GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
A Keenan Allen ügyet le fogom zárni...FA-n 😀 Amúgy asszem ő máris kieshet majd a hasonlítgatásból, mert egyrészt nekem kedvenc, másrészt biztos lesz rá 4-5 ember, szóval lesz war...így könnyen lehet, hogy 7 milla fölött fog végül elkelni és visszaigazolni hozzám 😛 AB mellé a másik oldalra kell az ember noh
Bár lesz 2 jobb célpontja WR-t akaró csapatoknak, Hopkins és Nelson

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A harom nem hosszabbito csapatbol Rata irt hogy neha van, neha nincs.. Patriotsot is lattuk, de az Eagles elegge inaktiv, raadasul Manzielt pl. jo otlet lenne az 5 millios hatarido elott kipucolni a keretbol.
(Megha most epp comebackkel is probalkozik, cocaine is a hell of a drug...)
Igor
nálam csak nem volt olyan csóka, akivel hosszabbítani akartam volna. Aktívan csinálom a hülyeséget itt 😊
Viszont az Eagles élére sztem kellene recruitingolni valakit, mert Gabtsi ideje sajnos nem elég ide.

JT Daniels fan
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Nincs ha. Ha tolt volna 1400-as szezont, valóban senki egy mukkot nem szól. De nem tolt. Nem most nem tolt, hanem soha nem tolt. Egyszer sem. Egyszer sem volt TOP20-ban. Érted ezt? Akkor beszélhetnél valós potenciálról, ha tolt volna már olyan szezont. De nem tolt. Egy kiugrónak induló idénye volt, tehát 4 év alatt 8 rohadt meccsért TOP10 fizut kér? Ne már... Ez nevetséges.

Soldados
Véletlen se voltak az elmúlt években olyanok IRL, hogy potenciálra kínálták meg az illetőt zsíros fizuval (Eric Fisher, Zach Ertz, Michael Brockers, Olivier Vernon).
BTW IRL éves átlagok alapján jelenleg a 9. legjobban fizetett WR Keenan Allen.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Érdekes lesz majd összevetni a táblázatot az FA örök eredményeivel. Addig fölösleges lázongani, utána kéne majd következtetéseket levonni, mert sztem a rózik akkor végzik szarul a dolgukat, ha valaki a piacon kevesebbet kap, mint amennyiért a csapata korábban hosszabbított volna vele.

gabokocka
Alapvetően ebben van igazság.

Ettől függetlenül nálam ez elmebeteg összeg volt. Az IRL 8 milláért aláíró Stills-nek pl több yardja és TD-je van, mint Allennek. És bár utóbbiban valóban nagyobb potenciál LEHET, de 4 év alatt ez nem jött ki, így Stills IRL értéke fölé lőni Allen fizuigényét az nálam több mint meredek.
Soldados
Ja, kb 100-zal több yardja, és 4 teljes év alatt kb másfél szezonnyi elkapása 😀
Ezt inkább ne is írtad volna..

Allen rookie év alatt kiderült, hogy Allen jobb mint Stills valaha is lesz. És Allen legszarabb, sophomore éve is jobb mint Stills bármelyik éve.. sőt, tudod mit a 3. fél szezonja is jobb mint Stills bármelyik éve. Én egy fél szezonnyi Keenan Allenért többet fizetnék mint Stillsért...

És mielőtt beírod, nem zavar hogy 2014-ben mennyi yardja volt.. nem ez az egyetlen dolog, ami számít, nem erre játsszák a meccset. Az, hogy Brees mellett, sokadik receiverként sokadik cornerrel szemben, one trick deep threatként csinált 930 yardot, ez a klasszikus vizesfiú Peyton/Brees mellett. Az hogy a csapata ugyanabban az évben eltradelte, ráadásul milyen ellenértékért.. elég sokat mondó.
Az hogy idén volt egy irreális TD-rátája... fizesse meg aki akarja, de ez a srác soha nem lesz több egy kiegészítő receivernél.

Amúgy 12 milliós fizut akart az ügynöke állítólag, na az az elmebetegség..

Mindegy... várja mindenki az FA-t (meg a cutokat), most a rövid uborkaszezon van.. foglalkozzunk inkább mással (IRL dolgokkal, ekézzük Orkot hogy nem küldte a 2. kört, RFA tagelés, stb..)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 208 — Keep pounding
A WR piacról meg annyit, hogy tavaly Lafellt két évre évi másfél millióért igazoltam, miközben most IRL két évre évi 5 misiért maradt a Bengalsnál. Boldint pl 1 millióért igazoltam tavaly. Nyilván ők nem no1 elkapók, de simán lehet hasznos játékost szerezni szaré hugyé.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Érdekes lesz majd összevetni a táblázatot az FA örök eredményeivel. Addig fölösleges lázongani, utána kéne majd következtetéseket levonni, mert sztem a rózik akkor végzik szarul a dolgukat, ha valaki a piacon kevesebbet kap, mint amennyiért a csapata korábban hosszabbított volna vele.

gabokocka
Alapvetően ebben van igazság.

Ettől függetlenül nálam ez elmebeteg összeg volt. Az IRL 8 milláért aláíró Stills-nek pl több yardja és TD-je van, mint Allennek. És bár utóbbiban valóban nagyobb potenciál LEHET, de 4 év alatt ez nem jött ki, így Stills IRL értéke fölé lőni Allen fizuigényét az nálam több mint meredek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 208 — Keep pounding
Érdekes lesz majd összevetni a táblázatot az FA körök eredményeivel. Addig fölösleges lázongani, utána kéne majd következtetéseket levonni, mert sztem a rózik akkor végzik szarul a dolgukat, ha valaki a piacon kevesebbet kap, mint amennyiért a csapata korábban hosszabbított volna vele.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
De akkor hasonlítsuk máshoz. AB. 12 milláért aláírt most a játékban. Ha AB 12, akkor hozzá képest Allen kb 4-5 - kellene hogy legyen. AB minden évben stabilan, egészségesen, rekordszámokat hoz. Allen? Allen 2500 yard 4 év alatt. AB szintén 4 év alatt 6000+ yard, Allen 16 TD 43. Emellett AB punt returner is. Meg úgy TOP2 WR.
Soldados
Miert nem erted meg, hogy lathatoan nem career receiving yards alapjan araztuk... vagy csak a tavalyi szezon alapjan, mert ilyen alapon 0 dollarra kellett volna az elmult eve alapjan.

Ha Allen tavaly nem serul meg es hoz egy 1400 yardos szezont, akkor most senki egy budos mukkot nem szol, hogy AB fizetesenek a 75%-t kerte (egy jobb mint 75%-os tejlesitmennyel..), en ezt kinezem belole 2018-ban, 19-ben, stb.. ezert araztam ennyire.

Teljesitmeny es potencial alapjan arazunk.

En nem fogok egy serules miatt ekkora kulonbseget tenni arazasban. Lehet felmilliot, egymilliot levonni, vagy ha kronikus gondok vannak (irtam, hogy mivel kulonbozo serulesek, ezert szvsz nem), akkor esetleg komolyabban... de ez itt most potencialrol, es free agencyrol szol. Nem historikus VAR-ertekekrol.
A punt returnkodes meg.. szerintem az egy top receivernel inkabb plusz kockazat. 😊

Fogadd el az over/under 7 millios fogadast, es itt a vege, fuss el vege. (En mara tenyleg vegeztem.)
Igor
Nincs ha. Ha tolt volna 1400-as szezont, valóban senki egy mukkot nem szól. De nem tolt. Nem most nem tolt, hanem soha nem tolt. Egyszer sem. Egyszer sem volt TOP20-ban. Érted ezt? Akkor beszélhetnél valós potenciálról, ha tolt volna már olyan szezont. De nem tolt. Egy kiugrónak induló idénye volt, tehát 4 év alatt 8 rohadt meccsért TOP10 fizut kér? Ne már... Ez nevetséges.

Milyen alapon kér olyan playa TOP10-es elit fizut, aki soha nem volt TOP20-ban sem? Egyszer sem. És erre csak pluszként jön rá, hogy ACL-szakadásból jön vissza. Egyszerűen hihetetlen....

Én valós számokkal dolgozom. 6000+ yard vs 2500 yd - 43 TD vs 16 TD. Te meg feltételezett számokkal dobálózol egy olyan játékosnál, akinek 4 év alatt 1046 yd a legjobbja, a következő 3-ban meg összesen 1500 yd. Mi lett volna ha... eléri AB 75%-át... Na ez a nevetséges.... Nem érte el, a legjobb éve 20%-kal rosszabb, mint AB legrosszabb éve. Ez a tény. Meg az, hogy AB bármelyik szezonja egy az egyben megveri Allen legutóbbi 3 szezonját összesítve... De persze kérje csak AB pénzének 75-80%-át...

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
De akkor hasonlítsuk máshoz. AB. 12 milláért aláírt most a játékban. Ha AB 12, akkor hozzá képest Allen kb 4-5 - kellene hogy legyen. AB minden évben stabilan, egészségesen, rekordszámokat hoz. Allen? Allen 2500 yard 4 év alatt. AB szintén 4 év alatt 6000+ yard, Allen 16 TD 43. Emellett AB punt returner is. Meg úgy TOP2 WR.
Soldados
Miert nem erted meg, hogy lathatoan nem career receiving yards alapjan araztuk... vagy csak a tavalyi szezon alapjan, mert ilyen alapon 0 dollarra kellett volna az elmult eve alapjan.

Ha Allen tavaly nem serul meg es hoz egy 1400 yardos szezont, akkor most senki egy budos mukkot nem szol, hogy AB fizetesenek a 75%-t kerte (egy jobb mint 75%-os tejlesitmennyel..), en ezt kinezem belole 2018-ban, 19-ben, stb.. ezert araztam ennyire.

Teljesitmeny es potencial alapjan arazunk.

En nem fogok egy serules miatt ekkora kulonbseget tenni arazasban. Lehet felmilliot, egymilliot levonni, vagy ha kronikus gondok vannak (irtam, hogy mivel kulonbozo serulesek, ezert szvsz nem), akkor esetleg komolyabban... de ez itt most potencialrol, es free agencyrol szol. Nem historikus VAR-ertekekrol.
A punt returnkodes meg.. szerintem az egy top receivernel inkabb plusz kockazat. 😊

Fogadd el az over/under 7 millios fogadast, es itt a vege, fuss el vege. (En mara tenyleg vegeztem.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
De a róziknak felfogásom szerint a játékos szempontjából legjobb forgatókönyvvel kell számolni (van kereslet a piacon), mert ha nincs, akkor még mindig vissza lehet hozni FA-ról a túlárazott embert, ha viszont van, akkor alacsonyabb (te felfogádosodban reális) áron pedig kevesebbet keresne, mint ami a piacon jönne, ami nyilvánvaló gond.
Rajna
En is ezzel az elvvel alltam neki a dolognak - termeszetesen, sajat velemeny szerint realis keretek kozott.

Amugy ne aggodj Soldi, fogok ra ajanlatot tenni. 10-et biztos nem, mert az en tullott ajanlatom eseten is 9,025-t mar elfogadott volna.

Es nem azert szopattam ChargersLT-t, hogy o ne tudja elvinni/majd aztan en vigyem el... fokepp mert nem hiszem, hogy el fogom tudni vinni a maradek kb. 2.5 millios caphelyemmel (persze tisztogatunk meg addig.)

De van egy rakas csapat 20-25-30+ millios cappel... akarsz fogadni, mennyiert megy el a srac.. over/under 7, ha szerinted annyit er?
Igor
Nem ChargersLT-ről van szó, ismerlek, nem személy elleni támadás. Egyszerűen ez el lett baszva. És ezt nem (ki)magyarázni kellene és mosdatni, mint a szerecsendiót...

Kíváncsian várom majd, hogy mit ajánlasz majd Allenre... 8 milla alatt remélem, nem is próbálkozol. 😉

több mint 8 éve
De akkor hasonlítsuk máshoz. AB. 12 milláért aláírt most a játékban. Ha AB 12, akkor hozzá képest Allen kb 4-5 - kellene hogy legyen. AB minden évben stabilan, egészségesen, rekordszámokat hoz. Allen? Allen 2500 yard 4 év alatt. AB szintén 4 év alatt 6000+ yard, Allen 16 TD, AB 43. Allen egy épphogy 1000 yardos szezon, AB-nek 1250 alatt nincs szezonja, tehát a legrosszabb szezonja 20%-kal jobb Allen legjobb szezonjánál. Emellett AB punt returner is. Meg úgy TOP2 WR.

több mint 8 éve
De a róziknak felfogásom szerint a játékos szempontjából legjobb forgatókönyvvel kell számolni (van kereslet a piacon), mert ha nincs, akkor még mindig vissza lehet hozni FA-ról a túlárazott embert, ha viszont van, akkor alacsonyabb (te felfogádosodban reális) áron pedig kevesebbet keresne, mint ami a piacon jönne, ami nyilvánvaló gond.
Rajna
En is ezzel az elvvel alltam neki a dolognak - termeszetesen, sajat velemeny szerint realis keretek kozott.

Amugy ne aggodj Soldi, fogok ra ajanlatot tenni. 10-et biztos nem, mert az en tullott ajanlatom eseten is 9,025-t mar elfogadott volna.

Es nem azert szopattam ChargersLT-t, hogy o ne tudja elvinni/majd aztan en vigyem el... fokepp mert nem hiszem, hogy el fogom tudni vinni a maradek kb. 2.5 millios caphelyemmel (persze tisztogatunk meg addig.)

De van egy rakas csapat 20-25-30+ millios cappel... akarsz fogadni, mennyiert megy el a srac.. over/under 7, ha szerinted annyit er?

több mint 8 éve
Érdekes, én Wallace-t és Beasley-t is halálolcsón hoztam el. 😉 (2-2,5 milláért asszem)

Komolyan nem hiszem el... Milyen átlagai alapján TOP5? 1046 yard, ez a legjobbja, ez is 2013-ból... Nincs egy idénye amit végigjátszott volna, most épp ACL-szakadásból jön vissza. Mondd már el milyen átlagról beszélsz? Közelében nincs a TOP5-nek. Soha egyetlen egyszer nem volt TOP20 elkapott yardban. TOP20! Érted? Soha, egyszer sem. És Te ACL-szakadás után TOP10 fizut kérsz neki? Miközben egyetlen idényben nem volt TOP20-ban elkapott yardban?

Ne viccelődjünk már...
Soldados
Meccsenkénti átlagban, meg a helyette beugró nímandok is simán hozták az ezer yard közeli szezonokat, bízok a Chargers stábjábn, hogy az edzések alapján nem a jobb játékosokat ültetik a padra a szezonnyitón.

Én a tavalyi helyzetemben (amikor nem volt receiverem egyáltalán) simán adtam volna neki 10 millát. Lehet, hogy ez szerinted hülyeség, de van az a helyzet, amikor belefér, ha az embernek van space-e, akkor elkölti. A játékos pedig erre játszik, aztán, van, amikor nem jön be. De a róziknak felfogásom szerint a játékos szempontjából legjobb forgatókönyvvel kell számolni (van kereslet a piacon), mert ha nincs, akkor még mindig vissza lehet hozni FA-ról a túlárazott embert, ha viszont van, akkor alacsonyabb (te felfogádosodban reális) áron pedig kevesebbet keresne, mint ami a piacon jönne, ami nyilvánvaló gond.

Wallace és Beasley azért mások, mert ők 600 yard alatt teljesítettek, 3. számú opcióként. Ettől még olcsók voltak, és ez bárkivel előfordulhat, de nem ezt kell kiindulópontként venni, még csak nem is lehet ezt a túlfizetésekkel átlagolni, hanem a túlfizetésekből kell kiindulni, hogy a játékos semmiképp ne keressen kevesebbet, mintha piacra menne.
Rajna
Milyen meccsenkénti átlag? Ne vicceljél már! Négy évéből egyedül a 2015-ös az amiben kiemelkedő meccsátlagot hozott, de ott is kidőlt fél idény után. Ergó Te 8 meccs miatt kérsz neki TOP10 fizut!? Ez ugye csak vmi rossz vicc.... És mi van a maradék 3 szezonnal? Ott semmiféle meccsátlagban nincs TOP10-ben sem. De egy olyan playa ne kérjen TOP10 fizut, akinek életében nem volt TOP20 idénybeli teljesítménye a posztján....

És nem, nem az a dolga a Rózinak, túlárazzák a játékosokat, hanem hogy reális(an magas) fizetést kérjenek a játékosok. Aki posztja legjobbjai közé tartozik, az kérje a legjobb fizut, rendben. De egy olyan, aki sose tudott TOP20 teljesítményt letenni, most meg ACL-szakadásból jön, az ne kérjen TOP10 fizut, mert röhejes...

De mondom, nagyon-nagyon várom, hogy majd FA-en mit ajánlotok neki.

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Érdekes, én Wallace-t és Beasley-t is halálolcsón hoztam el. 😉 (2-2,5 milláért asszem)

Komolyan nem hiszem el... Milyen átlagai alapján TOP5? 1046 yard, ez a legjobbja, ez is 2013-ból... Nincs egy idénye amit végigjátszott volna, most épp ACL-szakadásból jön vissza. Mondd már el milyen átlagról beszélsz? Közelében nincs a TOP5-nek. Soha egyetlen egyszer nem volt TOP20 elkapott yardban. TOP20! Érted? Soha, egyszer sem. És Te ACL-szakadás után TOP10 fizut kérsz neki? Miközben egyetlen idényben nem volt TOP20-ban elkapott yardban?

Ne viccelődjünk már...
Soldados
Meccsenkénti átlagban, meg a helyette beugró nímandok is simán hozták az ezer yard közeli szezonokat, bízok a Chargers stábjábn, hogy az edzések alapján nem a jobb játékosokat ültetik a padra a szezonnyitón.

Én a tavalyi helyzetemben (amikor nem volt receiverem egyáltalán) simán adtam volna neki 10 millát. Lehet, hogy ez szerinted hülyeség, de van az a helyzet, amikor belefér, ha az embernek van space-e, akkor elkölti. A játékos pedig erre játszik, aztán, van, amikor nem jön be. De a róziknak felfogásom szerint a játékos szempontjából legjobb forgatókönyvvel kell számolni (van kereslet a piacon), mert ha nincs, akkor még mindig vissza lehet hozni FA-ról a túlárazott embert, ha viszont van, akkor alacsonyabb (te felfogádosodban reális) áron pedig kevesebbet keresne, mint ami a piacon jönne, ami nyilvánvaló gond.

Wallace és Beasley azért mások, mert ők 600 yard alatt teljesítettek, 3. számú opcióként. Ettől még olcsók voltak, és ez bárkivel előfordulhat, de nem ezt kell kiindulópontként venni, még csak nem is lehet ezt a túlfizetésekkel átlagolni, hanem a túlfizetésekből kell kiindulni, hogy a játékos semmiképp ne keressen kevesebbet, mintha piacra menne.

több mint 8 éve
Keenan Allen legjobb szezonja: 1064 yard... Az is négy éve volt. Egyetlen szezont nem tudott végigtolni, most pedig egy ACL-szakadásból jön vissza. Tehát ez a játékos szted a játékbeli tagérték 90%-át éri?

Kérlek, meséljetek még...
Soldados
Azt már sztem mindenki érti, hogy te nem adnál érte ennyit. De azt igazán beláthatod, hogy a tavalyi FA alapján (ahol kezdő WR 6,75 milla alatt nem kelt el a hatszáz éves Steve Smith-h leszámítva, illetve a 662 yardos csúcsidényű Rishard Matthewst is ide lehet még venni, aki négy milla felett kapott) lehet valaki, aki hajlandó, mert mondjuk arra tesz, hogy Allen egészséges. Márpedig az átlagai alapján a srác bizony top5-ös, tehát akkor 10 milláért sem számít drágának, sőt. Márpedig a játékos nem arra játszik, hogy a 32 GM átlagban mennyit kínálna érte, hanem az elképzelhető legelvetemültebb ajánlat árát kéri meg előre a hosszabbításnál. Lehet, hogy az ajánlatot nem kapja meg a piacon, de ha ELKÉPZELHETŐ, hogy igen, akkor már logikus ennyit kérnie.
Rajna

Ne viccelődjünk már... Nagyon-nagyon remélem, hogy Te és Igor beajánlotok 9-10 millát, amennyit szerintetek ér.

több mint 8 éve
Keenan Allen legjobb szezonja: 1064 yard... Az is négy éve volt. Egyetlen szezont nem tudott végigtolni, most pedig egy ACL-szakadásból jön vissza. Tehát ez a játékos szted a játékbeli tagérték 90%-át éri?

Kérlek, meséljetek még...
Soldados
Azt már sztem mindenki érti, hogy te nem adnál érte ennyit. De azt igazán beláthatod, hogy a tavalyi FA alapján (ahol kezdő WR 6,75 milla alatt nem kelt el a hatszáz éves Steve Smith-h leszámítva, illetve a 662 yardos csúcsidényű Rishard Matthewst is ide lehet még venni, aki négy milla felett kapott) lehet valaki, aki hajlandó, mert mondjuk arra tesz, hogy Allen egészséges. Márpedig az átlagai alapján a srác bizony top5-ös, tehát akkor 10 milláért sem számít drágának, sőt. Márpedig a játékos nem arra játszik, hogy a 32 GM átlagban mennyit kínálna érte, hanem az elképzelhető legelvetemültebb ajánlat árát kéri meg előre a hosszabbításnál. Lehet, hogy az ajánlatot nem kapja meg a piacon, de ha ELKÉPZELHETŐ, hogy igen, akkor már logikus ennyit kérnie.

több mint 8 éve
Mindenki jön az IRL dolgokkal, de tudjuk, hogy ez egy korlátozott imitációja a valóságnak. Érdemesebb azzal dolgozni, ami itt történik (persze az IRL is viszonyítási pont).

Soldi kedvence egy olyan LS, aki a piacon két éve 1 milla felett írt alá. Reális azt gondolni, hogy ez azóta nőtt, persze lehet, hogy nem.

Keenan Allenhez annyit: amikor pályán volt, top5 WR teljesítményt nyújtott, amennyire tudjuk, felépül teljesen. Persze a sérülései olcsósítják kicsit, de azért nem nagyon. Mégpedig azért, mert a WR posztra nagyon nagy a kereslet. Marvin Jones tavaly 8 millát kapott, ezer yardos szezon nélkül. Michael Floyd 7,75 millát, egy éppen ezer yardos szezonnal, harmadik számú célpontként a csapatában. Kendall Wright 6,75 millát, szintén egy éppen ezer yardos idénnyel, friss sérüléssel. Ha inflációval együtt ez a kategória lenne Keenan Allen, erősen meglepne. Lehet persze, hogy túláraztuk, de 8 milla alatt a tavalyi FA után elég vicces lett volna.

Magyarul: aki szerint 8 milla alá kellett volna belőni Allent, az azonnal rábólintana egy Marvin Jones-Keenan Allen cserére (persze tavalyi Jones).
Rajna
Te IRL számokkal dobálózol, de itt 70%-kal kisebb a cap. És bizony ízlelgesd: 1046 yard. Ez a legjobbja Keenen Allennek - négy évvel ezelőttről. Ez nagyon messze van a közel tíz millától, de bizony Marvin Jones 8 millájától is. (Ha választanom kéne 2 WR között, gondolkodás nélkül Marvin Jonest vinném)

A LS is aláírt 1 millára, de IRL, ráadásul a LS soha nem fog annál többet kapni (vetmin, plusz némi signing bonus) és ugye ez is IRL szám, azaz ha én itt játékban adok 1 millát az bőven deal kéne hogy legyen - főleg 3 évre.

Ez a Keenan Allen kib,szott meredek. Szted IRL elkelne Keenen Allen idényenkénti 10 milláért? Erős kétségeim vannak. De hogy afölé nem menne, abban biztos vagyok. Az meg játékra vetítve legfeljebb 7 milla....
Soldados
Egy darab IRL szám nem volt nálam, mind itteni számok, épp erről beszélek, hogy nálam ez a legfőbb viszonyítási pont - ki mennyit szokott kapni FA-n, nem pedig az, hogy ki mennyit keres IRL, mert itt mások a GM-ek prioritásai.

Az már más kérdés, hogy nálam Keenan Allen legalább egy klasszissal Marvin Jones felett van, én tuti nem adnám oda Jonesért, és jóval többet ajánlanék érte FA-n, mint Jonesért, de hát ez már teljesen szubjektív, hogy ki mennyire veszi bele a sérülékenységet.
Rajna
Keenan Allen legjobb szezonja: 1046 yard... Az is négy éve volt. Egyetlen szezont nem tudott végigtolni, most pedig egy ACL-szakadásból jön vissza. Tehát ez a játékos szted a játékbeli tagérték 90%-át éri?

Kérlek, meséljetek még... Nagyon remélem, hogy FA-n mindketten beajánlotok 9-10 millát, elvégre szerintetek ennyit ér...

több mint 8 éve
Ez a Keenan Allen kib,szott meredek. Szted IRL elkelne Keenen Allen idényenkénti 10 milláért? Erős kétségeim vannak. De hogy afölé nem menne, abban biztos vagyok. Az meg játékra vetítve legfeljebb 7 milla....
Soldados
Mivel Stills most irt ala evi 8-ert (es allitolag ennel tobbet is kaphatott volna), valamint tavaly Allen evi 11.25-ert kapott hosszabbitast... elegge devalualonak tarthatsz egy ACL serulest ezek szerint.
Igor
Egy olyan embernél, aki még egyetlen szezont nem játszott végig, egy olyannál akinek a legjobbja 1046 yard, egy WR-nél, akinél a sebesség, a kitámasztás rohadt fontos, annál igen.

Te a játékbeli tagérték 90%-át kérted egy olyan játékosra, aki 9 meccset játszott 2 év alatt, akinek egyetlen értékelhető éve négy éve volt, de az is csak épphogy elérte az 1000 yardot, tehát nem egy űrszámot tolt, még csak nem is egy igen kiemelkedő 1500 yd-ot, hanem egy 1000 yardot...

Ez konkrétan übergáz az én értékítéletem szerint.

több mint 8 éve
Soldados
Mivel Stills most irt ala evi 8-ert (es allitolag ennel tobbet is kaphatott volna), valamint tavaly Allen evi 11.25-ert kapott szerzodest (egyeb incentivekkel 12.25)... elegge devalualonak tarthatsz egy ACL serulest ezek szerint.

több mint 8 éve
Mindenki jön az IRL dolgokkal, de tudjuk, hogy ez egy korlátozott imitációja a valóságnak. Érdemesebb azzal dolgozni, ami itt történik (persze az IRL is viszonyítási pont).

Soldi kedvence egy olyan LS, aki a piacon két éve 1 milla felett írt alá. Reális azt gondolni, hogy ez azóta nőtt, persze lehet, hogy nem.

Keenan Allenhez annyit: amikor pályán volt, top5 WR teljesítményt nyújtott, amennyire tudjuk, felépül teljesen. Persze a sérülései olcsósítják kicsit, de azért nem nagyon. Mégpedig azért, mert a WR posztra nagyon nagy a kereslet. Marvin Jones tavaly 8 millát kapott, ezer yardos szezon nélkül. Michael Floyd 7,75 millát, egy éppen ezer yardos szezonnal, harmadik számú célpontként a csapatában. Kendall Wright 6,75 millát, szintén egy éppen ezer yardos idénnyel, friss sérüléssel. Ha inflációval együtt ez a kategória lenne Keenan Allen, erősen meglepne. Lehet persze, hogy túláraztuk, de 8 milla alatt a tavalyi FA után elég vicces lett volna.

Magyarul: aki szerint 8 milla alá kellett volna belőni Allent, az azonnal rábólintana egy Marvin Jones-Keenan Allen cserére (persze tavalyi Jones).
Rajna
Te IRL számokkal dobálózol, de itt 70%-kal kisebb a cap. És bizony ízlelgesd: 1046 yard. Ez a legjobbja Keenen Allennek - négy évvel ezelőttről. Ez nagyon messze van a közel tíz millától, de bizony Marvin Jones 8 millájától is. (Ha választanom kéne 2 WR között, gondolkodás nélkül Marvin Jonest vinném)

A LS is aláírt 1 millára, de IRL, ráadásul a LS soha nem fog annál többet kapni (vetmin, plusz némi signing bonus) és ugye ez is IRL szám, azaz ha én itt játékban adok 1 millát az bőven deal kéne hogy legyen - főleg 3 évre.

Soldados
Egy darab IRL szám nem volt nálam, mind itteni számok, épp erről beszélek, hogy nálam ez a legfőbb viszonyítási pont - ki mennyit szokott kapni FA-n, nem pedig az, hogy ki mennyit keres IRL, mert itt mások a GM-ek prioritásai.

Az már más kérdés, hogy nálam Keenan Allen legalább egy klasszissal Marvin Jones felett van, én tuti nem adnám oda Jonesért, és jóval többet ajánlanék érte FA-n, mint Jonesért, de hát ez már teljesen szubjektív, hogy ki mennyire veszi bele a sérülékenységet.

több mint 8 éve

Rajna

több mint 8 éve
@gabtsi mennyire aktiv amugy?

A harom nem hosszabbito csapatbol Rata irt hogy neha van, neha nincs.. Patriotsot is lattuk, de az Eagles elegge inaktiv, raadasul Manzielt pl. jo otlet lenne az 5 millios hatarido elott kipucolni a keretbol.
(Megha most epp comebackkel is probalkozik, cocaine is a hell of a drug...)

több mint 8 éve

Szerkesztette: Rajna

több mint 8 éve
Max jovore kerestek uj Rozit, ha a tobbseg ugy erzi, hogy irrealisan araztam. (Nem megsertodesbol mondom, hanem teljesen nyugodtan es komolyan... elmondom szivesen hol milyen jatekos/pozit miert araztam ugy ahogy... de nem akarok szembemenni 31 emberrel se, ha az en velemenyem az, ami egyeduli/szogesen eltero.)
Igor
Egyelőre én nem mondanék erre semmit, csak majd ha láttuk mindenki ajánlatát. De nagyon rémisztő ez az Allen ajánlat.

Lehet leiratkozunk rólad, mint a fegyencváros kassairól. 😊

több mint 8 éve
A tavalyi évhez képest mitől nőtt az értéke egy olyan sérülékeny játékosnak, aki nem játszott...ezt sem szabad elfelejteni. A nagy cap emelés, a +15milla kb meg IRL volt. Itt ahhoz képest még 50%-al sem emelkedett.
Chargers LT
Oke. leirhatnam a contra erveimet, de hagyjuk, nem akarok vitat.

Hozd vissza FA-rol 6-ert (vagy 7.5-ert), es akkor meglatjuk igazad volt-e 😊
Igor
Ezek után megpróbálom olcsóbban XD Amúgy nem lenne vita, csak véleménycsere 😉 És sejtem az érveket, miszerint egy kurva ász WR, ha egészséges...ami igaz is. (Ha nem ez az érv, akkor pláne nem értem )
Chargers LT
Kb. ennyi - nalam rocksolid No 1 a srac, es minimum TOP 15 WR, de lehet meg feljebb lenne... (ha egeszseges, igen.)
De meg mindig fiatal... ezert irtam 9.5-et neki.

Lehet szornyulkodni, s jonni a kovekkel.
Igor
Menj már a picsuba Igor... Ezt Te sem gondolhatod komolyan....

Ez hihetetlen.... Ennek az embernek 4 évből egyetlen egy 1000 yardos szezonja volt, az elmúlt 2 évben 9 meccset játszott. Ez kész röhej...
Soldados
Szerinted IRL Romo mennyiért fog aláírni?
somoskovig
Ne hasonlítsuk már össze a kettőt. Romo tele van kiválóbbnál kiválóbb szezonokkal.

Allennek a legjobbja 1046 yard 8 TD-vel 2013-ból. Érted, négy évvel ezelőttről, 1046 yard, mint legjobb. És egy ACL-szakadásból jön....

Ne viccelődjünk már...