GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Az azért érdekes hogy a Steelers tavaly is jó volt a másik programmal, idén is.
A Pats a két veresége ellenére szintén.
Nem gondolom hogy a progi ront el mindent.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Maradjon program, ez ilyen év, majd győztest nem ismerjük el vagy odaírjuk, csonka szezon.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ja, mindenki a PO-ba jutna elképzelése alapján és csak a progi tehet róla hogy nem valósul meg.Delonso_
Na végre, jól beszélsz. 😛

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
na ennyit a bivalyerős Seahawksról 😂

3-3, hát na, hullámzunk 😊Fucu
alamizsna 😛braxa88
nem kellett volna 😛

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ja, mindenki a PO-ba jutna elképzelése alapján és csak a progi tehet róla hogy nem valósul meg.
több mint 13 éve
Adom, mert ez így nekem nagyon nem adja. POba vártam a csapatot, erre 1-4-1...tenorx
Én meg csoportelsőséget, erre megint aláz a Vikings... 😀

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lehet rajta nyavajogni, meg felvágni miatta 😀 Csak mint mindegyiken 😀
De ha az a kérés, többet nem rakok be 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azt lehet tudni hogy a power ranking miért fontos? 😮 a team standings nem jó?

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
Adom, mert ez így nekem nagyon nem adja. POba vártam a csapatot, erre 1-4-1...tenorx
Mit adsz?
És én mit mondjak? Én is PO-ba vártam a csapatot, erre folyton szopok. Ez van. Valamelyik Gm örülhet majd a meglepi, nem várt 1/1-nek. 😊Stez
legyen 32 csapatos a PO

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha van olyan, aki nem sajnálja az időt arra, hogy belőjjék mondjuk nyárig/őszig a ratingeket, akkor mindenképp maradjunk ennél a programnál. Milliószor jobb mint a madden, főleg mert maddenben megadjuk a DC-t, és megkapjuk, hogy 20-18 azt jónapot, itt meg ténylegesen a magunk képére lehet formálni a csapatot, és rengeteg olyan adatot, statisztikát meg tudunk kapni, amivel szintén sokat lehet formálni a csapaton. És nem csak úgy kidob egy random értéket, hogy mi lett, hanem végigvezeti a saját akaratunkhoz nagyon hasonló gameplannel a meccseket.

Értem, hogy sokak kiábrándultak, de ez nem a program miatt van, hanem a rengeteg random érték miatt, illetve a nagyon sok alapon hagyott, évekkel ezelőttire belőtt gameplan miatt.

Bár nem mondanám, hogy minden játékos minden tulajdonságát annyira vágom, de mindenképpen inkább csatlakozom én is azokhoz, akik belövik azokat, csak ne váltsuk lea programot, mert őszintén szólva ilyen részletesség után számomra baromi nagy visszalépés lennea madden. Főleg, hogy ott ugyanúgy megvannak az irreális fasságok.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 219 — Whoops, looks like something went wrong.
Mit adsz?
És én mit mondjak? Én is PO-ba vártam a csapatot, erre folyton szopok. Ez van. Valamelyik Gm örülhet majd a meglepi, nem várt 1/1-nek. 😊

több mint 13 éve
tenorx 14 038 — fő libsi
Adom, mert ez így nekem nagyon nem adja. POba vártam a csapatot, erre 1-4-1...
több mint 13 éve
és mi lenne ha az értékek belövésében a madden értékei lennének a támpontok?

mivel a madden nagyjából normálisan lőtte be az értékeket csak szarul szimulál ugye, ez az új progi meg jól szimulál, csak szarul lövi be az értékeket. A kettőt nem lehetne "ötvözni"? :rolleyes:eaglesmcnabb
Egy rahedli olyan tulajdonság, vagy "jellemző" van ebben a játékban, ami a maddenben nincsen abszolút, illetve ez fordítva is igaz.
Itt én mondtam már, hogy egyáltalán nem találkoztam például speed értékkel sehol sem, amit nem hiszek el, mert egyszerűen nem létezik.
De egyébként annyiban nem hülyeség az ötleted, hogy azért jó pár tulajdonság viszont ebben is van, mint a maddenben, így azért azzal némi időt biztosan lehet nyerni és felgyorsítani a dolgokat, ha azt a pár értéket kimásoljuk a maddenből.

több mint 13 éve
Nem tudom gabo, ezt döntsétek el mondjuk gyorsan, hogy mit szeretnétek, mert én/mi is eszerint állunk neki a ratingeknek. Nem egyedül csinálnám, hanem mondjuk jelezte ugye somos is és Delonso is például, hogy segítene.
Mondjuk nyilván itt van egy ilyen probléma, hogy itt ez a pár ember a maga szubjektivitásával ítéli meg a játékosokat, de mondjuk erre meg ki lehet találni a tavaly Fake által már felhozott rating-bizottságot, ahol esetleg néhány játékost átbeszéljünk.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 888 — je suis poloska
és mi lenne ha az értékek belövésében a madden értékei lennének a támpontok?

mivel a madden nagyjából normálisan lőtte be az értékeket csak szarul szimulál ugye, ez az új progi meg jól szimulál, csak szarul lövi be az értékeket. A kettőt nem lehetne "ötvözni"? :rolleyes:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
Nekem csak annyi a gondom ér-e annyit az egész, hogy rengeteg időt elbasszatok vele. Olyan 1800 ember nemtudom hány tulajdonságát belőni, amit persze előtte még le is kell egyeztetni valamelyest, mert mégiscsak szubjektív a dolog, embertelen mennyiségű idő. Én jelenleg inkább a Madden felé hajlok jövőre. Jóval egyszerűbb, kevesebbet tud sokkal, de sztem nekünk bőven elég.gabokocka
a gm játék a legrosszabb dolog, ami az oldallal történt, mindig mondtam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 923 — Keep pounding
Nekem csak annyi a gondom ér-e annyit az egész, hogy rengeteg időt elbasszatok vele. Olyan 1800 ember nemtudom hány tulajdonságát belőni, amit persze előtte még le is kell egyeztetni valamelyest, mert mégiscsak szubjektív a dolog, embertelen mennyiségű idő. Én jelenleg inkább a Madden felé hajlok jövőre. Jóval egyszerűbb, kevesebbet tud sokkal, de sztem nekünk bőven elég.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 716 — Chiefs GM
Igazáből kibaszottul kezdene érdekelni, hogy lettek belőve a játékosok mert ezt már qrvára nem hiszem el.
Elindítom a csapatot a lacrosse bajnokságban, a játéktudás úgyse számít, max ott fejbebasznak vkit...gabokocka
Ne akard tudni. Kiveséztük, szar az egész, akkora brutális faszságok vannak a random miatt, hogy elképesztő.
Remélem, hogy a teljesen átírt értékekkel már tényleg jó lesz a sim, ahogyan azt várjuk. Mert ha nem, akkor elég tré a helyzet. Néhány HSZ-el fentebb írtam, hogy az új, idei ratingeket hamarosan elkezdem megcsinálni, de hát az idei szezonra ne várj már semmit, én is így vagyok ezzel.Stez
Ha gondolod, szívesen besegítek.

több mint 13 éve
Igazáből kibaszottul kezdene érdekelni, hogy lettek belőve a játékosok mert ezt már qrvára nem hiszem el.
Elindítom a csapatot a lacrosse bajnokságban, a játéktudás úgyse számít, max ott fejbebasznak vkit...gabokocka
Ne akard tudni. Kiveséztük, szar az egész, akkora brutális faszságok vannak a random miatt, hogy elképesztő.
Remélem, hogy a teljesen átírt értékekkel már tényleg jó lesz a sim, ahogyan azt várjuk. Mert ha nem, akkor elég tré a helyzet. Néhány HSZ-el fentebb írtam, hogy az új, idei ratingeket hamarosan elkezdem megcsinálni, de hát az idei szezonra ne várj már semmit, én is így vagyok ezzel.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 213 — Vikings fan
Utolsó előtti csapat.... Azért ezt nem hiszem el.tenorx
Nah aztan teged kertelek fel hogy segits azt 7 het alatt meg 1-6 tal is megelozlek 😀
Döme majdnem meglett csak hat kene egy iranyító még 1 hét.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
na ennyit a bivalyerős Seahawksról 😂

3-3, hát na, hullámzunk 😊Fucu
alamizsna 😛
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tudom,hogy valószínű megint nincs igazam, és a program a szar, de be lehet állítani, hogy maximum hány yardról rúgja rá a kicker (méghozzá itt) ésazt is, hogy mikor milyen gyakorisággal menjen neki a 4-nek (méghozzá itt).

De megértem, hogy egyszerűbb emiatt is szidni a programot.
több mint 13 éve
Utolsó előtti csapat.... Azért ezt nem hiszem el.tenorx
Ja, szerintem is utolsó vagy. 😂

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Na megvan az első vereség, grat bria! Várható volt, hogy a hármas idegenbeli sorozatban lesz fiaskó. De legalább nem nyomaszt a továbbiakban a perfect season. 😊

Mondjuk rohadjon meg a program:
4-10-MIA40 (4Q: 01:14) Mason Crosby attempted a 57 yard field goal and missed short of the crossbar.

Nem értem, miért nem próbálta meg inkább a 4. kísérletet, azért 57-ről nem Janikowski nevű kickerrel bevállalni az FG-t ilyen kiélezett helyzetben, faszság.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 923 — Keep pounding
Elindítom a csapatot a lacrosse bajnokságban, a játéktudás úgyse számít, max ott fejbebasznak vkit...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.