GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2026-os roster fájl2027-es roster fájl
Draft tracker 2026
Draft tracker 2027
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Terron Armstead most írt alá egy 9,5 milliós szerződést Jacksonville-ben, legközelebb kérj segítséget iktriadtól! 😊Beleszámoltam már a 80%ot és, hogy 70%os cappel dolgozunk.Ezt az IRL számot nem értem, de amit alatriste írt, az alapján már simán lehet, hogy aláírt volna. Vagyis a 8,33. Magam részéről a pff értékeléseivel nem foglalkozom. 2017-ben keres $9,843,750 utána 2021 ig minden évben 11-12 millió fölött keres. Az eltiltását meg letöltötte, nem?Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean
De amúgy az is igaz, lehet másnak nem ér ennyit és olcsóbban visszahozod 😊
Klaci79
DeSean
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hopp most egy Chris Harris, Burnett, stb a piacon...DB felhozatal lesz, az tuti 😊Ha csak fr tag nem játszik még. 😊
Chargers LT
több mint 9 éve
Hopp most egy Chris Harris, Burnett, stb a piacon...DB felhozatal lesz, az tuti 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Beleszámoltam már a 80%ot és, hogy 70%os cappel dolgozunk.Ezt az IRL számot nem értem, de amit alatriste írt, az alapján már simán lehet, hogy aláírt volna. Vagyis a 8,33. Magam részéről a pff értékeléseivel nem foglalkozom. 2017-ben keres $9,843,750 utána 2021 ig minden évben 11-12 millió fölött keres. Az eltiltását meg letöltötte, nem?Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean
Klaci79
több mint 9 éve
Ezt az IRL számot nem értem, de amit alatriste írt, az alapján már simán lehet, hogy aláírt volna. Vagyis a 8,33. Magam részéről a pff értékeléseivel nem foglalkozom. 2017-ben keres $9,843,750 utána 2021 ig minden évben 11-12 millió fölött keres. Az eltiltását meg letöltötte, nem?Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean
több mint 9 éve
11,6M -nak a 70%-a 8,33M.Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
DeSean

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!Gondolj arra, hogy talán FA-n kevesebbért is visszaviheted...persze ez még nem tuti.
DeSean
több mint 9 éve
Lane Johnson például 6,5 millát kapott volna, ami IRL átszámolva 11,6 milliót jelent. Ezt alá is írta Phillyben, azóta el is tiltották és a PFF is, ha jól emlékszem below averagere értékelte. Nem hinném, hogy egy ilyen ajánlat nem ért volna legalább egy második kört neki.Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
Klaci79
több mint 9 éve
Vannak ám számok, az tuti ...kíváncsi leszek a végére, kik kerülnek még piacra. Kemény FA lesz, de tud majd mindenki válogatni.
több mint 9 éve
Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!mivel nem ismerjük a számaidat, nehezen tudunk mondani bármit...nálam Talib nem kért sokat...szerintem
DeSean
több mint 9 éve
Az kemény, hogy 2. körre se elég senkinek a pénz...tavalyi Patrick Peterson és Tyron Smith szerződéshez viszonyítva, nem létezik, hogy egy öreg Talibnak és egy Lane Johnsonnak, aki 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, ne legyen elég...szomorú!
több mint 9 éve
Frissült a KeKim, a drafton feljebb mozogni kívánó GM nyugodtan kereshetnek és van egyéb portéka is a kínálatban. 2. körök mikor mehetnek?Szerintem azonnal, én már legalábbis somosnak az enyémet.
alatriste
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
2. körök mikor mehetnek?

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Wow, 5-ből 4 FA elsőre átment nálam, az 5. meg új ajánlatot kért. Idzik majd okosan beosztja a fizukat. 😊
több mint 9 éve
vagy aláír hozzám vetminért
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
hát ő ennyi volt a hosszabbítósdi vagy mirákvanmár? 😀Most már igazán jöhetne a komplett lista az első körről, ki írt alá és mennyiért, ki vár második ajánlatot, ki megy a piacra, csak ennyi. A határidőt így is muszáj lesz majd kitolni, mert második kör, arról az eredmények, és azután még a franchise tag / RFA tender kiosztásra is kellene valamennyi időt hagyni, de sokkal tovább már nem lehet halogatni, mert a draftig így fennmaradó bő egy hónap is éppen hogy elég lesz az FA érdemi részére. A végén majd draftolhatunk IRL draft után... Szóval teljes listát, please.
braxa88
több mint 9 éve
hát ő ennyi volt a hosszabbítósdi vagy mirákvanmár? 😀
több mint 9 éve
A Green Bay szeretne hátrébb csúszni, így az 1/4 megfelelő ajánlat esetén eladó! több mint 9 éve
napra kész a Nú Inglendi KeKibowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1612680

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Elkezdtem kiszedni a rosterekről és beírni az FA-listába azokat a játékosokat, akikkel nem sikerült hosszabbítani vagy nem kaptak RFA tendert, hogy ne egyszerre kelljen majd az egészet, de természetesen a határidőig még nekik is ki lehet osztani taget/tendert.Tőlem sokat szerencsére nem kellett kiszedned. 😀
vassadi
4 játékossal tárgyaltam abból 3 baszta rám az ajtót, ezzel együtt egyikük sem megy ki a piacra 😊
Adams és Lynch esetében hátha próbálkozás volt, CCampbell-t sajánlom mert ott jobban utánanéztem a dolgoknak, lehet, hogy túl sokat vettem el arra gondolva, hogy 31 évesen azért ő már TAG alatt keressen. De hát szerencsére a fiatal kettős még szerződés alatt, Campbellen pedig marad a TAG. 😊
Tuckerrel pedig van még egy köröm.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
@sevarafa, @braxa88, @Shilkor McAfee, Orr és Ryan Harris visszavonult, tőlük majd kéretik búcsút venni a cut topikban. (Ők hárman tűntek fel, de ha másnak is van olyan játékosa, aki szögre akasztotta a sisakot, akkor ez rá is vonatkozik.)Bocsi, a saját rosteremből már kihuztam, de aztán nem írtam be ide! 😊 elnézést!
vassadi
több mint 9 éve
@sevarafa, @braxa88, @Shilkor McAfee, Orr és Ryan Harris visszavonult, tőlük majd kéretik búcsút venni a cut topikban. (Ők hárman tűntek fel, de ha másnak is van olyan játékosa, aki szögre akasztotta a sisakot, akkor ez rá is vonatkozik.)tudom csak vártam hátha meggondolja magát 😀
vassadi
több mint 9 éve
Elkezdtem kiszedni a rosterekről és beírni az FA-listába azokat a játékosokat, akikkel nem sikerült hosszabbítani vagy nem kaptak RFA tendert, hogy ne egyszerre kelljen majd az egészet, de természetesen a határidőig még nekik is ki lehet osztani taget/tendert.