NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
18
6
2:20, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
nekem LB poszton vannak kellemes problémáim. 4 kezdő OLB-m, és 3 kezdő ILB-m van. Persze nem mind túl nagy szám. De viszont ebből Spikes, Cunningham, Brad Jones és Goff úgy kezdők, hogy első vagy második évesek tehát nagyon fiatalok ergo jó trade alap is lehet belőlük.haromtZombo nélkül gyenge névsor
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nekem LB poszton vannak kellemes problémáim. 4 kezdő OLB-m, és 3 kezdő ILB-m van. Persze nem mind túl nagy szám. De viszont ebből Spikes, Cunningham, Brad Jones és Goff úgy kezdők, hogy első vagy második évesek tehát nagyon fiatalok ergo jó trade alap is lehet belőlük.
több mint 15 éve
így, van, nagyon szép kis névsorNyilván attól, hogy kezd valaki, még lehet szar, de ha nálam van 9 irl kezdő, akkor az azt jelenti, hogy több GM-nél valaki olyan kezd, aki valójában padozik (vagy sérült). Szóval bőven előnyös helyzetből indulok ha tárgyalni kell valami cseréről 😊Höriigazi OLine guru vagyok.HöriMondjuk Richardsont legutóbb a Houston gyengébbik endje, Antonio Smith rendszeresen elpusztította. Ő pl. csak azért kezdő mert a többi még nála is szarabb KC-ben.
De amúgy tényleg impresszív lista.Döme
bár mondjuk én sem panaszkodom, nálam is vannak még cserepadon is kezdők, de én csak trade-del és fa-vel szereztem oda játékost, illetve ami adott volt, az pedig nem olyan nagy dicsőség azért 😛
viszont örülök, hogy a trade keretében érkezettek közül, Hali, Gaffney, Shaun Phillips, Maclin és Mayo is carrier year gyanús eddig (jó tudom, nem nagy szó a legtöbbnél, de akkor is 😛), az fa-n érkezők közül pedig LT váltotta be a hozzá fűzött reményeket (bár Delhomme is kezdett, amíg egészséges volt, Wade Smith minden meccsén kezdett, Hoch minden meccsén játszott, felén kezdett, McNeill pedig végre játszik)

több mint 15 éve
Nyilván attól, hogy kezd valaki, még lehet szar, de ha nálam van 9 irl kezdő, akkor az azt jelenti, hogy több GM-nél valaki olyan kezd, aki valójában padozik (vagy sérült). Szóval bőven előnyös helyzetből indulok ha tárgyalni kell valami cseréről 😊igazi OLine guru vagyok.HöriMondjuk Richardsont legutóbb a Houston gyengébbik endje, Antonio Smith rendszeresen elpusztította. Ő pl. csak azért kezdő mert a többi még nála is szarabb KC-ben.
De amúgy tényleg impresszív lista.Döme
több mint 15 éve
stez egyet mar most megigerhetek neked emiatt a beszolasod miattEngem ez nem zavar, legalább nem lesz unalmas a játékom. 😊
izzadni fogsz ha hosszabitani is akarsz / leszarom kivel / es a cap ala is beszeretnel ferni
a tobbinek meg aki tavaly sirankozott az araim vegett csak annyit szeretnek uzenni
h tephetik stez utan a sorszamotFake
több mint 15 éve
stez egyet mar most megigerhetek neked emiatt a beszolasod miattDe jó, hogy nem osztottam a bizottságot 😛
izzadni fogsz ha hosszabitani is akarsz / leszarom kivel / es a cap ala is beszeretnel ferni
a tobbinek meg aki tavaly sirankozott az araim vegett csak annyit szeretnek uzenni
h tephetik stez utan a sorszamotFake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
stez egyet mar most megigerhetek neked emiatt a beszolasod miatt izzadni fogsz ha hosszabitani is akarsz / leszarom kivel / es a cap ala is beszeretnel ferni
h tephetik stez utan a sorszamot
több mint 15 éve
Az a lista, amit magasan Fake nyert. 😀
több mint 15 éve
milyen listara vagy kivancsi ?FakeAmiben benn volt, hogy melyik játékosnak mekkora fizetést javasolt a Rosenhaus bizottság.
Szerk: Köszi TTT 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://nfl.hu/haromt/hossz10.xlsMár jelentkezett érte 😀 És Bradford is több embert érdekel. 😀 Ő menti meg a tavalyi draftom. A többiek egyenlőre nagyon halványak.McAfee-t akarom, bármi áron! 😂Jets, de nem eladó, én már tavaly is szerettem volna 😊Höri
Komolyan mondom, jelentkezzen akinél van. 😀Stez
Valakinek nincs meg a tavalyi Rosenhaus bizottságos lista? A régi fórumon fenn volt de ugye az eltűnt.visi_b
több mint 15 éve
igazi OLine guru vagyok.Mondjuk Richardsont legutóbb a Houston gyengébbik endje, Antonio Smith rendszeresen elpusztította. Ő pl. csak azért kezdő mert a többi még nála is szarabb KC-ben.
Barry Richarson (KC) 5 meccsen kezdő
Matt Slauson (NYJ) 6 meccsen kezdő
Rodger Saffold (STL) 6 meccsen kezdő
Zane Beadles (DEN) 4 meccsen kezdő, de mindig játszott
Bryan Bulaga (GB) 2 meccsen kezdő, de mindig játszott, és övé a jövő
Őket mind én draftoltam, és közülük 4 nálam csere 😊
Saturday, Charlie Johnson, Herremans és Snee teljesítményét nem kell bemutatni, egyedül Ugoh aki IR-en van már, dehát 10-ből 1 asszem belefér.Höri
De amúgy tényleg impresszív lista.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
milyen listara vagy kivancsi ?
több mint 15 éve
Már jelentkezett érte 😀 És Bradford is több embert érdekel. 😀 Ő menti meg a tavalyi draftom. A többiek egyenlőre nagyon halványak.McAfee-t akarom, bármi áron! 😂Jets, de nem eladó, én már tavaly is szerettem volna 😊Höri
Valakinek nincs meg a tavalyi Rosenhaus bizottságos lista? A régi fórumon fenn volt de ugye az eltűnt.
több mint 15 éve
igazi OLine guru vagyok.emlékszem, tavaly még a Slauson/Richardson duó közül valamelyiket nagyon próbáltam 6. körért kialkudni. 😀
Barry Richarson (KC) 5 meccsen kezdő
Saturday, Charlie Johnson, Herremans és Snee teljesítményét nem kell bemutatni, egyedül Ugoh aki IR-en van már, dehát 10-ből 1 asszem belefér.Höri
utóbbi nem jött volna rosszul, előbbiben egyelőre nem hiszek
több mint 15 éve
igazi OLine guru vagyok.Barry Richarson (KC) 5 meccsen kezdő
Saturday, Charlie Johnson, Herremans és Snee teljesítményét nem kell bemutatni, egyedül Ugoh aki IR-en van már, dehát 10-ből 1 asszem belefér.
több mint 15 éve
McAfee-t akarom, bármi áron! 😂Jets, de nem eladó, én már tavaly is szerettem volna 😊
több mint 15 éve
McAfee-t akarom, bármi áron! 😂 Komolyan mondom, jelentkezzen akinél van. 😀
több mint 15 éve
támadóegységem tagjai elég tisztes mérkőzéseket produkáltak, főleg az elkapók voltak elemükbenna akkor egy kis összegzés mára
Brady, a GW-drive-ot megcsinálta
Evans 4 yardos td-elkapás
LT 67 total yard, 2 td
Gaffney 6 elkapás 81 yard
Welker 7 elkapás 53 yard + pr yardok
Maclin 7 elkapás 159 yard, 2 td
Danario 4 elkapás 72 yard első mérkőzésén +1td
Gilyard 1 21 yardos elkapás
Watson 6 elkapás 88 yard, 1 td
egyedül Edelman miatt bánkódhatnék, de minek 😊
a védők közül Mayo 18 szerelésével átvette a vezetést a statisztikai rangsorban, megelőzve sok 6 meccset játszottat

több mint 15 éve
hát minimum egy nyilvános megkövetést kérek wyattól alexander miatt... 😛 😊 hatalmas sztori eddig a sráclátom látom, de gondoltam megvárom a mérkőzés végét 😀
az egyeztetőbe majd holnapra összeszedem a cseréimetJJ Tiller
kösszke mégegyszer 😊

több mint 15 éve
hát minimum egy nyilvános megkövetést kérek wyattól alexander miatt... 😛 😊 hatalmas sztori eddig a srácaz egyeztetőbe majd holnapra összeszedem a cseréimet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
iktriad majd rendbehozzaÉs jött Hawthorne és Floyd 😛 Kicsit ott is jobban jöttem ki eddig. Ellenben a Phillips + Oliver for Kindle bolt nem az igazi 😀szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érteSzegecseverette brown, aki egyből ment is elWyatt
több mint 15 éve
És jött Hawthorne és Floyd 😛 Kicsit ott is jobban jöttem ki eddig. Ellenben a Phillips + Oliver for Kindle bolt nem az igazi 😀everette brown, aki egyből ment is elWyattMerriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érteSzegecs
több mint 15 éve
everette brown, aki egyből ment is elMerriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érteSzegecs

több mint 15 éve
Merriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érte

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Merriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabayoda már tavaly is tudta, hogy ez az utolsó szezonja itt, így igyekezett kibaszni GM utódjával.