GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mindkét ùj GM-et Isten hozta! 😊
Gergőke
Inkább Löfli de persze ki tudja 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Mindkét ùj GM-et Isten hozta! 😊

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a rookie/sophomore gmek nyugodtan kérjenek tanácsot minél több embertől, tapasztaltabb társaiktól, előbbieknek gondolom kötelező is láttamoztatni a rosenhaus bizottságnál/ádinál, de amúgy sem hajt senkit a tatár, sokan dolgoznak is a bowl.one mellett szóval ha valakit kiteszel kekibe, akkor azt nem biztos, hogy mindenki azonnal látja 😊

üdv, kristof
trade-buzi verseny győztese 2016 (habi kamuzott a múltkor, szerintem biztos, hogy én nyertem)
gm of the year 2016 (nem sok köze lehet a fenti titulushoz 😀)
több mint 9 éve
Detroitban költözés miatti kiárusítás van:
 bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1006213
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Friss Ke-Kí:
 bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449190

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Az szép, hogy a Pats lett az 1/1 XD
Chargers LT
Végre a helyén
Farky
Zsizel Bündchen pedig biztos jól érzi majd magát Detroit utcáin...

Szerkesztette: Chargers LT

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Chargers LT
Végre a helyén

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja... Goodell Vassadi takarodj!!! 😛

Az AFC East így aztán pláne veretes divízió lett. 😛

És természetsen üdv MarioAnának, és sok sikert, jó játékot!
Igor
khm khm... 😊
alatriste
Jogos, köszi ádinak is... nem kéne ennyit inni. Akkor nincs gond, mert max a SB-ban cseszhet ki velem. 😀
Igor
Pedig elég rendesen megírtad a véleményed alatriste-nek pár napja 😀
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tényleg amugy hányan vagyunk akik a kezdeti 2007es keretekkel kezdtük el és azóta is nyomjuk?
braxa88
Öreg(ek) vagyunk, ezt akartad hallani.. én az alábbiakat számotlam, de lehet rosszul emlékszem.. előre is sry, akinél tévedtem.

Ravens (Igor)
Bengals (Ork)
Titans (Rajna)
Raiders (Döme)
Vikings (Rata - ???)
Panthers (gabo)
49ers (somos - ?)
Seahawks (braxa)
Igor
Rata szerintem nem az elejétől van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ha tudom előre hogy ez megtörténik, komolyan inkább odaadom a 2. kört... mert azt, hogy ezek után, Tucker PIT színekben, ellenem rúgja... Goodell Vassadi takarodj!!! 😛

Igor
khm khm... 😊
alatriste
Jogos, köszi ádinak is... nem kéne ennyit inni. Akkor nincs gond, mert max a SB-ban cseszhet ki velem. 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tényleg amugy hányan vagyunk akik a kezdeti 2007es keretekkel kezdtük el és azóta is nyomjuk?
braxa88
Öreg(ek) vagyunk, ezt akartad hallani.. én az alábbiakat számotlam, de lehet rosszul emlékszem.. előre is sry, akinél tévedtem.

Ravens (Igor)
Bengals (Ork)
Titans (Rajna)
Raiders (Döme)
Vikings (Rata - ???)
Panthers (gabo)
49ers (somos - ?)
Seahawks (braxa)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Igor
khm khm... 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Igor
Emiatt nem kell aggódni, Tucker el lett cserélve Pittsburgh Westbe Arizonába. 😊

Te atyaeg kovetni h ki merre ment elmeny lesz. 😀
Beki
A hétvége folyamán átrendezem a roster fájlt, draft trackereket, stb., úgy már könnyebb lesz. Viszont a többi adminisztratív teendőnek valószínű csak jövő hétvégén tudok nekilátni.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Igor
Hát késő bánat...Itt az ideje, hogy visszatérjenek a pittsburghi hagyományok....Apa hazatért 😀
Klaci79
Khm.... Legfeljebb én térhettem volna haza, Te új fiú vagy arrafelé. :p

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
GM lista topicot frissitsétek légyszi. 😊
több mint 9 éve

Igor
Hát késő bánat...Itt az ideje, hogy visszatérjenek a pittsburghi hagyományok....Apa hazatért 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Te atyaeg kovetni h ki merre ment elmeny lesz. 😀
több mint 9 éve

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
Ennyi relocationt 😊

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Colts ke-ki frissítve!

több mint 9 éve
Nem rossz.. a CB az egyik poszt amit néztem (mert elég mély), de ott nem Tankersley a kedvencem, még a maradékból se. 😊Igor
Tehat o a favorit, nice try. 😀
Beki
Tokmindegy, o sem lesz kint elso kor vegen... 😊
Igor
Az nem biztos. A Mock készítésénél már figyelembe vettem a jelenlegi tradeket is, CB poszton sok csapat nem olyan szörnyű, vagy ahol need, ott vannak még nagyobb hiányosságok más posztokon. Persze főleg FA keretében majd lehet még erősíteni a nagy needekre, de könnyen lehet, hogy nálunk nem lesz akkora CB run 1. körben, mint ahogy IRL jósolják, így 2. körre is lesznek nagyon jó játékosok.

több mint 9 éve
Már Mókoltam is, ahogy ígértem...a lapszemlében megtekinthető 😊
Chargers LT
Nem rossz.. a CB az egyik poszt amit néztem (mert elég mély), de ott nem Tankersley a kedvencem, még a maradékból se. 😊Igor
Beki
Tokmindegy, o sem lesz kint elso kor vegen... 😊

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Már Mókoltam is, ahogy ígértem...a lapszemlében megtekinthető 😊
Chargers LT