GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Az egyetlen IRL szerzodes ami iden eddig meglepett (mert olcso volt), az Harrisone... eleg brutalis discountot adott, hogy most hometown discount, vagy a kor miatt, vagy csak mert reszmunkaidos passrusher lesz, fene tudja. (Ot is tularartam, ahogy kb. az egesz offball LB posztot... foleg Collins miatt)Az osszes tobbi egyelore boven a jatekban megallapitott szamok folott kottetik.. ugyhogy szerintem annyira brutalisan nem araztunk rosszul... plane az elit/nagyon jo jatekosok teren (amit a legkonnyebb amugy bearazni.)
Vannak a jatekban eddig relative olcso posztok (pl a TE, lasd Doyle v. Vernon Davis - pont ezert tradeltem Olsenert, meg ha kezd oregedni is..), ahol lehet hogy picit jobban megnyomtam a ceruzat a 70%-hoz es tobbi Rozihoz kepest ... de szerintem ez is el fog tunni 1-2 even belul, ahogy IRL is emelkednek a szerzodesek.
A masik dolog ami miatt en kicsit jobban megnyomtam a ceruzat, az az hogy 4-5 eves szerzodeseknel ott van a capmanipulacios lehetoseg...
Es vegul az, ha egy elit jatekos ker 10 milla helyett 12-t, az meg mindig jobb tevedes / jobban jarsz ha megadod neki (ahogy kb. Soldi is ezt irta), mintha egy kozepes jatekos ker 3-4 milla helyett 5-6-ot... mert utobbi helyett fix hogy tudsz FA-n valami olcso alternativat keresni. Ha csak nem vagy a jatekos nagy homarja (mint en mondjuk Kochnak), es hajlando vagy megfizetni a pluszt...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nekem is volt ilyen játékosom: Stocker.én mindkét játékosommal megszoptam, de nem80% miatt. annyit ajánlottam amennyit még éppen adtam volna nekik.Csak egy javaslat. Ne a 80%-ot akarjátok elsőre belőni. Harrisnek én 10-et kínáltam volna elsőre (legalább).Wagnernél azért mérvadó a mostani szerződése, mert a játékban is most hosszabbított.Soldi, figyelembe vettem. Igen nálam nem lett volna top fizuja, de IRL 11 milla és még a 2. kör., Top 5 fizuja biztos lett volna. De nincs jelentősége, túl vagyunk rajta 😊
Más esetben nem is érdekel az IRL szerződés, ugyanis lásd Mathieu esetét. IRL aláírt egy brutális szerződést tavaly, azóta nem ér annyit mert szar évet tolt és megint IR-en kötött ki, ezáltal nincs jelentősége, hogy mit kapott tavaly. Harris 14-es szerződésének sincs jelentősége, mert ahhoz vedd hozzá, hogy eltelt 2 teljes idény annak minden inflációjával, plusz az ezalatt nyújtott teljesítményével.
Soldados
Klaci79
Hogy miért? Mert én mindenkivel aláírtam, akivel akartam. (Na jó, a long snapperrel nem, de ez a Rózik abszolút f.szsága :p) És még miért? Biztosan lesz 2. köröd. És még miért? Mert amikor Kancellár 2. kört kért a 8,55-ös ajánlatomra, akkor nem kellett vacilálnom, hogy vajon mennyit is emeljek, hogy ne fizessem túl durván. Mindössze 9,05-re emeltem és lám, meglett. (Ha nem lett volna meg, ugyanúgy a Rózik szemére vetem az irreális árat. :p)
Szóval elsőre tegyél komoly ajánlatot. Olyat, amit reálisnak gondolsz. Én nem a 80%-ot számoltam, hanem úgy tettem ajánlatot, hogy a kínált összeg minek a 95%-a. Pl Mathieu és Kancelláré (8,55) a 9 millás igény esetén deal, Bowman (9,5) a 10 millás igény esetén deal, Sylvester Williams (5,25) 5,5 millás igény esetén deal.
Soldados
hogy ennyiért nem jöttek sajnálom, de azt nem hogy ennél többért nem.
braxa88
De sztem Harrisnek adott volna többet Klaci, csak hát lehetősége se maradt rá. Pedig jobb egy 5 éves 0,5-1 millával túlfizetett játékos, mint egy 1 éves franchise tag. Előbbivel tudsz játszani, utóbbival nem. Előbbi ha 13 milla, akkor is bőven le tudsz menni 7 millára, utóbbi viszont biztosan megette a caped majdnem tizedét.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
én mindkét játékosommal megszoptam, de nem80% miatt. annyit ajánlottam amennyit még éppen adtam volna nekik.Csak egy javaslat. Ne a 80%-ot akarjátok elsőre belőni. Harrisnek én 10-et kínáltam volna elsőre (legalább).Wagnernél azért mérvadó a mostani szerződése, mert a játékban is most hosszabbított.Soldi, figyelembe vettem. Igen nálam nem lett volna top fizuja, de IRL 11 milla és még a 2. kör., Top 5 fizuja biztos lett volna. De nincs jelentősége, túl vagyunk rajta 😊
Más esetben nem is érdekel az IRL szerződés, ugyanis lásd Mathieu esetét. IRL aláírt egy brutális szerződést tavaly, azóta nem ér annyit mert szar évet tolt és megint IR-en kötött ki, ezáltal nincs jelentősége, hogy mit kapott tavaly. Harris 14-es szerződésének sincs jelentősége, mert ahhoz vedd hozzá, hogy eltelt 2 teljes idény annak minden inflációjával, plusz az ezalatt nyújtott teljesítményével.
Soldados
Klaci79
Hogy miért? Mert én mindenkivel aláírtam, akivel akartam. (Na jó, a long snapperrel nem, de ez a Rózik abszolút f.szsága :p) És még miért? Biztosan lesz 2. köröd. És még miért? Mert amikor Kancellár 2. kört kért a 8,55-ös ajánlatomra, akkor nem kellett vacilálnom, hogy vajon mennyit is emeljek, hogy ne fizessem túl durván. Mindössze 9,05-re emeltem és lám, meglett. (Ha nem lett volna meg, ugyanúgy a Rózik szemére vetem az irreális árat. :p)
Szóval elsőre tegyél komoly ajánlatot. Olyat, amit reálisnak gondolsz. Én nem a 80%-ot számoltam, hanem úgy tettem ajánlatot, hogy a kínált összeg minek a 95%-a. Pl Mathieu és Kancelláré (8,55) a 9 millás igény esetén deal, Bowman (9,5) a 10 millás igény esetén deal, Sylvester Williams (5,25) 5,5 millás igény esetén deal.
Soldados
hogy ennyiért nem jöttek sajnálom, de azt nem hogy ennél többért nem.
több mint 8 éve
Jó módszer, így biztosra mehetsz, és tuti túlfizetsz egy-két embert 😛 sokan tragédiának élik meg, ha nem sikerül hosszabbítani, holott ezt simán lehet pótolni FA-n. SOkkal rosszabb sztem biztosra menni, és olyat ajánlani, ami akár sok is lehet, mint vártlanul kiengedni valakit a piacra (majd onnan pótolni). Csak akkor nem igaz ez, ha a, a poszton más jó FA nincs és ez felviszi az árát, b, az illető öreg és FA-n kénytelen leszel hosszú szerződést adni neki a verseny miatt, ami hosszabbítással elkerülhető.Meglepne, ha durván túlfizettem volna valakit. Továbbá egy Chris Harrist, Kancellárt, Bowmant nem olyan könnyű ugyanolyan minőségben pótolni FA-ről. Sőt, konkrétan többnyire nem lehet.
Rajna
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ez miért lett így? nyilván IRL nem sok játékost cserélnek tag után, de akkor megvan a lehetősége az új csapatának hosszú távon megegyezni a játékossal. az elmúlt években szerintem nálunk is így volt (ha jól emlékszem tavaly pl miután te cserélted Mychal Kendrickset vagy én Quinnt)Ha cserélnék olyan játékosért, akivel idén nem sikerült hosszabbítania a másik GM kollegának, rákerült a TAG, akkor én kérhetek rá hosszabbítást vagy azt már buktam?Utóbbi.
Habi
vassadi
több mint 8 éve
Jó módszer, így biztosra mehetsz, és tuti túlfizetsz egy-két embert 😛 sokan tragédiának élik meg, ha nem sikerül hosszabbítani, holott ezt simán lehet pótolni FA-n. SOkkal rosszabb sztem biztosra menni, és olyat ajánlani, ami akár sok is lehet, mint vártlanul kiengedni valakit a piacra (majd onnan pótolni). Csak akkor nem igaz ez, ha a, a poszton más jó FA nincs és ez felviszi az árát, b, az illető öreg és FA-n kénytelen leszel hosszú szerződést adni neki a verseny miatt, ami hosszabbítással elkerülhető.
több mint 8 éve
Csak egy javaslat. Ne a 80%-ot akarjátok elsőre belőni. Harrisnek én 10-et kínáltam volna elsőre (legalább).Wagnernél azért mérvadó a mostani szerződése, mert a játékban is most hosszabbított.Soldi, figyelembe vettem. Igen nálam nem lett volna top fizuja, de IRL 11 milla és még a 2. kör., Top 5 fizuja biztos lett volna. De nincs jelentősége, túl vagyunk rajta 😊
Soldados
Klaci79

több mint 8 éve
Wagnernél azért mérvadó a mostani szerződése, mert a játékban is most hosszabbított.Soldi, figyelembe vettem. Igen nálam nem lett volna top fizuja, de IRL 11 milla és még a 2. kör., Top 5 fizuja biztos lett volna. De nincs jelentősége, túl vagyunk rajta 😊
Soldados
több mint 8 éve
Wagnernél azért mérvadó a mostani szerződése, mert a játékban is most hosszabbított.Más esetben nem is érdekel az IRL szerződés, ugyanis lásd Mathieu esetét. IRL aláírt egy brutális szerződést tavaly, azóta nem ér annyit mert szar évet tolt és megint IR-en kötött ki, ezáltal nincs jelentősége, hogy mit kapott tavaly. Harris 14-es szerződésének sincs jelentősége, mert ahhoz vedd hozzá, hogy eltelt 2 teljes idény annak minden inflációjával, plusz az ezalatt nyújtott teljesítményével.

több mint 8 éve
Áh...nem akarlak és nem is tudlak meggyőzni...majd jövőre ügyesebb leszek és ezt nézem árazásnál...mindig tanul valamit az emberIndulatosan? 😊 Csak tényeket soroltam fel.Azt emlegetem "előszeretettel" ez igaz, csak amit ajánlottam neki első körben az egy majdnem 11 milliós IRL szerződés lett volna. És az csak az első kör! De nem probléma ez, csak azért hoztam elő, mert az IRL és az itteni szerződésről beszéltünk Soldival. Nem is értem, miért reagáltál most erre indulatosan. Ez már a múlt...😊Azt a 8,5 milliós átlagú szerződést - amit előszeretettel emlegetsz - még 2014 decemberében írta alá. A csávó azóta letett az asztalra két All-Pro kaliberű szezont, a jelenlegi mezőnyben vitán felül top 5 CB - alsó hangon. Shermannek 11+, Hadennek 10+, Patrick Petersonnak közel 10 milliós átlagú a mostani szerződése, csak hogy párat említsek az elit cornerek közül (Haden mondjuk szerintem nem az, csak fizetésileg). Ezeket azért nem árt figyelembe venni.Érdekes, hogy C Harris esetében a kutyát nem érdekelte a 70%Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évMiért? 70%-os cappel számolva itt 6,3 milla a reális. Ő pont teljesen jó, IRL-nek megfelelő szerződést kapott
Közben meg IRL 9 misi lesz évente. Igor jól járt....
Klaci79
Soldados
Klaci79
vassadi
Klaci79
Ami pedig a 11 milliós IRL szerződést illeti: nem Chris Harrisek, hanem A.J. Bouye-k fognak minimum 12-13 milliós átlagú szerződést aláírni. 😊
vassadi
több mint 8 éve
Indulatosan? 😊 Csak tényeket soroltam fel.Azt emlegetem "előszeretettel" ez igaz, csak amit ajánlottam neki első körben az egy majdnem 11 milliós IRL szerződés lett volna. És az csak az első kör! De nem probléma ez, csak azért hoztam elő, mert az IRL és az itteni szerződésről beszéltünk Soldival. Nem is értem, miért reagáltál most erre indulatosan. Ez már a múlt...😊Azt a 8,5 milliós átlagú szerződést - amit előszeretettel emlegetsz - még 2014 decemberében írta alá. A csávó azóta letett az asztalra két All-Pro kaliberű szezont, a jelenlegi mezőnyben vitán felül top 5 CB - alsó hangon. Shermannek 11+, Hadennek 10+, Patrick Petersonnak közel 10 milliós átlagú a mostani szerződése, csak hogy párat említsek az elit cornerek közül (Haden mondjuk szerintem nem az, csak fizetésileg). Ezeket azért nem árt figyelembe venni.Érdekes, hogy C Harris esetében a kutyát nem érdekelte a 70%Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évMiért? 70%-os cappel számolva itt 6,3 milla a reális. Ő pont teljesen jó, IRL-nek megfelelő szerződést kapott
Klaci79
Soldados
Klaci79
vassadi
Klaci79
Ami pedig a 11 milliós IRL szerződést illeti: nem Chris Harrisek, hanem A.J. Bouye-k fognak minimum 12-13 milliós átlagú szerződést aláírni. 😊
több mint 8 éve
így van,ezek alapján jogos ha Harris a legjobban fizetett CB akar lenni.Azt a 8,5 milliós átlagú szerződést - amit előszeretettel emlegetsz - még 2014 decemberében írta alá. A csávó azóta letett az asztalra két All-Pro kaliberű szezont, a jelenlegi mezőnyben vitán felül top 5 CB - alsó hangon. Shermannek 11+, Hadennek 10+, Patrick Petersonnak közel 10 milliós átlagú a mostani szerződése, csak hogy párat említsek az elit cornerek közül (Haden mondjuk szerintem nem az, csak fizetésileg). Ezeket azért nem árt figyelembe venni.Érdekes, hogy C Harris esetében a kutyát nem érdekelte a 70%Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évMiért? 70%-os cappel számolva itt 6,3 milla a reális. Ő pont teljesen jó, IRL-nek megfelelő szerződést kapott
Klaci79
Soldados
Klaci79
vassadi
több mint 8 éve
Rendben, ezért vagy jó GM, mert mindent tudsz 😉@vassadiLongnak még három év volt hátra a szerződéséből, úgyhogy az ő cut büntetését két évre kellett elosztani.
Kérlek az összes büntit idénre írd be, köszönöm!
bowl.hu/forum/manager-jatek/cut/1614777
Egon
vassadi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Azt emlegetem "előszeretettel" ez igaz, csak amit ajánlottam neki első körben az egy majdnem 11 milliós IRL szerződés lett volna. És az csak az első kör! De nem probléma ez, csak azért hoztam elő, mert az IRL és az itteni szerződésről beszéltünk Soldival. Nem is értem, miért reagáltál most erre indulatosan. Ez már a múlt...😊Azt a 8,5 milliós átlagú szerződést - amit előszeretettel emlegetsz - még 2014 decemberében írta alá. A csávó azóta letett az asztalra két All-Pro kaliberű szezont, a jelenlegi mezőnyben vitán felül top 5 CB - alsó hangon. Shermannek 11+, Hadennek 10+, Patrick Petersonnak közel 10 milliós átlagú a mostani szerződése, csak hogy párat említsek az elit cornerek közül (Haden mondjuk szerintem nem az, csak fizetésileg). Ezeket azért nem árt figyelembe venni.Érdekes, hogy C Harris esetében a kutyát nem érdekelte a 70%Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évMiért? 70%-os cappel számolva itt 6,3 milla a reális. Ő pont teljesen jó, IRL-nek megfelelő szerződést kapott
Klaci79
Soldados
Klaci79
vassadi
több mint 8 éve
@vassadiLongnak még három év volt hátra a szerződéséből, úgyhogy az ő cut büntetését két évre kellett elosztani.
Kérlek az összes büntit idénre írd be, köszönöm!
bowl.hu/forum/manager-jatek/cut/1614777
Egon
több mint 8 éve
Azt a 8,5 milliós átlagú szerződést - amit előszeretettel emlegetsz - még 2014 decemberében írta alá. A csávó azóta letett az asztalra két All-Pro kaliberű szezont, a jelenlegi mezőnyben vitán felül top 5 CB - alsó hangon. Shermannek 11+, Hadennek 10+, Patrick Petersonnak közel 10 milliós átlagú a mostani szerződése, csak hogy párat említsek az elit cornerek közül (Haden mondjuk szerintem nem az, csak fizetésileg). Ezeket azért nem árt figyelembe venni.Érdekes, hogy C Harris esetében a kutyát nem érdekelte a 70%Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évMiért? 70%-os cappel számolva itt 6,3 milla a reális. Ő pont teljesen jó, IRL-nek megfelelő szerződést kapott
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 8 éve
Akkor került ki, amikor eltöröltük a két-hároméves vetmines dealeket.Sose nézem, csak keresek benne 😊 miért lett eltörölve?A 2011-esben. 😊32 év alatt minimum 3 éves szerződést kell ajánlani, ez alól kivétel, ha az ajánlat NEM HALADJA MEG a korának megfelelő veterán minimumot + annak 10%-át.Ez benne van a szabálykönyvben, ezért írtam Davis, Wood és Simon kapcsán.
szabálykönyv
Rajna
vassadi
Rajna
több mint 8 éve
Sose nézem, csak keresek benne 😊 miért lett eltörölve?A 2011-esben. 😊32 év alatt minimum 3 éves szerződést kell ajánlani, ez alól kivétel, ha az ajánlat NEM HALADJA MEG a korának megfelelő veterán minimumot + annak 10%-át.Ez benne van a szabálykönyvben, ezért írtam Davis, Wood és Simon kapcsán.
szabálykönyv
Rajna
vassadi
több mint 8 éve
A 2011-esben. 😊32 év alatt minimum 3 éves szerződést kell ajánlani, ez alól kivétel, ha az ajánlat NEM HALADJA MEG a korának megfelelő veterán minimumot + annak 10%-át.Ez benne van a szabálykönyvben, ezért írtam Davis, Wood és Simon kapcsán.
szabálykönyv
Rajna
több mint 8 éve
32 év alatt minimum 3 éves szerződést kell ajánlani, ez alól kivétel, ha az ajánlat NEM HALADJA MEG a korának megfelelő veterán minimumot + annak 10%-át.Ez benne van a szabálykönyvben, ezért írtam Davis, Wood és Simon kapcsán.
szabálykönyv
Azért emlékeztem rá, mert anno miattam lett berakva (maradt space-em év végén és a későn kivágott Antonio Bryantet vmi 1 év, 10 milláért húztam be), érthetően ilyen anomáliák ellen van benn.
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Érdekes, hogy C Harris esetében a kutyát nem érdekelte a 70%Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évMiért? 70%-os cappel számolva itt 6,3 milla a reális. Ő pont teljesen jó, IRL-nek megfelelő szerződést kapott
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évMiért? 70%-os cappel számolva itt 6,3 milla a reális. Ő pont teljesen jó, IRL-nek megfelelő szerződést kapott
Klaci79

több mint 8 éve
Ricky Wagner OT - 6.500.000$, 4 évKözben meg IRL 9 misi lesz évente. Igor jól járt....
több mint 8 éve
Végre helyreállt a világ rendje, Orkra várunk már csak. 😀Miért küldtem volna bármit is hiszen eddig semmi infó nem volt arról, hogy menjenek már a második körök csak az volt, hogy még azt se lehet tudni mi és mennyit fog csúszni.
somoskovig