GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 633
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
😊 nem kerdes.
Ez a pali tudja hogy kell elni, sajnalom.Delonso_
Így utólag érdekes az a tréd. Gilbert cut lett, a 2. körös kompenzációt nem kapod meg, azaz így tulajdonképpen 1-1 első és harmadik körért hoztam el Tanardot. Nem mondom így már jobb érzésem van a tréd kapcsán, főleg, hogy ezzel befértem a capbe, plusz az SB is meglett. 😊Soldados
Beutaljuk a drogost vérvizsgálatra Höri commishoz és dopping miatt már el is veszi tőled a gyűrűtStez
Gilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.

Én annak örülök igazán, hogy a 2. kört nem kell odaadnom, mert nagy szükségem van rá, mivel az 1. köröm nincs meg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
elsőkörös cutos se rossz 😛

több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szerintem az SB gyuru utan barmely trade vezetett is oda, mind megerte.
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 631 — Whoops, looks like something went wrong.
Delonso: Tanard egyéves eltiltása nyomán megengeded, hogy töröljem a 2011-es pickre vonatkozó kitételünket, mert hát nem hinném, hogy 2 meccsre Pro Bowlba hívnák. 😊Soldados
😊 nem kerdes.
Így utólag érdekes az a tréd. Gilbert cut lett, a 2. körös kompenzációt nem kapod meg, azaz így tulajdonképpen 1-1 első és harmadik körért hoztam el Tanardot. Nem mondom így már jobb érzésem van a tréd kapcsán, főleg, hogy ezzel befértem a capbe, plusz az SB is meglett. 😊Soldados
Beutaljuk a drogost vérvizsgálatra Höri commishoz és dopping miatt már el is veszi tőled a gyűrűt

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Delonso: Tanard egyéves eltiltása nyomán megengeded, hogy töröljem a 2011-es pickre vonatkozó kitételünket, mert hát nem hinném, hogy 2 meccsre Pro Bowlba hívnák. 😊Soldados
😊 nem kerdes.
Így utólag érdekes az a tréd. Gilbert cut lett, a 2. körös kompenzációt nem kapod meg, azaz így tulajdonképpen 1-1 első és harmadik körért hoztam el Tanardot. Nem mondom így már jobb érzésem van a tréd kapcsán, főleg, hogy ezzel befértem a capbe, plusz az SB is meglett. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
😊 nem kerdes.
Ez a pali tudja hogy kell elni, sajnalom.
több mint 15 éve
Delonso: Tanard egyéves eltiltása nyomán megengeded, hogy töröljem a 2011-es pickre vonatkozó kitételünket, mert hát nem hinném, hogy 2 meccsre Pro Bowlba hívnák. 😊

több mint 15 éve
nem kell félni, szaba a legjobb játékosát is eladja 6. körért, ha úgy gondolja, hogy fölösleges vagy sokat keres, igazából mindig is a jó időzítés volt a lényeg, hogy el tudd hozni azt akit csak akarsz 😊

több mint 15 éve
akkor ezek szerint Hampton túlértékelt?Szegecs
Valamelyest az. Nagyon jó játékos, de ő nem kulcsember a Steelers D-ben, őt túl tudjuk élni színvonalesés nélkül. Troyt, Smith-t, Timmons-t tuti nem és Harrison-Woodley párost se biztos.

2004-ben IR-re került a 6. meccs után, és nélküle, pontosabban Hoke-kal mind a 10 hátralévőt megnyertük. Rég volt, de azóta is akármikor beugrik 1 kivételtől eltekintve nyerünk és nem látszik meg a futás elleni D-n a hiánya.

több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
akkor ezek szerint Hampton túlértékelt?

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
4 NT-m közül 3 kezdett a hétvégén 😛 Hoke mondjuk UFA lesz, de azért Pouha még mindig elég jó húzásnak tűnt bagóért 😛

Ránézve a rosteremre, lesz mit csinálni, mert a fél csapat FA lesz.szaba
Visszatér Hampton remélhetőleg.tenorx
16 meccsen kezdett Hampton helyett, ebből 15-ször nyertünk. Kicsit sajnálom, hogy pont szabát erősítettem ilyen olcsón Hoke-kal. 😀

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
4 NT-m közül 3 kezdett a hétvégén 😛 Hoke mondjuk UFA lesz, de azért Pouha még mindig elég jó húzásnak tűnt bagóért 😛

és hány NT-t akarsz egyszerre kezdetni Szaba?

tudtommal abból csak 1 kell a kezdőbe.Höri
szaba olyan jó hogy még azt is megteheti hogy egyszerre 4NT-t kezdet

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 636 — Wrath of Khan

Visszatér Hampton remélhetőleg.
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 815

tudtommal abból csak 1 kell a kezdőbe.Höri
Cserélni meg tilos.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

tudtommal abból csak 1 kell a kezdőbe.

több mint 15 éve

Ránézve a rosteremre, lesz mit csinálni, mert a fél csapat FA lesz.
több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
szerintem a korrekt jelzőt még maga Jackson is túlzásnak tartaná

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
a tegnapi meccs után lehet igazán ideges Neuman, hogy preszezonban IR-re került Arian Foster.Höri
nem vagyok ideges,elég durván tolja eddig
Grant IR:legalább Jackson is megkapja a lehetőséget,így legalább lesz 3 korrekt futóm 😛

több mint 15 éve
steznek mákja van, nem fog 3 évig padozni az 1/1 😀Höri
be is baszott volna, ha az így is full fos csapatom mellett még sikerül elherdálnom a rohadt drágán szerzett 1/1-et is egy sosem játszó QB-ra 😀
szóval gogo Jimmy, szarunk gabora, ha ezen múlik 😛

több mint 15 éve
steznek mákja van, nem fog 3 évig padozni az 1/1 😀Höri
Ennek gabo biztos örül 😛
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
steznek mákja van, nem fog 3 évig padozni az 1/1 😀

több mint 15 éve
elképzelhető h nincs meg a 3. köröm de az én irányításom előtt kellett h elvándoroljon.kristof
Igen, én is ezt gondolom. A clevelanddel közvetlenül semmilyen trédre nem emlékszem, másod- harmadkézből kaptam meg, és szerintem ez az egyszer már lebeszélt draftnapi csere volt Igortól.Döme
Erről jó lenne, ha Igor is nyilatkozna, hogy esetleg emlékszik-e vmi trédre a Browns-szal, amelyben hozzájutott ehhez a pickhez.

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
elképzelhető h nincs meg a 3. köröm de az én irányításom előtt kellett h elvándoroljon.kristof
Igen, én is ezt gondolom. A clevelanddel közvetlenül semmilyen trédre nem emlékszem, másod- harmadkézből kaptam meg, és szerintem ez az egyszer már lebeszélt draftnapi csere volt Igortól.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
elképzelhető h nincs meg a 3. köröm de az én irányításom előtt kellett h elvándoroljon.
több mint 15 éve
Tomeee 753
Tiszta ideg vagyok, de Jahvid Best jó húzásnak tűnik 😊

twitter | last.fm | mixcloud