Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért juniorral kellene kezdeni, mert minden építkezést az alapoktól kell kezdeni. Van ráció a felnőtt válogatottban is, pl rögtön bevethetőek nemzetközi szinten, nagyobb reklám érték, de hosszú távon a valós fejlődést egy junior válogatott fogja megadni, akik évek óta együtt játszanak, ismerik egymást. Összességében viszont teljesen felesleges a diskurálásunk mivel se felnőtt se junior válogatottunk nem lesz, nem hogy hamar de még rövidesen sem...Ferroncsak éppen egy juniorválogatotthoz először normális juniorbajnokság kéne itthon (pl 11 fős csapatok..), addig semmi értelme. a felnőttcsapatoknál meg legalább ez megvan. nekem nem kell megmagyaráznod, hogy fontos az alulról építkezés, de ezt először a csapatoknak kell megtenniük ahhoz, hogy egy értelmes válogatottat ki lehessen állítani.
több mint 12 éve
Egy négynapos edzőtábor kb. 18-20 ezer forint plusz útiköltség fejenként, amiből kéne évente 4-5. Szerintem ez elég sok embernek okozna gondotUgyanakkor elég drága dolog gondolom, mert az edzőtábor(oka)t legalább részben a szövetségnek kellene fizetnie,ZordddCsak a partvonalrol beleugatokent, abszolut laikuskent kerdeznem h miert ? Persze ha van vmi rettenetesen tehetseges jatekos akinek nincs erre forrasa akkor segitse ki a valogatott, de amugy miert volna ez annyira kezenfekvo h a szovetseg fizesse a valogatott edzotaborokat ?Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ugyanakkor elég drága dolog gondolom, mert az edzőtábor(oka)t legalább részben a szövetségnek kellene fizetnie,ZordddCsak a partvonalrol beleugatokent, abszolut laikuskent kerdeznem h miert ? Persze ha van vmi rettenetesen tehetseges jatekos akinek nincs erre forrasa akkor segitse ki a valogatott, de amugy miert volna ez annyira kezenfekvo h a szovetseg fizesse a valogatott edzotaborokat ?
több mint 12 éve
Ferron
72
Azért juniorral kellene kezdeni, mert minden építkezést az alapoktól kell kezdeni. Van ráció a felnőtt válogatottban is, pl rögtön bevethetőek nemzetközi szinten, nagyobb reklám érték, de hosszú távon a valós fejlődést egy junior válogatott fogja megadni, akik évek óta együtt játszanak, ismerik egymást. Összességében viszont teljesen felesleges a diskurálásunk mivel se felnőtt se junior válogatottunk nem lesz, nem hogy hamar de még rövidesen sem...szerintem sem. És egy válogatott jobban reklámozható szerintem. Ugyanakkor elég drága dolog gondolom, mert az edzőtábor(oka)t legalább részben a szövetségnek kellene fizetnie, és mondjuk a játékosok kiválogatása is kérdéses dolog. De egyszer el kell kezdeni.Zordddnagyjából egyetértek, de szerintem előbb kellene rendezett edző- és utánpótlás képzés, stabil színvonalú edzői gárdákkal, majd junior válogatott, és aztán felnőtt.JSanyonem látom be, miért kéne előbb junior-válogatott. ha más szempontból nem is, szponzoráció/marketing miatt mindenképpen hasznos lenne egy felnőttválogatott felállítása. megfelelő szakmai háttérrel persze. nem hiszem, hogy előfeltétele kell, hogy legyen egy juniorválogatottSzobi22
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hCMlNs1l4ZMNagyon jókor osztottad meg. Köszönöm, és sok sikert neki és nektek is!!! 😊
Az egyik játékosunkról szóló kis film, szerintem érdemes megnézni..kisdani
több mint 12 éve
szerintem sem. És egy válogatott jobban reklámozható szerintem. Ugyanakkor elég drága dolog gondolom, mert az edzőtábor(oka)t legalább részben a szövetségnek kellene fizetnie, és mondjuk a játékosok kiválogatása is kérdéses dolog. De egyszer el kell kezdeni.nem látom be, miért kéne előbb junior-válogatott. ha más szempontból nem is, szponzoráció/marketing miatt mindenképpen hasznos lenne egy felnőttválogatott felállítása. megfelelő szakmai háttérrel persze. nem hiszem, hogy előfeltétele kell, hogy legyen egy juniorválogatottSzobi22Legyen előbb edzője a válogatottnak, aztán jöhetnek a juniorok és a felnőttek. Ferronnagyjából egyetértek, de szerintem előbb kellene rendezett edző- és utánpótlás képzés, stabil színvonalú edzői gárdákkal, majd junior válogatott, és aztán felnőtt.JSanyo
több mint 12 éve
nem látom be, miért kéne előbb junior-válogatott. ha más szempontból nem is, szponzoráció/marketing miatt mindenképpen hasznos lenne egy felnőttválogatott felállítása. megfelelő szakmai háttérrel persze. nem hiszem, hogy előfeltétele kell, hogy legyen egy juniorválogatottLegyen előbb edzője a válogatottnak, aztán jöhetnek a juniorok és a felnőttek. Ferronnagyjából egyetértek, de szerintem előbb kellene rendezett edző- és utánpótlás képzés, stabil színvonalú edzői gárdákkal, majd junior válogatott, és aztán felnőtt.JSanyo
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hCMlNs1l4ZMAz egyik játékosunkról szóló kis film, szerintem érdemes megnézni..
több mint 12 éve
Legyen előbb edzője a válogatottnak, aztán jöhetnek a juniorok és a felnőttek. Ferronnagyjából egyetértek, de szerintem előbb kellene rendezett edző- és utánpótlás képzés, stabil színvonalú edzői gárdákkal, majd junior válogatott, és aztán felnőtt.
több mint 12 éve
Ferron
72
Most őszintén, szüksége lenne egy magyar válogatottnak egy ilyen méretű zakóra? Nem hiszem. Inkább építsünk fel valamit normálisan, ne egyből a csúcson kezdjünk. Legyen előbb edzője a válogatottnak, aztán jöhetnek a juniorok és a felnőttek. Próbáljunk egy kicsit néha ésszel is cselekedni.
több mint 12 éve
Kicsit off, de azért érdekes:A legjobb román csapattól, a Bukarest Warriorstól tavaly júniusban a bajnokságban ugye nem is szereplő Szegeddel, számtalan élete első meccsét játszó játékossal csak pár ponttal kaptunk ki, ez alapján elképzelhető a román válogatott szintje...
Romanian National Team - Turkish National Team
0 - 61
Nekünk vajon lesz valaha "nesönel tímünk"? :rolleyes:Natloz
több mint 12 éve
Na ne.... Ez övön aluli volt!(bocsánat) pedig a honlapjuk működik..... http://budapestbears.hu/ .....Zordddvan valakinek infója azzal kapcsolatban, hogy lesz e idén Harcosok Kupája és ha igen, akkor milyen lebonyolításban? semmit nem találtam róla azért kérdem.brkNem szeretnék rémhíreket kelteni, de tudomásom szerint a Harcosok kupáját szervező Budapest (Szentendre) Bears megszűnt. Hangsúlyozom, ez csak hallomás, nem tény.ancsika
több mint 12 éve
(bocsánat) pedig a honlapjuk működik..... http://budapestbears.hu/ .....van valakinek infója azzal kapcsolatban, hogy lesz e idén Harcosok Kupája és ha igen, akkor milyen lebonyolításban? semmit nem találtam róla azért kérdem.brkNem szeretnék rémhíreket kelteni, de tudomásom szerint a Harcosok kupáját szervező Budapest (Szentendre) Bears megszűnt. Hangsúlyozom, ez csak hallomás, nem tény.ancsika
több mint 12 éve
van valakinek infója azzal kapcsolatban, hogy lesz e idén Harcosok Kupája és ha igen, akkor milyen lebonyolításban? semmit nem találtam róla azért kérdem.brkNem szeretnék rémhíreket kelteni, de tudomásom szerint a Harcosok kupáját szervező Budapest (Szentendre) Bears megszűnt. Hangsúlyozom, ez csak hallomás, nem tény.
több mint 12 éve
Kicsit off, de azért érdekes:hahahahahahahahahahahahahahahaha
Romanian National Team - Turkish National Team
0 - 61
Nekünk vajon lesz valaha "nesönel tímünk"? :rolleyes:Natloz
több mint 12 éve
Natloz
300
Kicsit off, de azért érdekes:Romanian National Team - Turkish National Team
0 - 61
Nekünk vajon lesz valaha "nesönel tímünk"? :rolleyes:
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
Vége: eagles - bulldogs 12:54
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Félidőben: eagles - bulldogs 6:19
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
2. negyed elején eagles - bulldogs 6:10
több mint 12 éve
.brk
1 890
van valakinek infója azzal kapcsolatban, hogy lesz e idén Harcosok Kupája és ha igen, akkor milyen lebonyolításban? semmit nem találtam róla azért kérdem
több mint 12 éve
gsn
3 548
NEA pályázatosok: Ma van a határidő a Mobilitás és alkalmazkodás kollégium keretében a működési pályázat leadására. Akik belekezdtek, de még nem értek a végére, éjfélig véglegesíthetik a pályázatot. Érdemes rákapcsolni.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
de legalabb nem volt nagy hiszti az itelet utan...😊))Akkor még félre is vezetett valaki. Dupla lúzerség.deacon75"I. Az A-csapat „punt‖-ja keresztezte a neutrális zónát és a labdához hozzáért (nem blokkolta!) a B-csapat egyik játékosa. Ezután a labda a neutrális zóna mögött pattant le, ahol az A-csapat egyik játékosa megszerezte („recover‖) a pályán belül. DÖNTÉS: A labda halottá vált és nem lehet vele előrefutni. „First down‖ az A-csapatnak.(Szabály 6-3-3 és 6-3-6-a) Az óra ―snap‖-re indul egy szabályos rúgó-kísérlet után."Így van, konkrétan Én fújtam le 😊
Ez alapján teljesen jogosan sípoltakTred
vétlen sípról szó sem volt...BillsFan
több mint 12 éve
VT
123
Ricsi, nekem nem hittetek, én mondtam ott is hogy muffed puntnál nem vihetjük a labdát, mert az nem fumble. Jól fújtak. (vannak képeid a meccsről? 😀 eltudnád juttatni őket esetleg? vagy van valami link róluk?)Mohi24Azért, mert te mindig füllentesz! 😊
cikkek:
http://hafl.hu/index.php?itemid=2389&blog_id=1
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/elszenvedte_elso_vereseget_a_crushers (itt van galéria is)
több mint 12 éve
Mohi24
99
Ricsi, nekem nem hittetek, én mondtam ott is hogy muffed puntnál nem vihetjük a labdát, mert az nem fumble. Jól fújtak. (vannak képeid a meccsről? 😀 eltudnád juttatni őket esetleg? vagy van valami link róluk?)
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor még félre is vezetett valaki. Dupla lúzerség.Így van, konkrétan Én fújtam le 😊Ricsi, itt nincsen semmi kérdés. Ott voltam, láttam, az egy sima TD volt, csak vétlen sípszó miatt lefújták a bírók a playt. Ezért onnan jöttetek ahonnan a játékosotok megszerezte a labdát."I. Az A-csapat „punt‖-ja keresztezte a neutrális zónát és a labdához hozzáért (nem blokkolta!) a B-csapat egyik játékosa. Ezután a labda a neutrális zóna mögött pattant le, ahol az A-csapat egyik játékosa megszerezte („recover‖) a pályán belül. DÖNTÉS: A labda halottá vált és nem lehet vele előrefutni. „First down‖ az A-csapatnak.(Szabály 6-3-3 és 6-3-6-a) Az óra ―snap‖-re indul egy szabályos rúgó-kísérlet után."
Szerk: Én sem értettem akkor, csak később szóltak a vétlen sípszó miatt.deacon75
Ez alapján teljesen jogosan sípoltakTred
vétlen sípról szó sem volt...BillsFan