NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
18
6
2:20, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
megfontolom :cool:engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊somoskovig
a kompenzációs pickek mikor és hogyan kerülnek amúgy majd kiosztásra?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊
több mint 15 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
most nézem a Bears-Giants meccs összefoglalót, hány sacket is kapott a Bears a csodás franchise LT-mről? (Omiyale) 😂
több mint 15 éve
tenorx, te inkább azon gondolkoznál el, hogy draftról vagy FA-ról szerzed-e az új franchise QB-d? 😛StezNekem nem kell QB, anélkül fogok nyerni.
több mint 15 éve
Vanczák Vili is szeret soccerezni.Ok, triple-headed monster lesz támadásom 😀 Amúgy meg szeretek draftolni 😊tenorxMike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.tenorxbirom ezt a mentalistást.
ha talál az ember egy jó játékost, akkor elkezd örülni neki, nem pedig azon agyal egyből, hogy hová lehetne elpasszolni.
ugyanis kapsz cserébe érte egy random draftjogot, amivel baromságot húzol.
aki jó, azt megtartod
aki szar, azt kivágod.
másrészt ki az a fasz aki 1 db közepesnél kicsivel jobb meccs uán elviszi az ultrasérülékeny Toraint?! (Szabán kívül)Höri
több mint 15 éve
tenorx, te inkább azon gondolkoznál el, hogy draftról vagy FA-ról szerzed-e az új franchise QB-d? 😛
több mint 15 éve
kössz szaba sp-tAz érte kapott pickből húzott Ghee eddig HoF rookie szezont csinál, szóval megérte. Fantasztikus a draftom...
4 meccs, 6 sack, egy int (ret td) ^^
mondjuk a túl oldal sem rossz, 3 meccs 3.5 sack, egy ff
most már tényleg csak maybinnek kéne vmit 😛Wyatt
több mint 15 éve
Ok, triple-headed monster lesz támadásom 😀 Amúgy meg szeretek draftolni 😊Mike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.tenorxbirom ezt a mentalistást.
ha talál az ember egy jó játékost, akkor elkezd örülni neki, nem pedig azon agyal egyből, hogy hová lehetne elpasszolni.
aki jó, azt megtartod
aki szar, azt kivágod.
másrészt ki az a fasz aki 1 db közepesnél kicsivel jobb meccs uán elviszi az ultrasérülékeny Toraint?! (Szabán kívül)Höri
több mint 15 éve
Mike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.tenorxbirom ezt a mentalistást.
aki jó, azt megtartod
aki szar, azt kivágod.
másrészt ki az a fasz aki 1 db közepesnél kicsivel jobb meccs uán elviszi az ultrasérülékeny Toraint?! (Szabán kívül)
több mint 15 éve
kössz szaba sp-t4 meccs, 6 sack, egy int (ret td) ^^
mondjuk a túl oldal sem rossz, 3 meccs 3.5 sack, egy ff
most már tényleg csak maybinnek kéne vmit 😛

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
senkit nem erdekelnek a locsolendo szarjaid
több mint 15 éve
Mike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.
több mint 15 éve
Egy hetig nem, vagy csak alig leszek netproblemak miatt.Kitartas
több mint 15 éve
Egyébként tényleg vicces. Big Ben kurogat, Tanard narkózik, Holmes is cuccozik... 4-4 meccs, illetve 1 év büntiért. 😊Dehogynem. Bár mint utólag kiderült, a te csapatodban egyesek doppingoltak, úgyhogy óvás után az enyém is lenne a meccs 3-0-val. 😛Steznyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛StezCsak nem visszavágnál? 😊Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Dehogynem. Bár mint utólag kiderült, a te csapatodban egyesek doppingoltak, úgyhogy óvás után az enyém is lenne a meccs 3-0-val. 😛nyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛StezCsak nem visszavágnál? 😊Soldados
több mint 15 éve
nyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛StezCsak nem visszavágnál? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
nyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na rotoban elég jól állok 😀Wyattén meg elég szarul 😀 White, Fasano, meg Bowe okés többi nem túl bíztató :/
több mint 15 éve
tényleg azok 10esek voltak 😊fetomyéknál én csak 1. körre emlékszem a Keller-Jones duóért, ha az számít valamitStezmég adtam pár 2010-es picket is például 2/23-tadam8
több mint 15 éve
fetomyéknál én csak 1. körre emlékszem a Keller-Jones duóért, ha az számít valamitStezmég adtam pár 2010-es picket is például 2/23-t
több mint 15 éve
fetomyéknál én csak 1. körre emlékszem a Keller-Jones duóért, ha az számít valamit
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
mennyi a csúcs capbüntetésgyűjtésben?szerintem rámegyek a megdöntésére.
Tartok egy brutál takarítást jövőre. Legalábbis most ezen gondolkozom. Előre a 2012es 1/1ért.
több mint 15 éve
Láttam, az brutális volt. De ha emellett lószart se csinál és elkap 700 yardot, az nekem nem nagyon ér meg 4-5 millát, hogy hosszabbítsak vele.Hesternek már csak elkapni kéne megtanulnia és még hosszabbítanék is vele.. Bár lehet marad returnernek sokmilláért. 😛StezBoys ellen láttad a TD-jét? Tud ő, ha nagyon akar...Rajna