GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Mindkét ùj GM-et Isten hozta! 😊Inkább Löfli de persze ki tudja 😊
Gergőke

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mindkét ùj GM-et Isten hozta! 😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a rookie/sophomore gmek nyugodtan kérjenek tanácsot minél több embertől, tapasztaltabb társaiktól, előbbieknek gondolom kötelező is láttamoztatni a rosenhaus bizottságnál/ádinál, de amúgy sem hajt senkit a tatár, sokan dolgoznak is a bowl.one mellett szóval ha valakit kiteszel kekibe, akkor azt nem biztos, hogy mindenki azonnal látja 😊üdv, kristof
trade-buzi verseny győztese 2016 (habi kamuzott a múltkor, szerintem biztos, hogy én nyertem)
gm of the year 2016 (nem sok köze lehet a fenti titulushoz 😀)
több mint 9 éve
Detroitban költözés miatti kiárusítás van:bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1006213
több mint 9 éve
Friss Ke-Kí:bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449190
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Zsizel Bündchen pedig biztos jól érzi majd magát Detroit utcáin...Az szép, hogy a Pats lett az 1/1 XDVégre a helyén
Chargers LT
Farky
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 9 éve
Az szép, hogy a Pats lett az 1/1 XDVégre a helyén
Chargers LT
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Az szép, hogy a Pats lett az 1/1 XD
több mint 9 éve
Pedig elég rendesen megírtad a véleményed alatriste-nek pár napja 😀Jogos, köszi ádinak is... nem kéne ennyit inni. Akkor nincs gond, mert max a SB-ban cseszhet ki velem. 😀Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja...khm khm... 😊GoodellVassadi takarodj!!! 😛
Az AFC East így aztán pláne veretes divízió lett. 😛
És természetsen üdv MarioAnának, és sok sikert, jó játékot!
Igor
alatriste
Igor
több mint 9 éve
Rata szerintem nem az elejétől van.Tényleg amugy hányan vagyunk akik a kezdeti 2007es keretekkel kezdtük el és azóta is nyomjuk?Öreg(ek) vagyunk, ezt akartad hallani.. én az alábbiakat számotlam, de lehet rosszul emlékszem.. előre is sry, akinél tévedtem.
braxa88
Ravens (Igor)
Bengals (Ork)
Titans (Rajna)
Raiders (Döme)
Vikings (Rata - ???)
Panthers (gabo)
49ers (somos - ?)
Seahawks (braxa)
Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jogos, köszi ádinak is... nem kéne ennyit inni. Akkor nincs gond, mert max a SB-ban cseszhet ki velem. 😀Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja...khm khm... 😊GoodellVassadi takarodj!!! 😛
Igor
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tényleg amugy hányan vagyunk akik a kezdeti 2007es keretekkel kezdtük el és azóta is nyomjuk?Öreg(ek) vagyunk, ezt akartad hallani.. én az alábbiakat számotlam, de lehet rosszul emlékszem.. előre is sry, akinél tévedtem.
braxa88
Ravens (Igor)
Bengals (Ork)
Titans (Rajna)
Raiders (Döme)
Vikings (Rata - ???)
Panthers (gabo)
49ers (somos - ?)
Seahawks (braxa)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja...khm khm... 😊GoodellVassadi takarodj!!! 😛
Igor

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja...Emiatt nem kell aggódni, Tucker el lett cserélveGoodellVassadi takarodj!!! 😛
Igor
Te atyaeg kovetni h ki merre ment elmeny lesz. 😀A hétvége folyamán átrendezem a roster fájlt, draft trackereket, stb., úgy már könnyebb lesz. Viszont a többi adminisztratív teendőnek valószínű csak jövő hétvégén tudok nekilátni.
Beki
több mint 9 éve
Tényleg amugy hányan vagyunk akik a kezdeti 2007es keretekkel kezdtük el és azóta is nyomjuk?
több mint 9 éve
Khm.... Legfeljebb én térhettem volna haza, Te új fiú vagy arrafelé. :pHa tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja...Hát késő bánat...Itt az ideje, hogy visszatérjenek a pittsburghi hagyományok....Apa hazatért 😀GoodellVassadi takarodj!!! 😛
Igor
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
GM lista topicot frissitsétek légyszi. 😊
több mint 9 éve
Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja...Hát késő bánat...Itt az ideje, hogy visszatérjenek a pittsburghi hagyományok....Apa hazatért 😀GoodellVassadi takarodj!!! 😛
Igor
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Te atyaeg kovetni h ki merre ment elmeny lesz. 😀
több mint 9 éve
Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja... Az AFC East így aztán pláne veretes divízió lett. 😛
Szerkesztette: Igor
több mint 9 éve
Ennyi relocationt 😊

több mint 9 éve
Colts ke-ki frissítve!
több mint 9 éve
Az nem biztos. A Mock készítésénél már figyelembe vettem a jelenlegi tradeket is, CB poszton sok csapat nem olyan szörnyű, vagy ahol need, ott vannak még nagyobb hiányosságok más posztokon. Persze főleg FA keretében majd lehet még erősíteni a nagy needekre, de könnyen lehet, hogy nálunk nem lesz akkora CB run 1. körben, mint ahogy IRL jósolják, így 2. körre is lesznek nagyon jó játékosok.Tokmindegy, o sem lesz kint elso kor vegen... 😊Nem rossz.. a CB az egyik poszt amit néztem (mert elég mély), de ott nem Tankersley a kedvencem, még a maradékból se. 😊IgorTehat o a favorit, nice try. 😀
Beki
Igor
több mint 9 éve
Tokmindegy, o sem lesz kint elso kor vegen... 😊Tehat o a favorit, nice try. 😀Már Mókoltam is, ahogy ígértem...a lapszemlében megtekinthető 😊Nem rossz.. a CB az egyik poszt amit néztem (mert elég mély), de ott nem Tankersley a kedvencem, még a maradékból se. 😊Igor
Chargers LT
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tehat o a favorit, nice try. 😀Már Mókoltam is, ahogy ígértem...a lapszemlében megtekinthető 😊Nem rossz.. a CB az egyik poszt amit néztem (mert elég mély), de ott nem Tankersley a kedvencem, még a maradékból se. 😊Igor
Chargers LT