GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Rodgers 386, Brees, Tebow, Cutler, Big Ben 300+os még, Ponder majdnem 😊Plusz Manning 283, Schaub 277. Látom java részüknél ott is vannak a 3-4 sikeres long pass - 90-100 yardok 😊
Mondjuk Brady tolt egy 0/6-ot megint 😀 Meg egy laza 186 yardot, de legalább a futás ment 😛
Grat a Broncos első győzelméhez, meg hogy pont a Jets ellen 😀Wyatt
És egyébként átlag 37 pont esett a meccseken.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Grat Soldi, tényleg minden tekintetben jobb volt a csapatod (kivéve ST 😛)Bengals meccs után megdicsértem a csapatot, hogy 16 szerzett és 7 engedett sackünk volt, azóta szoptunk 12-t és egyet se szereztünk 😂
egyébként most a Jets lett influenzás 😀
szerk. Wyatt, majd PR-t tedd már be pls.
több mint 13 éve
ha jobbak a statjaim tuti szopok, és fordítva. Persze sajat 1yardon elveszített labdával nem nehéz...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amikor ülnek a hosszú passzok.... :cool: Mondjuk az 1 TD 2 pick még mindig nevetséges, de a Dolphins védelme ellen talán belefér.
Kösz a játékot bria!
több mint 13 éve
Ruuuuulllzzzz 26-20 ide a Philly ellen, pedig még vezetett is az igülsz 😊Néhány érdekesség:
Fumble: nálam nulla darab ismét, a Phillynél 6 fumble, 4 lost 😀 Hozzáteszem a 6 fumble-ből 3-at Randall Cobb okozott 😂 😂
Megint 1 szar snap miatt maradt ki egy FG, plusz egy 90+os drive végén megfogtak pár yardra az EZ-től és csak FG lett, ami nem szép, de hát segond.
Szákáp az MVP, mondjuk ő is rúgott 4 FG-t, nem is csoda, DeAngelo újabb INT, ez már 4 idén, ééééés vezetem a csoportot :cool: :cool:
több mint 13 éve
Védelmi bemutatót tartottam a Browns ellen. :cool: 200 total yardot sem érték el, 14 3rd vagy 4th downból egyetlen egy 1st downt sem szereztek, és 5 sacket osztottam és egyetlen FG-t engedtünk. 😊5 meccs, 5 W, a védelem pedig mindössze 2 TD-t engedett eddig. :cool: (Ezúttal egy punt return TD-t nyaltam)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
tebow: god mode onígy nehéz nyerni
de legalább pontgazdag meccs, a csapatomat elnézve csak ilyeneket kellene játszanom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Rodgers 386, Brees, Tebow, Cutler, Big Ben 300+os még, Ponder majdnem 😊Mondjuk Brady tolt egy 0/6-ot megint 😀 Meg egy laza 186 yardot, de legalább a futás ment 😛
Grat a Broncos első győzelméhez, meg hogy pont a Jets ellen 😀

több mint 13 éve
cutler 359y! 😛moss és massaquoi is 100yard felett. best offense!
5-0 :cool:
több mint 13 éve
minek izgultam, amikor bye weekes vagyok 😀
több mint 13 éve
megaláztam a lionst,18-61Q: 11:08 DET - Jason Hanson 34 field goal
2Q: 06:20 DET - Jason Hanson 39 field goal
2Q: 03:33 NYK - Nate Kaeding 51 field goal
2Q: 01:15 NYK - Nate Kaeding 36 field goal
3Q: 01:33 NYK - Nate Kaeding 55 field goal
4Q: 14:23 NYK - Nate Kaeding 36 field goal
4Q: 09:55 NYK - Nate Kaeding 53 field goal
4Q: 01:30 NYK - Nate Kaeding 21 field goal
több mint 13 éve
bigtenfootball rulez mi? 😀 Csak kár, hogy a négerqbrohanást nem tudjuk megoldani 😕Lehet választani hogy fél órán belül, vagy csak este 11-éjfél körül legyen forduló.Dömemindegy,úgy is alázokJoci
Wyatt: ja, a sok BIRKa meg követett 😀
több mint 13 éve
Olyan opció nem volt, hogy most... 😛
több mint 13 éve
Túl van tárgyalva.
több mint 13 éve
most

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
most

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Lehet választani hogy fél órán belül, vagy csak este 11-éjfél körül legyen forduló.Dömemindegy,úgy is alázok
több mint 13 éve
Lehet választani hogy fél órán belül, vagy csak este 11-éjfél körül legyen forduló.
több mint 13 éve
Elvileg ha emelünk az irányítók összratingjén képességeikhez mérten és beállítjuk rendesen az értékeiket, azaz lesz WC és gunslinger stb irányító is, akkor kijöhetnek a megfelelő számok a playbook erre optimalizálása esetén.