GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 633
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
még véletlenül sem akarok most cserélni, felesleges is lenne, pusztán egy elméleti kérdés volt, hogy tervezhetek vele mást is, mint húzni egyet a kövi drafton 😊
azért most, mert most jutott eszembe, és láttam, hogy már volt pár gazdája

több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 636 — Wrath of Khan
Go Vikesot kell még megkérdezni, hogy akarja-e folytatni, mert lassan egy hónapja az oldalon sem láttam.

A többiek sztem aktívak.Soldados
meg Fegát akinek összesen egy hsze van az új fórumonadam8
jogos.Soldados
Szerintem őt is lehet cserélni.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Go Vikesot kell még megkérdezni, hogy akarja-e folytatni, mert lassan egy hónapja az oldalon sem láttam.

meg Fegát akinek összesen egy hsze van az új fórumonadam8
jogos.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

meg Fegát akinek összesen egy hsze van az új fórumon

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

A többiek sztem aktívak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Okay, ha igy lesz igy lesz
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A tradek akkor is mennek.
Megertem en ezt az allaspontot is. Van benne logika.
De sok olyan van aki ilyenkor mar erositi a csapatat.
Csak paran szenilisek.

Dallas a topicjukban van egy ket majdnem normalisnak tuno arc epp a napokban oltottak le.
Remelem van olyan is aki globalice er valamit.

Erdekelne majd mely csapatoknak lesznek uj GM jei.
Bar felo az lesz a valasz, majd meglatod.Delonso_
csak a Dallas-nak.

és nagy valószínűséggel nem cowboys fan 😛

több mint 15 éve
A tradek akkor is mennek.
Megertem en ezt az allaspontot is. Van benne logika.
De sok olyan van aki ilyenkor mar erositi a csapatat.
Csak paran szenilisek.

Dallas a topicjukban van egy ket majdnem normalisnak tuno arc epp a napokban oltottak le.
Remelem van olyan is aki globalice er valamit.

Erdekelne majd mely csapatoknak lesznek uj GM jei.
Bar felo az lesz a valasz, majd meglatod.
több mint 15 éve
Most ne történjen semmi érdemleges. Ez nálunk az off-season, melynek során tökéletesíteni kell a szabályokat, most éppen helyre kell állítani a trackert és majd a comp. pickeket is.

Azt már csak mellékvágányon jegyzem meg, hogy ostobaság is ilyenkor trédelni... Pl vki megszerzi tőlem Troyt, majd jön egy csúnya sérülés és csak vita, sértődés van belőle... Semmi értelme ennek. Meg kell várni az idényt, hogy tiszta körülmények között lehessen trédelni.Soldados
egyrészt pontosan így van.

másik adalék meg, hogy a GM-ek nagy része futballszezon közben beleszarik a GM-kedésbe.
én is.

ha most is menne a tárgyalgatás ezerrel akkor azok lennének hátrányban akiknek van fontosabb dolga is ennél.
a Dallas-nak pl gazdája sincs 😉 (meg ne lássak egyetlen javaslatot se az új főnökre!)

több mint 15 éve
Most ne történjen semmi érdemleges. Ez nálunk az off-season, melynek során tökéletesíteni kell a szabályokat, most éppen helyre kell állítani a trackert és majd a comp. pickeket is.

Azt már csak mellékvágányon jegyzem meg, hogy ostobaság is ilyenkor trédelni... Pl vki megszerzi tőlem Troyt, majd jön egy csúnya sérülés és csak vita, sértődés van belőle... Semmi értelme ennek. Meg kell várni az idényt, hogy tiszta körülmények között lehessen trédelni. Kifejezetten butaságnak tartom, aki most akar játékosokat megszerezni...

több mint 15 éve
A baj az a tradek ilyenkor is mennek. Aztan a sertodesek is amikor valaki atveri a masikat vagy nem emlekszik. Lasd Cladyt, hany tulaja volt 3?
Nem ertem miert nem lehet bejegyezni a tradeket, legalabb tortenik valami erdemleges.
több mint 15 éve
mi a helyzet a pickek trade-elésével? 3 korábbi tulaja lehet összesen a picknek, vagy csak egy évben? mintha úgy rémlene, hogy csak egy évben volt 3 a korlát, konkrétan a 3/12 miatt kérdem, hogy tudom-e cserélniWyatt
szeptemberben ne akarj már cserélni 😛

több mint 15 éve
mi a helyzet a pickek trade-elésével? 3 korábbi tulaja lehet összesen a picknek, vagy csak egy évben? mintha úgy rémlene, hogy csak egy évben volt 3 a korlát, konkrétan a 3/12 miatt kérdem, hogy tudom-e cserélni

több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
ne izgulj Soldi.
Youtube alapján a 3. körben is találsz majd valakit 😀Höri
Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...Soldados
ne hagyd magad, valld be, hogy de 😛Wyatt
jah, az sokkal tökösebb lenne 😀

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Gilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.

Én annak örülök igazán, hogy a 2. kört nem kell odaadnom, mert nagy szükségem van rá, mivel az 1. köröm nincs meg.Soldados
ne izgulj Soldi.
Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...Soldados
ne hagyd magad, valld be, hogy de 😛

több mint 15 éve
Gilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.

Én annak örülök igazán, hogy a 2. kört nem kell odaadnom, mert nagy szükségem van rá, mivel az 1. köröm nincs meg.Soldados
ne izgulj Soldi.
de a szakértők azért ugortak fel a bandwagonjára 😀

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 815

ne izgulj Soldi.
Pedig azt alkalmazhatja a pályán. Lehet nekem is kéne egy ilyen videót dobni Tube-ra :rolleyes:
több mint 15 éve

ne izgulj Soldi.
Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...

több mint 15 éve

ne izgulj Soldi.
Youtube alapján a 3. körben is találsz majd valakit 😀

több mint 15 éve
TyR New England Patriots 276 — Mad, Bad & Dangerous to Know
Brady elkapók nélkül nyert SB-t, Clausen meg ezerszer jobb Bradynél 😀Stez
Ma sem keltem fel hiába 😊
több mint 15 éve
3. kör (CLE): Ez nekem be van írva a táblázatomba, de fingom nincs hogy milyen úton-módon jött ide. A Cle rosterben nincs olyan playa aki valaha nálam lett volna, úgyhogy draftnapi trédre gyanakszom. A múltkor már lebeszéltünk valami ilyet amiben én benne voltam, gyanítom ott kaptam meg ezt valakitől, mert a 3 negyedik körösömnek mind megvan a forrásaDöme
Ezzel amúgy az a gond, hogy Igor draftnapi trédjeinél 4. körről volt szó. :/ Ha megnézed a draft tracker alját, akkor ez látszik is.

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 631 — Whoops, looks like something went wrong.
Brady elkapók nélkül nyert SB-t, Clausen meg ezerszer jobb Bradynél 😀

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Clausen toljon 120-as ratingeket mostantól a Panthers meccseken és nem lehet gond 😛Stez
Azzal az elkapósorral PM is csak 60-asakat hozna össze. Smithen kívül nincs ott értelmes ember.
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 631 — Whoops, looks like something went wrong.
Clausen toljon 120-as ratingeket mostantól a Panthers meccseken és nem lehet gond 😛

több mint 15 éve
En kevesbe orulok neki, mert amiben rizikot vallaltam nem jott be egyik sem.
De ez mar a mult.

Elore kell nezni.
Hatha sem irl nem serulnek le/ nem tiltjak le oket
/ a jatekban sem es normalis idenyem lehet.