GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
több mint 8 éve
Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!
több mint 8 éve
Frissült a KeKim, a drafton feljebb mozogni kívánó GM nyugodtan kereshetnek és van egyéb portéka is a kínálatban. 2. körök mikor mehetnek?Szerintem azonnal, én már legalábbis somosnak az enyémet.
alatriste
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
2. körök mikor mehetnek?

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Wow, 5-ből 4 FA elsőre átment nálam, az 5. meg új ajánlatot kért. Idzik majd okosan beosztja a fizukat. 😊
több mint 8 éve
vagy aláír hozzám vetminért
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
hát ő ennyi volt a hosszabbítósdi vagy mirákvanmár? 😀Most már igazán jöhetne a komplett lista az első körről, ki írt alá és mennyiért, ki vár második ajánlatot, ki megy a piacra, csak ennyi. A határidőt így is muszáj lesz majd kitolni, mert második kör, arról az eredmények, és azután még a franchise tag / RFA tender kiosztásra is kellene valamennyi időt hagyni, de sokkal tovább már nem lehet halogatni, mert a draftig így fennmaradó bő egy hónap is éppen hogy elég lesz az FA érdemi részére. A végén majd draftolhatunk IRL draft után... Szóval teljes listát, please.
braxa88
több mint 8 éve
hát ő ennyi volt a hosszabbítósdi vagy mirákvanmár? 😀
több mint 8 éve
A Green Bay szeretne hátrébb csúszni, így az 1/4 megfelelő ajánlat esetén eladó! több mint 8 éve
napra kész a Nú Inglendi KeKibowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1612680

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Elkezdtem kiszedni a rosterekről és beírni az FA-listába azokat a játékosokat, akikkel nem sikerült hosszabbítani vagy nem kaptak RFA tendert, hogy ne egyszerre kelljen majd az egészet, de természetesen a határidőig még nekik is ki lehet osztani taget/tendert.Tőlem sokat szerencsére nem kellett kiszedned. 😀
vassadi
4 játékossal tárgyaltam abból 3 baszta rám az ajtót, ezzel együtt egyikük sem megy ki a piacra 😊
Adams és Lynch esetében hátha próbálkozás volt, CCampbell-t sajánlom mert ott jobban utánanéztem a dolgoknak, lehet, hogy túl sokat vettem el arra gondolva, hogy 31 évesen azért ő már TAG alatt keressen. De hát szerencsére a fiatal kettős még szerződés alatt, Campbellen pedig marad a TAG. 😊
Tuckerrel pedig van még egy köröm.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
@sevarafa, @braxa88, @Shilkor McAfee, Orr és Ryan Harris visszavonult, tőlük majd kéretik búcsút venni a cut topikban. (Ők hárman tűntek fel, de ha másnak is van olyan játékosa, aki szögre akasztotta a sisakot, akkor ez rá is vonatkozik.)Bocsi, a saját rosteremből már kihuztam, de aztán nem írtam be ide! 😊 elnézést!
vassadi
több mint 8 éve
@sevarafa, @braxa88, @Shilkor McAfee, Orr és Ryan Harris visszavonult, tőlük majd kéretik búcsút venni a cut topikban. (Ők hárman tűntek fel, de ha másnak is van olyan játékosa, aki szögre akasztotta a sisakot, akkor ez rá is vonatkozik.)tudom csak vártam hátha meggondolja magát 😀
vassadi
több mint 8 éve
Elkezdtem kiszedni a rosterekről és beírni az FA-listába azokat a játékosokat, akikkel nem sikerült hosszabbítani vagy nem kaptak RFA tendert, hogy ne egyszerre kelljen majd az egészet, de természetesen a határidőig még nekik is ki lehet osztani taget/tendert.
több mint 8 éve
Kancellár is elég meredek. 9 milláért nem ír alá, ami 10%-kal a tag felett van. Gondolom, itt Igornak nem volt gond, hogy a safety tag a játékban irreálisan magasan van. :p De hogy egy long snappernek kevés az 1 milla (ami a tag felett 20%-kal van), az is értelmezhetetlen.Csak ki ne derüljön aztán hogy nem is én voltam a legnagyobb mocsok 😛
Soldados
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kancellár is elég meredek. 9 milláért nem ír alá, ami 10%-kal a tag felett van. Gondolom, itt Igornak nem volt gond, hogy a safety tag a játékban irreálisan magasan van. :p De hogy egy long snappernek kevés az 1 milla (ami a tag felett 20%-kal van), az is értelmezhetetlen.Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel fizettem túl a 3 sikeresen hosszabbító játékost. Én nem hiszem, hogy túl sokkal, mert az eddigi tapasztalatom szerint a Rózit kevéssé hatotta meg egy-egy sérülés. Másrészt nem fukarkodhattam, mivel akkor még úgy számoltam, hogy Rivers végül marad, s erre az esetre készülve muszáj lett volna Kancellár, Bowman és Williams capszámát lejjebb vinnem, szóval nem kockáztathattam, hogy bármelyikkel is ne tudjak hosszabbítani.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah Sylvester Williams kérdés eldőlt úgy látom. 😀
több mint 8 éve
Esetleg ez a három. De Mack nem ez a szint, egyáltalán nem emelkedik ki a legjobbak közül még a maga posztján sem, hogy posztoktól függetlenül. Épp ezért számomra teljes vicc, amit kért. Rohadtul nem volt azon a szinten és ezáltal abban a pozícióban, mint tavaly Watt.De az árazást tekintve egyetértek. Ez nagyon durva. A tag 135-140%-át senki sem éri. Ez brutális.Gronk?
Soldados
Tucker? 😊
Bell? 😀
A 9 milliós DE tag pedig vicc..
Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Rengeteget hirdettem Macket. Sőt, amikor megvolt a megállapodás Orkkal, még akkor is kértem 48 órás haladékot, és beírtam csevegőbe, hogy utolsó lehetőség. 😉Csak azt furcsállom, ha ekkora a konszenzus, hogy Mack ekkora király, hogy nem volt senki aki adott volna érte egy jövő évi 1. kör Soldinak.Nekem úgy rémlik, krva hamar elboltátok / nem volt eléggé meghirdetve a dolog.. na mindegy.
Ork
Igor

több mint 8 éve
Jogos, vasárnap és legkésőbb hétfő este kipakolom a teljes maradékot.Hát az első vers az kegyetlen lett, még ha minden nap 3-4 hirdetés is lesz, sztem ráérünk megvárni, ezért megéri. 😀Nem akarok ünneprontó lenni, de péntek este van a tag és RFA tender kiosztási határidő, addigra már a második ajánlatok eredményét is tudnia kellene mindenkinek. Plusz ezeket valamikor adminisztrálni is kell, FA-lista, ki után jár majd kompenzációs pick, szerződések, stb. Úgyhogy én nem bánnám, ha a teljes első kör eredménye kompletten kihirdetésre kerülne, a vicceskedést utána is hozzá lehet írni.
Beki
Más: Ha valakinek elit kicker kell rövid távra, Vinatieri tag+trade keretében hátsó körös pickért vihető.
vassadi
több mint 8 éve
Hát az első vers az kegyetlen lett, még ha minden nap 3-4 hirdetés is lesz, sztem ráérünk megvárni, ezért megéri. 😀Nem akarok ünneprontó lenni, de péntek este van a tag és RFA tender kiosztási határidő, addigra már a második ajánlatok eredményét is tudnia kellene mindenkinek. Plusz ezeket valamikor adminisztrálni is kell, FA-lista, ki után jár majd kompenzációs pick, szerződések, stb. Úgyhogy én nem bánnám, ha a teljes első kör eredménye kompletten kihirdetésre kerülne, a vicceskedést utána is hozzá lehet írni.
Beki
Más: Ha valakinek elit kicker kell rövid távra, Vinatieri tag+trade (akár transition taggel -> alacsonyabb fizetés) keretében hátsó körös pickért vihető.
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Bocs, srácok, tudom, hogy boooo, meg minden, de holnap és leginkább vasárnap este tudom folytatni valószínűleg, igyekszem a tartalmat és az időt is megfelelő szinten tartani. 😊Zseniális...vinyogva röhögtem 😀. Várom a folytatást 😀.
somoskovig
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát az első vers az kegyetlen lett, még ha minden nap 3-4 hirdetés is lesz, sztem ráérünk megvárni, ezért megéri. 😀