NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
13
6
2:15, Arena4
bowl.hu div. 3./B
16 feliratkozó
2 hónapja
Tarsi
1 244
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok. 1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders
A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Én leszek a szezon vesztese az alapszakasz 9 helyemmel már most látom 😀
több mint 14 éve
Nézegettem kicsit a tabellát, Tujának majdnemhogy zsebében van a feljutás...:Tuja's Patriots 2245.5 2002 3-2-0 5-0-0 8-2-0 W6
Midwest Bolts 2339 2228.5 3-2-0 3-2-0 6-4-0 L1
Kanizsai Kinizsi 2331 2251 4-0-0 2-4-0 6-4-0 L1
Ratas Rhinos 2295.5 2285 3-3-0 3-1-0 6-4-0 W2
Castleai Rebells 2253.5 2077 3-2-0 3-2-0 6-4-0 W2
Szikszó Ravens 2277 2071 3-2-1 2-2-0 5-4-1 W1
Necessarily Roughs 2411 2366.5 3-2-0 2-3-0 5-5-0 L2
NGT Mustangs 2109 2056 4-2-0 1-3-0 5-5-0 L2
Csepel Patriots 2076.5 2124 2-3-0 3-2-0 5-5-0 W1
Zuglow Sea Dogs 2034 2051 4-1-0 1-4-0 5-5-0 W1
Győzike Fan Club 2141 2097 2-3-0 2-3-0 4-6-0 W1
BMG's Mob 1963 2099 0-3-1 3-2-1 3-5-2 L1
Budapest Cowgirls 1890 2252 2-2-0 0-5-1 2-7-1 L3
Bük Falcons 1840.5 2246.5 1-4-0 1-4-0 2-8-0 L1
Pillanatnyilag 3 meccs van hátra, és neki 2 győzelemnyi az előnye - azonban a héten az utóbbi két körben bye weeken lévő játékosokkal telepakolt csapattal kiálló BMG ellen tolja... Pedig jó lett volna befogni, és kényelmesen, hátradőlve nekimenni a playoffnak 😊
BMG-nek egyébként a 9. héten 4 bye weekessel a keretben sikerült döntetlenre hozni a meccset...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Beszarok./Bocsánat!/Kösz! 😊 Én se láttam semmi esélyt a fordításra, már megbékéltem az 5-5-ös mérleggel 😊 Siget meg egyébként is szívesen csináltam volna, szólj ha aktuális!
Hát nem lett elég a 60 pont előny. Mit művel Vick?! :o
Gratulálok Rata. Bevallom nem gondoltam volna a hajnali meccs előtt, hogy fordítasz. Ilyet még nem láttam, 64 pont egy játékostól...
További sok sikert.
/Fájdalomdíjként majd csinálhatnál nekem egy siget. 😊 /Zolika
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Vick monster volt!!! ... Én sikeresen több mint 90 pontot hagytam padon!!!
több mint 14 éve
Zolika
911
Beszarok./Bocsánat!/Hát nem lett elég a 60 pont előny. Mit művel Vick?! :o
Gratulálok Rata. Bevallom nem gondoltam volna a hajnali meccs előtt, hogy fordítasz. Ilyet még nem láttam, 64 pont egy játékostól...
További sok sikert.
/Fájdalomdíjként majd csinálhatnál nekem egy siget. 😊 /
több mint 14 éve
Király, bezzeg ellenem brillírozott a MOB's.Egyébként sorry, hogy felhagytam a statisztikák vezetésével, de egyébként is sok ilyen pepecselős, unalmas dolgom van, és úgy döntöttem, hogy ez már nem fér bele. Ez most úgy ugrott be, hogy nézegettem a párharcokat, és észrevettem hogy esélyes lehetnék a hét legnagyobb lúzere címre 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Meglesz a 4. győzelmem, de ez is csak azért, mert az ellenfelemnél kb a csapat fele bye-on van és nem foglalkozott vele egyáltalán. Így is csak 209 pontom van, szánalmas, hogy ha cserélte volna a playáit, simán kikapok. 😀
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Bazdmeg nem elfelejtettem, hogy Gost IRre került. Nem cseréltem le és benne maradt a kezdőben. 54 pont elönyőm van 4 emberre, de nagyon mérges leszek ha a Kicker poszt miatt kapok ki.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Egész jó ez a Ryan-White tengely 😀 Most is 60 pont 😛
több mint 14 éve
Megöltem a topicot :o
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Farky, a kickered bye weekes... Gondoltam szólok, még le tudod cserélni valamelyik esti meccsen, vagy akár a hétfő esti rangadón játszó playerre. Asszem most fair play díjat érdemlek 😛RataccessIgen tudom köszi, de nem láttam értelmét lecserélni, mert senkiben nem éreztem h egymaga 100 pontot tudna csinálni 😀
Egyébként impotens Offensem cserélném működőre 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Komolyan mondom ez már viccnek is rossz. Most éppen 244 ponttal kaptam ki és 1-4-gyel állok az utolsó előtti helyen. :/ Harmadik legtöbb pontot szereztem (234.6 pont / game), és átlagban 236 pontot kapok. 😀 Ezek után ne haljak panaszkodást. 😀s.gergoMég jóhogy panaszkodtam, azóta a fortuna mellém állt. 😀 Most 166 ponttal nyerek meccset, vicc... A következő héten meg már a byeosok se zavarnak be a képbe végre.
több mint 14 éve
Farky, a kickered bye weekes... Gondoltam szólok, még le tudod cserélni valamelyik esti meccsen, vagy akár a hétfő esti rangadón játszó playerre. Asszem most fair play díjat érdemlek 😛
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
már megint egy 80 pont feletti kispad 😀 (úgy, hogy a kezdőben meg 0-s ember) ezen már csak röhögni tudok....és most ha csak nem számoltak el valamit nagyon, akkor vereség is lesz.
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 14 éve
Csatlakozom az E Heti "Lúzerek" Táborához! 😀Sajna a Támadósorom elég Vékonykára Sikeredett! 😕
(A Nagyobb Baj hogy ez Hetek óta így Megy és Esély Sincs a Javulásra Jelenleg!) 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
úgy tűnik én is elég nagy verést fogok kapni :S
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Irdatlan nagy verést fogok kapni a héten 😀 Gyakorlatilag az Offense minden tagja bye weeken van. Ez nem is lenne nagy baj, de a cseréjük is ott vannak 😀
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Grat. Éreztem, hogy nem lesz meg. De hát ez a szezon iylen 😀 Nyolcadik vagyok azaz utolsó bejutó 😀 Ha tartom a formám meg lehet a playoff 😀 Ahol persze simán kiszopok majd 😀33 pont előnyöm van és nálam nincs senki Farkynál pedig még van Manning és James. Hát szerintem kifogok kapni.Necces volt, de csak meg lett 😊 Pedig Eli-t látva nem nagyon hittem benne, h ebből győzelem lesz.Farky
Kösz Jabari Greer ő is meccs elött találja ki, hogy nem játszik 😛FViktor93
több mint 14 éve
33 pont előnyöm van és nálam nincs senki Farkynál pedig még van Manning és James. Hát szerintem kifogok kapni.Necces volt, de csak meg lett 😊 Pedig Eli-t látva nem nagyon hittem benne, h ebből győzelem lesz.
Kösz Jabari Greer ő is meccs elött találja ki, hogy nem játszik 😛FViktor93
több mint 14 éve
Kapja be, Mr.Nicks 😀Nem láttam a meccset, de mikor megláttam a Giants 41 pontját már tudtam, hogy lazán elbuktam. Romo kidőlt, baszhatom Austinnal is a szezont. Maradt Crabtree, akinek Carr fog dobálni. 😂
Hú de jó dolgom van, LB-im is szarok, idén eddig egyedül PM és a DB-im hozzák rendesen a pontot.
több mint 14 éve
Thank you Mr.Nicks!!Meglett a 17 pontos hátrány, sőt, még 13 pont előny is lett belőle!! Azért a 231 pontos csapat mellett a 144 pontos cserepad nem gyenge 😊 A LB-sor 70 pontot termelt, míg ha a legjobb Wr-sort választom, akkor ők 3-an 102 pontot csináltak volna (Nicks 28, Britt 51, S.Johnson 23) !!
több mint 14 éve
Ejj, ez a hét nagyon nem jött össze... A csúnya vereség mellett (gratula a tengeri kutyáknak!) még az egyik király linebackerem is elvesztettem... Ruud, Posluzny, James Anderson, Dan Connor is keretben, utóbbi 3 bye weekes volt. Mivel későn kapcsoltam és tradelni már nem volt idő, egyiküket ki kellett vágnom, hogy meg legyen a 3 kezdő (mert ugye max. 5 LB lehet a keretben). Végül Dan Connorra esett a választás, akit már be is húztak FA-ról, remélem nem bánom meg nagyon a döntést.Köszi köszi 😊
Jó pont hogy a szezon elején hasonló okból kivágott Gregoryt (CB/S) sikerült visszaszereznem, a rosteren most elfér, később meg még jól jöhet 😊Rataccess
Múlt héten ellened azt hittem, hogy na akkor most el fog indulni a szekér, de aztán mégsem.. 😊
több mint 14 éve
hm, 17-tel megyek? azt hittem már égek, még délután mikor néztem, az SD-NE meccsen szerzett pontokat nem írta be a playáknak, nálad meg volt Mayo, Cooper és még mások is, azt hittem így át fogod majd venni a vezetést.. Mondjuk így is húzós lesz, de bizakodjunk, hogy sem Jones, sem Hicks nem játszik nagyot, Austin meg annál inkább, nagyon kéne ez a győzelem most, kétszer nyaltam zsinórban. 😛 Főleg úgy, hogy PM-ék bye miatt nincsenek és így is van sanszom..Kenny Britt 51 ponttal ellenem padozik 😂 😂 😂Ne tudd meg hogy fogtam a fejem itt a monitor előtt 😀😀
Fitzpatrick szintén, 33-mal, Steve Johnson 22-vel 😂
ezt most köszi, így még van némi sanszom 😀Stez
Brittet kb. 5 perccel a meccs előtt vettem ki mondván hátha kevesebb szerepet fog kapni a balhéja miatt, erre tessék 😊 Fitz és Johnson mondjuk nem valószínű hogy kezdtek volna, de azért így Alexander helyett utóbbi elfért volna.....
Na mindegy, szerintem ez valami rekordot csak megdöntött 😊
szerk: egyébként 144 pont a padomon és így is csak 17-el égek, úgy hogy nálam még Nicks és Felix Jones, Stez-nél pedig Austin játszik, tehát akár még meg is lehet 😀 😀LTChargers
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
33 pont előnyöm van és nálam nincs senki Farkynál pedig még van Manning és James. Hát szerintem kifogok kapni. Kösz Jabari Greer ő is meccs elött találja ki, hogy nem játszik 😛
több mint 14 éve
Kenny Britt 51 ponttal ellenem padozik 😂 😂 😂Ne tudd meg hogy fogtam a fejem itt a monitor előtt 😀😀
Fitzpatrick szintén, 33-mal, Steve Johnson 22-vel 😂
ezt most köszi, így még van némi sanszom 😀Stez
Brittet kb. 5 perccel a meccs előtt vettem ki mondván hátha kevesebb szerepet fog kapni a balhéja miatt, erre tessék 😊 Fitz és Johnson mondjuk nem valószínű hogy kezdtek volna, de azért így Alexander helyett utóbbi elfért volna.....
Na mindegy, szerintem ez valami rekordot csak megdöntött 😊
szerk: egyébként 144 pont a padomon és így is csak 17-el égek, úgy hogy nálam még Nicks és Felix Jones, Stez-nél pedig Austin játszik, tehát akár még meg is lehet 😀 😀