NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
35
10
2:15, Arena4
bowl.hu div. 3./B
16 feliratkozó
2 hónapja
Tarsi
1 244
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok. 1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders
A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
több mint 14 éve
Egy szerzett pontok alapján működő ligában én is előkelőbb helyen állnék, mondjuk úgy 4 hellyel. Ez a head-to-head liga szépsége (átka? 😊)loool, Dansby 9 pont, Bell 15, így pár ponttal pont behúztam a meccset 😊StezÉn mondtam előre, hogy nem lefutott a történet. 230+ pontot átlagolok és majdnem a liga végén kullogok, szép. 😀
Ahhoz képest, hogy az első 7 körben húzótt emberem idáig mind bust vagy a körül van, egész jó a csapatom. Ha az elején húzott 3RB+3LB megközelítőleg azt hozná, amiért draftoltam őket az elején , hogy húzzák a csapatot, akkor pusztítatnék. :/s.gergo
több mint 14 éve
loool, Dansby 9 pont, Bell 15, így pár ponttal pont behúztam a meccset 😊StezÉn mondtam előre, hogy nem lefutott a történet. 230+ pontot átlagolok és majdnem a liga végén kullogok, szép. 😀
Ahhoz képest, hogy az első 7 körben húzótt emberem idáig mind bust vagy a körül van, egész jó a csapatom. Ha az elején húzott 3RB+3LB megközelítőleg azt hozná, amiért draftoltam őket az elején , hogy húzzák a csapatot, akkor pusztítatnék. :/
több mint 14 éve
loool, Dansby 9 pont, Bell 15, így pár ponttal pont behúztam a meccset 😊
több mint 14 éve
Úgy tűnik sikerült visszatérni a győztes ösvényre.Jelenleg van 58 pont előnyöm és Mayo a Fields-Chung duó ellen, szóval ez már meglesz.
Rivers és Gates ha ezt a formát tartják, akkor még sok jó élményben lesz részem. és most a padon is csak 4 pontot hagytam 😀
még Willis és MSW is találhatna valami jobb formát és akkor lenne az igazi....
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 14 éve
ez a két játékos együtt nagyon nagyon rossz napján csinál 30 pontot minimum, szóval azt hiszem elég egyértelmű 😊55 pont előnyöm van, de nálam már csak Peppers van hátra, míg a Szikszó Ravensnél Knox, Dansby, Tuck, Bell, Gould, rohadt jó, nem lesz elég a győzelemhez az előny :/31 pont kontra Dansby és Bell. Ebből még akármi lehet. 😀s.gergo
a 3 WR-em együtt 14(!) pontot hozott össze, természetesen Portis is a fél meccset végigalibizte, Bethea meg 5 pontot hozott, ilyen gyenge még sosem voltStez
de ez is jellemző, a mocsok Tuck is akkor játssza élete meccsét, amikor ellenem van pont fantasyben. 😀
mondjuk megszoktam már, nekem sosincs szerencsém ebben a játékban 😀
több mint 14 éve
55 pont előnyöm van, de nálam már csak Peppers van hátra, míg a Szikszó Ravensnél Knox, Dansby, Tuck, Bell, Gould, rohadt jó, nem lesz elég a győzelemhez az előny :/31 pont kontra Dansby és Bell. Ebből még akármi lehet. 😀
a 3 WR-em együtt 14(!) pontot hozott össze, természetesen Portis is a fél meccset végigalibizte, Bethea meg 5 pontot hozott, ilyen gyenge még sosem voltStez
több mint 14 éve
55 pont előnyöm van, de nálam már csak Peppers van hátra, míg a Szikszó Ravensnél Knox, Dansby, Tuck, Bell, Gould, rohadt jó, nem lesz elég a győzelemhez az előny :/a 3 WR-em együtt 14(!) pontot hozott össze, természetesen Portis is a fél meccset végigalibizte, Bethea meg 5 pontot hozott, ilyen gyenge még sosem volt
több mint 14 éve
Tök jó, h TO-nak is ellenem kell 222 yardot elkapdosnia. Azt hiszem nekem ez a meccs már elment :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
bmg
2 681
Nem kell ide 2 RB. Nekem eddig Wells nem is játszott, csak DMC szerezte a pontokat, mégis 200 fölé mentem 😀(igaz, hogy a Morrison-Vilma-Lewis hármas termel rendesen + B.McFadden besegít 😛 )
több mint 14 éve
Még szerencse, hogy az első három húzásom RB volt, így is alig tudom összeszedni a két kezdő RB-t. :/ (Grant IR, Moreno D, Ricet vagyok kénytelen sérülten játszatni a steelers ellen... 😀 Kedvező matchup, még szerencse, hogy LT lenyomja Greent egyelőre. De ezek és PM 40-50 pontja ellenére , nyerni kell, nincs mese.s.gergosimán hozod, nálam is a sérült Portis játszik a hétvégén, Addai lófaszt sem hoz, Austin, az egyetlen király WR-em pont bye-on van szintén, szóval itt egyedül PM hozhatja a maga 30-35 pontját, de teljesen sansztalan a meccs
több mint 14 éve
Még szerencse, hogy az első három húzásom RB volt, így is alig tudom összeszedni a két kezdő RB-t. :/ (Grant IR, Moreno D, Ricet vagyok kénytelen sérülten játszatni a steelers ellen... 😀 Kedvező matchup, még szerencse, hogy LT lenyomja Greent egyelőre. De ezek és PM 40-50 pontja ellenére , nyerni kell, nincs mese.
több mint 14 éve
Szerintem ez sokszor jót is jelent. Ez is azt mutatja, hogy mély a csapatod.FViktor93Jahh, ezért is írtam át a Forduló legrosszabb benchelője címet kispadkirályra 😊 Az előző körben pl. LTChargers úgy lett kispadkirály, hogy közben Ő szerezte a legtöbb pontot is.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
nagytomy
461
kurva jó, hogy Brandon Lloyd-ot pont előttem behúzta valaki waiverrőlköszi a jókívánságokat 😀
kedves NGT Mustangs tulaj, ezennel megátkozlak, ja és szarjál sünt 😀Stez
ha gondolod, szívesen elcserélem PM-re 😉
több mint 14 éve
viszont ha mindig rossz ember(eke)t választok, akkor hiába 😊Szerintem ez sokszor jót is jelent. Ez is azt mutatja, hogy mély a csapatod.FViktor93Kispadkirály( sorozatban másodszor ): LTChargers 106 pont a padonRataccessilyen azt hiszem még lesz egy pár, amilyen jól választok 😀 de az a legszebb, hogy majdnem így is meglett a meccs....LTChargers
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Szerintem ez sokszor jót is jelent. Ez is azt mutatja, hogy mély a csapatod.Kispadkirály( sorozatban másodszor ): LTChargers 106 pont a padonRataccessilyen azt hiszem még lesz egy pár, amilyen jól választok 😀 de az a legszebb, hogy majdnem így is meglett a meccs....LTChargers
több mint 14 éve
Kispadkirály( sorozatban másodszor ): LTChargers 106 pont a padonRataccessilyen azt hiszem még lesz egy pár, amilyen jól választok 😀 de az a legszebb, hogy majdnem így is meglett a meccs....
több mint 14 éve
kurva jó, hogy Brandon Lloyd-ot pont előttem behúzta valaki waiverrőlkedves NGT Mustangs tulaj, ezennel megátkozlak, ja és szarjál sünt 😀
több mint 14 éve
"A forduló legszerencsésebb győztese: Stez 204 ponttal nyertÖhh, izééé... Javítva 😊
A forduló legpechesebb vesztese: Stez 251 ponttal kikapott"
hm? 😊Stez
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
"A forduló legszerencsésebb győztese: Stez 204 ponttal nyertA forduló legpechesebb vesztese: Stez 251 ponttal kikapott"
hm? 😊
több mint 14 éve
BMG's Mob 2 0 1 .833 --Midwest Bolts 2 1 0 .667 0.5
Ratas Rhinos 2 1 0 .667 0.5
Győzike Fan Club 2 1 0 .667 0.5
Tuja's Patriots 2 1 0 .667 0.5
Csepel Patriots 2 1 0 .667 0.5
Budapest Cowgirls 1 1 1 .500 1
Necessarily Roughs 1 2 0 .333 1.5
Szikszó Ravens 1 2 0 .333 1.5
Kanizsai Kinizsi 1 2 0 .333 1.5
Castleai Rebells 1 2 0 .333 1.5
NGT Mustangs 1 2 0 .333 1.5
Zuglow Sea Dogs 1 2 0 .333 1.5
Bük Falcons 1 2 0 .333 1.5
A forduló legjobbja: s.gergo 277 pont
A forduló leggyengébbje: Zuglow Sea Dogs 168 pont (egyben az egyetlen versenyző 200 pont alatt - ez egy kiegyensúlyozott liga 😊 )
A forduló legszerencsésebb győztese: Castleai 204 ponttal nyert
A forduló legpechesebb vesztese: Stez 251 ponttal kikapott
Kispadkirály( sorozatban másodszor ): LTChargers 106 pont a padon
All-star team:
heti All-star team:
QB: Mike Vick (Rataccess) 42
RB: Adrian Peterson (Rataccess) 40
RB: Chris Johnson (adyno) 26
WR: Lance Moore (FA) 40
WR:Anquan Boldin (Tuja) 34
RB/WR: Austin Collie (s.gergo) 31
TE😀ustin Keller (Stez) 21
DT: Trevor Laws (FA) 19
DT: Darnell Dockett (Tuja) 18
DE: Trent Cole (s.gergo) 25
DE: Tamba Hali (LTChargers)
LB: Stephen Tulloch (stevezeg) 27
LB: Lance Briggs (Farky) 26
LB: Brian Urlacher (FViktor93), Paris Lenon (Zolika) 25-25
CB: Kelvin Hayden (s.gergo) 27
CB: Antoine Winfield (s.gergo) 25
S: Michael Griffin (Castleai) 30
S: Charles Godfrey (FViktor93) 28
K: Dan Carpenter (FA) 15
P: Kevin Huber (FA) 14
HC: Eagles (Rataccess) 7, Steelers (FA) 7
Week 4:
Budapest Cowgirls (1-1-1) at Necessarily Roughs (1-2)
Szikszó Ravens (1-2) at Győzike Fan Club (2-1)
BMG's Mob (2-0-1) at Kanizsai Kinizsi (1-2)
Ratas Rhinos (2-1) at Tuja's Patriots (2-1)
Bük Falcons (1-2) at Castleai Rebells (1-2)
NGT Mustangs (1-2) at Midwest Bolts (2-1)
Zuglow Sea Dogs (1-2) at Csepel Patriots (2-1)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nyertem 😀gratulálok!
Külön öröm, hogy egy erős ellenfelet sikerült legyőznöm illet, hogy beérni látszik az a munka amit bele öltem, hogy az autodraft után rendbe rakjam a Dt.FViktor93
Elkövettem 2-3 hibát és ezzel el is szállt a meccs. Hali padoztatása volt a legnagyobb hiba és a WR-k is gyengébbek voltak a szokottnál. Így pedig már a SD-i pontok is kevésnek bizonyultak.
több mint 14 éve
202.5--->237.5--->277 és megvan az első W. 😊 Csak folytassam ezt a tendenciát. 😀 Most gondolkodom vlmi traden mivel elég mély a csapatom, és lehet bepróbálkozok egyeseknél vlmi sztárért, úgy hogy mindenki jól járjon. 😀 ( ha valakit esetleg érdekel elit QB,RB,TE érdekelne elsősorban...)
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Nyertem 😀Külön öröm, hogy egy erős ellenfelet sikerült legyőznöm illet, hogy beérni látszik az a munka amit bele öltem, hogy az autodraft után rendbe rakjam a Dt.
több mint 14 éve
Sikerült egy döntetlent kihozni, hála a Briggs 26 pontjának. 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Az első két héten annyi mázlim volt, hogy már érett ez a pechszéria is. 😊én is kinyaltam, hála Austin 2 pontjának és az LB-k balfaszskodásainak. 😀Ez szoros volt, de megvan végül... Gratula a legpechesebb vesztes címhez! 😊
Grat Rataccess akkor hivatalosan is 😊 mondjuk annyi pozitívum azért legalább van, hogy eddig minden meccsen 250 körüli pontot hozott az előzetesen elég fosnak várt csapatom.
ja, és eladnék a Celek-Aaron Hernandez TE duó közül egyet, elsősorban LB, esetleg WR érdekelne, természetesen ha olyan van, akkor még adok a TE mellé mást is.Stez
Egyébként is jó kis kör volt számomra, az előttem lévők szinte mind betliztek... Igen szoros az élmezőny.Rataccess
Szar dolog ennyivel kikapni, ránéztem az eredményekre és kb. mindenkit vertem volna ezzel a majdnem 250 ponttal, mivel gyengébb eredmények születtek ebben a fordulóban.