NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 316
41
18:05 Florida @ Texas - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 114
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Manning 6 TD 😀Hány resim után sikerült? 😊
szevasztokHöri
több mint 14 éve
Szvsz nem ennyire egyszerű a helyzet. Pl Vikes mitől nyomott dominánsabb szezont, mint a Steelers? Attól az 1 plusz győzelemtől? Mert pl az én 3 vereségemből 2-t a kezdő QB-m nélkül szenvedtem el. 😊amúgy nem érdekel, hogy kapok-e szavazatot, nem sírtam volna, már többször leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hopgy Steelers, Colts, és Pats GM-ként nem nyerhetünk ilyen voksolást. Meg hát nem népszerűségi versenyt akarok nyerni, hanem SB-t. Amíg pedig mindenki fikáz, addig tudom, hogy jól dolgozok. 😀SoldadosNem ilyen szűk a lista, vannak a stabilan erős csapatok, akik max akkor nyernek ilyet, ha annyira domináns szezont csinálnak, mint Go Vikes! (a Madden hatalma...). Vicces, hogy mindenki nyomja, hogy a madden szar, majd utána az alapján szavaznak (én sem vagyok teljesen kivétel), de mondjuk a csapat valódi erejéhez és a GM munkájához nincs mindig köze a szavazás eredményének.Rajna
amúgy ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ennyire szűk ez a lista: Pats, Colts, Steelers. Ha 16-0 lenne, akkor sem vagyok benne biztos, hogy ezen csapatok GM-jei nyernék a szavazást.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
igen a sok képmutató, kivéve én 😀amúgy nem érdekel, hogy kapok-e szavazatot, nem sírtam volna, már többször leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hopgy Steelers, Colts, és Pats GM-ként nem nyerhetünk ilyen voksolást. Meg hát nem népszerűségi versenyt akarok nyerni, hanem SB-t. Amíg pedig mindenki fikáz, addig tudom, hogy jól dolgozok. 😀SoldadosNem ilyen szűk a lista, vannak a stabilan erős csapatok, akik max akkor nyernek ilyet, ha annyira domináns szezont csinálnak, mint Go Vikes! (a Madden hatalma...). Vicces, hogy mindenki nyomja, hogy a madden szar, majd utána az alapján szavaznak (én sem vagyok teljesen kivétel), de mondjuk a csapat valódi erejéhez és a GM munkájához nincs mindig köze a szavazás eredményének.Rajna
több mint 14 éve
Soha senkinek nem akartam megfelelni saját magamon kívül. 😉 Sose érdekelt ki mit mond rólam. ennek megfelelően vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon utálnak, velem nem igazán semleges senki. 😊 De ezt nem is bánom, a közönynél undorítóbb emberi vonás kevés van.legalább tisztában vagy a korlátaiddal 😀 😀briareosGondolom csak azert, hogy ne (s)irj 15 oldalt aztan 😛Igazából, nekem még 2 ember szerepelt a listámon: Szegecs és Te. Végre szereztél franchise QB-t, és ahogy mondtam, Szvsz végre tényleg erős keretet hoztál össze, nem véletlen, hogy végig versenyben is voltál. De ettől még sweep. 😛
(de hogy hizzon a majad: sztem amugy jobban dolgoztal mint Hori.. de ahogy mar irtam, hogy egy olyan csapatnak, ami alapbol franchise QB-vel, es 10 gyozelemre eselyes kerettel indul; nos, azoknak nehezebben adok szavazatot. Meg a sweep ellenere se 😛)
De meg en is kaptam szavazatot harom evnyi zeroparade utan 😊 szoval valoban itt a vilagvege..Igor
amúgy nem érdekel, hogy kapok-e szavazatot, nem sírtam volna, már többször leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hopgy Steelers, Colts, és Pats GM-ként nem nyerhetünk ilyen voksolást. Meg hát nem népszerűségi versenyt akarok nyerni, hanem SB-t. Amíg pedig mindenki fikáz, addig tudom, hogy jól dolgozok. 😀Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
amúgy nem érdekel, hogy kapok-e szavazatot, nem sírtam volna, már többször leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hopgy Steelers, Colts, és Pats GM-ként nem nyerhetünk ilyen voksolást. Meg hát nem népszerűségi versenyt akarok nyerni, hanem SB-t. Amíg pedig mindenki fikáz, addig tudom, hogy jól dolgozok. 😀SoldadosNem ilyen szűk a lista, vannak a stabilan erős csapatok, akik max akkor nyernek ilyet, ha annyira domináns szezont csinálnak, mint Go Vikes! (a Madden hatalma...). Vicces, hogy mindenki nyomja, hogy a madden szar, majd utána az alapján szavaznak (én sem vagyok teljesen kivétel), de mondjuk a csapat valódi erejéhez és a GM munkájához nincs mindig köze a szavazás eredményének.
több mint 14 éve
Köszönöm a Te szavazatodat is Go_Vikes 😊
több mint 14 éve
legalább tisztában vagy a korlátaiddal 😀 😀Igazából, nekem még 2 ember szerepelt a listámon: Szegecs és Te. Végre szereztél franchise QB-t, és ahogy mondtam, Szvsz végre tényleg erős keretet hoztál össze, nem véletlen, hogy végig versenyben is voltál. De ettől még sweep. 😛Mikorra várható a sim?Gondolom csak azert, hogy ne (s)irj 15 oldalt aztan 😛
Kaptam egy szavazatot. 😂Soldados
(de hogy hizzon a majad: sztem amugy jobban dolgoztal mint Hori.. de ahogy mar irtam, hogy egy olyan csapatnak, ami alapbol franchise QB-vel, es 10 gyozelemre eselyes kerettel indul; nos, azoknak nehezebben adok szavazatot. Meg a sweep ellenere se 😛)
De meg en is kaptam szavazatot harom evnyi zeroparade utan 😊 szoval valoban itt a vilagvege..Igor
amúgy nem érdekel, hogy kapok-e szavazatot, nem sírtam volna, már többször leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hopgy Steelers, Colts, és Pats GM-ként nem nyerhetünk ilyen voksolást. Meg hát nem népszerűségi versenyt akarok nyerni, hanem SB-t. Amíg pedig mindenki fikáz, addig tudom, hogy jól dolgozok. 😀Soldados
több mint 14 éve
mivel elveszett a draft tracker és az FA mozgások én úgyse szavazok mert fingom sincs ki hogy változtatott a sim pedig nem érdekel a szavazattal kapcsolatbanmert határidő nélkül Ork nem fog szavazni 😊braxa88Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.Soldadosés miért van most a határidő?
miért nem várunk meg mindenkit kivéve Yodát? 😛Höri
több mint 14 éve
Fogsz. 😉 Akkor nyerek, ha lesz legalább 2-3 turnovered. Ha nem lesz, akkor akármi lehet.Mikorra várható a sim?Úgy izgulok, vajon csinálok-e pontotStez
(Bár egyik vereségemet akkor szereztem, amikor 4 labdát is szereztem. 😀 😀)
több mint 14 éve
Igazából, nekem még 2 ember szerepelt a listámon: Szegecs és Te. Végre szereztél franchise QB-t, és ahogy mondtam, Szvsz végre tényleg erős keretet hoztál össze, nem véletlen, hogy végig versenyben is voltál. De ettől még sweep. 😛Mikorra várható a sim?Gondolom csak azert, hogy ne (s)irj 15 oldalt aztan 😛
amúgy nem érdekel, hogy kapok-e szavazatot, nem sírtam volna, már többször leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hopgy Steelers, Colts, és Pats GM-ként nem nyerhetünk ilyen voksolást. Meg hát nem népszerűségi versenyt akarok nyerni, hanem SB-t. Amíg pedig mindenki fikáz, addig tudom, hogy jól dolgozok. 😀
több mint 14 éve
Mikorra várható a sim?Úgy izgulok, vajon csinálok-e pontot
több mint 14 éve
Mikorra várható a sim?Gondolom csak azert, hogy ne (s)irj 15 oldalt aztan 😛
De meg en is kaptam szavazatot harom evnyi zeroparade utan 😊 szoval valoban itt a vilagvege..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Mikorra várható a sim?Gondolom csak azert, hogy ne (s)irj 15 oldalt aztan 😛
De meg en is kaptam szavazatot harom evnyi zeroparade utan 😊 szoval valoban itt a vilagvege..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Mikorra várható a sim?Kaptam egy szavazatot. 😂
több mint 14 éve
töretlen lelkesedés, és végetnemérő önreklámozásmi az ok? lelkesedés?Höritenorx két szavazatot is kapott,én meg még nemazért tegyük hozzá, hogy terrorx okkal kapott két szavazatot
rasszisták 😛Newman
te pedig nem véletlenül nem kaptálSzegecs
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
mi az ok? lelkesedés?tenorx két szavazatot is kapott,én meg még nemazért tegyük hozzá, hogy terrorx okkal kapott két szavazatot
rasszisták 😛Newman
te pedig nem véletlenül nem kaptálSzegecs
több mint 14 éve
tenorx két szavazatot is kapott,én meg még nemazért tegyük hozzá, hogy terrorx okkal kapott két szavazatot
rasszisták 😛Newman
te pedig nem véletlenül nem kaptál
több mint 14 éve
tenorx két szavazatot is kapott,én meg még nemrasszisták 😛
több mint 14 éve
Yodát is cseréljük le
több mint 14 éve
braxa88
12 534
mert határidő nélkül Ork nem fog szavazni 😊Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.Soldadosés miért van most a határidő?
több mint 14 éve
2 napnak elégnek kell lenni, hogy leszavazzanak az emberek. Mindig így csináltuk, hogy kb ennyi időt adtunk és a div round eredményéig már lezárult a szavazás.Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.Soldadosés miért van most a határidő?
több mint 14 éve
Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.Soldadosés miért van most a határidő?
miért nem várunk meg mindenkit kivéve Yodát? 😛
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
sim ma is 15 és 18 között várható?amúgy lassan telítődik a keretem Rams és Bills játékosokkal, remélem megindulnak velük felfelé 😀
több mint 14 éve
Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.