Eagles NFL liga
15 feliratkozó
több mint 13 éve
Továbbá--->Jacob Ford Cut.( sérülés) Okoye a fedélzeten.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mardel
259
HEHEÉn is, most meg egyelőre lenyúltam Greg Jones-t meglátjuk hogy alakulnak így a dolgok.
Gondolkodtam Goff behúzásán de már nem kellJanek
Janek, Wells lehet érdekelne, amennyiben találnánk közös nevezőt. (:
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 13 éve
HEHEGondolkodtam Goff behúzásán de már nem kell
több mint 13 éve
Ware hozzám jön. 😀Na ha minden igaz akkor holnaptól ezek a változások lesznek nálam:Én meg azt hittem hozzám jön WareJanek
Ment: Helu + Weddle, helyett jött Tramon Williams + Daniel thomas
Brandon Harris helyett Craig Dahl
Dreessen helyett Anthony Fasano
Brooks Reed helyett Tamba Hali
Weatherspoon helyett DeMarcus Ware
Nem kezdő emberek helyett kezdők jöttek, szóval szerintem erősödött a csapat.
A cserét meg muszáj volt egy jó futóért.Shawn84
Kis változás nálam:
A Jags kibaszta Garrardot és a Skins meg Grossmanban látja a megváltót ezért én kibasztam Becket és jött a helyére Luke McCown. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nekem DL kéne főleg (DB/WR/RB is jöhet de azok nem needek igazából meg oda elég ha átlagos jön), amit tudok adni az LB (van pár jó ott, onnan lehet válogatni, megfelelő ajánlatért még Ray Lewis is lehet trade-alap.).Shadowt5ki érdekelne tőlem Ray-ért?
rackeve twins
több mint 13 éve
Na ha minden igaz akkor holnaptól ezek a változások lesznek nálam:Én meg azt hittem hozzám jön Ware
több mint 13 éve
ez a waiver dolog hogy megy? mert felvettem pár FA-t délután, de a 2 utso emberre akit felvettem volna, waiver listára tetteEaRlAzok kerülnek egyből a keretedbe akik egyébként is FA-k voltak (jelen pillanatban azok akik nem lettek draftolva). Akik most lettek kitéve azokra pedig a waiver sorrend érvényes (az adott waiver-periódus után meg asszem ők is rögtön rabolhatóvá válnak ha nem viszi el Őket senki). Természetesen egy játékosodat több szabadügynökért is "felajánlhatod", de ha esetleg rögtön az első kiszemeltet sikerül elhozni, és teszem azt a következőt is sikerülne de ugyanazt a játékost ajánlottad mint az elsőért, akkor az úgy szívás ha jól tudom.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Tudom, de az egyetemen legalább 20 meccsen láttam játszani, úgyhogy egyrészt kedvenc, másrészt én bízom benne nagyon. Jó lesz ő csak kell neki egy kis idő. cserének tökéletes a keretembe.Én az újoncokban bízom nagyon. Von Miller, A J Green, Hankerson, Ingram, Quinn, Jordan, Fairley. Az első 3 játékos kezdeni fog, Ingram vetésforgóban lesz, de simán ő a legjobb a Saintsben, Quinn a playek 60%-ában fenn lesz, Jordanban nem vagyok biztos, de nem volt más opció, Fairley meg kb 5. héttől simán kezdő és Suhal nagyon állatok lesznek.Shawn84Hankerson nem kezdö, nagyon gyenge TC-je volt, jelenleg csak 4.számú a Redskinsben.Newman
több mint 13 éve
Coleman most személyes kedvenc. Szeretném a csapatban tudni. :cool: Cserealapnak azért nem rossz egy elkapásban is jeleskedő RB. 😀Bébé!Ne vicceljél 😀
K.Coleman-ért egy R.Brown?
DeSeantól kérdezném,hogy nem szabadulna meg egyik LB-től WR-ért?Greengo
Amúgy sztem én egyáltalán nem fogok tradelni az első meccs előtt. Egy meccset adok mindenkinek.Bébé
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Bébé!Ne vicceljél 😀
K.Coleman-ért egy R.Brown?
DeSeantól kérdezném,hogy nem szabadulna meg egyik LB-től WR-ért?Greengo
Amúgy sztem én egyáltalán nem fogok tradelni az első meccs előtt. Egy meccset adok mindenkinek.
több mint 13 éve
Ja engem is érdekelne..mert nekem mindenkit waiverre tett.Többet is be lehet állítani ugyanazért a playerért?Nekem DL kéne főleg (DB/WR/RB is jöhet de azok nem needek igazából meg oda elég ha átlagos jön), amit tudok adni az LB (van pár jó ott, onnan lehet válogatni, megfelelő ajánlatért még Ray Lewis is lehet trade-alap.).Shadowt5E.J hendersont tudnám érte adni meg DeAngelo Hall-t. csak ha Hall-t is adom akkor nemlesz meg a minimum DB- szoval lewis mellé kéne még vmi piti db 😀
vagy Hall helyett esetleg Wilfork, Clayborn helyére
ez a waiver dolog hogy megy? mert felvettem pár FA-t délután, de a 2 utso emberre akit felvettem volna, waiver listára tetteEaRl
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nekem DL kéne főleg (DB/WR/RB is jöhet de azok nem needek igazából meg oda elég ha átlagos jön), amit tudok adni az LB (van pár jó ott, onnan lehet válogatni, megfelelő ajánlatért még Ray Lewis is lehet trade-alap.).Shadowt5E.J hendersont tudnám érte adni meg DeAngelo Hall-t. csak ha Hall-t is adom akkor nemlesz meg a minimum DB- szoval lewis mellé kéne még vmi piti db 😀
vagy Hall helyett esetleg Wilfork, Clayborn helyére
ez a waiver dolog hogy megy? mert felvettem pár FA-t délután, de a 2 utso emberre akit felvettem volna, waiver listára tette
több mint 13 éve
Én az újoncokban bízom nagyon. Von Miller, A J Green, Hankerson, Ingram, Quinn, Jordan, Fairley. Az első 3 játékos kezdeni fog, Ingram vetésforgóban lesz, de simán ő a legjobb a Saintsben, Quinn a playek 60%-ában fenn lesz, Jordanban nem vagyok biztos, de nem volt más opció, Fairley meg kb 5. héttől simán kezdő és Suhal nagyon állatok lesznek.Shawn84Hankerson nem kezdö, nagyon gyenge TC-je volt, jelenleg csak 4.számú a Redskinsben.
több mint 13 éve
Nekem DL kéne főleg (DB/WR/RB is jöhet de azok nem needek igazából meg oda elég ha átlagos jön), amit tudok adni az LB (van pár jó ott, onnan lehet válogatni, megfelelő ajánlatért még Ray Lewis is lehet trade-alap.).
több mint 13 éve
Bébé!K.Coleman-ért egy R.Brown?
DeSeantól kérdezném,hogy nem szabadulna meg egyik LB-től WR-ért?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Szép, "hatalmas" esélyekkel pályázok a FA-ben a játékosokra. 😊
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ha minden igaz ez lesz az: Priority 1
Bekescsaba Hooligans
Priority 2
Vickadelphia
Priority 3
Tullamore Dew's
Priority 4
magicJack
Priority 5
Hungary Westerners
Priority 6
Budapest Bauers
Priority 7
Philadelphia Talibans V
Priority 8
MaRdel's Beasts
Priority 9
Bekescsaba Eagles
Priority 10
Team Bring It
Priority 11
Budhapest Greengos
Priority 12
Kartal City Herremanses
Priority 13
Debrecen Superheroes
Priority 14
shining_birds
Priority 15
islay single malts
Priority 16
ConVicks
Priority 17
Eagles Wings
Priority 18
Ratas Rhinos
Priority 19
Angelland sharks
Priority 20
Rackeve Twins
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A waiver sorrend egyébként látszik valahol?RataxesTegnap valahol láttam, de ma nem találom.
több mint 13 éve
A waiver sorrend egyébként látszik valahol?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Én az újoncokban bízom nagyon. Von Miller, A J Green, Hankerson, Ingram, Quinn, Jordan, Fairley. Az első 3 játékos kezdeni fog, Ingram vetésforgóban lesz, de simán ő a legjobb a Saintsben, Quinn a playek 60%-ában fenn lesz, Jordanban nem vagyok biztos, de nem volt más opció, Fairley meg kb 5. héttől simán kezdő és Suhal nagyon állatok lesznek.Shawn84Ezekkel egyetértek kivéve Green, Dalton lesz a kezdő és nem hinném, hogy annyira tömni fogja/tudja labdákkal, hogy a képességeinek megfelelő statokat hozzon, meg még Hankerson sem annyira tuti, Rexy fog passzolgatni neki, ha tud.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Én az újoncokban bízom nagyon. Von Miller, A J Green, Hankerson, Ingram, Quinn, Jordan, Fairley. Az első 3 játékos kezdeni fog, Ingram vetésforgóban lesz, de simán ő a legjobb a Saintsben, Quinn a playek 60%-ában fenn lesz, Jordanban nem vagyok biztos, de nem volt más opció, Fairley meg kb 5. héttől simán kezdő és Suhal nagyon állatok lesznek.
több mint 13 éve
Ez mondjuk igaz, bár Burnett még többhöz (legalábbis remélem). Azért lassan össze lehet sakkozni egész komoly csapatokat, nekem is igazából már "csak" DL-be kéne 1-2 ember (WR/RB/DB se baj ha érkezne de az messze nem akkora need, oda inkább csak 2.-3. számú emberek kellenének, mert ott vannak azért egész jó nevek nálam).Brandon Harris se lett volna, de Dahl több lehetőséghez fog jutni nála.Shawn84Na ha minden igaz akkor holnaptól ezek a változások lesznek nálam:Newman azt mondta, hogy Dahl nem lesz kezdő a Ramsben, pont ezért raktam ki. Morgan Burnett érkezett a helyére nálam.Shadowt5
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Brandon Harris se lett volna, de Dahl több lehetőséghez fog jutni nála.Na ha minden igaz akkor holnaptól ezek a változások lesznek nálam:Newman azt mondta, hogy Dahl nem lesz kezdő a Ramsben, pont ezért raktam ki. Morgan Burnett érkezett a helyére nálam.Shadowt5
több mint 13 éve
Na ha minden igaz akkor holnaptól ezek a változások lesznek nálam:Newman azt mondta, hogy Dahl nem lesz kezdő a Ramsben, pont ezért raktam ki. Morgan Burnett érkezett a helyére nálam.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na ha minden igaz akkor holnaptól ezek a változások lesznek nálam:Ment: Helu + Weddle, helyett jött Tramon Williams + Daniel thomas
A cserét meg muszáj volt egy jó futóért.