GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
14 órája
Ilyen cserékről tárgyalnék:Draft közbeni:
1/26-ról lemennék a második kör elejére-közepére, kb. a 2/22-vel bezárólag bármi játszhat.
2/5-ről lemennék a második kör közepére-végére.
Draft előtti:
A 4/28-at adnám két idei 5. körért, vagy idei 5. + 6. körért, elhelyezkedéstől függ nyilván.
Jövő évi 5+6. kört adnék olyan idei 5. körért, amelyik a kör első felében van.
1 napja
választás, roubaix és még mock is?És ezek közül a mock lett a legszarabb 😁
köszi!
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
1 napja
Az első körös cserénk még nem lett leadminisztrálva, rip zacknorb mockErgo az még nem hivatalos 😀
r.baggio
Poloska vagyok.
1 napja
választás, roubaix és még mock is? köszi!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Most realizálodott bennem, hogy sajnos elég gyanús, hogy nem, vagy csak részben tudok részt venni a drafton. Még nem biztos, késő délután indulunk haza busszal Ausztriából, és a 4. kör végén választok először. Adott esetben ha úgy alakul hogy nem érek vissza lenne esetleg valaki aki tud helyettesíteni? 4. és 5. körben van összesen 5 db pickem.
Illetve a fenti probléma megoldása érdekében a szóban forgó választási jogaim továbbra is értékelhető, vet.min közeli fizuvel rendelkező ILB-re, WR-re cserélném 😊 Akár az összeset ha azonnali erősítést tudunk eszközölni a keretemben.
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
4 napja
@vassadi@r.baggioNekem már megvan a helyettesem, de azért köszi.
ugyan nem beszéltem meg a főnökúrral, de mondanám, hogy somossal ketten leszünk egy draftra és valszeg irl war roomot fogunk végrehajtani. úgyhogy sztem tudnánk segíteni. de ngl a korrektség jegyében utálnám más draftboardját meg taktikáját kívülről fújni -minden szentnek maga felé hajlik a keze-. emiatt próbáljatok mást felhajtani. aztán ha nagyon nincs senki, akkor írjatok valamelyikünkre
fake.id
4 napja
@vassadi@r.baggiougyan nem beszéltem meg a főnökúrral, de mondanám, hogy somossal ketten leszünk egy draftra és valszeg irl war roomot fogunk végrehajtani. úgyhogy sztem tudnánk segíteni. de ngl a korrektség jegyében utálnám más draftboardját meg taktikáját kívülről fújni -minden szentnek maga felé hajlik a keze-. emiatt próbáljatok mást felhajtani. aztán ha nagyon nincs senki, akkor írjatok valamelyikünkre
4 napja
Végül a de facto, ellenvélemény nélküliség miatt elfogadott 20as draftkezdés jogilag is érvényes lesz?Igen, már a hivatalos közleményekhez is úgy került be.
zacknorb
4 napja
Végül a de facto, ellenvélemény nélküliség miatt elfogadott 20as draftkezdés jogilag is érvényes lesz?Én 11-ig dolgozok aznap, az első pickemet telefonos bejelentkezéssel tudom majd megoldani, a többit pedig segítséggel
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
Végül a de facto, ellenvélemény nélküliség miatt elfogadott 20as draftkezdés jogilag is érvényes lesz?
Poloska vagyok.
5 napja
Biztos ami biztos kellene azért egy tartalék dancogo mögé a draft levezénylésére, ilyet ki tudna vállalni?
6 napja
KeKi frissítve - ha valakinek a nagy FA-hullám után is kellene még használható EDGE, DT, safety, punter, hátsó körös pickért vihetők:https://bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2026/3117662
7 napja
A draftra nekem kellene majd biztonsági tartaléknak egy helyettes, elméletileg elejétől a végéig leszek, gyakorlatilag meg ki tudja, a gyerekek milyen megszakításokat iktatnak be. 😊 Szóval kellene valaki, aki bemondja a választottjaimat, ha adott picknél nem adok életjelet. Átküldeném a boardomat, az elejéhez pár instrukcióval, a középső köröktől meg úgyis klasszik BPA. Ha valaki segítene ebben, PM-ben jelentkezzen, köszönöm!
8 napja
Friss a Chiefs KEKI, pick-csereberére fel! 😊Kínál:
Játékosok:
Renardo Green CB - jó kezdő CB két évig olcsó szerződéssel (1.750.000$ évente)
T.J. Edwards LB - 8.000.000$, 8.000.000$, UFA
Pickek:
Eléggé egy kupacban vannak az idei pickjeim, ezeken szeretnék variálni.
1/15 és 1/17
2/17 és 2/18
3/32 és 3/35
Emellett van még idénre egy 4/16, egy 5/12 és egy 7/17.
Ezekből szeretnék össze-vissza variálni az alábbi irányok mentén:
1. Az egyik első köröst idei 2. kör + jövő évi első kör kombóra cserélném, kiegészítve valami későbbi pickkel tólem.
2. A 2-3. körös garnitúrával szeretnék jobban szétszóródni, vagyis ha valakinek van egy gyengébb 2.kör-erősebb 3. kör kombója, akkor cserélhetünk. Vagy ha erősebb 2. kör, erősebb 3. kör, és adok mellé még valamit.
3. Az idei 5. és 7. kört szívesen becserélném egy idei 4. körre.
12 napja
Én azt a másfélszerest sose tudom értelmezni, ellenben ez a rész van a szabályzatban, nálam ez az irányadó mindig, ha licitelek.mindenhova átlagot írtam, Burks pedig 850/850-el, mert már 5. éve jönEzt magyarázzátok el nekem légyszi, hogy megértsem, a veteránminimum másfélszerese 810e
dancogo
r.baggio
"Vagyis az alapján, hogy hányadik NFL-szezonjában jár az adott játékos és hány éves szerződést akar vele kötni a GM, az alábbi értékeket kell elérnie az ajánlott átlagfizetésnek:
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 810.000$ – 1.080.000$
5. – 850.000$ – 1.133.333$
6. – 890.000$ – 1.186.667$
7. – 930.000$ – 1.240.000$
8. – 965.000$ – 1.286.667$
9. – 1.000.000$ – 1.333.333$
10.- – 1.035.000$ – 1.380.000$
Ez a pont nem vonatkozik a kicker, punter, long snapper poszton szereplő játékosokra, velük ajánlott átlagfizetéstől függetlenül köthető két- és hároméves szerződés, csak a veterán minimumot kell minden évben elérnie a fizetésnek."
Poloska vagyok.
12 napja
mindenhova átlagot írtam, Burks pedig 850/850-el, mert már 5. éve jönEzt magyarázzátok el nekem légyszi, hogy megértsem, a veteránminimum másfélszerese 810e
dancogo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
Hogan Hatten, LS esetében észrevettem, hogy Pats-ben van.Maradjon, Pole-nál amúgy is tovább ment a licit, a többiekre meg nem licitált senki.
A szerződés így nem él, de a licitem is gatya utólag?
Jón Gunnarson
12 napja
Hogan Hatten, LS esetében észrevettem, hogy Pats-ben van.A szerződés így nem él, de a licitem is gatya utólag?
13 napja
DJ Jones is hasonló kalapban jár, ott is te vezettél és 1 perc múlva jár le, nála is így járunk el akkor.Ezesetben kernem Harrison Smitht az eredeti osszeggel elkeltnek nyilvaitani, otherwise nem kuldtem volna ujat.Titans1.035.000 a minimum 2 évre mindkét játékos esetében.
DJ Jones DI 1 025 000 / 2 ev
Harrison Smith S 1 025 000 / 2 ev
Rajna
niners88
dankodavid
13 napja
Ezesetben kernem Harrison Smitht az eredeti osszeggel elkeltnek nyilvaitani, otherwise nem kuldtem volna ujat.Titans1.035.000 a minimum 2 évre mindkét játékos esetében.
DJ Jones DI 1 025 000 / 2 ev
Harrison Smith S 1 025 000 / 2 ev
Rajna
niners88
Pulvis et umbra sumus.
13 napja
Tracker friss, bocsi a formátumért, most hamar gyors ennyire futotta, este 9 körül lesz új frissítés.
13 napja
Aki lemarad a tularazott safetyk (vagy az irl vetminert focizo Taylor Britt) valamelyikerol, Elijah Molden olcson elado, mig Isaiah Rodgers 3.korert vagy korai 4+valamiert viheto.
Pulvis et umbra sumus.
13 napja
16 óra körül lesz frissítve a tracker, utána pedig az esti órákban.