GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Támogatom

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sztem is át kellene írni. Ha nincs ellenvetés, akár idény közben is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 099 — Chiefs GM
Ha a játékos fizetése legalább $5,000,001; akkor a salary cap büntetés 30% (pl. $6,000,000 fizetés esetén a salary cap büntetés $1,800,000)
Adott évben az 5 millió dollárt elérő fizetések a szabadügynök-piac nyitásakor, az 1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak.

5.000.000$ vagy 5.000.001$ a határ egyébként?
somoskovig
Ez két külön dolog. Nem túl szerencsés, hogy egyiknél így, a másiknál úgy van, de emlékszem, amikor utóbbi be lett vezetve, még külön kérte valaki, hogy ne 5 millió feletti, hanem 5 milliót elérő legyen a szabálykönyvben, és mindenki egyetértett.
vassadi
Én kértem a cutolást, hogy ne legyenek 4 999 999-es szerződések... át lehetne írni utóbbit is 5 millió felettire, nem tűnt fel nekem 😕

A másikra köszi a választ.
Igor
Szerintem is át kellene írni, mert én eddig szisztematikusan 5.000.000$ záróértékű szerződéseket adtam (tavaly pl. Cyprien, Barnidge), illetve az egy sávval lejjebbi kategóriában meg 1.500.000$-os végűeket. Viszont így jönni fog Igor félelme a 4.999.999$ és 1.499.999$ végű szerződésekkel.

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ha a játékos fizetése legalább $5,000,001; akkor a salary cap büntetés 30% (pl. $6,000,000 fizetés esetén a salary cap büntetés $1,800,000)
Adott évben az 5 millió dollárt elérő fizetések a szabadügynök-piac nyitásakor, az 1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak.

somoskovig
Ez két külön dolog. Nem túl szerencsés, hogy egyiknél így, a másiknál úgy van, de emlékszem, amikor utóbbi be lett vezetve, még külön kérte valaki, hogy ne 5 millió feletti, hanem 5 milliót elérő legyen a szabálykönyvben, és mindenki egyetértett.
vassadi
Én kértem a cutolást, hogy ne legyenek 4 999 999-es szerződések... át lehetne írni utóbbit is 5 millió felettire, nem tűnt fel nekem 😕

A másikra köszi a választ.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Ha cserélnék olyan játékosért, akivel idén nem sikerült hosszabbítania a másik GM kollegának, rákerült a TAG, akkor én kérhetek rá hosszabbítást vagy azt már buktam?
Habi
Utóbbi.
több mint 8 éve
Nehany kerdes

1) meddig van ötödéves opció visszavonási határideje? Az is márc 14? Vagy FA piac nyitása mínusz egy hét.. akkor az márc 11?
2) ha visszavonom és FA-n más csapat leigazolja, akkor jövő évi comp pickbe beszámít a játékos, ugye?
Igor
FA-piac nyitása mínusz egy nap (tehát a 24 órás cut-waiver stop kezdetéig).

A másikat Soldi megválaszolta.
több mint 8 éve

somoskovig
több mint 8 éve
Ha cserélnék olyan játékosért, akivel idén nem sikerült hosszabbítania a másik GM kollegának, rákerült a TAG, akkor én kérhetek rá hosszabbítást vagy azt már buktam?

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nehany kerdes

1) meddig van ötödéves opció visszavonási határideje? Az is márc 14? Vagy FA piac nyitása mínusz egy hét.. akkor az márc 11?
2) ha visszavonom és FA-n más csapat leigazolja, akkor jövő évi comp pickbe beszámít a játékos, ugye?
Igor
A 2-esre a válasz igen, mivel ez nem minősül cutnak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nehany kerdes

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Minden valószínűség szerint március 18-án indul majd a free agency.
vassadi
a "legal tampering period" akkor március 17-én indul?
Habi
? 😊

Előtte 24 órán át cut-waive stop lesz, és az 5 milliót elérő fizetésű játékosokat is addig lehet majd normál cut büntetéssel kivágni.
vassadi

több mint 8 éve
Azért az óriási, hogy egy LS 1,1 millió felett kér....
Soldados
te akartál vele hosszabbítani.
de basszus amugy igaz, mivagyunk a hülyék, 950.000-1.000.000 körülre be kellett volna áraznunk és van egy kurvára tulfizetett LS-d 😕 amivel csak szarabbul jársz.
braxa88
Na, akkor LS-nél kivételesen nem én voltam a leggenyább 😀

több mint 8 éve
vassadi
Habi
? 😊

Előtte 24 órán át cut-waive stop lesz, és az 5 milliót elérő fizetésű játékosokat is addig lehet majd normál cut büntetéssel kivágni.
több mint 8 éve
vassadi

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Végre helyreállt a világ rendje, Orkra várunk már csak. 😀

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Az első FA-kör adminisztrációjához várom az önkénteseket, jelezve azt is, hogy ki milyen poszto(ka)t vinne.
vassadi
QB, TE, ill. DT, DE, LB posztokat vihetek

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Az első FA-kör adminisztrációjához várom az önkénteseket, jelezve azt is, hogy ki milyen poszto(ka)t vinne.
vassadi
Mivel csóringer vagyok, gyakorlatilag bármit tudok adminisztrálni a korai FA-körökben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Na, még egy Bengals és Buccaneers 2. kör és megvagyunk. 😊
somoskovig
Ez esetben a péntek estére kiírt tagelési és tenderezési határidő nem lesz meghosszabbítva.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jets

Vontae Davis CB
2017: 8 000 000 (élő szerződés utolsó éve)
2018: 7 800 000
2019: 7 800 000
Beki
Ilyen tudtommal nincs, az élő szerződést felülírja a hosszabbítás. Nem mellesleg kétéves szerződést nem lehet kötni ekkora összegre (minimum 3 évet kell ajánlani ha nem vetmines a szerződés). Szóval, ha az idei fizuját átírod 7,8-ra, akkor rendben van 😊

Ugyanez vonatkozik Eric Woodra és John SImonra.
Rajna
Jogos, hogy felülírja, összekevertem, sorry. 😀
Viszont az évek számára nem láttam korlátozást, így maradnék a 2 évnél. 😊

@vassadi: ennek megfelelően módosítom Szerződések topicban Vontae Davis szerződését.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 711 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Soldados
Long snappers are people too!
több mint 8 éve
Tudom, tudom, az én qrva anyámat, hogy túlfizettem (volna) a LS-t és még így sem írt alá. 😊 :p

több mint 8 éve
Na, még egy Bengals és Buccaneers 2. kör és megvagyunk. 😊

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Soldados
te akartál vele hosszabbítani.
de basszus amugy igaz, mivagyunk a hülyék, 950.000-1.000.000 körülre be kellett volna áraznunk és van egy kurvára tulfizetett LS-d 😕 amivel csak szarabbul jársz.