GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A franchise tag más tészta.. ott van egy határidő, ameddig vissza lehet vonni a dolgot

Hosszabbításnál/szerződésnél, amikor ajánlasz valamit, és azt a másik fél elfogadja, utána már nem lehet visszakozni.
Igor
De elfogadás sem történt. :p
Soldados
1) Már aláírta, és feladta postán.
2) Azt mondta szeretné, ha emelnél, és feladta postán. 😛
3) Elutasította, és feladta postán. 😛

Attól függ melyik történt, ha 1) akkor szvsz nem vonhatod vissza...
Ha somos kihirdette volna az eredményt tegnap este 20.01-kor, akkor nem írtad volna a topicba...

Nem kell itt sobrizni.
Igor
Az aláírás nem postán történik, hanem a helyszínen, a klub székházában. Befáradhatott volna, de nem tette. Norman is aláírhatta volna a taget, de nem tette.

De ez így vihar egy kanál vízben a kihirdetésig. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Kicsit elbeszélés megy itt a másik mellett...értem Soldi gondját, de...
Nem a kihirdetés a lényeg (látod-e, hogy aláírta), hanem, hogy az ajánlatod elérte-e a rózik által megszabott ár 95%-át. Ha elérte, Williams aláírta, és kész! Csak késik a postás (Somos) az aláírt, és ezzel érvényessé váló szerződéssel, mert Williams messze lakik, vagy mi 😊
Ha meg nem írta alá, mert kevés volt neki a lóvé...no problem, mivel nincs mit visszavonni.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
A franchise tag más tészta.. ott van egy határidő, ameddig vissza lehet vonni a dolgot

Hosszabbításnál/szerződésnél, amikor ajánlasz valamit, és azt a másik fél elfogadja, utána már nem lehet visszakozni.
Igor
Soldados
1) Már aláírta, és feladta postán.
2) Azt mondta szeretné, ha emelnél, és feladta postán. 😛
3) Elutasította, és feladta postán. 😛

Attól függ melyik történt, ha 1) akkor szvsz nem vonhatod vissza...
Ha somos kihirdette volna az eredményt tegnap este 20.01-kor, akkor nem írtad volna a topicba...

Nem kell itt sobrizni.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A tag levétele megint más kérdés szerintem, arra van szabályozott módszer, határidő IRL is. De azt nehezen tudom elképzelni, hogy IRL valaki letesz egy szerződésjavaslatot a játékos elé, és ha az aláírja, akkor utána nem jelenti le a ligának, és ezzel semmissé válik a dolog.
somoskovig
De nem írta alá. Én legalábbis nem látom sehol, hogy aláírta volna. 😊 Megtehette volna, de nem tette. Épp ahogy Norman a taggel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Igor

több mint 8 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 104 — Chiefs GM
A tag levétele megint más kérdés szerintem, arra van szabályozott módszer, határidő IRL is. De azt nehezen tudom elképzelni, hogy IRL valaki letesz egy szerződésjavaslatot a játékos elé, és ha az aláírja, akkor utána nem jelenti le a ligának, és ezzel semmissé válik a dolog.

több mint 8 éve
Azért az FA picit más történet szerintem, Long esete pedig kiváltképpen. FA-ben másokkal versenyzel és kibaszol mással, hogy nyersz, de nem viszed el a playát, a második pedig mivel nem nyert, másra mozdult rá. Az egy ördögi kör így. Ráadásul Longtól azért akartak elállni, mert IRL kivágták.

Ez esetben viszont senkivel nem történik kibaszás. Egyszerűen nem tartom az ajánlatot, mert változott a caphelyzetem és szerződéskötés nem történt, de megállapodás sem. Már nem érdekem az idei capszámának csökkentése. Abszolút Josh Norman esetéhez tudnám hasonlítani, ahol a Panthers caphelyzete miatt levette a taget róla, ott volt az ajánlat (a tag), de Norman nem írta alá, pedig már megtehette volna.

De mondom, amúgy nem tragédia ha nem lehet, így is úgy is nálam játszik 17-ben. 😊 Senkinek nem lesz rosszabb.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szerintem igen. A szerződéskötés akkor történik meg, amikor beírtad a topikba. Onnantól visszavonhatatlan.

De majd Ádi eldönti. Én nem látom akadályát, de értem, hogy más miért látja.
Soldados
ezt nem Ádi eldönti.
Egon leírta, hogy 2éve megszívta Jake Longgal, ezek után még hol kérdés ez?!
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 215 — Keep pounding
Szerintem igen. A szerződéskötés akkor történik meg, amikor beírtad a topikba. Onnantól visszavonhatatlan.

Soldados
Viszont akkor az FA liciten is akkor lenne érvényes, ha beírod, ha nem akkor megy vissza a piacra? Sztem ezt a kettőt egyformán kell szabályozni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 215 — Keep pounding
Mondjuk sztem ne lehessen visszavonni, de mivel jó eséllyel nem lesz megállapodás, így ez tökéletes lehetőség arra, hogy leszabályozzuk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Soldi, ha teszel egy FA-licitet, amivel nyersz, de nem írod be a szerződéskötés topicba, akkor az se számít és visszavonható?
somoskovig
Két éve így szívtam meg Jake Longgal, amikor megnyertem a FA licitet utána cutolta a a Rams...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 104 — Chiefs GM
Soldi, ha teszel egy FA-licitet, amivel nyersz, de nem írod be a szerződéskötés topicba, akkor az se számít és visszavonható?

több mint 8 éve
mióta lehet ajánlatot visszavonni?
braxa88
Ha nincs is max az első ajánlata gyenge vagy nem tesz 2. körös ajánlatot.
Beki
És ha jó volt?
Nekem se feltétlen tetszik.. ha a határidő előtt vonta volna vissza, akkor oké... de így szerintem nem oké.

Mert az ajánlatot elküldte, Williams megnézte... lehet hogy közben alá is írta, és postázta a választ. Ha elfogadta, akkor már nem lehet visszavonni.
(mert most csak somos humorbombáira várunk igazából már..)
Igor
De én nem írtam alá, csak ajánlatot tettem. :p Josh Norman esete megvan? 😊 Az én értelmezésem szerint akkor van szerződéskötés, amikor beírod a szerződések topikba. Jelenleg még csak tárgyalási folyamatba vagyunk, amikor éves átlagkeresetről egyezkedünk.

Mondjuk elfogadom, ha nem lehet, de nem értem, miért ne lehetne.

több mint 8 éve
braxa88
Beki
És ha jó volt?
Nekem se feltétlen tetszik.. ha a határidő előtt vonta volna vissza, akkor oké... de így szerintem nem oké.

Mert az ajánlatot elküldte, Williams megnézte... lehet hogy közben alá is írta, és postázta a választ. Ha elfogadta, akkor már nem lehet visszavonni.
(mert most csak somos humorbombáira várunk igazából már..)

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
Miért ne lehetne? Nem volt szerződéskötés.

Továbbá IRL volt rá példa, hogy taget is visszavontak. 😉

több mint 8 éve
Ott van a hiba, hogy feltételezed, hosszabbítani tudsz a delikvensekkel 😊 A számok alapján amit írtál, Williams-szel biztos nem fogsz tudni - szvsz.
Igor
Akivel akarok, azzal tudok is hosszabbítani.

Williams-szel pedig nem is akarok már. 😉 De Honey Badgerrel sem, ha kevés amit adtam neki elsőre, akkor franchise tag lesz. Most már csak Bowman és Kancellár fontos, hogy idén nagydellát elvigyék és a köv. években viszonylag olcsóért játszanak.

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 8 éve
Ott van a hiba, hogy feltételezed, hosszabbítani tudsz a delikvensekkel 😊 A számok alapján amit írtál, Williams-szel biztos nem fogsz tudni - szvsz.

több mint 8 éve
Na csak sikerült Soldinak...
Igor
Ez nem volt kérdés. Rivers azért elég jó QB.

De az se lett volna gáz, ha nem megy el normális áron, befértek volna ketten Tannehill-lel. Viszont így teljesen máshogy oszthatom majd el a hosszabbításos pénzeket, azaz idénre kaphatnak nagy dellát Kancellárék
Soldados
Várjál még az eredményekre csak... 😀
Beki
Azt kizártnak tartom, hogy a kínált összegemmel ne legyen 2. lehetőségem Bowmannél, Kancellárnál és Honey Badgernél. A többi pedig nem fontos. 😊 Lehet, hogy Sylvester Williamsnek tett ajánlatot vissza is vonom
Soldados
Williams miatt nem aggódnék 😛

Az elsö három+Rivers pedig együtt nem fért volna be.. tudod jól te is.
De valóban Rivers van elég jó ahhoz hogy el tudod sózni, ez tény.
Igor
Kiszámoltam, simán befértem volna. Bowman és Kancellár fizetését 2-3 millával lejjebb tudtam volna vinni a hosszabbításokkal, de Williamsét is 1 millával. Ez nagyjából 12 milla cap space-t jelentett volna. Honey Badger meg idénre a lehető legkevesebbet kapta volna, így 44 játékossal a keretben olyan 6 millám maradt volna úgy, hogy minden kezdőm megvan.

Ráadásul vésztervnek ott volt Kareem Jackson eladása (4,5 milla), mivel 5 kezdő cornerem van. 😉

Szóval semmiféle problémát nem okozott volna ha mindkét QB marad. 😉

több mint 8 éve
Igor

De az se lett volna gáz, ha nem megy el normális áron, befértek volna ketten Tannehill-lel. Viszont így teljesen máshogy oszthatom majd el a hosszabbításos pénzeket, azaz idénre kaphatnak nagy dellát Kancellárék
Soldados
Beki
Azt kizártnak tartom, hogy a kínált összegemmel ne legyen 2. lehetőségem Bowmannél, Kancellárnál és Honey Badgernél. A többi pedig nem fontos. 😊 Lehet, hogy Sylvester Williamsnek tett ajánlatot vissza is vonom
Soldados
Williams miatt nem aggódnék 😛

Az elsö három+Rivers pedig együtt nem fért volna be.. tudod jól te is.
De valóban Rivers van elég jó ahhoz hogy el tudod sózni, ez tény.

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Ejha...Brees, Rivers, Big Ben a csoportban..elég komoly NFC East jött itt össze QB fronton, hogy Manzielről ne is beszéljek

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Igor

Soldados
Beki
Azt kizártnak tartom, hogy a kínált összegemmel ne legyen 2. lehetőségem Bowmannél, Kancellárnál és Honey Badgernél. A többi pedig nem fontos. 😊 Lehet, hogy Sylvester Williamsnek tett ajánlatot vissza is vonom, őt csak azért vettem be a hosszabbítások közé, hogy ha Rivers nem megy el normális áron, akkor lejjebb vigyem az idei capszámát és beférjek mindkét QB-val