GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 370
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
5 napja
www.nytimes.com/athletic/6005172/2024/12/19/woody-johnson-jets-madden-sons/?source=emp_shared_articlelol és még közöttünk volt vita, hogy valaki madden rating alapján állítja össze a rosterét IRL teljesítmény helyett
Douglas told the Broncos that Johnson didn’t want to make the trade because the owner felt Jeudy’s player rating in “Madden NFL,” the popular video game, wasn’t high enough, according to multiple league sources. The Broncos ultimately traded the receiver to the Cleveland Browns. Last Sunday, Jeudy crossed the 1,000-yard receiving mark for the first time in his career.
Spigo
5 napja
www.nytimes.com/athletic/6005172/2024/12/19/woody-johnson-jets-madden-sons/?source=emp_shared_articleDouglas told the Broncos that Johnson didn’t want to make the trade because the owner felt Jeudy’s player rating in “Madden NFL,” the popular video game, wasn’t high enough, according to multiple league sources. The Broncos ultimately traded the receiver to the Cleveland Browns. Last Sunday, Jeudy crossed the 1,000-yard receiving mark for the first time in his career.
1 hónapja
Grat Rata!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Kösz srácok, 2015-ben a Vikings GM-jeként már sikerült behúzni, és az volt a célom hogy első GM-ként két külön csapattal is meglegyen az SB. Igaz hogy ezt nagyban a maddennek is köszönhetem, mert, azért valljuk be, nem olyan erős ez a roster... De azért kurvára örülök most magamnak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
1 hónapja
Klaci79
22 370
Basszus most nézem SB-ben voltam!!!Ebben az esetben természetesen nagyon rendben van ez a madden 🤣🤣🤣🤣
Na jó, komolyra fordítva a szór gratulálok a Philly-nek, ha már így alakult legalább államon belül maradt 🍾
1 hónapja
vassadi
15 620
@törölt kristof Ironikus, hogy pont egy Giants-szurkoló temetne egy Georgia OT-t másfél év után. 😊
1 hónapja
Grat a Philinek! És én is a győztes ellen estem ki. 😀 minivigasz
Liverpool Fc
1 hónapja
Jaguarsnál nem értem az indoklást, iktriadból kinézem, hogy jövőre is marad Dalton 😀de még Richardson is! (Daniel Jones NEM eladó!!)
Löfli
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
Kristóf mockjához, dancogo Jeanty pickjét kb most aláírom (ha csúszik is, max baggio kiviszi)Bijan mellé? 😀
zacknorb
Grat az Eaglesnek, az SB győztes ellen estem ki végül, ebben a szezonban ennyi volt a max
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Jaguarsnál nem értem az indoklást, iktriadból kinézem, hogy jövőre is marad Dalton 😀
1 hónapja
Kristóf mockjához, dancogo Jeanty pickjét kb most aláírom (ha csúszik is, max baggio kiviszi)
1 hónapja
Grat Rata, grat Eagles, köszi mindenkinek a szezont, folytatás februárban (lesz eladó kezdő TE)
1 hónapja
köszi, dankodavid
labo7grat, Rata!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
Gratulálok a döntősöknek és köszönöm mindenkinek a munkáját!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
1 hónapja
dankodavid
2 248
Rettenetesen izgalmas meccsen, hosszabbítás után:Reszletek az eredmenyeknel!
A 2024-ES GM LIGA GYŐZTESE A PHILADELPHIA EAGLES!!!
labo7
Pulvis et umbra sumus.
1 hónapja
labo7
463
Rettenetesen izgalmas meccsen, hosszabbítás után:A 2024-ES GM LIGA GYŐZTESE A PHILADELPHIA EAGLES!!!
1 hónapja
Kurva NFC West amúgy, Burrow, Herbert, Stroud + 1/1es a 49ers. Kemény
Liverpool Fc
1 hónapja
dankodavid
2 248
Konfdonto, dijak, pro bowl rosterek az eredmenyeknel!
Pulvis et umbra sumus.
1 hónapja
labo7
463
Holnap lezárul a GM játék 2024-es szezonja, két rendkívül kiegyensúlyozott csapat párharcával.
1 hónapja
Ha jól olvasom, kettő GM távozik a csapatától, szóval van is pont 2 jelentkező.Ez gyorsan megoldódhat, de majd a főni mond valamit rá
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
Szivacs
176
Sziasztok,Na, en ugyanez vagyok, annyi h sosem próbáltam de igazán szeretném, ha van üresedés bármelyik csapatnál, jelezzetek.
rájöttem, hogy hiányzik ez a GM Game, úgyhogy ha van üresedés, visszajönnék... 😊
1 hónapja
Sziasztok,Én szívesen átadom neked a Billst - mert én meg pont az ellenkezőjét érzem jelenleg 😊
rájöttem, hogy hiányzik ez a GM Game, úgyhogy ha van üresedés, visszajönnék... 😊
somoskovig
Záródó ablak, rebuild project 😀
1 hónapja
Sziasztok,rájöttem, hogy hiányzik ez a GM Game, úgyhogy ha van üresedés, visszajönnék... 😊
1 hónapja
16. és 18. héten oda-vissza verjük a Billst... Naná, hogy a playoffban vereségFormaidőzítés 😊)
Spigo
1 hónapja
Nekem az egyéni statoknál az az érhetetlen, hogy egy Micah Parsons nem tud felkerülni a sackek tekintetében egy 4 oldalas listára sem 😕 Tudom Madden...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!