GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Azért az óriási, hogy egy LS 1,1 millió felett kér....Vagy vet.min felett 30%-kal, nézőpont és megfogalmazás kérdése. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Azért az óriási, hogy egy LS 1,1 millió felett kér....

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Akkor újra felteszem a kérdésemet: Van nálunk élősz szerződés utáni kiterjesztés, vagy csak beépülés? Mert ilyenről nem nyilatkozik a szabálykönyv, tehát gondolhatnám, hogy szabadon választható, de azért megkérdezem.Nem
Sejtem amúgy a választ, de csak annyi van ugye, hogy élő sz. esetén új contractnál az élő sz. utolsó éve max. x%-al csökkenhet, van is rá példa. De ennyi, és ebből nem következik konkrétan semmi, csak az, h beépülés tuti van. Na de kiterjesztést lehet?
Chargers LT
több mint 8 éve
Akkor újra felteszem a kérdésemet: Van nálunk élősz szerződés utáni kiterjesztés, vagy csak beépülés? Mert ilyenről nem nyilatkozik a szabálykönyv, tehát gondolhatnám, hogy szabadon választható, de azért megkérdezem.Sejtem amúgy a választ, de csak annyi van ugye, hogy élő sz. esetén új contractnál az élő sz. utolsó éve max. x%-al csökkenhet, van is rá példa. De ennyi, és ebből nem következik konkrétan semmi, csak az, h beépülés tuti van. Na de kiterjesztést lehet?
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Nem mellesleg kétéves szerződést nem lehet kötni ekkora összegre (minimum 3 évet kell ajánlani ha nem vetmines a szerződés).Ez hol van pontosan szabalykonyvben? Csak hosszabbitas v. FA is?
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
JetsIlyen tudtommal nincs, az élő szerződést felülírja a hosszabbítás. Nem mellesleg kétéves szerződést nem lehet kötni ekkora összegre (minimum 3 évet kell ajánlani ha nem vetmines a szerződés). Szóval, ha az idei fizuját átírod 7,8-ra, akkor rendben van 😊
Vontae Davis CB
2017: 8 000 000 (élő szerződés utolsó éve)
2018: 7 800 000
2019: 7 800 000
Beki
Ugyanez vonatkozik Eric Woodra és John SImonra.
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Sztem Timmons marad a kezdőnk.Wow, 5-ből 4 FA elsőre átment nálam, az 5. meg új ajánlatot kért. Idzik majd okosan beosztja a fizukat. 😊Vince Williams lesz az ember, ahol szerintem leginkabb elvetettem a sulykot... 😀 (felteteleztem hogy kezdo lesz Steelersben), mazlid(?) van hogy a tobbiek jol(?) araztak 😊
iktriad
Viszont van olyan embered (nem is egy), ahol joval magasabbra lottel mint en... ami nem egyszeru teljesitmeny 😀
Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Wow, 5-ből 4 FA elsőre átment nálam, az 5. meg új ajánlatot kért. Idzik majd okosan beosztja a fizukat. 😊Vince Williams lesz az ember, ahol szerintem leginkabb elvetettem a sulykot... 😀 (felteteleztem hogy kezdo lesz Steelersben), mazlid(?) van hogy a tobbiek jol(?) araztak 😊
iktriad
Viszont van olyan embered (nem is egy), ahol joval magasabbra lottel mint en... ami nem egyszeru teljesitmeny 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Csütörtök reggel elutazom 5 napra (short track vb Rotterdamban 😊) és nem lesz időm a szerződésszámokat számolgatnom és nyilván nem mindegy, hogy Kancellár hosszabbítással vagy nélküle kell csinálnom szerződéseket.somos!Szerintem ma mar nem lesz somos... igazabol innentol mar nem annyira surgos/tragikus, gondolom 2. kor lemegy szerda estere, es akkor viszonylag jol allunk.
Megkaptad az én 2. körömet? Vagy csak már nem volt időd/erőd folytatni?
Soldados
szerk: idealis esetben szerda estere... remelem az osszes GM megkuldi a 2. kort minel hamarabb.
Igor
Emiatt küldtem el még aznap a módosított ajánlatokat, ahogy engem kihirdetett.

több mint 8 éve
somos!Szerintem ma mar nem lesz somos... igazabol innentol mar nem annyira surgos/tragikus, gondolom 2. kor lemegy szerda estere, es akkor viszonylag jol allunk.
Megkaptad az én 2. körömet? Vagy csak már nem volt időd/erőd folytatni?
Soldados
szerk: idealis esetben szerda estere... remelem az osszes GM megkuldi a 2. kort minel hamarabb.
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
somos!Megkaptad az én 2. körömet? Vagy csak már nem volt időd/erőd folytatni?

több mint 8 éve
Igor el kell, hogy szomorítsalak, Tucker hosszú évekig marad. 😊Nem tehetek rola, hogy mindenki mas alularazta...
alatriste
több mint 8 éve
Igor el kell, hogy szomorítsalak, Tucker hosszú évekig marad. 😊Hekker és Tucker, all pro specia team. Lehet, hogy "fölöslegesen" fizetek meg ilyen jól egy puntert és egy kickert, de leszarom, ők kedvencek!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Javaslom, hogy titkositsuk 85 evre az idei Rosenhaus-szamokat! 😊
több mint 8 éve
Hankins hirdetése nem volt pontos egyébként, a jó verziót fogom beírni a szerződésekbe...mivel nem 4, hanem 5 éves ajánlatom volt rá.
több mint 8 éve
Ismét kirakom, mert sokat csevegünk, de komolytalan ajánlat nem érdekel:több mint 8 éve
Joe Reitz annyira felbaszta magát azon, h a rózik elbaszták h újra nálam játszon olcsóért, hogy gyorsan IRL vissza is vonult
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Itt amúgy most van kiterjesztés, vagy nincs? Mert ez sehol nincs leírva..
több mint 8 éve
amugy Morris Claibornet min 6 250 000re értékelni 4 szar és 1 jó utolsó szezon (7db meccset játszott) után azért az is viccesn 😛
több mint 8 éve
Amikor Big Ben kortársának, Eli Manningnek a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!Pont az ilyen számok miatt is gondoltam h a 11 milla legalább egy 2. körre jó lesz Kirk kapitánynál. Hiszen gyakorlatilag csak a fiatalsága szól úgy mellette az említett 2 úriemberrel szemben. IRL egyszer volt playoffban, a két kolléga 2 SB győztes, Manning ráadásul MVP is volt. Mindegy ez már így alakult 😕
empty taxi
több mint 8 éve
Lesz miből csemegézni FA-n, szívesen tovább erősíteném a Redskinst, de a baj már nem kevés, mert alig lesz cap space 😕 Na majd valamit kitalálok...
több mint 8 éve
Belengette de egyébként IRL is 3 évre van még szerződése.Előfordul, de Big Bennél nem tudni, hány éve van hátra (ugye már most is belengették a visszavonulást), a jövőben megkereshető pénz nála nem annyira szempont, hogy ezért évi 3,5 milláról lemondjon (valamivel kevesebbről igen).Orbitálisan szokatlan veterán irányítóknál h néhány évvel meghosszabbítják a szerződésüket, cserébe az adott évre csökken a caphit.Amikor Big Ben kortársának, Eli Manningnek a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!Alig várja, hogy 3,5 millával kevesebbet keressen, egyértelmű.
empty taxi
Rajna
empty taxi
Rajna

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Előfordul, de Big Bennél nem tudni, hány éve van hátra (ugye már most is belengették a visszavonulást), a jövőben megkereshető pénz nála nem annyira szempont, hogy ezért évi 3,5 milláról lemondjon (valamivel kevesebbről igen).Orbitálisan szokatlan veterán irányítóknál h néhány évvel meghosszabbítják a szerződésüket, cserébe az adott évre csökken a caphit.Amikor Big Ben kortársának, Eli Manningnek a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!Alig várja, hogy 3,5 millával kevesebbet keressen, egyértelmű.
empty taxi
Rajna
empty taxi
több mint 8 éve
átlagrol van szó...Amikor Big Ben kortársának, Eli Manningnek a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!Alig várja, hogy 3,5 millával kevesebbet keressen, egyértelmű.
empty taxi
Rajna
több mint 8 éve
Orbitálisan szokatlan veterán irányítóknál h néhány évvel meghosszabbítják a szerződésüket, cserébe az adott évre csökken a caphit.Amikor Big Ben kortársának, Eli Manningnek a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!Alig várja, hogy 3,5 millával kevesebbet keressen, egyértelmű.
empty taxi
Rajna

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...