GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Most nézd meg a RBket 😀
több mint 15 éve
azt hittem én az akinek több van és az aki szarban van kategóriában is leszek 😀
több mint 15 éve
QB helyzet akkor ha már ennyire témaakinek több is van
Miami
Henne, Campbell
Philadelphia
McNabb, Fitzpatrick
Atlanta
Hasselbeck, Vick, Troy Smith 😀
Cincinnati
Palmer, McCoy
Denver
Eli Manning, Alex Smith
akinek kérdéses a jövője
Detroit
Kolb
Carolina
Moore, Derek Anderson
Oakland
Gradkowski
Kansas City
Clausen
aki szarban van
NY Giants
Quinn, Seneca
Arizona
Max Hall, Leinart
Buffalo
Pat White, Painter
több mint 15 éve
saját pickkel is lazán eltudom majd vinni 😛
több mint 15 éve
QB az nekem is jól jön majdJocinem kell neked az 1/2
1/3 és viheted Lockert 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1/2 eladó 😉meg Stafford is ha megfizeted 😀
több mint 15 éve
ennyi QB needes csapat mellett csak ráfanyalodik majd valaki palmerre 😀Orkvalami rookie biztos 😛
több mint 15 éve
ennyi QB needes csapat mellett csak ráfanyalodik majd valaki palmerre 😀
több mint 15 éve
QB az nekem is jól jön majd
több mint 15 éve
Elsősorban pickeket és secondary játékosokat keresek majd.haromtha még Spievey is meg tudja tartani a helyét a kezdőben, akkor safetykkel igen jól fogok állni 😊 Harper határozottan eladó
és tudom, hogy annyira sokat még nem számít, de ahhoz képest hogy lehurrogtak páran, Joe Berger és Nate Livings is elég jól megszilárdította helyét a Miami illetve a Bengals támadófalában 😊 végre nem kell az OL-lel foglalkoznom, hurrá, csak egy rakat DT, egy no.2. CB és egy punter kell
Én RBt cserélnék, és jöhetne QB vagy falember 😛tenorxMcGee lesz az új Cassell, érzem 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Én RBt cserélnék, és jöhetne QB vagy falember 😛
több mint 15 éve
Clausen rookie, nem fogom 8 hét után kivágni, amiért egyelőre nem tud Manning szinten játszani a liga egyik legtrágyább csapatában.őőő itt egyes csapatoknál Jimmy Clausenek és Brian Brohmok és Pat Whiteok írányítanak. Ezekhez képest Smith egy franchise QB...ez most mire vonatkozott?haromtJó 3-4-es OLB? Annak nem 0,5 sackje van 7 meccsen. 😉
Alex Smith-ért bárki bármit ad, az hülye. 😛Soldados
Jarret Johnson meg soha nem sackmester volt, hanem run stopper.
Kicsit nagy az arcod az összeharácsolt csapatoddal 😛haromt
Persze tré, hogy ő az 1/1 és utólag könnyű okosnak lenni, hogy miért nem Suh-t vagy Bradford-ot húztam, de nem foglalkozom ezzel, így jártam, remélem Jimmy ismét kezdő lesz és fel is javul, a képessége megvan hozzá.
ja és előre is köszönöm szaba, tenorx és a többi Bradford buzi, hogy nem fárasztotok Sammel 😛
több mint 15 éve
😊 de olyat szeretnek akinek nem kell zacskot huzni a fejereDelonso_Rám ne számíts 😛
több mint 15 éve
csak nem bírtok a véretekkel 😐

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
😊))))))) de olyat szeretnek akinek nem kell zacskot huzni a fejere
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Engem pedig egy kellemes LT erdekel. Jatokost, picket adok erte.Delonso_csak ajánlani tudom Tyler Polombus-t 😀
eddig 5 meccsen volt kezdő idén és egy 6. körért vihető 😀
több mint 15 éve
Engem pedig egy kellemes LT erdekel. Jatokost, picket adok erte.
több mint 15 éve
Johnsonnak van értéke, de jónak nem mondanám.őőő itt egyes csapatoknál Jimmy Clausenek és Brian Brohmok és Pat Whiteok írányítanak. Ezekhez képest Smith egy franchise QB...ez most mire vonatkozott?haromtJó 3-4-es OLB? Annak nem 0,5 sackje van 7 meccsen. 😉
Kicsit nagy az arcod az összeharácsolt csapatoddal 😛haromt
Akinek nincs QB-ja, az meg Alex Smith-szintű QB-t bármikor talál FA-en - olcsóbban és draftpick beáldozása nélkül.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
őőő itt egyes csapatoknál Jimmy Clausenek és Brian Brohmok és Pat Whiteok írányítanak. Ezekhez képest Smith egy franchise QB...Jó 3-4-es OLB? Annak nem 0,5 sackje van 7 meccsen. 😉😂 😂 😂Soldadosez most mire vonatkozott?haromt
Kicsit nagy az arcod az összeharácsolt csapatoddal 😛
több mint 15 éve
Jó 3-4-es OLB? Annak nem 0,5 sackje van 7 meccsen. 😉ez most mire vonatkozott?haromtilletve Jarret Johnson aki szintén ennyit keres és igen jó OLB😂 😂 😂Soldados
Ja és persze Alex Smith. Nem egy elit QB, de van itt jó pár csapat ahol simán kezdő lenne. és viszonylag emberi a fizetése még 3 évig.
haromt
Alex Smith-ért bárki bármit ad, az hülye. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez most mire vonatkozott?illetve Jarret Johnson aki szintén ennyit keres és igen jó OLB😂 😂 😂Soldados
Ja és persze Alex Smith. Nem egy elit QB, de van itt jó pár csapat ahol simán kezdő lenne. és viszonylag emberi a fizetése még 3 évig.
haromt
több mint 15 éve
illetve Jarret Johnson aki szintén ennyit keres és igen jó OLB😂 😂 😂
haromt

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Igazából 2 ember van akit nagyon szeretnék elcserélni.Chris Myers, aki a liga 6. legjobb futó csapatának kezdő centere évek óta. 3,5 misit keres még pár évig.
illetve Jarret Johnson aki szintén ennyit keres és igen jó OLB
Elsősorban pickeket és secondary játékosokat keresek majd.
több mint 15 éve
beirunk mindketten szegeccsel egy olyan szamot amit nem tud lerontani 3 db 1 dollaros ertek sem 80 milla / ev ala 😛Fake😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
beirunk mindketten szegeccsel egy olyan szamot amit nem tud lerontani 3 db 1 dollaros ertek sem 80 milla / ev ala 😛