GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
a 49ers 1. kör mellé majd odahazudom a TB 1. kört is magamhoz, nem lesz gondSem neked sem Somosnak sem Wyattnek nincs könnyű dolga.Nekem is volt vagy 15, legtöbbje picket érint. 2012esekről nem nagyon tudom hol vannak, bár sztem az mind megvan, talán a 6. megy majd a Skinsbe, ha Carpenter 8nál kevesebbet játszik. De legalább a 2011eseim megvannak, meg nagyjából tudom mik jönnek még hozzám opcionálisan.tenorxjó neked, mi somossal mindegyik trédbe annyira egymást akartuk átbaszni minden egyes pickkel, hogy azt a rahedli oda-vissza mozgást, sok hátsókörös picket már nem vágom.. 😊
ami így hirtelen eszembe jutott, hogy Fegának odaadtam Dré Blyt az 1/7-es okoskodásomban, akit még a Lions is kivágott közben, mert olyan mint egy lajhár 😊
de tényleg így belegondolva nem lesz egyszerű összeszedni, a legtöbb érinti a mostani és jövőévi pickjeimetStez
Az enyém egyszerű, mindre emléxem.Delonso_
több mint 15 éve
Sem neked sem Somosnak sem Wyattnek nincs könnyű dolga.Nekem is volt vagy 15, legtöbbje picket érint. 2012esekről nem nagyon tudom hol vannak, bár sztem az mind megvan, talán a 6. megy majd a Skinsbe, ha Carpenter 8nál kevesebbet játszik. De legalább a 2011eseim megvannak, meg nagyjából tudom mik jönnek még hozzám opcionálisan.tenorxjó neked, mi somossal mindegyik trédbe annyira egymást akartuk átbaszni minden egyes pickkel, hogy azt a rahedli oda-vissza mozgást, sok hátsókörös picket már nem vágom.. 😊
ami így hirtelen eszembe jutott, hogy Fegának odaadtam Dré Blyt az 1/7-es okoskodásomban, akit még a Lions is kivágott közben, mert olyan mint egy lajhár 😊
de tényleg így belegondolva nem lesz egyszerű összeszedni, a legtöbb érinti a mostani és jövőévi pickjeimetStez
Az enyém egyszerű, mindre emléxem.
több mint 15 éve
Nekem is volt vagy 15, legtöbbje picket érint. 2012esekről nem nagyon tudom hol vannak, bár sztem az mind megvan, talán a 6. megy majd a Skinsbe, ha Carpenter 8nál kevesebbet játszik. De legalább a 2011eseim megvannak, meg nagyjából tudom mik jönnek még hozzám opcionálisan.tenorxjó neked, mi somossal mindegyik trédbe annyira egymást akartuk átbaszni minden egyes pickkel, hogy azt a rahedli oda-vissza mozgást, sok hátsókörös picket már nem vágom.. 😊
de tényleg így belegondolva nem lesz egyszerű összeszedni, a legtöbb érinti a mostani és jövőévi pickjeimet
több mint 15 éve
Nekem is volt vagy 15, legtöbbje picket érint. 2012esekről nem nagyon tudom hol vannak, bár sztem az mind megvan, talán a 6. megy majd a Skinsbe, ha Carpenter 8nál kevesebbet játszik. De legalább a 2011eseim megvannak, meg nagyjából tudom mik jönnek még hozzám opcionálisan.
több mint 15 éve
hát tradebuziéknál pont ez a durva 😊
több mint 15 éve
most jövök rá, majd 15 trédet kell összeszednem hamarosan 😀Csak azt kell összeszedned, ami érinti a 2011-es vagy 2012-es pickeket.
jó leszStez

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
most jövök rá, majd 15 trédet kell összeszednem hamarosan 😀jó lesz
több mint 15 éve
Pats make Brady highest-paid player in NFLMuhahaha 😀 De jó, hogy Rivers már benn van a zsákban 😀
inkább erre a részre koncentráljSzegecs
több mint 15 éve
Pats make Brady highest-paid player in NFLinkább erre a részre koncentrálj

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
nem fogok megsértődni ha szóltok, hogy van benne 1-2 hiba, egyértelmű, hogy nem tudom az összes keretet fejből 😊szóval akik eddig szóba kerültek azokat törlöm onnan, Gibsont már megtettem tavaly.
ti pedig egymással minek vitáztok ha úgy is csak én tudom hogy mire gondoltam? 😛
több mint 15 éve
meg Mcglynn sem

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jo akkor igazad van tenyleg konnyebb irni mint olvasni 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
en ugy ertelmeztem h aki nalunk ps azok meg nincsenek kiirva de akkor szovegertelmezesbol adok egy karot magamnak
több mint 15 éve
Meg Gibson sem.Pl. Hunter se nem IR listás, se nem PS. Meg Ball sem.somoskovigA lista NEM tartalmazza az IR listásokat és a Practise Squad tagokat (majd azt kiírom külön)Hörikonnyebb irni mint olvasni ?Fake
több mint 15 éve
Pl. Hunter se nem IR listás, se nem PS. Meg Ball sem.A lista NEM tartalmazza az IR listásokat és a Practise Squad tagokat (majd azt kiírom külön)Hörikonnyebb irni mint olvasni ?Fake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A lista NEM tartalmazza az IR listásokat és a Practise Squad tagokat (majd azt kiírom külön)Hörikonnyebb irni mint olvasni ?
több mint 15 éve
McGlynn meg nálam

több mint 15 éve
Most ezt a ps-t nem vágom hogy a mi psünk nincs benne, vagy az IRL ps, de lényeg a lényeg, Marcus Smith WR a ps-emen van 😊
több mint 15 éve
Gibson nálam rosteren van. Még talán játszott is valamennyit.
több mint 15 éve
Isten vagy Szegecs!
több mint 15 éve
így van.Crezdon Butler ki az anyámnál vana Steelersből?Soldadosnekem a Rams rémlik régebbrőlNewman
egyébként Soldi:
madcat/players 😛