GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Na egyelőre még ne nagyon nézegessétek a pdf-ket, inkább megcsinálom mindegyik csapatban a posztokat normálisan, és utána rakom fel a rostereket, mert így - remélhetőleg - nem kell kétszer, háromszor újra kidobálnom majd a PS-embereket és már tényleg nem lesznek fantomok amiatt amit a közleményekben írtam. Ez holnap estére várható.
több mint 14 éve
Én frissítettem a DC-met, a kezdőm is valahogy így fog kinézni... Továbbá lecseréltem ott is Randy Moss-t Bryant Johnson-ra, de ez a Döme által posztolt pdf-ben már helyesen szerepel (korábban jeleztem már) csak az excelben nem.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Eddig rajtam és most Kristófon kívül nem rémlik, hogy bárki írta volna, hogy az excelben van nála hiba, így szerintem ha az 53 alap rostertag stimmel, onnantól kezdve felesleges ezzel foglalkozni, a ps-emberek úgysem lépnek pályáraTényszerű.Akkor viszont arra kérnék mindenkit, aki nem tuti biztos hogy kompatibilis a roster és a DC, az frissítsen egyet, mert most már gecire unom ezt az egészet, hihetetlen körülményesen van ez az egész megcsinálva, és mások igénytelensége miatt nem akarok pluszmunkát...DömeAz ezzel a gond bro, ha erre vársz, sokáig várhatsz, hisz van aki nem is olvassa nagyon ezt a fórumot.Delonso_
Akkor viszont lesznek olyan rosterek amiben nem kulcsplayák ugyan, de lehet el lesznek baszva, nem várhatja el senki, hogy 1945 játékost egyedül a helyére tegyek ezzel a szájbakúrt programmal.Döme

több mint 14 éve
Tényszerű.Az ezzel a gond bro, ha erre vársz, sokáig várhatsz, hisz van aki nem is olvassa nagyon ezt a fórumot.Delonso_ne a beírt DC-t vedd alapul, hanem az excel rostert, az frissebb.HöriAkkor viszont arra kérnék mindenkit, aki nem tuti biztos hogy kompatibilis a roster és a DC, az frissítsen egyet, mert most már gecire unom ezt az egészet, hihetetlen körülményesen van ez az egész megcsinálva, és mások igénytelensége miatt nem akarok pluszmunkát...Döme
Akkor viszont lesznek olyan rosterek amiben nem kulcsplayák ugyan, de lehet el lesznek baszva, nem várhatja el senki, hogy 1945 játékost egyedül a helyére tegyek ezzel a szájbakúrt programmal.
több mint 14 éve
Az ezzel a gond bro, ha erre vársz, sokáig várhatsz, hisz van aki nem is olvassa nagyon ezt a fórumot.Akkor viszont arra kérnék mindenkit, aki nem tuti biztos hogy kompatibilis a roster és a DC, az frissítsen egyet, mert most már gecire unom ezt az egészet, hihetetlen körülményesen van ez az egész megcsinálva, és mások igénytelensége miatt nem akarok pluszmunkát...DömeA mielőbbi kezdést "elősegítő" probléma lépett fel:ne a beírt DC-t vedd alapul, hanem az excel rostert, az frissebb.Höri
A Houstonnak a DC illetve a feltöltött excel rostere nem egyezik, és más csapatnál is kaad ilyesmi, pl. Heath Evans az excel rosterben nincs benne amelyik cspatnál van (asszem Giants).
Pl. Jeromy Miles a rosteren PS-tag, DC-ben nem, vagy Malcolm Smith rosteren 53-as kerettag LB, DC-n Ps-ben van...
Melyik lehet az igazi?Döme
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem is friss a dc, az excelben még vannak hiányosságok
több mint 14 éve
Az én DC-m friss, az excelben viszont még mindig bent van Kris Jenkins, Eric Moore helyett, nem mintha nem lenne mindegy, előbbi visszavonult, az utóbbi meg eszméletlen minimális szerepet kapott csak idén

több mint 14 éve
Akkor viszont arra kérnék mindenkit, aki nem tuti biztos hogy kompatibilis a roster és a DC, az frissítsen egyet, mert most már gecire unom ezt az egészet, hihetetlen körülményesen van ez az egész megcsinálva, és mások igénytelensége miatt nem akarok pluszmunkát...A mielőbbi kezdést "elősegítő" probléma lépett fel:ne a beírt DC-t vedd alapul, hanem az excel rostert, az frissebb.Höri
A Houstonnak a DC illetve a feltöltött excel rostere nem egyezik, és más csapatnál is kaad ilyesmi, pl. Heath Evans az excel rosterben nincs benne amelyik cspatnál van (asszem Giants).
Pl. Jeromy Miles a rosteren PS-tag, DC-ben nem, vagy Malcolm Smith rosteren 53-as kerettag LB, DC-n Ps-ben van...
több mint 14 éve
A mielőbbi kezdést "elősegítő" probléma lépett fel:ne a beírt DC-t vedd alapul, hanem az excel rostert, az frissebb.
több mint 14 éve
A mielőbbi kezdést "elősegítő" probléma lépett fel:Én Höriére adnék, akinek gondja volt vele az reklamálhatott.
több mint 14 éve
Jewman nem mindenkire hagy az elődje #1 QBt és #1 RBt 😊 Innen csak elbaszni lehet 😉Értékelhető D# nélkül, közel 0 O-linenal (mondjuk sokat ezen még nem sikerült javítani, de a védelem nyeri a bajnokságot ugyebár 😛 ), de, ha még ezeket nem is vesszük, az előző draftomat így is elég nehéz lenne lesemmizni, ahogy a következő évben is vsz ez lesz a 2011-essel. 😀
(Kacsintós smileyt használtam, úgyhogy igazam van)tenorx
1/1-es csapatból remélhetőleg hamar playoffost varázsolok. 😊
több mint 14 éve
A mielőbbi kezdést "elősegítő" probléma lépett fel:A Houstonnak a DC illetve a feltöltött excel rostere nem egyezik, és más csapatnál is kaad ilyesmi, pl. Heath Evans az excel rosterben nincs benne amelyik cspatnál van (asszem Giants).
Melyik lehet az igazi?
több mint 14 éve
hát szerintem igazából tökmindegy, tőlem akármi lehet, de inkább ne kelljen ezzel is baszódnom 😊15 darab 53-as roster (illetve adott esetben 51-es, 52-es imádom a felelősöket 😛) feltöltve, nézzétek bőszen, és pm-ben írjátok a hibákat. Olyan poszt nincs hogy LS, tehát az LS-es valami másnak vannak beírva, az nem hiba.akkor lehet az LS helyett egységesen TE-t vagy OL-t kellene beállítaniFucu
Ha lesz energiám, ma még felnyomom a többit is.Döme
több mint 14 éve
15 darab 53-as roster (illetve adott esetben 51-es, 52-es imádom a felelősöket 😛) feltöltve, nézzétek bőszen, és pm-ben írjátok a hibákat. Olyan poszt nincs hogy LS, tehát az LS-es valami másnak vannak beírva, az nem hiba.akkor lehet az LS helyett egységesen TE-t vagy OL-t kellene beállítani
Ha lesz energiám, ma még felnyomom a többit is.Döme
több mint 14 éve
15 darab 53-as roster (illetve adott esetben 51-es, 52-es imádom a felelősöket 😛) feltöltve, nézzétek bőszen, és pm-ben írjátok a hibákat. Olyan poszt nincs hogy LS, tehát az LS-es valami másnak vannak beírva, az nem hiba.Ha lesz energiám, ma még felnyomom a többit is.
több mint 14 éve
Jewman nem mindenkire hagy az elődje #1 QBt és #1 RBt 😊 Innen csak elbaszni lehet 😉(Kacsintós smileyt használtam, úgyhogy igazam van)
több mint 14 éve
Gyerekek, kértem hogy PM-ben írjátok meg a hibákat. Mindjárt rakok fel PS nélüli rostereket az eddigiek helyett (kész az összes csapat), ott már elvileg nem lesznek Fantomasok. Nézzétek át majd azokat. Egyelőre nem minden hiba van javítva amit írtatok.tehát még egyszer: PM-ben!
több mint 14 éve
pár hiba a Cardsnál csak posztok:Egy hiba nálad: Veldheer, nem Weldheer.
Jared Weldheer nem C hanem LT
David Baas sem C hanem LG
Levi Brown nem LT hanem RT
Nick Sundber pedig LS a WLB helyett.
Köszi a fáradozást.Fucu
több mint 14 éve
pár hiba a Cardsnál csak posztok:Jared Weldheer nem C hanem LT
David Baas sem C hanem LG
Levi Brown nem LT hanem RT
Nick Sundber pedig LS a WLB helyett.
Köszi a fáradozást.
több mint 14 éve
Én is tökéletesen draftolok és arcom is van! 😛 😀Hmm, Habi biztos, hogy a Steelerst veszi át? Newman tökéletes lenne Soldi utódjaként 😀WyattÉn kérek elnézést.Erre a kérdésre még én sem tudtam válaszolni. :/Newman
Már csak egyetlen kérdésem van: Mi a frászért játsszuk mi ezt a játékot, amikor tudjuk, hogy Jewman nyeri a szezont, tökéletesen FA-zik, valamint draftol minden évben? 😛Stez
ráadásul nekem is newmani szintű problémákat kell megoldanom Acélvárosban

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hmm, Habi biztos, hogy a Steelerst veszi át? Newman tökéletes lenne Soldi utódjaként 😀Erre a kérdésre még én sem tudtam válaszolni. :/NewmanMegoldom, ahogy eddig is. 😊Én kérek elnézést.
Ráadásul nekem nem kell nagy FA-zás, elég lesz a következő drafton az az 5 darab 1.-2. körös pick is, és mivel kurvajól draftolok, így nincs miért aggódnom. 😛Newman
Már csak egyetlen kérdésem van: Mi a frászért játsszuk mi ezt a játékot, amikor tudjuk, hogy Jewman nyeri a szezont, tökéletesen FA-zik, valamint draftol minden évben? 😛Stez

több mint 14 éve
Okay, amúgy is egy kalap szilva volt Adams (Johnson is)Höri, klassz amit csináltál, de annyi kiegészítésem lenne hogy a kezdő DT nem Antonio Johnson hanem Anthony Adams. Nem hiszem hogy pontban nagy változás (de remélem 😊 )Delonso_Ez nem kezdő szerint van, hanem szerzett pont szerint csinált Höri kezdőt. 😉szaba
több mint 14 éve
Erre a kérdésre még én sem tudtam válaszolni. :/Én kérek elnézést.Jewman fincsi 97 millás capről indul a simmelés után. Jó FA-zást és draftot, még egy rakat cuttal sem lesz valami nagy mozgástered. 😀StezMegoldom, ahogy eddig is. 😊
Ráadásul nekem nem kell nagy FA-zás, elég lesz a következő drafton az az 5 darab 1.-2. körös pick is, és mivel kurvajól draftolok, így nincs miért aggódnom. 😛Newman
több mint 14 éve
Höri, klassz amit csináltál, de annyi kiegészítésem lenne hogy a kezdő DT nem Antonio Johnson hanem Anthony Adams. Nem hiszem hogy pontban nagy változás (de remélem 😊 )Delonso_Ez nem kezdő szerint van, hanem szerzett pont szerint csinált Höri kezdőt. 😉
több mint 14 éve
Én kérek elnézést.Jewman fincsi 97 millás capről indul a simmelés után. Jó FA-zást és draftot, még egy rakat cuttal sem lesz valami nagy mozgástered. 😀StezMegoldom, ahogy eddig is. 😊
Már csak egyetlen kérdésem van: Mi a frászért játsszuk mi ezt a játékot, amikor tudjuk, hogy Jewman nyeri a szezont, tökéletesen FA-zik, valamint draftol minden évben? 😛