GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 923 — Keep pounding
A hold outos résszel és a fizucsökkentéses lehetőséggel mi helyzet? Csak mert utóbbi függvényében küldenék névsort, azt pedig elég sürgősen kéne már. Hagyjuk még idén?Wyatt
Erre reakciók?

- Sztem a mi játékunkban masszív szubjektivitást nélkülözve a holdout nem oldható meg, így sztem az ne legyen.

- Fizucsökkenős rész érdekes, én elküldtem Smittyt hosszabbításra, vázolom a példát aztán vagy egyetértünk vagy nem. Idén 7.775.000 asszem a fizuja, teszem azt én most ajánlanék neki 3 évre 6.5 milliót, sztem ez aláírható, mert messze nem biztos, hogyha lejár a szerződése, akkor év végén megkapja 35 évesen a 2 év 6.5 milliót. Tehát sztem az idei fizuját figyelembe véve a rosik megállapítanak egy összeget, ami akár lehet kevesebb mint amit idén keresne, de hosszútávon mégis jól járjon a játékos. Akár ha idén nem, de a jövő évvel kapcsolatosan is kéne véleményt alkotni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 717 — Chiefs GM
Rózsikák, megcsinálom a tavalyi táblázatot, addig mindenki küldjön nekem PM-ben egy email-címet, ahova küldhetem, aztán jöhet vissza és összesítem.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Király, továbbra sincs vereségem (5-0), ráadásul egész csoport mögöttem 2-4-gyel áll, ami annyira azért nem rossz helyzet jelenleg. Sőt, igazából ha ma verjük michignai Giantset, akkor őket kb. ki is lehet venni versenyből, 7 meccs alatt nem hoznak rajtam be 4 meccses előnyt.
Védelmet nagy dícséret illeti, fostam az eddig állat Sancsótól, de 5 pick az 5 pick, ebből ráadásul 4-et meccs elején szórt el, ötödiket meg rögtön 3.Q elején. Greenway miatt sorry, nem akartam én senkit pihenőpályára rakni.
Futás terén most volt egy kis visszaesés, csak 142 yard lett, de AP-t megtartottuk azért 74-en. 3.down D-im is nagyon zorall eddig.

HC-ra büszke vagyok, 14-0-nál második negyed közepén Vikes 36 yardosán a 4&2-nek nekimentünk. Hiába, tudjuk, hogy Buehler jó 😊 Bár Vikes se laza, 21-0-nál az én 35 yardosomon puntoltak egy hosszút, komoly 29 yard lett belőle. Erre jött az überelés, Vikes 34-esén 4&4-nek mentünk neki.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 219 — Whoops, looks like something went wrong.
A mostani listámnak a felének van még egy éve, de gondoltam megnézem, ki mennyit kér, hogy már úgy kalkulálhassak jövőre a cappel is. Idénre meg nem nagyon van húzónevem, Gaffneyt ha sikerül megtartanom olcsóért remek, de Ő sem igazán érdekel. 😀
Hajrá fetamás, bassz oda a playáknak! 😊

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

Utálom ezt a programot, mér adtam rá pénzt 😀
Legalább a jó első körnek tudnék örülni, de az is Delnél van 😀

Viszont kurvára tetszik a részletessége 😀tenorx
érdeklődéssel figyelem az eredményeid 😊
több mint 13 éve
tenorx 14 038 — fő libsi

Utálom ezt a programot, mér adtam rá pénzt 😀
Legalább a jó első körnek tudnék örülni, de az is Delnél van 😀

Viszont kurvára tetszik a részletessége 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
milyen valódihoz?Szegecs
Van egy véleménye a játékosnak, egy az ügynökének, meg persze az asszony is belepofázik 😊 Az pont három 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fene tudja már hanyan vannak. akkor fetomy teljes értékű, delonso beugró.

több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Jobb lenne mindenesetre öttel, főleg, ha az ötödik Lavigne. 😊 Azért 3 ember átlaga jobban közelít valódihoz, mint 2.Deny
milyen valódihoz?

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Még mindig nem jöttem rá, hogy miért akar mindenki minden hulladékkal hosszabbítani.Szegecs
szeretjük újrahasznosítani a szemeteteaglesmcnabb
az csak akkor móka, ha a szemét ingyen van
jelen esetben viszont kifejezetten drága mulatság lesz 😐

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jobb lenne mindenesetre öttel, főleg, ha az ötödik Lavigne. 😊 Azért 3 ember átlaga jobban közelít valódihoz, mint 2.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 888 — je suis poloska
Még mindig nem jöttem rá, hogy miért akar mindenki minden hulladékkal hosszabbítani.Szegecs
szeretjük újrahasznosítani a szemetet

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként most akkor 4 rózsi ad ajánlatot, 2 kikerül és 2 átlaga lesz a végső?Deny
Az alapján amit Höri ír igen... Tavaly mintha 5-en lettek volna (a pótrózsin kívül)Rataxes
mondjuk én teljesen azt hittem, hogy én leszek az 5 és Del a pótdemjén 😀 póttagságot felesleges is volt megszavaztatni sztem 😊

akkor Stez fellélegezhet egy kicsit 😛
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Jobb lenne/lett volna az 5 rózsi összesen..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Egyébként most akkor 4 rózsi ad ajánlatot, 2 kikerül és 2 átlaga lesz a végső?Deny
Az alapján amit Höri ír igen... Tavaly mintha 5-en lettek volna (a pótrózsin kívül)Rataxes
valóban

több mint 13 éve
Az alapján amit Höri ír igen... Tavaly mintha 5-en lettek volna (a pótrózsin kívül)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként most akkor 4 rózsi ad ajánlatot, 2 kikerül és 2 átlaga lesz a végső?
több mint 13 éve
Még mindig nem jöttem rá, hogy miért akar mindenki minden hulladékkal hosszabbítani.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
egyébként a semleges drukkerek nyilván csak a mi csoportunkat nézik.

TyR 3-3
Rajna 3-3
Szegecs 3-3
Én 3-3

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 888 — je suis poloska
Kurva életbe már komolyan.tenorx
ennyire megrázott a 94 milkó? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Fetomy hívta fel a figyelmemet, hogy vannak rossz snapek FG-knél. Annyit tudok csinálni hogy mindenkinek berakom a lehető legjobb LS értékkel bíró csávót LS-nek, ez persze totál random, nálam Evan Moore 94-es long snapper. 😀
több mint 13 éve
tenorx 14 038 — fő libsi
Kurva életbe már komolyan.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Elnézést, biztos le van írva valahol, csak én nem találom, de a Szabálykönyvben nincs, a hosszabbításokhoz meg kéne:

mennyi lesz a 2012-es szezonban a cap?

Sorry, ha csak én nem tudom...StormST
94 millió

több mint 13 éve
Kemény a Jets influenzajárvány 😀

Kiváncsi vagyok végigtolja-e a reg. seasont INT nélkül 😛Rataxes
Khm :/

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 213 — Vikings fan
2 csapat nem küldött hosszabbítást, Deny és TocaHöri
Toca annyira megörült első győzelmének, hogy siekresen felírta 21.ének a határidőt pedig már 3 napja megvan az 5 név csak gondolkodtam legyen-e hatodik.sorry...