Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 12 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Ricsi, itt nincsen semmi kérdés. Ott voltam, láttam, az egy sima TD volt, csak vétlen sípszó miatt lefújták a bírók a playt. Ezért onnan jöttetek ahonnan a játékosotok megszerezte a labdát.
Szerk: Én sem értettem akkor, csak később szóltak a vétlen sípszó miatt.deacon75
"I. Az A-csapat „punt‖-ja keresztezte a neutrális zónát és a labdához hozzáért (nem blokkolta!) a B-csapat egyik játékosa. Ezután a labda a neutrális zóna mögött pattant le, ahol az A-csapat egyik játékosa megszerezte („recover‖) a pályán belül. DÖNTÉS: A labda halottá vált és nem lehet vele előrefutni. „First down‖ az A-csapatnak.(Szabály 6-3-3 és 6-3-6-a) Az óra ―snap‖-re indul egy szabályos rúgó-kísérlet után."

Ez alapján teljesen jogosan sípoltakTred
Így van, konkrétan Én fújtam le 😊

vétlen sípról szó sem volt...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Remélem valamelyik bírósporttárs beírja a megfejetést, mert eddig én is úgy tudtam, hogy simán belehet vinni TD-re.kisdani
Ha a sikeres a visszahordó elkapása, és birtokolta is a labdát, majd a fumble-jét hordják vissza -> azt vissza lehet vinni TD-re. Ha csak muffolja (hozzáér,de nem birtokolja), és a puntoló csapat szerzi meg, akkor nem lehet.

Szerezhet
6-os szabály 6-3-9 III.
Szabálykönyv 154. Oldalcartmansteelers
Sztem is helytelen az indoklás volt az anno, de én arra emlékeztem. Videó alapján nem látszik mi hol történik, ezért lehet, hogy csak rossz infó jutott el hozzám, hiszen nem csk-ként másodkézből kaptam az infókat.

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Remélem valamelyik bírósporttárs beírja a megfejetést, mert eddig én is úgy tudtam, hogy simán belehet vinni TD-re.kisdani
Szerintem nfl-szabály szerint be lehet vinni, viszont az ncaa szabályai szerint onnan halott labda és 1st down. Márpedig inkább utóbbira hajaz a magyar szabálykönyv, de kíváncsian várom én is a megfejtést.
több mint 12 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Remélem valamelyik bírósporttárs beírja a megfejetést, mert eddig én is úgy tudtam, hogy simán belehet vinni TD-re.

Wolverines #79 C
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ricsi, itt nincsen semmi kérdés. Ott voltam, láttam, az egy sima TD volt, csak vétlen sípszó miatt lefújták a bírók a playt. Ezért onnan jöttetek ahonnan a játékosotok megszerezte a labdát.
Szerk: Én sem értettem akkor, csak később szóltak a vétlen sípszó miatt.deacon75
"I. Az A-csapat „punt‖-ja keresztezte a neutrális zónát és a labdához hozzáért (nem blokkolta!) a B-csapat egyik játékosa. Ezután a labda a neutrális zóna mögött pattant le, ahol az A-csapat egyik játékosa megszerezte („recover‖) a pályán belül. DÖNTÉS: A labda halottá vált és nem lehet vele előrefutni. „First down‖ az A-csapatnak.(Szabály 6-3-3 és 6-3-6-a) Az óra ―snap‖-re indul egy szabályos rúgó-kísérlet után."

Amúgy pont ez volt a szituáció tavaly a Fehérvár elleni meccsünkön: mi puntoltunk, visszahordó srác muffolta a labdát, a miénk felszedte és befutott. Ott az volt a döntés, hogy lerakták a fehérváriak 2-yardos vonalán a labdát azzal az indoklással, hogy egy elrúgott punt után a puntoló csapat nem szerezhet pontot...Tred
Szerezhet
6-os szabály 6-3-9 III.
Szabálykönyv 154. Oldal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amúgy pont ez volt a szituáció tavaly a Fehérvár elleni meccsünkön: mi puntoltunk, visszahordó srác muffolta a labdát, a miénk felszedte és befutott. Ott az volt a döntés, hogy lerakták a fehérváriak 2-yardos vonalán a labdát azzal az indoklással, hogy egy elrúgott punt után a puntoló csapat nem szerezhet pontot...Tred
szerintem a goalline előtt szedte össze, azért oda rakták amúgy 😊Szobi22
Valószinűleg
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
szerintem a goalline előtt szedte össze, azért oda rakták amúgy 😊

több mint 12 éve

Amúgy pont ez volt a szituáció tavaly a Fehérvár elleni meccsünkön: mi puntoltunk, visszahordó srác muffolta a labdát, a miénk felszedte és befutott. Ott az volt a döntés, hogy lerakták a fehérváriak 2-yardos vonalán a labdát azzal az indoklással, hogy egy elrúgott punt után a puntoló csapat nem szerezhet pontot...

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor többen is rosszul tudtuk, köszi.
több mint 12 éve

Ez alapján teljesen jogosan sípoltak

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Itt vagyok! 😀

Képet úgy lehet beszúrni, hogy

['img'] ['/img']

közé berakod a képnek a netre feltöltött linkjét, ha viszont a gépeden van, akkor egy erre szolgáló oldalon (photobucket, képfeltöltés) felrakod a képet és a linkjét berakod a fenti tag-ek közé 😊

Természetesen az aposztrófok nem kellenek, de csak így engedi beírni ide a fórum
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Ricsi, itt nincsen semmi kérdés. Ott voltam, láttam, az egy sima TD volt, csak vétlen sípszó miatt lefújták a bírók a playt. Ezért onnan jöttetek ahonnan a játékosotok megszerezte a labdát.deacon75
😮, hát ez nekem nem is jött át 😊. nem mintha lenne jelentösége mert utána javitott a figura, csak tényleg nem értettem. De köszi!

Crushers #12
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerk: Én sem értettem akkor, csak később szóltak a vétlen sípszó miatt.
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
ez lett amugy
Lehet, hogy rosszul tudom, de úgy tudom, hogy a muffed punt, amikor nem birtokolja a labdát a visszahordó (mint az adott esetben), nem fumble, nem élő labda. Amint megszerzi a puntoló csapat akkor véget ér a play, ergo szerintem onnan jön az A csapat ahol megszerezte a labdát.zolika26

Crushers #12
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A szabálykönyv 6. Fejezete foglalkozik ezzel a témával.
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Lehet, hogy rosszul tudom, de úgy tudom, hogy a muffed punt, amikor nem birtokolja a labdát a visszahordó (mint az adott esetben), nem fumble, nem élő labda. Amint megszerzi a puntoló csapat akkor véget ér a play, ergo szerintem onnan jön az A csapat ahol megszerezte a labdát.

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Szerintem TD, de ha a labda viszont még az ütközés pillanatában nem ért le a földre akkor az A csapat szabálytalanságot követ el és őket büntetik.
Pontosan nem tudom a szabályt, de valahogy így van.Bruce
akkor már a földön gurult a laszti... tennék fel 4 fotot az eseményröl, de nem vágom hogyan kell😕 . segitésg?! Bruce te ugyis szaki vagy a forumba. 😊

Crushers #12
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Szerintem TD, de ha a labda viszont még az ütközés pillanatában nem ért le a földre akkor az A csapat szabálytalanságot követ el és őket büntetik.
Pontosan nem tudom a szabályt, de valahogy így van.
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Urak lenne 1 kérdésem, lécci magyarázza el valaki h milyen helyzet áll fennt a következö esetben:

A csapat Puntol, a B csapat visszahordója beleér a labdába de nem sikerül neki birtokolnia, majd az A csapat villám sebességgel érkező játékosa feltaszitja a B csapat visszahordóját (aki még mindig nem szedte össze a labdát). Az A csapat játékosa felkapja a lasztit és besétál ( kb 10Y-t) az end zoneba. Mi lessz itt és miért?

köszi...Ricsi56
Nekünk anno Tata ellen volt pont ilyen, akkor megadták a TD-t, bár ott nem borítottuk fel a visszahordó játékost.e53m62
itt sem hátulrol, hanem "még" szemböl ütközés közben. tehát? más?

Crushers #12
több mint 12 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Urak lenne 1 kérdésem, lécci magyarázza el valaki h milyen helyzet áll fennt a következö esetben:

A csapat Puntol, a B csapat visszahordója beleér a labdába de nem sikerül neki birtokolnia, majd az A csapat villám sebességgel érkező játékosa feltaszitja a B csapat visszahordóját (aki még mindig nem szedte össze a labdát). Az A csapat játékosa felkapja a lasztit és besétál ( kb 10Y-t) az end zoneba. Mi lessz itt és miért?

köszi...Ricsi56
Nekünk anno Tata ellen volt pont ilyen, akkor megadták a TD-t, bár ott nem borítottuk fel a visszahordó játékost.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 12 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Nekem abszolút pozitív volt például a szombathelyi meccs, mert (ha nem sértek meg senkit) a két offense nem kápráztatott el szerintem a nézők közül senkit, de egy két lelkes szülő (sőt, tippelni kell, akár nagyszülő) tök jó hangulatot csinált, szurkolt élvezte minden egyéb. Egy ilyen meccsre egy laikus kimegy, talán a hangulatért kint ragad. Vidéken én ilyet ritkán látok, nekem nagyon pozitív csalódás volt! 😊Zahó
Keveset jársz keleten. Miskolcon is, Nyíregyen faszák szoktak lenni a nézőtéri beszámolók, pedig legutóbbi CEI meccsen voltak bőven Nyíregyen nézők.e53m62
És még ide sorolhatnád kedvenc keleti városod egyikét Jászberényt, ahol szintén jó hangulatú szurkolás szokott lenni. 😀kisdani
Elnézést, kihagytam Jászberényt. Persze, biztos ott is remek szokott lenni a hangulat, de mivel eddig csak kétszer voltam, egy szar és egy jó meccsen, nem tudok nyilatkozni adekvát.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan

köszi...

Crushers #12
több mint 12 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Nekem abszolút pozitív volt például a szombathelyi meccs, mert (ha nem sértek meg senkit) a két offense nem kápráztatott el szerintem a nézők közül senkit, de egy két lelkes szülő (sőt, tippelni kell, akár nagyszülő) tök jó hangulatot csinált, szurkolt élvezte minden egyéb. Egy ilyen meccsre egy laikus kimegy, talán a hangulatért kint ragad. Vidéken én ilyet ritkán látok, nekem nagyon pozitív csalódás volt! 😊Zahó
Keveset jársz keleten. Miskolcon is, Nyíregyen faszák szoktak lenni a nézőtéri beszámolók, pedig legutóbbi CEI meccsen voltak bőven Nyíregyen nézők.e53m62
És még ide sorolhatnád kedvenc keleti városod egyikét Jászberényt, ahol szintén jó hangulatú szurkolás szokott lenni. 😀

Wolverines #79 C
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Nem pont ide való, de sokakat érdekelhet, nagyon kemény:

http://120yard.blog.hu/2012/05/02/ongyilkos_lett_junior_seau?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_03&utm_campaign=index

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Sziasztok!
A nemrégiben fejlövő promóciós témával kapcsolatban lenne pár észrevételem. Igaz, hogy tök kívülálló vagyok, de mint fotel-szurkoló fogalmazódott meg bennem pár dolog:

- Flash-mobok az utcán: A csapatok promóciós céllal a város különböző területein tarthatnának kis happeningeket, amivel tutira felhívják a figyelmet a járőkelők között. A buszos képernyők - az én tapasztalataim szerint - kb annyira keltik fel a figyelmet mint egy galambszar a járdán. És pénzbe se nagyon kerül, csak egy kis időbe.
- Mérkőzések előtti napokon ugyanilyen jelleggel szurkolói csoportok is megjelenhetnének az utcán - a férfinemre való tekintettel akár egy csoport dögös nő/cheerleader-csapat formájában is - , csapatzászlókkal, szórólapokkal.
- "Nyílt edzések" ugyanilyen módon promózva.

Az emberek figyelmét valahogy meg kell ragadni és az a web2-n és monitorokon szerintem kevésbé hatékony. A web2-n is valamilyen szinten egy behatárolt csoport látja a hirdetéseket, de az utcán ott van mindenki. És persze a sportág ismertsége is hamarabb nőne, mint specifikus weboldalak és azok látogatóival járó növekedés.

Egy-két mondat kicsit szarul fogalmazott, de remélem értitek. Kicsit korán van még nekem 😀 Ja és bocs a beleugatásért :/