GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Amikor Big Ben kortársának, Eli Manningnek a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!Alig várja, hogy 3,5 millával kevesebbet keressen, egyértelmű.
empty taxi
több mint 8 éve
Amikor Big Ben kortársának, Eli Manning a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!én telibe 14t írtam neki
empty taxi
(de én alullőttem sztem a nagyrészét a bagázsnak)
több mint 8 éve
Amikor Big Ben kortársának, Eli Manningnek a rezervációs ára tavaly 11.7 misi volt, akkor mégis hogy a retekben van az h Roethlisberger nem ír alá 14 millióért?!
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nah meg a kismaci farkát h Bouye a csillagos eget is elkéri 1 jó szezon után... 😀Majd nézd meg az IRL szerződését. 😊
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah meg a kismaci farkát h Bouye a csillagos eget is elkéri 1 jó szezon után... 😀
több mint 8 éve
mindegy, 4,3M-t se adnék neki.spencer ware-re ajánlottam: 3.450.000-t és ez a 75%ra sem volt jó,tehát minimum 4 600 000 lehetett a rózi igény.80% a határ.
franchise tag: 4 848 000.
idei top5 fizu:
L. Miller - 6M (avg 7.33M)
Rawls - 4M (avg 6.33M)
Zeke - 5.24M (avg 6.01M)
DeMarco – 5M
A. Morris - 3.01M
aha oké, jogos a minimum 4,6M-ás igény
Spencer Wareről beszélünk. Spencer Ware.
braxa88
somoskovig
több mint 8 éve
spencer ware-re ajánlottam: 3.450.000-t és ez a 75%ra sem volt jó,tehát minimum 4 600 000 lehetett a rózi igény.80% a határ.
franchise tag: 4 848 000.
idei top5 fizu:
Rawls - 4M (avg 6.33M)
Zeke - 5.24M (avg 6.01M)
DeMarco – 5M
A. Morris - 3.01M
braxa88
több mint 8 éve
spencer ware-re ajánlottam: 3.450.000-t és ez a 75%ra sem volt jó,tehát minimum 4 600 000 lehetett a rózi igény. franchise tag: 4 848 000.
idei top5 fizu:
Rawls - 4M (avg 6.33M)
Zeke - 5.24M (avg 6.01M)
DeMarco – 5M
A. Morris - 3.01M
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Krojfkoma elbújhat somos versei mögött. 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
FA-ra sztem azért nem lehet panasz majd, lesz hova költeni. 😊
több mint 8 éve
Hankinst reméltem, Allington, Whitner nem probléma, ahogy Tretter is próba volt..háthaDe Keenan Allen vaze?
IRL tavaly olyan 10 milláért írt alá...annak nehéz kiszámolni, 7 milla a 70%, na de...
1, Én kínáltam itt neki 6-ot elsőre...ami 7,5 millának a 80%-a...tehát, még inflációt is beleszámolva sem éri el a 2. kört.
2, Hopp, azóta eltelt egy év ráadásul, és Allen mit is nyújtott? Jah, hogy nem volt pályán, csak az első meccs pár percéig, aztán egész szezon IR. 😊
Nyilván megérdemli akkor az itteni kb. 8 milliót, ami ki lett neki kb számolva.
Tavaly TY Hiltonnak 7,8 milla lett meghatározva...szerintem mindenki tudja, hány 1000 yardos szezonja volt, stb, stb...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Hopp most egy Chris Harris, Burnett, stb a piacon...DB felhozatal lesz, az tuti 😊Burnett tavaly 4,5 millával 2. lehetőséget adott. Most 5,2 millióval azonnal kidobott. Sokat javult a GB secondary.
Chargers LT
Harris nem megy ki a piacra, nagyon sajnálom. Viszont fr taggel vihető.
több mint 8 éve
Terron Armstead most írt alá egy 9,5 milliós szerződést Jacksonville-ben, legközelebb kérj segítséget iktriadtól! 😊Beleszámoltam már a 80%ot és, hogy 70%os cappel dolgozunk.Ezt az IRL számot nem értem, de amit alatriste írt, az alapján már simán lehet, hogy aláírt volna. Vagyis a 8,33. Magam részéről a pff értékeléseivel nem foglalkozom. 2017-ben keres $9,843,750 utána 2021 ig minden évben 11-12 millió fölött keres. Az eltiltását meg letöltötte, nem?Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean
De amúgy az is igaz, lehet másnak nem ér ennyit és olcsóbban visszahozod 😊
Klaci79
DeSean
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hopp most egy Chris Harris, Burnett, stb a piacon...DB felhozatal lesz, az tuti 😊Ha csak fr tag nem játszik még. 😊
Chargers LT
több mint 8 éve
Hopp most egy Chris Harris, Burnett, stb a piacon...DB felhozatal lesz, az tuti 😊
több mint 8 éve
Beleszámoltam már a 80%ot és, hogy 70%os cappel dolgozunk.Ezt az IRL számot nem értem, de amit alatriste írt, az alapján már simán lehet, hogy aláírt volna. Vagyis a 8,33. Magam részéről a pff értékeléseivel nem foglalkozom. 2017-ben keres $9,843,750 utána 2021 ig minden évben 11-12 millió fölött keres. Az eltiltását meg letöltötte, nem?Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean
Klaci79
több mint 8 éve
Ezt az IRL számot nem értem, de amit alatriste írt, az alapján már simán lehet, hogy aláírt volna. Vagyis a 8,33. Magam részéről a pff értékeléseivel nem foglalkozom. 2017-ben keres $9,843,750 utána 2021 ig minden évben 11-12 millió fölött keres. Az eltiltását meg letöltötte, nem?Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean
több mint 8 éve
11,6M -nak a 70%-a 8,33M.Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!Gondolj arra, hogy talán FA-n kevesebbért is visszaviheted...persze ez még nem tuti.
DeSean
több mint 8 éve
Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
több mint 8 éve
Vannak ám számok, az tuti ...kíváncsi leszek a végére, kik kerülnek még piacra. Kemény FA lesz, de tud majd mindenki válogatni.
több mint 8 éve
Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean