GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
az utolso pillanatban 1 yardon megállította somosekat a D, Fradi szív ftw!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
győztes csapaton ne változtass 😛Drew Brees 44/21, 156 yard, 2 TD, 0 INTDe öcsém, állítass be íjász mély passzos O-t, meg mondjuk legyen 3-nál több értelmes elkapód, azt lesznek íjász statjaid 😛Döme
ezek nem egy íjász statjaiJJ
elit WR sorom van amúgy, kikérem magamnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Uhh de rondán kikaptam....
több mint 13 éve
Drew Brees 44/21, 156 yard, 2 TD, 0 INTDe öcsém, állítass be íjász mély passzos O-t, meg mondjuk legyen 3-nál több értelmes elkapód, azt lesznek íjász statjaid 😛
ezek nem egy íjász statjaiJJ
több mint 13 éve
jupijáé, SIMÁN vezetem a csoportot, a szezon nagy kérdése, hogy Brees eléri-e a 3000 yardot 😀 😂Drew Brees 44/21, 156 yard, 2 TD, 0 INT
ezek nem egy íjász statjai

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jippí 😊 Nyert a Colts és az Eagles, kikapott a Jets, de a Bills nyert, na jó, nem jöhet minden össze 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezt nem hiszem el, még fetomytól is képes vagyok 20 ponttal kiszopni 😂Rams Lions 6-3 az kemény
több mint 13 éve
Sebastian Janikowski kicked off 64 yards from the OAK30. Eric Weems returned the ball 17 yards to the SDO23. Tackled by Reggie Bush. Ball was fumbled and recovered by OAK Louis Delmas on the SDO23.Az elég zorall? 😛 Redzsi a szpesöl tím démon.
Mindjárt fent a cucc, 3-4 perc
több mint 13 éve
fake kick menjen 85-re, Boise styleHörién onside puntokat szeretnék rugatni csapatommal, 100%-os arányban

---
több mint 13 éve
Most vettem észre hogy ez a beállítás is elmaradt eddig...http://imageshack.us/f/31/miscgameplan.jpg/
És egyébként ha ennél a programnál maradunk, akkor meg kell csinálni pár sablont valóban, mert lehet menteni meg tölteni előre elkészített gameplaneket. És akkor a pure GM-ek is kapnának olyan beállításukat amik jpobban megfelelnek a csapatuknak anélkül hogy ők szarakodnának vele. Aztán egy sokkal hosszabb tesztelési időszak alá vetni...
több mint 13 éve
Kb 2-3 óra múlva forduló.
több mint 13 éve
Ja hogy a punt nem volt meg, ammás 😀Nem ezzel volt a gond, hanem hogy nem azt néztem elsősorban,hogy hol járt, hanem, hogy mekkorát puntolt. És azt gondoltam, hogy 35-el bepuntolta az EZ-ba, akkor ahhoz 10 yard EZ hossz az FG-hez. Emellett úgy gondoltam, hogy a puntot is onnan számolják ahol belerúg a punter, csak ezt néztem be, mert a puntot onnan számolják, ahol feladják a labdát 😊Igen? 😮 Hát de akkor hogy puntolt 36 yardos tácsbekkeket? Azt hittem akkor ahhoz max az EZ mérete (gondolom kb. 10 yard) jön hozzá. Na mindegy, akkor köszi 😊Te mióta nézel NFL-t? 😀 Nem tűnt még fel, hogy mindig ahonnan járnak, onnan +17, de inkább +18 szokott lenni az FG hossza? 😀Wyatt
Hopp ez a kép mondjuk kicsit sem haszontalan megint.. 😊fetomy
btw úgysem izgat, csak azért szurkolok, hogy a Ravens minél szarabb legyen 😀fetomy
Nyerjen csak nyugodtan a Ravens most egyet, de a következőben szurkolhatsz ellene gazdagon 😂

több mint 13 éve
Nem ezzel volt a gond, hanem hogy nem azt néztem elsősorban,hogy hol járt, hanem, hogy mekkorát puntolt. És azt gondoltam, hogy 35-el bepuntolta az EZ-ba, akkor ahhoz 10 yard EZ hossz az FG-hez. Emellett úgy gondoltam, hogy a puntot is onnan számolják ahol belerúg a punter, csak ezt néztem be, mert a puntot onnan számolják, ahol feladják a labdát 😊Igen? 😮 Hát de akkor hogy puntolt 36 yardos tácsbekkeket? Azt hittem akkor ahhoz max az EZ mérete (gondolom kb. 10 yard) jön hozzá. Na mindegy, akkor köszi 😊Te mióta nézel NFL-t? 😀 Nem tűnt még fel, hogy mindig ahonnan járnak, onnan +17, de inkább +18 szokott lenni az FG hossza? 😀Wyatt
btw úgysem izgat, csak azért szurkolok, hogy a Ravens minél szarabb legyen 😀
több mint 13 éve
Imádnivaló szemle, mint mindig 😀
több mint 13 éve
Wyatt: sztem egyáltalán nem valószínűsíthető az SB-részvételem, legfeljebb a PO - ahogy mindig is mondani szoktam. Ha megvan a Div Round elégedett leszek, onnan bármi lehet, mert egy meccsen bármi történhet, továbbá az enyémen kívül van még bőven jó csapat az AFC-ben. Továbbá én egy szóval nem mondtam, hogy enyém a legjobb csapat, csak azt, hogy az enyém áll jelenleg a legjobb mérleggel az AFC-ben. Azért remélem, nem baj, hogy ennek örültem, és hangot adtam? 😊SoldadosValszeg akkor nekem jött át kicsit máshogy, ahogy gondoltad, sorry

több mint 13 éve
Igen? 😮 Hát de akkor hogy puntolt 36 yardos tácsbekkeket? Azt hittem akkor ahhoz max az EZ mérete (gondolom kb. 10 yard) jön hozzá. Na mindegy, akkor köszi 😊Te mióta nézel NFL-t? 😀 Nem tűnt még fel, hogy mindig ahonnan járnak, onnan +17, de inkább +18 szokott lenni az FG hossza? 😀

több mint 13 éve
Igen? 😮 Hát de akkor hogy puntolt 36 yardos tácsbekkeket? Azt hittem akkor ahhoz max az EZ mérete (gondolom kb. 10 yard) jön hozzá. Na mindegy, akkor köszi 😊Plusz a long snap ami 7 yard. 😉
több mint 13 éve
Wyatt: sztem egyáltalán nem valószínűsíthető az SB-részvételem, legfeljebb a PO - ahogy mindig is mondani szoktam. Ha megvan a Div Round elégedett leszek, onnan bármi lehet, mert egy meccsen bármi történhet, továbbá az enyémen kívül van még bőven jó csapat az AFC-ben. Továbbá én egy szóval nem mondtam, hogy enyém a legjobb csapat, csak azt, hogy az enyém áll jelenleg a legjobb mérleggel az AFC-ben. Azért remélem, nem baj, hogy ennek örültem, és hangot adtam? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Igen? 😮 Hát de akkor hogy puntolt 36 yardos tácsbekkeket? Azt hittem akkor ahhoz max az EZ mérete (gondolom kb. 10 yard) jön hozzá. Na mindegy, akkor köszi 😊Hopp ez a kép mondjuk kicsit sem haszontalan megint.. 😊
több mint 13 éve
ma is 9 körül lesz forduló?kristofMa reggel 7-től fogva edzéseken voltam, most értem haza. LEefekszek aludni, aztán valamikor fel fogok kelni, utána belövöm a dolgokat, hajnalban számítsatok fordulóra. 😊
Illetve ezt a beállítást elfelejtettem feltölteni, itt lehet belőni az FG távot, meg amit láttok rajta:
http://imageshack.us/f/827/miscoffensivesettings.jpg
Amúgy azok az FG-k amikről fetomy beszéltél, 57 ill. 56 yardosak lettek volna, nálad pl. 54 a max.
több mint 13 éve
Ryan Williams penetrált. De kit érdekel, így is nyertünk. Wallace egyébként eddig nagyon halvány, beindulhatna.
több mint 13 éve
Azt hiszem ezzel senki sem tud vitatkozni 😂Hát még pont nem negatív 😂Azt tudom megverni, aki szembejön. 😉Soldados
Am Soldi: 4–11 az ellenfeleidnek a mérlege, az azért elég komolyan nyom a latban, nekem például 9–7, de ez sem épp túl magas 😛 Nálad csak a Seattle-nek és a Jacksonville-nek volt könnyebb schedule-je eddig 😀Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!