GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
~15.00-ra sztem simán jöhet az új forduló 😊egyébként somos szezonjában simán benne van még a pozitív mérleg, én nem aggódnék érte ennyire
szerk. tavaly március 10.-én indult az fa piac, ezt idén is tudjuk tartani? márc. 5. környékére sztem végzünk a szimmel, de fa előtt kéne pár nap mikor már megvan a draft sorrend és lehet csereberélgetni.
a trackert newman fogja vezetni?
több mint 13 éve
Tényleg senki nem akar abajgatni? Mert akkor még várok pár órát, aztán nyomatom kora délután a fordulót, haladjunk 😛Egyrészt IRL is mindig van negatív meglepetés, nem hiszem, hogy erre példákat kellene felhoznom a valóságból.
Engem somos baja basz fel a legjobban, legrészletesebb abajgatást küldte, rostere top3, és mégis szop....Döme
Másrészt azért mégiscsak egy Alex Smith az irányító (jó, tudom, idén konfdöntőbe jutott, de azért azt mindenki tudja, hogy ez elsősorban a D-nek volt köszönhető)... Itt kezdődik, tehát a legfontosabb poszton egy puszta game manager embere van. Ezenkívül nincs pl Frank Gore szintű futója, mint IRL van a Friscónak. Továbbá sztem a secondaryje is sebezhető.
Félreértés ne essék, nagyon jó kis csapat, de én személy szerint nem érzem oly brutálisan erősnek. Kereterősség alapján persze PO-ban lenne a helye, meglepetés lesz, ha nem jut be. De ezen annyira azért nem esik le az állam, mégiscsak Alex Smith a QB és elit futó hiányában a futójáték sem tudja ellensúlyozni a visszafogott passzjátékot.
Engem gabo mélyrepülése sokkal jobban megdöbbent.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
csinálja csak, aki lemarad kimarad 😊Tényleg senki nem akar abajgatni? Mert akkor még várok pár órát, aztán nyomatom kora délután a fordulót, haladjunk 😛vasárnap van, mindenki másnapos, ne siesd elHöri
Engem somos baja basz fel a legjobban, legrészletesebb abajgatást küldte, rostere top3, és mégis szop....Döme
több mint 13 éve
Tényleg senki nem akar abajgatni? Mert akkor még várok pár órát, aztán nyomatom kora délután a fordulót, haladjunk 😛vasárnap van, mindenki másnapos, ne siesd el
több mint 13 éve
Tényleg senki nem akar abajgatni? Mert akkor még várok pár órát, aztán nyomatom kora délután a fordulót, haladjunk 😛Engem somos baja basz fel a legjobban, legrészletesebb abajgatást küldte, rostere top3, és mégis szop....
több mint 13 éve
Chad Spann szétfut mindenkit. fetomy egy csaló 😊én meg nyertem sajnos, közel a playoff.
senki sem jutott természetesen 300 yard fölé.
és alig vannak pontok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az viszont komoly endurance problémákat sejtet, hogy a kezdő RB 17-szer futott, míg a no2 Spann 27szer :/ Csapattól azért az 52 rushing és 213 yard már szép.a második félidőben 31-3ra vezettél akkor kezdett el futni spann, wells meg leült a padra, sztem nem para.
fetomy
az idei sim nagy vesztesei meg egyértelműen somos, gabo, stez trió (esetleg igor is) a randomizált értékek teljesen tönkrebaszták az idei évre nagyszerűen felépített csapatukat, kár, hogy nem tudjuk meg valszeg soha, hogy ugyanezekkel a keretekkel mire mentek volna :\
holdout ne legyen jövőre se, fizucsökkentés meg max jövőre.
több mint 13 éve
A hold outos résszel és a fizucsökkentéses lehetőséggel mi helyzet? Csak mert utóbbi függvényében küldenék névsort, azt pedig elég sürgősen kéne már. Hagyjuk még idén?

több mint 13 éve
Engem is felbasz, hogy az egyébként egyik legjobb O-m lófaszt sem csinál már negyedik meccse és ezen bukom el a meccseket, de nem csodálkozom, miután találkoztam a randomizált értékekkel a játékosoknál. Ettől függetlenül zavaró, mert ez az évem így Vickkel húzóév lett volna, pickem meg nincs, így draft sem lesz, majd piacoznom kell végig.VIcces offseasonom lesz, az biztos. 😊
több mint 13 éve
Hát ez jó szar meccs lehetett, 6-3... 😀2-3, talán nem lesz totál égés a szezon... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
na akkor kikaptam a Saintstől is, a harmadik vereség zsinórban.Pedig lehetőségünk volt egyenlíteni (vagy nyerni), de Bulger eladta a végén a lasztit. Ez van
Grat JJ
több mint 13 éve
Igazából szerintem a program jó, csak így hogy randomizálta az értékeket így lett szarabb valamivel az egész. Természetesen örülök a győzelemnek ettől függetlenül, ha csak az O statokat nézzük nem volt egyébként ez olyan túlzó, ( a védelmemet meg egyébként is erősnek titulálom) Addainak volt 3 jó futása ezekből 3TD is lett (egyébként ezen kívül fos volt ő is 20/88 annyira nem veretes), Orton 31/17 211 0TD 2 INT , a FB kapott 14 carryt, mondjuk csak 31 yardot szerzett ebből, Woodhead ráadásul 7 hétre kidőlt, Addainak egyedül kell majd megoldania a futásokat. Talán az eredmény kissé túlzó, de nem nevezném azért fogalmatlannak a csapatomat, a védelem fele Pro Bowler, egy mákos győzelem meg egyelőre belefér.Orton eddig Bottom3 QB 4 TD 8 INT de a védelem a maximumot nyújtja, 3-2 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Átérzem helyzeted Gabo, pedig nálam eddig erősen várakozáson felüli a keret. De sokan rábaszhatnak egyébként azzal, hogy ez így ilyen év. Biztos van csapat, ahol kb. idén lehet utoljára ezzel a rosterrel nyomulni, aztán sok átalakítás jön, és ha ez a próba év erre rámegy, akkor...
több mint 13 éve
Igen de ott van lehetőséget kibaszni a HC-t ha nem teljesít megfelelően a csapat, stb...Itt meg állítgathatod a számokat jobbra balra, de nehogy már én lefussam Boltot százon, ha úgy variálom a beállításokat...
Mindegy leszarom, húzok a top10-ben, lesz egy olyan keretem, ami kb best ever, aztán jövőre is végzek 7-9-cel...
Sorry a kiakadásért, de ez most felbaszott így reggel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Hát pedig a sport az ilyen 😊 A Redskins is sokszor hogy bevásárol, vagy idén a Philly, aztán... 😊
több mint 13 éve
Igazából nem tudom értelmezni a dolgokat....Átérzem a problémádat...
Van egy olyan keretem aminél ha szabadon válogathatnám össze a játékosokat akkor se tudnék sokkal jobbat, erre totál fogalmatlan csapatok (elnézést a kifejezésért) vernek mint a kétfenekű dobot... A frontsevenben kb mindenki első körös játékos, erre futnak ellenem 5 yardos átlaggal. Biztos bennem van a hiba, de ez most kicsit felbaszott. Bár engem nem érdekel annyira a sim, de ez most nem kicsit idegesít, mert akkor mi a fasznak rakok össze jó csapatot, tök lényegtelen...gabokocka
több mint 13 éve
Igazából nem tudom értelmezni a dolgokat....Van egy olyan keretem aminél ha szabadon válogathatnám össze a játékosokat akkor se tudnék sokkal jobbat, erre totál fogalmatlan csapatok (elnézést a kifejezésért) vernek mint a kétfenekű dobot... A frontsevenben kb mindenki első körös játékos, erre futnak ellenem 5 yardos átlaggal. Biztos bennem van a hiba, de ez most kicsit felbaszott. Bár engem nem érdekel annyira a sim, de ez most nem kicsit idegesít, mert akkor mi a fasznak rakok össze jó csapatot, tök lényegtelen...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Mocsok Cowboys és azok a fránya turnoverek. Meg a futás sem volt még ilyen fos, de nem volt ez olyan sima, mint az eredmény mutatja. Mindegy, úgyis el van csalva az egész, ha nem én nyerek 😛
több mint 13 éve
Na ezt nevezem én! 3 TD-3 FG, most aztán betermeltünk. 6 pontszerző, 4 pont nélküli drive 😮 😮 De főleg Tarvaris büntet 😂 Minek ide QB? 😀 1. drive-ban első passzából nyomott egy TD-t, ezzel meg is tette amit megkövetelt a haza 😀 9 passz, 6 sikeres, 115-ös rating. Nem kell 9-10 attemptnél több és nincs gond vele 😀 Mondjuk ezzel beesett 100 yard alá a meccsátlaga, de hát evvan 😊 (biztos szar a játék 😛)2. drive-ban meg Beanie futott vagy 50 yardot és egy TD-t (itt teszem hozzá, lehet Matthewst kéne C-ben hagyni, már megint TD Key blokkot nyomott 😊), az viszont komoly endurance problémákat sejtet, hogy a kezdő RB 17-szer futott, míg a no2 Spann 27szer :/ Csapattól azért az 52 rushing és 213 yard már szép.
Ez meg a 2. ilyen TD-m 😂
"Tarvaris Jackson pass completed to RB Chris Wells for 3 yards. Tackled by S Deon Grant. The receiver ran his route right over the middle of the field. The ball was fumbled and recovered by ATL Le'Ron McClain for 22 yards and a TOUCHDOWN! Atlanta 23, Cleveland 3"
Viszont legnagyobb:
"Start of third quarter.
(3Q: 15:00) Rob Bironas kicked off 70 yards from the CLE30. Randall Cobb returned the ball 100 yards for a TOUCHDOWN! Atlanta 30, Cleveland 3"
több mint 13 éve
Újabb win, de továbbra is szar a D passzok ellen. De hát, amíg ennek ellenére nyerünk, kit érdekel. Sajnos Fetomy ütött, nála Tarvaris 45 passzolt yardja elég volt a winhez, de azért Freeman 97 yardja se rossz 😊 Futás továbbra is megy, 171 yard nem éppen rossz, bár most nem volt meg a 4 yardos átlag. Futás ellen is jók vagyunk, 50 yard alatt tartottuk Rice McGee duót. Turner egyébként 3 TD, Shady 1, ettel így ki is békülnék. Herremans visszatért, igaz még 3 hétig questionable, de így is fal legjobbja volt.Azért nem semmi volt, 7-0-ról Rajna fordított 10-7-re. Erre Turner TD, majd kickoff során forced fumble és mi szedtük össze. Turner meg gyorsan 22 yardos futott TD, máris 21-10 ide. Csoporton belül már 2 meccses előnyöm van legalább mindenkivel szemben, ráadásul kevesebbszer is játszottam egyszer, mint ők. Holnap Vikings ellen rangadó, AP teszt lesz védelemnek, de Sancsó is igen ihletett idén, ideje lenne dobnia egy picket.
Szegény Lorenzo Alexander szegycsontja meg véraláfutásos lett, 4 hétre probable. Rajna felé pedig egy nagy bocsánatkérés, nem akartuk sem DJ Moore bokáját eltörni (7 hét), sem Miachel Griffin karját (7 hét)
több mint 13 éve
azt hiszem két szóval jellemezni is lehet a meccsetkibaszottul szánalmas
MoJo-tól mondjuk pont nem vettem el a carryket, öröm nézni az összesen 12 carryjét és kemény 2 yardos átlagát
több mint 13 éve
Köszi.. tényleg.Nemá, nyertünk... fcuk, hogy lesz így 1/1.Beállítottam, de QB-knél nem lehet százalékot adni, hanam hogy mennyire valószínű hogy le lesz cserélve.
Döme, amit írtam, azt átállítanád majd a 6. fordulóra? Cam újabb 2 pickkel bizonyított ma is.. hmm, lassan Lefty is esélyt kap.Igor
Ez nálad a lehető legnagyobbra lett állítva (illetve a legkisebbre, mert az 1-es jelenti hogy elvileg simán lecseréli)Döme
Akkor maradjon inkább Cam.. vele élünk-halunk.
Ha 2 pick után se cserélik le, nem tudom mikor (bár azon kívül nem is volt annyira kivételesen pocsék ma)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Nemá, nyertünk... fcuk, hogy lesz így 1/1.Beállítottam, de QB-knél nem lehet százalékot adni, hanam hogy mennyire valószínű hogy le lesz cserélve.
Döme, amit írtam, azt átállítanád majd a 6. fordulóra? Cam újabb 2 pickkel bizonyított ma is.. hmm, lassan Lefty is esélyt kap.Igor
Ez nálad a lehető legnagyobbra lett állítva (illetve a legkisebbre, mert az 1-es jelenti hogy elvileg simán lecseréli)
több mint 13 éve
A 0–5-ös Denver mérlege levitte jócskán a schedule erősségét, ahogy nézem az eléggé befolyásolja (mondjuk azt nem tudom, hogy ha szarrányerted volna a meccset, előrébb jöttél-e volna, avagy egyfajta bünti, hogy a ligautolsó ellen szenvedtél)

több mint 13 éve
Nemá, nyertünk... fcuk, hogy lesz így 1/1.Döme, amit írtam, azt átállítanád majd a 6. fordulóra? Cam újabb 2 pickkel bizonyított ma is.. hmm, lassan Lefty is esélyt kap.
szerk: azért az első negyed elég extrém volt - Denver nyit egy 49 yardos futással, red zone pick Thigpentől, utána saját red zone pick Newtontól, aztán Thigpen benyel egy sacket, és blokkoljuk a 40 yardos FG-t... vicces ez a program 😀
szerk2: milyen PR ez.. lecsapom a Denvert, és errek visszaesek a 27. helyről a 30.-ra? 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)