GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Na egyelőre még ne nagyon nézegessétek a pdf-ket, inkább megcsinálom mindegyik csapatban a posztokat normálisan, és utána rakom fel a rostereket, mert így - remélhetőleg - nem kell kétszer, háromszor újra kidobálnom majd a PS-embereket és már tényleg nem lesznek fantomok amiatt amit a közleményekben írtam. Ez holnap estére várható.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én frissítettem a DC-met, a kezdőm is valahogy így fog kinézni... Továbbá lecseréltem ott is Randy Moss-t Bryant Johnson-ra, de ez a Döme által posztolt pdf-ben már helyesen szerepel (korábban jeleztem már) csak az excelben nem.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor viszont arra kérnék mindenkit, aki nem tuti biztos hogy kompatibilis a roster és a DC, az frissítsen egyet, mert most már gecire unom ezt az egészet, hihetetlen körülményesen van ez az egész megcsinálva, és mások igénytelensége miatt nem akarok pluszmunkát...Döme
Az ezzel a gond bro, ha erre vársz, sokáig várhatsz, hisz van aki nem is olvassa nagyon ezt a fórumot.Delonso_
Tényszerű.

Akkor viszont lesznek olyan rosterek amiben nem kulcsplayák ugyan, de lehet el lesznek baszva, nem várhatja el senki, hogy 1945 játékost egyedül a helyére tegyek ezzel a szájbakúrt programmal.Döme
Eddig rajtam és most Kristófon kívül nem rémlik, hogy bárki írta volna, hogy az excelben van nála hiba, így szerintem ha az 53 alap rostertag stimmel, onnantól kezdve felesleges ezzel foglalkozni, a ps-emberek úgysem lépnek pályára

több mint 14 éve
ne a beírt DC-t vedd alapul, hanem az excel rostert, az frissebb.Höri
Akkor viszont arra kérnék mindenkit, aki nem tuti biztos hogy kompatibilis a roster és a DC, az frissítsen egyet, mert most már gecire unom ezt az egészet, hihetetlen körülményesen van ez az egész megcsinálva, és mások igénytelensége miatt nem akarok pluszmunkát...Döme
Az ezzel a gond bro, ha erre vársz, sokáig várhatsz, hisz van aki nem is olvassa nagyon ezt a fórumot.Delonso_
Tényszerű.

Akkor viszont lesznek olyan rosterek amiben nem kulcsplayák ugyan, de lehet el lesznek baszva, nem várhatja el senki, hogy 1945 játékost egyedül a helyére tegyek ezzel a szájbakúrt programmal.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A mielőbbi kezdést "elősegítő" probléma lépett fel:
A Houstonnak a DC illetve a feltöltött excel rostere nem egyezik, és más csapatnál is kaad ilyesmi, pl. Heath Evans az excel rosterben nincs benne amelyik cspatnál van (asszem Giants).

Pl. Jeromy Miles a rosteren PS-tag, DC-ben nem, vagy Malcolm Smith rosteren 53-as kerettag LB, DC-n Ps-ben van...

Melyik lehet az igazi?Döme
Az ezzel a gond bro, ha erre vársz, sokáig várhatsz, hisz van aki nem is olvassa nagyon ezt a fórumot.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem is friss a dc, az excelben még vannak hiányosságok
több mint 14 éve
Az én DC-m friss, az excelben viszont még mindig bent van Kris Jenkins, Eric Moore helyett, nem mintha nem lenne mindegy, előbbi visszavonult, az utóbbi meg eszméletlen minimális szerepet kapott csak idén

több mint 14 éve
A Houstonnak a DC illetve a feltöltött excel rostere nem egyezik, és más csapatnál is kaad ilyesmi, pl. Heath Evans az excel rosterben nincs benne amelyik cspatnál van (asszem Giants).

Pl. Jeromy Miles a rosteren PS-tag, DC-ben nem, vagy Malcolm Smith rosteren 53-as kerettag LB, DC-n Ps-ben van...

Akkor viszont arra kérnék mindenkit, aki nem tuti biztos hogy kompatibilis a roster és a DC, az frissítsen egyet, mert most már gecire unom ezt az egészet, hihetetlen körülményesen van ez az egész megcsinálva, és mások igénytelensége miatt nem akarok pluszmunkát...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

ne a beírt DC-t vedd alapul, hanem az excel rostert, az frissebb.

több mint 14 éve

Én Höriére adnék, akinek gondja volt vele az reklamálhatott.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jewman nem mindenkire hagy az elődje #1 QBt és #1 RBt 😊 Innen csak elbaszni lehet 😉
(Kacsintós smileyt használtam, úgyhogy igazam van)tenorx
Értékelhető D# nélkül, közel 0 O-linenal (mondjuk sokat ezen még nem sikerült javítani, de a védelem nyeri a bajnokságot ugyebár 😛 ), de, ha még ezeket nem is vesszük, az előző draftomat így is elég nehéz lenne lesemmizni, ahogy a következő évben is vsz ez lesz a 2011-essel. 😀
1/1-es csapatból remélhetőleg hamar playoffost varázsolok. 😊

több mint 14 éve

Melyik lehet az igazi?
több mint 14 éve
15 darab 53-as roster (illetve adott esetben 51-es, 52-es imádom a felelősöket 😛) feltöltve, nézzétek bőszen, és pm-ben írjátok a hibákat. Olyan poszt nincs hogy LS, tehát az LS-es valami másnak vannak beírva, az nem hiba.

Ha lesz energiám, ma még felnyomom a többit is.Döme
akkor lehet az LS helyett egységesen TE-t vagy OL-t kellene beállítaniFucu
hát szerintem igazából tökmindegy, tőlem akármi lehet, de inkább ne kelljen ezzel is baszódnom 😊
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
15 darab 53-as roster (illetve adott esetben 51-es, 52-es imádom a felelősöket 😛) feltöltve, nézzétek bőszen, és pm-ben írjátok a hibákat. Olyan poszt nincs hogy LS, tehát az LS-es valami másnak vannak beírva, az nem hiba.

Ha lesz energiám, ma még felnyomom a többit is.Döme
akkor lehet az LS helyett egységesen TE-t vagy OL-t kellene beállítani

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve

Ha lesz energiám, ma még felnyomom a többit is.
több mint 14 éve
tenorx 14 040 — fő libsi
Jewman nem mindenkire hagy az elődje #1 QBt és #1 RBt 😊 Innen csak elbaszni lehet 😉
(Kacsintós smileyt használtam, úgyhogy igazam van)
több mint 14 éve
Gyerekek, kértem hogy PM-ben írjátok meg a hibákat. Mindjárt rakok fel PS nélüli rostereket az eddigiek helyett (kész az összes csapat), ott már elvileg nem lesznek Fantomasok. Nézzétek át majd azokat. Egyelőre nem minden hiba van javítva amit írtatok.

tehát még egyszer: PM-ben!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 170
pár hiba a Cardsnál csak posztok:
Jared Weldheer nem C hanem LT
David Baas sem C hanem LG
Levi Brown nem LT hanem RT
Nick Sundber pedig LS a WLB helyett.

Köszi a fáradozást.Fucu
Egy hiba nálad: Veldheer, nem Weldheer.
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
pár hiba a Cardsnál csak posztok:
Jared Weldheer nem C hanem LT
David Baas sem C hanem LG
Levi Brown nem LT hanem RT
Nick Sundber pedig LS a WLB helyett.

Köszi a fáradozást.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Én kérek elnézést.
Már csak egyetlen kérdésem van: Mi a frászért játsszuk mi ezt a játékot, amikor tudjuk, hogy Jewman nyeri a szezont, tökéletesen FA-zik, valamint draftol minden évben? 😛Stez
Erre a kérdésre még én sem tudtam válaszolni. :/Newman
Hmm, Habi biztos, hogy a Steelerst veszi át? Newman tökéletes lenne Soldi utódjaként 😀Wyatt
Én is tökéletesen draftolok és arcom is van! 😛 😀
ráadásul nekem is newmani szintű problémákat kell megoldanom Acélvárosban

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Megoldom, ahogy eddig is. 😊
Ráadásul nekem nem kell nagy FA-zás, elég lesz a következő drafton az az 5 darab 1.-2. körös pick is, és mivel kurvajól draftolok, így nincs miért aggódnom. 😛Newman
Én kérek elnézést.
Már csak egyetlen kérdésem van: Mi a frászért játsszuk mi ezt a játékot, amikor tudjuk, hogy Jewman nyeri a szezont, tökéletesen FA-zik, valamint draftol minden évben? 😛Stez
Erre a kérdésre még én sem tudtam válaszolni. :/Newman
Hmm, Habi biztos, hogy a Steelerst veszi át? Newman tökéletes lenne Soldi utódjaként 😀

több mint 14 éve
Höri, klassz amit csináltál, de annyi kiegészítésem lenne hogy a kezdő DT nem Antonio Johnson hanem Anthony Adams. Nem hiszem hogy pontban nagy változás (de remélem 😊 )Delonso_
Ez nem kezdő szerint van, hanem szerzett pont szerint csinált Höri kezdőt. 😉szaba
Okay, amúgy is egy kalap szilva volt Adams (Johnson is)
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jewman fincsi 97 millás capről indul a simmelés után. Jó FA-zást és draftot, még egy rakat cuttal sem lesz valami nagy mozgástered. 😀Stez
Ráadásul nekem nem kell nagy FA-zás, elég lesz a következő drafton az az 5 darab 1.-2. körös pick is, és mivel kurvajól draftolok, így nincs miért aggódnom. 😛Newman
Én kérek elnézést.
Erre a kérdésre még én sem tudtam válaszolni. :/

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 170
Höri, klassz amit csináltál, de annyi kiegészítésem lenne hogy a kezdő DT nem Antonio Johnson hanem Anthony Adams. Nem hiszem hogy pontban nagy változás (de remélem 😊 )Delonso_
Ez nem kezdő szerint van, hanem szerzett pont szerint csinált Höri kezdőt. 😉
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 232 — Whoops, looks like something went wrong.
Jewman fincsi 97 millás capről indul a simmelés után. Jó FA-zást és draftot, még egy rakat cuttal sem lesz valami nagy mozgástered. 😀Stez
Én kérek elnézést.
Már csak egyetlen kérdésem van: Mi a frászért játsszuk mi ezt a játékot, amikor tudjuk, hogy Jewman nyeri a szezont, tökéletesen FA-zik, valamint draftol minden évben? 😛