GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 633
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Crezdon Butler ki az anyámnál vana Steelersből?Soldados
nekem a Rams rémlik régebbről

több mint 15 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
az otthoni gépemenSzegecs
Mindenki nevében hálás köszönetem.Soldados
isten vagy Szegecs.. megprobalom ebbol kilogikazni.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
az otthoni gépemenSzegecs
Mindenki nevében hálás köszönetem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
az otthoni gépemen

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Huhh!

Szegecs király vagy! Ez alapján talán Igorék is össze tudják hozni a trédjüket! Hol találtad?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Crezdon Butler ki az anyámnál vana Steelersből?

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Akkor haladjunk tovább és majd visszatérünk erre a 2 trédre? Ezt Igortól és Dömétől is kérdem.Soldados
Menjünk tovább.
több mint 15 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Akkor haladjunk tovább és majd visszatérünk erre a 2 trédre? Ezt Igortól és Dömétől is kérdem.Soldados
Sztem ugorjunk.. nem találtam meg a draft pickjeimet.
Megpróbálom áttúrni majd a hard drive-ot (meg a munkahelyi PC-t is.. hátha oda fölírtam valamit), de most igazából nem ugrik be.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
Akkor haladjunk tovább és majd visszatérünk erre a 2 trédre? Ezt Igortól és Dömétől is kérdem.

több mint 15 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
Soldi, én arra emlékszem, hogy milyen pickek vannak jelenleg a birtokomban, de arra abszolút nem, hogy milyen picket adnam a draft alatt Igornak, mert ha jól emlékszem, nem is saját draftcetli volt... 😕 Sorry.somoskovig
Egyáltalán ki trédelt fel? Te vagy Igor?Soldados
Én.

több mint 15 éve
Soldi, én arra emlékszem, hogy milyen pickek vannak jelenleg a birtokomban, de arra abszolút nem, hogy milyen picket adnam a draft alatt Igornak, mert ha jól emlékszem, nem is saját draftcetli volt... 😕 Sorry.somoskovig
Egyáltalán ki trédelt fel? Te vagy Igor?

több mint 15 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
Soldi, én arra emlékszem, hogy milyen pickek vannak jelenleg a birtokomban, de arra abszolút nem, hogy milyen picket adnam a draft alatt Igornak, mert ha jól emlékszem, nem is saját draftcetli volt... 😕 Sorry.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon meg akarod verni te CardsfantDelonso_
😊 bízom benne h értelmes tradeben cserélt gazdát a pick
de nekem az is jó ha vki más biztosan emlékszik rá
több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nagyon meg akarod verni te Cardsfant
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Azt tudom hogy egy CLE 3. kör nálam van, hogy pontosan hogy jött azt nem vágom, valami hátratrédet toltam, lehet kettőt is... Nem emlékszem pontosan.Döme
emiatt viszont mindenképpen javaslom Cardsfan_ megkeresését mert ez a trade biztosan nem akkor volt amikor én voltam a gm
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mondom hogy fel volt mindenkinek, a ramses trade-emhez se kellett már senkinek a véleményét kérni, a draft után már nem volt korlátWyatt
de most ez a legújabb szabály, ehhez kell tartanod magadOrk
értem én, és nem is problémázok véletlenül sem, úgyis baszogattam általában valakit eddig is, csak furcsálltam 😊Wyatt
a draft közbenre volt átmenetileg felfüggesztve, de a szünet alatt mindannyian eladnátok az életeteket is, szóval ezt nem szabad.

több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
mondom hogy fel volt mindenkinek, a ramses trade-emhez se kellett már senkinek a véleményét kérni, a draft után már nem volt korlátWyatt
de most ez a legújabb szabály, ehhez kell tartanod magadOrk
értem én, és nem is problémázok véletlenül sem, úgyis baszogattam általában valakit eddig is, csak furcsálltam 😊

több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
de most ez a legújabb szabály, ehhez kell tartanod magad
több mint 15 éve
mondom hogy fel volt mindenkinek, a ramses trade-emhez se kellett már senkinek a véleményét kérni, a draft után már nem volt korlát

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Természetesen a leendő másodévesek és Szaba továbbra sem hozhatnak önálló döntést Rosenhaus tag beleegyezése nélkülHöri
mi az, hogy továbbra sem? 😀 egyszer már „fel lett oldva a kötés”Wyatt
Steznek volt mert neki a harmadik éve meg PO-ba is jutott
több mint 15 éve
na itt is üdv ismét

grat Soldinak az SB-hez, már nagyon kijárt neki

Igor, én úgy emlékszem, hogy 2012-es 5.(KC)-ra alkudtam végül a kond. picket.
2011-es 5. körös KC pickem odaadtam az 1/1-ért, azt viszont nem tudom, hogy Mayoért kaptam-e 5. kört, sőt hogy egyáltalán az 1+2-n kívül miket kaptam érte, már azt sem tudom, de mikor elveszett a draft tracker Wyatt kiderítette és felírta magának. Ha ő gépnél lesz, ez ügyben csak akkor leszek okosabb

szerk.: az viszont tuti, hogy 2012-es picket lehetett már tradelni a draft után, mivel Dorseyért a 2012-es 1. körömet adtam!Stez
Mayóért 2011/1(NE)+2011/2(ATL)+2011/4 (SF)+2011/4 (NE)+2011/5 (SEA) ment, szal 2011/5. köröd volt
Természetesen a leendő másodévesek és Szaba továbbra sem hozhatnak önálló döntést Rosenhaus tag beleegyezése nélkülHöri
mi az, hogy továbbra sem? 😀 egyszer már „fel lett oldva a kötés”

több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Próbálom bepótolni egy hét kimaradásait 😛 de mindjárt ránézek.

több mint 15 éve
Rajna, téged láttalak az oldalon tegnap többször is. Tessék leokézni az Igor által beírt trédet. 😛 Haladjunk.

Fake-t nem láttam, de ha erre jár, akkor neki is van dolga az egyeztetőben.

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 631 — Whoops, looks like something went wrong.
akkor jól emlékeztem, beraktam akkor egyeztetőbe, köszi Soldi

több mint 15 éve
Igor, én úgy emlékszem, hogy 2012-es 5.(KC)-ra alkudtam végül a kond. picket.
2011-es 5. körös KC pickem odaadtam az 1/1-ért, azt viszont nem tudom, hogy Mayoért kaptam-e 5. kört, sőt hogy egyáltalán az 1+2-n kívül miket kaptam érte, már azt sem tudom, de mikor elveszett a draft tracker Wyatt kiderítette és felírta magának. Ha ő gépnél lesz, ez ügyben csak akkor leszek okosabb

szerk.: az viszont tuti, hogy 2012-es picket lehetett már tradelni a draft után, mivel Dorseyért a 2012-es 1. körömet adtam!Stez
Így van. Erre a trédre még én is emlékszem, hogy a 2012-es pick volt conditional. Mivel így volt eredetileg, ennél maradjunk.

Amúgy ez a HSZ mehet az egyeztetőbe, hiszen ez szorosan oda tartozik, főleg, hogy Igor trédjei vannak soron. 😉