GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Soldi nem cutolod Gibsont? Egy bajnokcsapatnak úgyis csak a jelenre kell koncentrálni, csak foglalja a capspacet 😀tenorxNekem nincs 5 OLB-m. 😉 És perpill egészséges valamennyi DL-játékosom. 😛
De annak örülök, hogy 3-4-es csapatba került.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Soldi nem cutolod Gibsont? Egy bajnokcsapatnak úgyis csak a jelenre kell koncentrálni, csak foglalja a capspacet 😀
több mint 15 éve
A legfajsulyosabb dontesnek ez igerkezikén nem ragaszkodom hozzá, hogy én vezényeljem a szimulálást az új programmal is.
http://www.barcodegames.com/
Engem nagyon erdekelne Hori velemenye a Madden vs Barcode temaban.
Persze ha van kialakult allaspont, hisz rajta all vagy bukik a GMDelonso_
a maddent azért csináltam én, mert senki más nem volt hajlandó és majdnem megszűnt a játék.
több mint 15 éve
A legfajsulyosabb dontesnek ez igerkezikhttp://www.barcodegames.com/
Engem nagyon erdekelne Hori velemenye a Madden vs Barcode temaban.
Persze ha van kialakult allaspont, hisz rajta all vagy bukik a GM
több mint 15 éve
Levi Jones kb mikor lehet retire eligible?Orkha egész évben nem kap szerződést.
több mint 15 éve
Levi Jones kb mikor lehet retire eligible?
több mint 15 éve
A net hiány még mindig fenn áll,felettébb zavar a dolog,főleg a meccs nézés hiánya miatt.Szezon kezdetig biztos megoldódik a probléma,de remélhetőleg hamarabb.
több mint 15 éve
Bevezetjuk a 2/3 os szavazast😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem mondtam hogy keressünk a helyükre embert, csak hogy kezdjük el a szabályok módosítását. Ehhez elég lenne egy 10fős vezetőség, mert ha mind a 32 emberre várunk akkor tényleg max februárra leszünk kész vele és pont ennek az elkerülése lenne a fő cél
több mint 15 éve
Bria nem eshet ki a jatekbol... nem szeretnek azzal szembesulni elhagyom e a Bucsot a Finsert....Eleg regen irogat o is Gabo is a forumra, szerintem csak kis szunet.
több mint 15 éve
Szerintem ráérünk még ezzel, hátha előkerül gabo és bria is jobban, februárra kell meglennünk.Jewman tegnap volt fórumon, de én nála ott leragadtam, hogy netproblémája van és csak suliból tud kockulniStezazért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közbenSzegecsgabo szeptember óta nem írt a fórumra és elérhetetlen.
Bria is eléggé elfoglalt ahogy hallottam
Mellesleg jewman is eltűnt mind zsidó a gázbanharomt
több mint 15 éve
Jewman tegnap volt fórumon, de én nála ott leragadtam, hogy netproblémája van és csak suliból tud kockulniazért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közbenSzegecsgabo szeptember óta nem írt a fórumra és elérhetetlen.
Mellesleg jewman is eltűnt mind zsidó a gázbanharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
azért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közbenSzegecsgabo szeptember óta nem írt a fórumra és elérhetetlen.
Mellesleg jewman is eltűnt mind zsidó a gázban
több mint 15 éve
azért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közben

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
gabo a nagy javaslat felelős, elő kéne keríteni, mert neki biztosan volt/van még néhány ötlete, észrevétele az eddigieken kívülaztán nehogy az legyen, mint tavaly, hogy GM szezon felénél jönnek majd a javaslatok, amiket elfelejtettünk
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nálam megvannak a javaslatok, kérdések nagyjából, ha kiigazodom rajta. 😊 De nem ragaszkodom az adminisztrációhoz, tőlem csinálhatod Te is. 😉somoskovigküld el PM-ben és beterjesztem a törvényjavaslatot 😛
több mint 15 éve
Nálam megvannak a javaslatok, kérdések nagyjából, ha kiigazodom rajta. 😊 De nem ragaszkodom az adminisztrációhoz, tőlem csinálhatod Te is. 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
egylőre nem minden csapatnak van GM-je ha jól tudomszerintem simán meglesz nekem idén a 10 misi.Nem kell kapkodni. Jövő héten nem érek rá, de utána héttől viszem úgy, mint tavaly, ha ez megfelel a tulajdonosok tanácsának! 😊somoskovig
de most már valaki végignézhetné a javaslatokat, rendszerezve hogy szavazásra bocsássukharomt
Chicago pl.
+ gabo és bria is eltűnt
Lehet hogy csinálni kéne egy max 10 fős döntéshozó testületet és akkor én összeírnám hogy mik merültek fel.
több mint 15 éve
szerintem simán meglesz nekem idén a 10 misi.Nem kell kapkodni. Jövő héten nem érek rá, de utána héttől viszem úgy, mint tavaly, ha ez megfelel a tulajdonosok tanácsának! 😊
de most már valaki végignézhetné a javaslatokat, rendszerezve hogy szavazásra bocsássukharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
szerintem simán meglesz nekem idén a 10 misi.de most már valaki végignézhetné a javaslatokat, rendszerezve hogy szavazásra bocsássuk
több mint 15 éve
az tavalyi, ott nekem is 8,8, tehát ott is vezetek még 😀7,55 millás cap büntimet valaki veri? 😀Stez8,3
de Igornak is több van
szerk
neki 8,4
😀Szegecs
de idén is megmaradt belőle 7,5, ami a rosteremet elnézve félek, csak nőni fog. 😊
több mint 15 éve
7,55 millás cap büntimet valaki veri? 😀Stez8,3
de Igornak is több van
szerk
neki 8,4
😀

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
7,55 millás cap büntimet valaki veri? 😀
több mint 15 éve
jogos tényleg, Hollis Thomast vágtam ki az utolsó pillanatbanigazából lényegtelen, mert UFA, de Landon Cohen biztos nem volt nálam tavalyJJ Tillerdehogynem.
ő volt az utolsó FA akit leigazoltál mert valaki UFL-be került a DT-id közül
http://nfl.hu/madcat/player.php?id=4825&skin=defaultHöri
kösz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal