztos

több mint 14 éve
Küldj egy ajánlatot akkor te pls...adyno12
Én azért vetnék egy pillantást Dan Connorra a helyedben 😊 Majdnem annyi pontot jósolnak neki mint Ryans-nek, Landrynél meg többet is 😊
Esetleg Jamaal Charles is bevehető egy esetleges dealbe...

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na hát sajna nem tudtam itt lenni a drafton rajtam kívölálló okok miatt. De egész pofás csapatot csinált az autodraft 😀 Az offense nagyon tetszik, a Defense meg szar de azt majd felfejlesztem 😀
Szerk: Trade: a Felix Jones, Marion Barber, Dwayne Bowe, Steve Smith, Chad Henne O playákat cserélném használható CB,S re.
több mint 14 éve
Jajjj ezt talán kár volt. Az ESPN oldalon meg lehet nézni, mint ahogy egymás csapatait is.

Ami az érdekességeket illeti volt Saints HC a 10. körben és rögtön utána egy K és egy P húzás, több FA is elkelt, bár ezeknél tényező lehetett a vizelési inger mint tudjuk 😊

Shon Green engem is érdekel, van cserébe minőségi S és CB, szemezgess.stevezeg
Küldtem egy trade ajánlatot.

Egyébként a HC, K, P triplázást nekem sikerült összehoznom, nem néztem körül kellőképpen és nem tudtam, hogy a def.playerek is ilyen szépen tudnak termelni. De legalább már ebből is tanultam...adyno12
Megnéztem. Köszi, de Ryans és Landry nekem többer ér Greennél (Gaffney nem tényező). Szerintem jó esély van rá hogy külön-külön több pontot csinálnak mint ő.stevezeg
Küldj egy ajánlatot akkor te pls...

több mint 14 éve
Jajjj ezt talán kár volt. Az ESPN oldalon meg lehet nézni, mint ahogy egymás csapatait is.

Ami az érdekességeket illeti volt Saints HC a 10. körben és rögtön utána egy K és egy P húzás, több FA is elkelt, bár ezeknél tényező lehetett a vizelési inger mint tudjuk 😊

Shon Green engem is érdekel, van cserébe minőségi S és CB, szemezgess.stevezeg
Küldtem egy trade ajánlatot.

Egyébként a HC, K, P triplázást nekem sikerült összehoznom, nem néztem körül kellőképpen és nem tudtam, hogy a def.playerek is ilyen szépen tudnak termelni. De legalább már ebből is tanultam...adyno12
Megnéztem. Köszi, de Ryans és Landry nekem többer ér Greennél (Gaffney nem tényező). Szerintem jó esély van rá hogy külön-külön több pontot csinálnak mint ő.
több mint 14 éve
Ami a tradelést illeti: tavaly úgy csináltuk, hogy felállt egy néhány tagú trade bizottság, amely elbírálta hogy az adott csere ésszerű, sportszerű, értékben megfelelő-e. Erre azért volt szükség, mert volt akinek szúrta a szemét egy-egy kiegyenlítetlennek tűnő játékosmozgás. Erre van igény? Mert ha igen akkor páratlan számú (mondjuk 3 vagy 5 fő) jelentkezőt várok :cool:
A tradeket asszem jóvá kell hagynom nekem mint commish, szóval így legalább nem kellene egyedül döntenem 😊 Egy olyan editgrides megoldás mondjuk üdvözítő lenne, ahol felvéssük a tradet, és mindenki beírja magát a jóváhagyó vagy a vétó oszlopba. Vagy valami ilyesmi.